Van Hoydonck Hugo BVBA

Contactgegevens Van Hoydonck Hugo BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hoydonck Hugo BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hoydonck Hugo BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bredabaan 737; 2930; Brasschaat, België

Telefoon (phone): 03 651 93 59 (+32-03 651 93 59) 03 651 93 59 (+32-03 651 93 59)

Fax (fax): +32 (61) 657-61-76 +32 (61) 657-61-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hoydonck Hugo BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hoydonck Hugo BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hoydonck Hugo BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hoydonck Hugo BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hoydonck Hugo BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hoydonck Hugo BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hoydonck Hugo BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hoydonck Hugo BVBA
Products information Van Hoydonck Hugo BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04311004638
Ondernemingsnummer: 7158386230
Hoofdstad (capital): 602,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 335,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Van Hoydonck Hugo BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hoydonck Hugo BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Hoydonck Hugo BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hoydonck Hugo BVBA
Addition kinds of activities for Van Hoydonck Hugo BVBA

7533. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels | Auto exhaust system repair shops
633199. Brand-, zee- en ongevallenverzekering, nv | Fire, marine, and casualty insurance, nec
07230207. Graan frezen; | Grain milling; custom services
20330405. Groentesappen: geconcentreerd, warm pak | Vegetable juices: concentrated, hot pack
24930201. flakeboard | Flakeboard
36779904. Inductoren, elektronisch | Inductors, electronic
50230202. dekens | Blankets
50310307. ramen | Windows
92220201. Juridisch adviesbureau, overheid | Legal counsel office, government

Werken bij Van Hoydonck Hugo BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hoydonck Hugo BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hoydonck Hugo BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hoydonck Hugo BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (BESELARE)

    Regio: BESELARE

    Bedrijf: FLEUR LOGISTICS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je bent verantwoordelijk voor het laden, lossen en leveren van bloemen en planten.

  • Operator Finishing 2 ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zijn wij op zoek naar een Operator Finishing 2ploegen. Als Operator Finishing zorg jij ervoor dat alle finishingmachines blijven draaien en ben je verantwoordelijk dat er goede kwaliteit geproduceerd wordt.

  • INPAKKER 2 PLOEGEN (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als inpakker verantwoordelijk voor de verpakking van de geproduceerde plastic artikelen. Je bent verantwoordelijk voor de visuele controles. Je zorgt bovendien voor orde en netheid op de werkvloer.

  • DAKWERKER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dakwerker ziet je dag er als volgt uit: opbouw van de werf verlijmen van EPDM zowel renovatie als nieuwbouwprojecten uitvoeren van zink en koperwerken dakramen plaatsen isolatie van daken zowel platte als hellende daken

  • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oekene 20 u combinere met andere gezinnen mogelijk (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Huldenberg, 16 uur per week (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Huldenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Verkoopmedewerker Bon'Ap Herent 30 uur (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) Voltijds (38u/week) - Onbepaalde duur Opdracht: Als verantwoordelijke van twee teams die in totaal bestaan uit een twintigtal personen, coördineert u de activiteiten m.b.t. de aankoop van materiaal, verbruiksgoederen en apparatuur voor de diensten en staat u in voor het voorraadbeheer en de leveringen op de diensten. Hiervoor: - Staat u in voor de coördinatie en supervisie van de diensten Aankoop en Logistiek met het oog op een vlotte samenwerking en meer efficiëntie - Zet u de grote strategische lijnen uit met betrekking tot aankoop en logistiek evenals hun planning en bespreekt u dit met de Directie - Tracht u de noden van de gebruikers te begrijpen en te vertalen naar lastenboeken. Doet u het nodige om de aanvragen van de gebruikers te stroomlijnen en te standaardiseren teneinde de kosten te verminderen - Bent u verantwoordelijk voor de opstart van de Openbare Aanbestedingen in samenwerking met de juridische dienst - Werkt u desgevallend samen met de aankoopcentrale van MercurHosp - Controleert u of de aankoopprocedures goed nageleefd worden en spreekt u indien nodig de verantwoordelijken in kwestie hierover aan - Optimaliseert u het voorraadbeheer in samenwerking met de verantwoordelijke voor magazijn en logistiek - Zal u de Aankoopcommissie voorzitten en toezien op de toepassing van de beslissingen die er worden genomen. - Onderneemt u acties indien de leveranciers tekortschieten of hun verbintenissen niet nakomen en staat u in voor de opvolging - Brengt u regelmatig verslag uit t.a.v. de Directie over de behaalde resultaten van de Aankoopdienst en het magazijn

  • Commercieel medewerker voor vastgoedkantoor (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: CENTURY 21 Anders Wonen

    Type: Vaste Job

    prospectie en inkoop van woningen en appartementen; schatting van woningen en appartementen; begeleide bezoeken met kandidaat-kopers aan te koop gestelde eigendommen; verkoop van bestaand vastgoed en nieuwbouw.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Antwerpen, Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • kuisen/ afwas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: FINESSE

    Type: Flexijob

    zaterdagwerk van 10 - 13u en van 13.30-18u. kuisen en afwassen 30 minuten pauze, eten op kosten van het werk

Zoek naar antwoorden van Van Hoydonck Hugo BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Hoydonck Hugo BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hoydonck Hugo BVBA. Laat een reactie achter voor Van Hoydonck Hugo BVBA. Van Hoydonck Hugo BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hoydonck Hugo BVBA. Leave a respond for Van Hoydonck Hugo BVBA. Van Hoydonck Hugo BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hoydonck Hugo BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Hoydonck Hugo BVBA
Location of Van Hoydonck Hugo BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Hoydonck Hugo BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hoydonck Hugo BVBA Van Hoydonck Hugo BVBA: Tuna ASBL | C D's Anges | RAYMOND MARTINET | R. C?SAR | KOENRAAD VAN DER ELST

Other related companies as Van Hoydonck Hugo BVBA: Tuna ASBL | C D's Anges | RAYMOND MARTINET | R. C?SAR | KOENRAAD VAN DER ELST

Van Hoydonck Hugo BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hoydonck Hugo BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04311004638. Het bedrijf Van Hoydonck Hugo BVBA bevindt zich op het adres: Bredabaan 737; 2930; Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 602,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 335,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in Van Hoydonck Hugo BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hoydonck Hugo BVBA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hoydonck Hugo BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hoydonck Hugo BVBA, openstaande posities, locatie van Van Hoydonck Hugo BVBA op de kaart.

Van Hoydonck Hugo BVBA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hoydonck Hugo BVBA, company assigned to the tax number BE04311004638. The company Van Hoydonck Hugo BVBA is located at the address: Bredabaan 737; 2930; Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 602,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 335,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garages. Products created in Van Hoydonck Hugo BVBA were not found.
The main activity of Van Hoydonck Hugo BVBA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hoydonck Hugo BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Hoydonck Hugo BVBA, open positions, location of Van Hoydonck Hugo BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hoydonck Hugo BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hoydonck Hugo BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hoydonck Hugo BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hoydonck Hugo BVBA, employees, financial statistics.