POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE

Contactgegevens POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AV DES D?PORT?S,20; 1370; JODOIGNE, België

Telefoon (phone): 10812913 (+32-10812913) 10812913 (+32-10812913)

Fax (fax): +32 (84) 602-83-10 +32 (84) 602-83-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE
Products information POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE

BTW identificatienummer (tax): BE06761779785
Ondernemingsnummer: 3319488525
Hoofdstad (capital): 420,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE
(Get full report from official database of BE for POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE
Addition kinds of activities for POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE

09199909. Schildpadden, vangen van | Turtles, catching of
20660101. Chocolademelk | Chocolate liquor
25140400. Metalen speelkamer meubels | Metal game room furniture
30520200. Plastic slang | Plastic hose
35359900. Transportbanden en transportmiddelen, nec | Conveyors and conveying equipment, nec
41199902. Ambulance service | Ambulance service
51990801. Vetten, dier of groente | Greases, animal or vegetable
73899945. Beveiliging van beschadigde goederen, alleen service | Salvaging of damaged merchandise, service only
80119905. Chirurg | Surgeon

Werken bij POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE. Looking for open vacancies in other companies

 • Tester montage (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je test de gemonteerde transmissies

 • Accounts Payable - Anderlecht (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf actief in de retail sector. Het bedrijf is gevestigd in Anderlecht en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je boekt banken in; Je staat in voor diverse boekingen; Je assisteert bij de maandelijkse en jaarlijkse closing; Je bent back-up voor de Accounts Receivable; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Belader / Chauffeur voor Huis aan Huis Ophalingen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote firma, gespecialiseerd in het ophalen van huisvuil en ander afval, zijn wij op zoek naar personen met een C rijbewijs. Als chauffeur sta je niet alleen in voor het vervoer, waarbij je voldoende ervaring kan voorleggen aangezien het hier regelmatig over stadsvervoer gaat, maar sta je ook in voor de veiligheid van je collega's. Je kan ingeschakeld worden als chauffeur en als belader! Werken met afval of huisvuil schrikt je dus niet af.

 • Huishoudhulp M/V - regio Hasselt (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen. Af en toe kunnen er andere taken bijkomen zoals wassen en strijken. Met uitzondering kan de klant jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden.

 • Werken als huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hechtel-Eksel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HECHTEL-EKSEL)

  Regio: HECHTEL-EKSEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp in Maldegem - Aalter (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen! PROFIEL Je hebt geen diploma of ervaring nodig Je houdt van poetsen en levert graag mooi werk af Indien jouw klanten dat wensen, wil je ook strijken, boodschappen doen of koken Je spreekt of Nederlands of Frans of Engels Je houdt je klanten graag tevreden en komt altijd op tijd Eigen vervoer (wagen of bromfiets) is geen vereiste Op werkdagen kan je om 8.00 uur bij de klant starten AANBOD Dertien uitstekende redenen om te werken als OZ huishoudhulp : Vast contract vanaf dag 1 Bepaal zelf je vaste werkdagen De dienstencheques mag je opsturen per post Persoonlijke begeleiding door jouw consulent Werken bij OZ geeft je meer werkzekerheid Je werkt altijd dicht bij huis Individuele opleiding Geen diploma nodig Tal van andere extralegale voordelen: gratis werkkledij, een wasvergoeding, kortingen in de OZ Shop en de OZ Reisbureaus, griepvaccin, geschenkcheques van € 35 Een ruime kilometervergoeding (auto/fiets/openbaar vervoer) en een eindejaarspremie Uitstekend uurloon dat stipt wordt uitbetaald Je uurloon stijgt des te langer je bij OZ werkt Maaltijdcheques vanaf de maand na je 6e anciënniteitsverjaardag Spreekt deze vacature van huishoudhulp jou aan? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected] Heb je vragen of wens je meer info? Bel dan naar het gratis nummer 0800 15 105.

 • Huishoudhulpen regio Rotselaar - Werchter (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: HAPPI HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Rotselaar - Werchter. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

 • Fitnessmedewerkers studenten (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar student-fitnessmedewerkers. Je zorgt voor een goed verloop en dagelijkse werking van de fitness en de activiteiten. Je beheert en onderhoudt de fitnessruimte en het -materiaal. Toezicht houden op een veilig verloop van activiteiten en het bewaken van orde en netheid behoort ook tot je takenpakket. Je ontvangt, informeert, begeleidt en ondersteunt de bezoekers op een correcte en klantvriendelijke manier.

 • OPERATIONEEL PREVENTIEADVISEUR (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: ENERGIEF

  Type: Vaste Job

  Energief Energief als onderneming is in beweging. Waar Energief voornamelijk actief was in de multinationals als ondersteuning voor de interne preventiedienst of op projectbasis, breidt Energief nu zijn diensten uit naar de KMO's. Veiligheid en preventie voor de KMO. Zaakvoerders die optreden als preventieadviseur bijstaan met raad maar zeker en vooral ook met daad. Energief pakt zo de rol van preventieadviseur op zich voor de kleinere, startende ondernemingen en dit in alle sectoren. We dienen instrumenten aan om tot een gedegen en structrueel preventiebeleid te komen en voeren dit ook uit. Kijk gerust eens op www.energief.be Inhoud van de funtie Energief is op zoek naar zijn eerste werknemer. Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is. Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur. Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. Je zal ondermeer deze taken op jou nemen. : - uitvoeren risico-analyses op verschillende niveaus : - je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze tesamen met de verantwoordelijke bij de klant : - je voert kwaliteitvoortgangen uit : - je voert werkplekinspecties uit : - je implementeert VCA of een ander managementsysteem : - je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces : - je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant...

 • STORINGTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: MAXICON

  Type: Vaste Job

  Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

 • KINESITHERAPEUT/KINESITHERAPEUTE (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: VANLERBERGHE-VERSCHAEVE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor mijn bestaande kiné praktijk ben ik op zoek naar een gemotiveerde collega om mij een 20-tal uur per week bij te staan. Je staat in voor het allround takenpakket binnen kinesitherapie.

Zoek naar antwoorden van POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE in sociale netwerken
Look for responds of POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE. Laat een reactie achter voor POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE. POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE. Leave a respond for POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE. POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE op de google maps. Adres en contacten POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE
Location of POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE on the google maps. Address and contacts of POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE

Andere gerelateerde bedrijven als come POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE: ASSUBAN | JULES PIRSON | EDOUARD BITTERMAN | Coiffure Ga?lle | A.S.C. BERCHEM

Other related companies as POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE: ASSUBAN | JULES PIRSON | EDOUARD BITTERMAN | Coiffure Ga?lle | A.S.C. BERCHEM

POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06761779785. Het bedrijf POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE bevindt zich op het adres: AV DES D?PORT?S,20; 1370; JODOIGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 420,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 270,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE, openstaande posities, locatie van POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE op de kaart.

POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE, company assigned to the tax number BE06761779785. The company POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE is located at the address: AV DES D?PORT?S,20; 1370; JODOIGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 420,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 270,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE is not available. You also can look at reviews of POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE, open positions, location of POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POSITIF JO PIROTTE PHOTOGRAPHE, employees, financial statistics.