POSITIF STUDIO ANNE

Contactgegevens POSITIF STUDIO ANNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POSITIF STUDIO ANNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

POSITIF STUDIO ANNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE MONS 5; 7090; BRAINE-LE-COMTE, België

Telefoon (phone): 67552736 (+32-67552736) 67552736 (+32-67552736)

Fax (fax): +32 (71) 653-63-24 +32 (71) 653-63-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POSITIF STUDIO ANNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POSITIF STUDIO ANNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POSITIF STUDIO ANNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POSITIF STUDIO ANNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POSITIF STUDIO ANNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POSITIF STUDIO ANNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POSITIF STUDIO ANNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POSITIF STUDIO ANNE
Products information POSITIF STUDIO ANNE

BTW identificatienummer (tax): BE03301361083
Ondernemingsnummer: 5028137207
Hoofdstad (capital): 968,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 185,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POSITIF STUDIO ANNE
(Get full report from official database of BE for POSITIF STUDIO ANNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor POSITIF STUDIO ANNE
Addition kinds of activities for POSITIF STUDIO ANNE

22111207. Hickory strepen, katoen | Hickory stripes, cotton
22999900. Textielproducten, nec, nec | Textile goods, nec, nec
23920102. Hassocks, textiel: gemaakt van aangekochte materialen | Hassocks, textile: made from purchased materials
26210913. Teerpapier, gebouw / dakbedekking | Tar paper, building/roofing
34699910. Patronen op metaal | Patterns on metal
35999918. Stropdassen, vorm: metaal | Ties, form: metal
37959904. Tanks, militair, inclusief fabrieksherbouw | Tanks, military, including factory rebuilding

Werken bij POSITIF STUDIO ANNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POSITIF STUDIO ANNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POSITIF STUDIO ANNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POSITIF STUDIO ANNE. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijniers gezocht! Geen ervaring vereist! (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Start People Oudenaarde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 0492/158943 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

 • Monteur (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant uit de regio Ronse zijn we momenteel actief op zoek naar een monteur schrijnwerk. Deze klant is actief in de montage en aansluiting van zowel schrijnwerk- sanitair als elektriciteit. Je staat met je ploeg in voor de montage van meubels die vooraf worden gefabriceerd in het atelier. Interesse in deze aantrekkelijke functie met doorgroeimogelijkheden? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected]

 • ORDERPICKER (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote internationale speler te Willebroek gaan wij op zoek naar logistieke werkkrachten. Je wordt ingeschakeld als orderpicker: jouw verantwoordelijkheid is het correct klaarmaken van de bestellingen.

 • Vertegenwoordiger Telecom (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het verkopen zit u in het bloed en resultaten behalen ziet u als een uitdaging. U neemt hiervoor de nodige initiatieven en u kan bij voorkeur terugvallen op een succesvol verleden in het verkoopsvak. U bent klantgericht met een professioneel inzicht in de noden van een business klant. In een snel evoluerende telecomomgeving bent u bekwaam om zowel met nieuwe als bestaande klanten een relatie op te bouwen. U handelt meestal autonoom en wordt uitgedaagd om persoonlijke en team doelen te halen. In overleg met collega's ontwikkelt u bijkomende verkoopsondersteunende activiteiten. U vindt het belangrijk de business oplossingen van onze klant goed te leren en wil met succes de opleiding " Mobistar Sales Academy" afronden. Waarden : eerlijkheid integriteit transparantie professionnalisme respect voor mensen en gemaakte beloftesdoorzettingsvermogen.

 • Mechanical Engineer (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Binnen de ontwikkelingsafdeling ben je de spilfiguur tussen design ontwikkeling kwaliteit montage testlabo en industrialisatie. Je ondersteunt de ontwikkelingsingenieurs als problem solver bij probleemanalyses tijdens de ontwikkeling en in productie en zorgt er op een gestructureerde manier voor dat het zich herhalen van de problemen in de toekomst voorkomen wordt. Daarbij ben jij enerzijds de trekker om maakbaarheid en kwaliteit van componenten assemblage systemen? te analyseren op te volgen en te optimaliseren; alsook het eerste aanspreekpunt in geval van technische vragen impactanalyses gebruik van alternatieve (combinaties van) componenten en/of in geval van problemen. Je ontwikkelt en test assemblagemethodes en tools voor kleine prototype reeksen en geeft op basis daarvan advies aan de industrializatiegroep eenmaal tools voor grotere reeksen ontwikkeld worden. Het product technisch door en door kennen alsook de kennis van productie-en assemblage- processen zijn je voornaamste tools.

