VANDENBERGHE

Contactgegevens VANDENBERGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDENBERGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDENBERGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KASTANJELAAN 33; 9250; WAASMUNSTER, België

Telefoon (phone): 52460040 (+32-52460040) 52460040 (+32-52460040)

Fax (fax): +32 (3) 443-83-57 +32 (3) 443-83-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDENBERGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDENBERGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDENBERGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDENBERGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDENBERGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDENBERGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDENBERGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDENBERGHE
Products information VANDENBERGHE

BTW identificatienummer (tax): BE05166015625
Ondernemingsnummer: 5975433349
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 571,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDENBERGHE
(Get full report from official database of BE for VANDENBERGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDENBERGHE
Addition kinds of activities for VANDENBERGHE

941104. Administratie van educatieve programma's, niveau van overheid | Administration of educational programs, level of government
14790000. Chemische en meststoffenbouw | Chemical and fertilizer mining
37249902. Luchtvliegtuigen, vliegtuigmotor | Airfoils, aircraft engine
48999903. Radar station operatie | Radar station operation
50510218. Terneplate | Terneplate

Werken bij VANDENBERGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDENBERGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDENBERGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDENBERGHE. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch Productiemedewerker / Monteur (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij op zoek naar een technische productiemedewerker (m/v). Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: - Je wordt tewerkgesteld in de productie - Je zal de plofkoffers ontleden, een beveiligingssysteem in de koffer plaatsen en nadien weer monteren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

 • Junior medewerker HR (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant een internationaal bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar een HR medewerker. Je zal instaan voor de planning van het personeel en gegevens ingeven in het uurregistratiesysteem, verder werk je ondersteunend voor de HR.

 • Heftruckbestuurder m/v (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij rijervaring met de heftruck en een geldig attest? Ben je op zoek naar een tijdelijke job als heftruckbestuurder? Dan hebben wij misschien een job voor jou! We zoeken een ervaren heftruckbestuurder om een 2-tal weken zware lasten te verplaatsen in een groot magazijn.

 • Douanedeclarant (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de ondersteuning op het vlak van Import en Export: Je volgt de douanestatus van de goederen op en zorgt dat het proces efficiënt verloopt. Je zorgt dat de correcte douaneprocedures worden toegepast. RTO en Entrepot regelingen, douanevergunningen opvolgen en beheren. Opmaak, opvolging en rapportering van douanelijsten. Frequent contact met met klanten, douanediensten en Federaal Agentschap.

 • VERKOOP MEDEWERKER | HUISHOUDELECTRO 30u (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als verkoper / verkoopster huishoudelectro sta je in voor: je verkoopt graag hoge toegevoegde waarde je informeert de klanten over hun aankopen je signaleert lacunes in het gamma je test toestellen uit je staat in voor de aantrekkelijk presentatie van de goederen

 • Instrumentist (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een ziekenhuis te Gent zijn wij opzoek naar een Instrumentist(e)  : Taken: Instrumenteren bij een operatie Lange uren zijn geen probleem

 • HUISHOUDHULP Vorselaar - direct VAST contract én maaltijdcheques (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zul je daar poetsen, strijken en wassen, ramen poetsen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job met werkuren tussen de 13 en 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Woon je niet in Vorselaar? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Jobcoach Dominique staat voor je klaar: ze gaat bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Automechanieker (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: OPEL GARAGE Dhont

  Type: Vaste Job

  Het onderhoud en herstellen van wagens en bestelwagens van het merk Opel Vervangen van distributieriemen,koppelingen, remmen,schokdempers… Het uitlezen van fouten aan de hand van diagnose apparatuur Het uitvoeren van elektrische en elektronische herstellingen

 • JUICE BAR ZOEKT ENTHOUSIASTE SUPERVISOR IN BRUGGE (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BVBA

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een enthousiaste en dynamische persoon voor het organiseren, onderhouden en managen van een juice bar. - Bereiden en bedienen van verse sappen, smoothies en gezonde snacks - De klant hartelijk verwelkomen & bedienen - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Samenstellen, supervisie en training van een team - Voorraad-, bestellingen en administratie beheren Dit alles in een dagelijkse dialoog met het kader.

 • Docent Nederlands (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Leerjongere administratief medewerker (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: SYNTRA - MIDDEN VLAANDEREN

  Type: Leercontract

  Steek je graag je handen uit de mouwen en wil je een leuk vak leren in de praktijk? Dan is de leertijd echt iets voor jou! Combineer werken en leren met een overeenkomst alternerende opleiding bij SYNTRA. Voor onze campus in Aalst hebben wij een vacature voor een leerjongere. Dat wil zeggen dat je 1 dag per week opleiding volgt; je gaat daarnaast 4 dagen per week in de leer op de werkvloer. Je zal leren om samen met je collega’s van het administratief team in te staan voor: Het accuraat afhandelen van cursistenadministratie (deelnemersgegevens verwerken, aanwezigheden registreren, attesten opmaken, enz.) De ondersteuning van de logistieke organisatie van opleidingen (syllabi afdrukken en kopiëren, enz.) Vlotte en gerichte contacten met docenten, cursisten en bezoekers om het praktisch verloop van de opleidingen in goede banen te leiden De permanentie aan de onthaalbalie (baliewerk, telefoonbehandeling)

Zoek naar antwoorden van VANDENBERGHE in sociale netwerken
Look for responds of VANDENBERGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDENBERGHE. Laat een reactie achter voor VANDENBERGHE. VANDENBERGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDENBERGHE. Leave a respond for VANDENBERGHE. VANDENBERGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDENBERGHE op de google maps. Adres en contacten VANDENBERGHE
Location of VANDENBERGHE on the google maps. Address and contacts of VANDENBERGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDENBERGHE VANDENBERGHE: J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE | MODERN SHOP | SERGE BELAJEWS | HUIS DE SMET | J- & TRONIC

Other related companies as VANDENBERGHE: J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE | MODERN SHOP | SERGE BELAJEWS | HUIS DE SMET | J- & TRONIC

VANDENBERGHE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDENBERGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05166015625. Het bedrijf VANDENBERGHE bevindt zich op het adres: KASTANJELAAN 33; 9250; WAASMUNSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 571,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van VANDENBERGHE is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDENBERGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDENBERGHE, openstaande posities, locatie van VANDENBERGHE op de kaart.

VANDENBERGHE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDENBERGHE, company assigned to the tax number BE05166015625. The company VANDENBERGHE is located at the address: KASTANJELAAN 33; 9250; WAASMUNSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 571,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of VANDENBERGHE is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDENBERGHE is not available. You also can look at reviews of VANDENBERGHE, open positions, location of VANDENBERGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDENBERGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDENBERGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDENBERGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDENBERGHE, employees, financial statistics.