J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE
Private companiesMembership Organizations • J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE

Contactgegevens J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CONSTANT RENCHON 26; 6032; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71365219 (+32-71365219) 71365219 (+32-71365219)

Fax (fax): +32 (2) 728-32-74 +32 (2) 728-32-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE
Products information J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE

BTW identificatienummer (tax): BE01286468505
Ondernemingsnummer: 4586486816
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 590,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE
(Get full report from official database of BE for J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE
Addition kinds of activities for J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE

267902. Kookgerechten en gereedschap, uit geperste en gegoten pulp | Food dishes and utensils, from pressed and molded pulp
20999922. Vetvervangers | Fat substitutes
23990501. Hand haakwerk, behalve hoeden | Hand crocheted ware, except hats
32720203. Vetvallen, beton | Grease traps, concrete
36329904. Koelkasten, mechanische en absorptie: huishouden | Refrigerators, mechanical and absorption: household
50230401. Carpets | Carpets

Werken bij J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je voert carrosserieherstellingen uit aan de voertuigen Je zorgt voor orde, netheid en kwaliteit op de werkvloer Je werkt samen met een team van bekwame en enthousiaste carrossiers Je stelt alles in staat om een maximale klantentevredenheid te bekomen Je werkt volgens de voorgeschreven procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiend, innoverend bedrijf waarvoor service en kwaliteit centraal staan.

  • CALCULATOR (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator zijn we op zoek naar iemand die instaat voor kostprijscalculaties voor de afdeling bouw. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Offertes aanvragen bij leveranciers en onderaannemers; De scherpste prijsoffertes opstellen; Regelmatig werven bezoeken zodat je voeling houdt met de uitvoering; Je rapporteert aan het hoofd van de calculatieafdeling.

  • Winkelmedewerker supermarkt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt in Zoersel zijn we op zoek naar een voltijdse winkelmedeewerker. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je helpt met het laden en lossen van de vracht je vult de winkel aan en spiegelt volgens het FIFO-principe je rekent af aan de kassa je helpt klanten verder die vragen hebben je doet een kwaliteitscontrole

  • Commerciële Binnendienstmedewerker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Commerciële Binnendienstmedewerker in Brussel behandel je alle binnenkomende oproepen en probeer je op het einde van iedereen call een verkoop te realiseren: Je legt de nodige commercialiteit aan boord om aan cross- en upselling te doen op het einde van ieder telefonisch gesprek. Je helpt je bestaande klanten zo goed mogelijk verder: je gaat nauwkeurig de klacht de vraag of het probleem analyseren en oplossen je geeft uitleg en advies over bestaande visa-kaarten en producten. Je doet de nodige administratieve opvolging: je voert adreswijzigingen of bijkomende informatie van klanten door in het CRM-systeem.

  • Huishoudelijke hulp regio Boom (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Boom

    Type: Dienstenchequebaan

    Indien je een duizendpoot bent in het huishouden en voldoening haalt om dit bij andere ook te kunnen doen. Zie je werk en neem je initatief? Ben je indien nodig ook bereid om te koken of te strijken? Dan dien je bij ons te zijn.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Lauwe (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • Betonarbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet bij de productie van betonnen prefab-elementen. Je werkt in onze productiehal in Brugge. Je staat in voor het voorbereiden en bevestigen van de stalen bekistingen. Je helpt tijdens het storten van beton. Je werkt de betonbalken af. Je staat ook mee in voor het opruimen van de productiehal.

  • Transformation Portfolio Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ELIA

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Transformation, Data en Informatisation Manager en bent verantwoordelijk voor het beheer van de portefeuille transformatieprojecten van de directie Assets. Je voert o.a. de volgende activiteiten uit: De beslissingname (strategiedoelstellingen bepalen), de definitie van het Release Plan en de arbitrage(prioriteiten bepalen, koppeling met de impact van de verandering) van de transformatieprojecten in de directie Assets organiseren: - De strategiedoelstellingen definiëren en opvolgen: veiligheid, efficiëntie, kwaliteit. - Instaan voor de definitie en de opvolging van de efficiency levers repository. - Het stappenplan omzetten in een projectenportefeuille en dit beheren, alsook projectaanvragen in ontvangst nemen, kwalificeren en indienen voor arbitrage. - Instaan voor de indeling in categorieën en het prioriteren van alle projecten in de portefeuille. - Een stappenplan over vier jaar opstellen, gestructureerd in zesmaandelijkse releases. De oplevering van transformatie-initiatieven monitoren: - De rapporten van de program managers consolideren, kritisch bekijken en consistent maken. - De communicatie tussen de program managers coördineren. - De onderlinge afhankelijkheden tussen de programma’s beheren om de uitvoering ervan te verbeteren. - De realisatie van de portefeuille monitoren en de rapportering aan het Assets-team voorbereiden. - De transformatierisico’s beheren: identificatie en evaluatie van risico’s, acties voorstellen om de risico’s te beperken. Het businessplan, dat het stappenplan voor de transformatie in een financieel plan omzet, organiseren, definiëren en evalueren. De portefeuille en het financieel plan afstemmen met het departement HR (HR-planning, personeelsbezetting). Instaan voor het PMO-team dat bestaat uit 1 Program Management Officer voor elk programma van de portefeuille.

  • Freelance docent 'praktische psychologie' campus Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Professeur de FLE (cours du soir) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.******* Le CLL recherche des formateurs en FLE (français langue étrangère) pour dispenser des cours à des adultes dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe). == > 2 modules de cours: les mardi et jeudi de 18h30 à 20h30 et/ou le mercredi de 18h30 à 20h30 Fonction: - Vous dispensez des cours de français à des adultes (groupes de maximum 10 apprenants) dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe) - Vous appliquez la méthode communicative et organisez diverses activités en vue d'amener les apprenants à s'exprimer - Vous accompagnez et motivez les étudiants dans leur apprentissage du français

  • FLEXI HORECAMEDEWERKER (M/V) WEEKEND (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Voor een hippe horeczaak in centrum Knokke, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker die wekelijks afwisselend zaterdag, zondag (of allebei indien gewenst) kan meehelpen. Je helpt mee opdienen en afruimen in de zaal. De werkuren liggen tussen 12u & 22u

  • Keukenhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: borden opmaken; mise-en-place; kroketten en frieten bakken; eten opwarmen.

Zoek naar antwoorden van J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE in sociale netwerken
Look for responds of J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE. Laat een reactie achter voor J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE. J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE. Leave a respond for J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE. J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE op de google maps. Adres en contacten J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE
Location of J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE on the google maps. Address and contacts of J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE

Andere gerelateerde bedrijven als come J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE: RENMANS | FILIP PATRY | BUITENSCH. OPVANG HASSELT | Vande Velde R | DE KRING

Other related companies as J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE: RENMANS | FILIP PATRY | BUITENSCH. OPVANG HASSELT | Vande Velde R | DE KRING

J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01286468505. Het bedrijf J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE bevindt zich op het adres: RUE CONSTANT RENCHON 26; 6032; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 590,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE, openstaande posities, locatie van J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE op de kaart.

J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE, company assigned to the tax number BE01286468505. The company J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE is located at the address: RUE CONSTANT RENCHON 26; 6032; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 590,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportclubs. Products created in J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE were not found.
The main activity of J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE is not available. You also can look at reviews of J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE, open positions, location of J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.C. MONT-SUR-MARCHIENNE, employees, financial statistics.