 • Huishoudhulp/poetshulp Riemst (dienstencheques) (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: PUUUR TONGEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) regio Damme voor meerdere gezinnen, elk 8u/week (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor meerdere gastgezinnen in Damme, voor min. 8u/week in elk gastgezin, te presteren in 4 à 5 dagen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken, huishoudelijke taken, ev. de was. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

  Type: Studentenjob

  GAMMA Kortrijk is op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

 • Technieker Sanitair (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Als technieker sanitair ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van loodgieterij op de grote werven van Colruyt Group, maar ook voor kleinere installaties en dringende depannages. Zo help je meer dan 29.000 collega’s met je technische vaardigheden en praktische ervaring. Het grootste deel van je werkdag leg je (brand)leidingen, (perslucht)buizen en sanitaire voorzieningen aan. Daarnaast plaats je ook toiletten, douches en lavabo’s. Dit doe je voornamelijk in de centrale gebouwen en op grote werven van Colruyt Group. Je kan ook opgeroepen worden voor kleine installatie-aanvragen of depannages in jouw regio. Je werkt altijd samen met een collega waarmee je een bestelwagen deelt. Tussen de werfbezoeken door maak je verslagen op van je werk of bestel je materiaal voor een volgende opdracht. Je werkt telkens van 7u tot 15u15. Soms (twee à drie keer per maand) ga je ook ’s nachts of in het weekend aan de slag. Je staat er niet alleen voor: het eerste half jaar word je begeleid door een ervaren collega. Je maakt deel uit van een hecht team van zes ervaren techniekers. Met hun ondersteuning doe je gaandeweg kennis op over de werven, gebouwen en duurzame technieken van Colruyt Group. Je werkt in de regio rond Halle.

 • HVAC- EN KOELTECHNIEKER TE BUGGENHOUT (119-501) (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: vanAnaarBETER.com

  Type: Vaste Job

  Als enthousiaste technieker kom je terecht bij een bedrijf dat zich bezighoudt met bouwprojecten van ontwerp tot realisatie. Dit bij zowel particulieren als bedrijven in de industrie of openbare sector. Als HVAC- en koeltechnieker sluit je grote en kleine HVAC-installaties elektrisch aan en maakt ze gebruiksklaar. Je biedt bijstand bij storingen en onderhoudt installaties. Sleutelen en repareren doe je tussen Antwerpen, Gent en Brussel.

 • (Assistent) Architect (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een architectenbureau regio Gent is dringend op zoek naar een (assistent) architect om op zelfstandige basis in hun bureau aan de slag te gaan. Als (assistent) architect zal je takenpakket er als volgt uitzien: Ondersteuning van de project-architect Opmetingen en uittekenen van bestaande gebouwen Bouwaanvraagdossiers Aanbestedingsdossiers Bijstand bij opvolging van de uitvoering Contact met klanten Bedoeling om door te groeien naar project-architect

 • Logopediste m/v (BORSBEEK)

  Regio: BORSBEEK

  Bedrijf: Triangel vzw. Multidisciplinair diagnose& therapiecentrum

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar versterking van ons logoteam. Bij Triangel wordt er gewerkt rond alle mogelijke problematieken.Onze patientjes bestaan voornamelijk uit jongeren tussen 4-14 jaar. Leuke afwisselende job! Met prima ondersteuning van het team en een toffe werksfeer. Ik geef graag meer uitleg bij een eerste persoonlijk gesprek.

Zoek naar antwoorden van POSITIF STUDIO ANNE in sociale netwerken
Look for responds of POSITIF STUDIO ANNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor POSITIF STUDIO ANNE. Laat een reactie achter voor POSITIF STUDIO ANNE. POSITIF STUDIO ANNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POSITIF STUDIO ANNE. Leave a respond for POSITIF STUDIO ANNE. POSITIF STUDIO ANNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POSITIF STUDIO ANNE op de google maps. Adres en contacten POSITIF STUDIO ANNE
Location of POSITIF STUDIO ANNE on the google maps. Address and contacts of POSITIF STUDIO ANNE

Andere gerelateerde bedrijven als come POSITIF STUDIO ANNE POSITIF STUDIO ANNE: HS DRY CLEANING SPRL | AMEDE KEGELS | Van Hoydonck Hugo BVBA | Guy Van Tornhout | LE GIVEAU

Other related companies as POSITIF STUDIO ANNE: HS DRY CLEANING SPRL | AMEDE KEGELS | Van Hoydonck Hugo BVBA | Guy Van Tornhout | LE GIVEAU

POSITIF STUDIO ANNE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POSITIF STUDIO ANNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03301361083. Het bedrijf POSITIF STUDIO ANNE bevindt zich op het adres: RUE DE MONS 5; 7090; BRAINE-LE-COMTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 968,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 185,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van POSITIF STUDIO ANNE is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POSITIF STUDIO ANNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POSITIF STUDIO ANNE, openstaande posities, locatie van POSITIF STUDIO ANNE op de kaart.

POSITIF STUDIO ANNE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is POSITIF STUDIO ANNE, company assigned to the tax number BE03301361083. The company POSITIF STUDIO ANNE is located at the address: RUE DE MONS 5; 7090; BRAINE-LE-COMTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 968,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 185,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of POSITIF STUDIO ANNE is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of POSITIF STUDIO ANNE is not available. You also can look at reviews of POSITIF STUDIO ANNE, open positions, location of POSITIF STUDIO ANNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POSITIF STUDIO ANNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POSITIF STUDIO ANNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POSITIF STUDIO ANNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POSITIF STUDIO ANNE, employees, financial statistics.