HS DRY CLEANING SPRL

Contactgegevens HS DRY CLEANING SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HS DRY CLEANING SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

HS DRY CLEANING SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. De Potter 11-13 1030 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-15-94-29 32-22-15-94-29

Fax (fax): 32-22-41-70-80 32-22-41-70-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HS DRY CLEANING SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HS DRY CLEANING SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HS DRY CLEANING SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HS DRY CLEANING SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HS DRY CLEANING SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HS DRY CLEANING SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HS DRY CLEANING SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HS DRY CLEANING SPRL
Products information HS DRY CLEANING SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06448944091
Ondernemingsnummer: 6527770996
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 516,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in HS DRY CLEANING SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Laundry and dry cleaning machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HS DRY CLEANING SPRL
(Get full report from official database of BE for HS DRY CLEANING SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor HS DRY CLEANING SPRL
Addition kinds of activities for HS DRY CLEANING SPRL

346200. Ijzer en staal smeedstukken | Iron and steel forgings
30530200. Inpak materiaal | Packing materials
34410101. Boot- en scheepsafdelingen, geprefabriceerde metalen | Boat and barge sections, prefabricated metal
34629900. Ijzer- en stalen smeedstukken, nec | Iron and steel forgings, nec
36999904. Grids, electric | Grids, electric
76991303. Sneeuwscooter reparatie | Snowmobile repair
87449901. Basishouding (voortdurend personeel verstrekken) | Base maintenance (providing personnel on continuing basis)

Werken bij HS DRY CLEANING SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HS DRY CLEANING SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HS DRY CLEANING SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HS DRY CLEANING SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Maintenance Supervisor AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Maintenance Supervisor AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je streeft ernaar om samen met je team de lijnen te laten draaien met zo weinig mogelijk en zo kort mogelijke technische storingen. • Hierbij werk je op een efficiënte manier samen met productie om de mogelijke problemen op een right-first-time wijze aan te pakken en de wederkerende stilstanden te vermijden/weg te werken. • Je geeft leiding aan jouw team van techniekers: je ondersteunt, coacht en coördineert hun dagelijkse activiteiten en bent hun eerste aanspreekpunt • Bij aanhoudende storingen en/of defecten sta je in voor de analyse en kan je een oplossing voorstellen.

  • Medewerker Bakkerij-afdeling MAKRO Eke - voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker voor de bakkerij. Je zal samen met de bakkers instaan voor de algemene werking. Je helpt bij het aanvullen van de rekken, bediening van de klanten, hulp in het atelier met het bakken en bereiden, onderhoud van de afdeling, ...

  • Verkoper laminaat, plafonds,... (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een ruime kennis over verschillende bouwmaterialen en ben jij commercieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant in Genk zijn wij opzoek naar een verkoper. Jouw takenpakket bestaat uit: Adviesverlening aan de klanten; Je springt bij aan de kassa indien nodig; Je bouwt een vertrouwensband op; Je zorgt dat de winkel op orde blijft.

  • Industrieël reiniger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste industriële reiniger. Door middel van hogedruk- en ander gespecialiseerd materiaal voer je dagelijks reinigingswerken uit op allerhande rollend materieel. Je voert deze taken uit op een vaste locatie.

  • Groenarbeider (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren groenarbeider met rijbewijs B. jou takenpakket zal bestaan uit: snoeien gras afdoen onkruid verwijderen werken met allerhande machines klinkers leggen ( paden die door de tuin lopen) ... trefwoorden: tuinarbeider, groen, groenmedewerker, tuin, landbouw, groendienst, ...

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Kortrijk - Wevelgem (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • cnc-operator (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in dichting -en regelkleppen zijn wij opzoek naar een ervaren cnc- operator die ook de machines kan instellen/programmeren. Je takenpakket zal bestaan uit het bepalen van de verschillende bewerkingsfases, de afstelwaarden en de snijkappen monteren en afstellen, de stukken passioneren en vastzetten. Je kan de storingen aan de machines opmerken en aanpassingen doorvoeren. Verder sta je ook in op het controleren van de geproduceerde stukken, het onderhoud aan de machines. Kan je jezelf terugvinden in deze functie? Wil je graag werken in daguren? En heb je kennis van Fanuc of Heidenhain? Dat zou een pluspunt kunnen zijn. Laat ons dan zo snel mogelijk iets weten.

  • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Montagetechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Montage technieker - Liften Als Montage Technieker sta je in voor de installatie en montage van een lift in een nieuw of bestaand gebouw. Je doet dit in verschillende types van gebouwen: residentieel, commercieel, kantoren, zorginstellingen, … De werkzaamheden voer je uit aan de hand van montage-procedures en plannen. Je staat in voor de volledige montage van de lift en alle afwerkingen (signalisatie, verlichting, sensoren, informatie-schermen in de lift,…). Jouw verantwoordelijkheden Je staat in voor een veilige en kwalitatieve installatie, je volgt hiervoor de KONE-procedures Je staat in voor de werkplekomgeving en veiligheid op de werf tijdens de montage Je communiceert met de klant over dagelijkse zaken Je rapporteert aan jouw supervisor over de voortgang van de werkzaamheden Vereisten Je beschikt ten minste over een BSO-diploma elektromechanica, elektriciteit of elektronica Je spreekt vlot Nederlands Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bent klantvriendelijk en je hecht veel belang aan veiligheid Ervaring in de sector is een plus, maar is geen vereiste (er wordt interne opleiding voorzien) Ons aanbod Dit is een mooie opportuniteit voor zowel ervaren techniekers als schoolverlaters om in een dynamische onderneming terecht te komen. Je geniet van zowel de voordelen van een kleine en lokale organisatie in de regio, als de voordelen van een internationale en succesvolle organisatie. Wij moedigen onze medewerkers aan om zich te ontwikkelen en bieden uiteenlopende carrièremogelijkheden aan. In 2018 behaalde KONE België voor het tweede jaar op rij het van Top Employers-certificaat! We bieden een aantrekkelijk salaris aan in een internationaal, groeiend bedrijf. Bijkomend geniet je van verschillende extralegale voordelen.

  • Adviseur BIM/Revit (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: GEO-IT

    Type: Vaste Job

    Als BIM specialist sta je in voor de dienstverlening aan onze klanten die gebruik maken van onze BIM-producten (Revit, NavisWorks, BIM360 en Geo-IT LastenboekLink ). Dit omvat BIM consultancy, begeleiding, support en opleidingen. Takenpakket: Na het volgen van interne opleidingen en bijscholing behoren volgende taken tot je takenpakket: Je begeleidt klanten bij het gebruik van de software en geeft support. Je geeft opleidingen op kantoor of bij de klant. Als productspecialist ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de evoluties van de software.

  • Chauffeur C / CE (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende bedrijven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren vrachtwagenchauffeur. -ADR attest is een plus -Code 95 is een must Flexibel naar uren ? Dan ben jij de chauffeur die we zoeken!

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALLO (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van HS DRY CLEANING SPRL in sociale netwerken
Look for responds of HS DRY CLEANING SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor HS DRY CLEANING SPRL. Laat een reactie achter voor HS DRY CLEANING SPRL. HS DRY CLEANING SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HS DRY CLEANING SPRL. Leave a respond for HS DRY CLEANING SPRL. HS DRY CLEANING SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HS DRY CLEANING SPRL op de google maps. Adres en contacten HS DRY CLEANING SPRL
Location of HS DRY CLEANING SPRL on the google maps. Address and contacts of HS DRY CLEANING SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come HS DRY CLEANING SPRL HS DRY CLEANING SPRL: FLHARRY DEVLAMINCK SA | HERCO SPRL | NICOTRA BENELUX SA | HUIS BIG KIDS | ISABELLA DEL BINO

Other related companies as HS DRY CLEANING SPRL: FLHARRY DEVLAMINCK SA | HERCO SPRL | NICOTRA BENELUX SA | HUIS BIG KIDS | ISABELLA DEL BINO

HS DRY CLEANING SPRL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is HS DRY CLEANING SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06448944091. Het bedrijf HS DRY CLEANING SPRL bevindt zich op het adres: R. De Potter 11-13 1030 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 516,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Laundry and dry cleaning machinery and equipment. Producten gemaakt in HS DRY CLEANING SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HS DRY CLEANING SPRL is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HS DRY CLEANING SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HS DRY CLEANING SPRL, openstaande posities, locatie van HS DRY CLEANING SPRL op de kaart.

HS DRY CLEANING SPRL is a company, that was registered 2015 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is HS DRY CLEANING SPRL, company assigned to the tax number BE06448944091. The company HS DRY CLEANING SPRL is located at the address: R. De Potter 11-13 1030 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 516,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Laundry and dry cleaning machinery and equipment. Products created in HS DRY CLEANING SPRL were not found.
The main activity of HS DRY CLEANING SPRL is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HS DRY CLEANING SPRL is not available. You also can look at reviews of HS DRY CLEANING SPRL, open positions, location of HS DRY CLEANING SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HS DRY CLEANING SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HS DRY CLEANING SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HS DRY CLEANING SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HS DRY CLEANING SPRL, employees, financial statistics.