ASSUBAN

Contactgegevens ASSUBAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASSUBAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASSUBAN

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): BOUDEWIJNLAAN 75; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53788388 (+32-53788388) 53788388 (+32-53788388)

Fax (fax): +32 (51) 480-82-72 +32 (51) 480-82-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASSUBAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASSUBAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASSUBAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASSUBAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASSUBAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASSUBAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASSUBAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASSUBAN
Products information ASSUBAN

BTW identificatienummer (tax): BE08053497314
Ondernemingsnummer: 2509521484
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in ASSUBAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen; Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASSUBAN
(Get full report from official database of BE for ASSUBAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASSUBAN
Addition kinds of activities for ASSUBAN

472999. Passagiersvervoer regeling, nec, nec | Passenger transportation arrangement, nec, nec
799200. Openbare golfbanen | Public golf courses
22110608. Schaduwdoek, raam: katoen | Shade cloth, window: cotton
32599902. Kachelvoering, klei | Stove lining, clay
34430102. Bins, geprefabriceerde metalen plaat | Bins, prefabricated metal plate
34629905. hoefijzers | Horseshoes
35770502. Magnetische inktherkenningsapparatuur | Magnetic ink recognition devices
82449903. Hof rapportage school | Court reporting school

Werken bij ASSUBAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASSUBAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASSUBAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASSUBAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezellige bakkerij in Koekelare zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker. Concreet zullen volgende taken tot jouw verantwoordelijkheid horen: - het onthaal en bediening van de klant; - hierbij maak je gebruik van de kassa; - bestellingen noteren en opvolgen; - de winkel netjes houden; - broodautomaat aanvullen; - bij minder drukke periodes helpen in het atelier.

  • Verkoop Dreamland Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • MONTEUR BOVENLEIDING SPOORWERKEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf met ophaalmogelijkheden te MECHELEN zijn we op zoek naar MONTEURS BOVENLEIDINGEN. Het bedrijf specialiseert zich in spoorwerken, hoogspanningnetten,..  Je taken zullen bestaan uit het monteren en demonteren van delen aan de bovenleiding, werken uitvoeren aan draagconstructies, draagkabels en rijdraden, altijd buitenwerk, werven over heel Belgie.

  • Polyvalente Magazijnier m/v (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten gelegen te Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een polyvalente magazijnier. - Je zal instaan voor het lossen van binnenkomende goederen en de bijbehorende kwaliteitscontrole (THT, meting temperatuur, check op geleverde hoeveelheid, ...). Daarna zal je alle goederen inboeken in het systeem en voorzien van de juiste palletsticker om vervolgens op correcte locatie te scannen. - Je zal ook instaan voor het correct afwerken van klantenorders, bv. verzendklaar maken, leverbonnen verzorgen en verzendnota en CMR's voorzien. - Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bevoorraden van verschillende bufferzones aan de hand van lijsten.

  • Werken als huishoudhulp regio Mol? Kies voor Domestic Services! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bertem (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Student Verkoopsmedewerker bakkerij m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Studentenjob

    je bent zeer klantvriendelijk en sociaal ingesteld je verkoopt brood, gebak en confiserie en bereidt ook belegde broodjes Je werkt in een klein hecht team en houdt er van je collega's te helpen waar nodig Je hecht veel waarde aan netheid en hygiëne je controleert steeds versheid en kwaliteit

  • Vertegenwoordiger (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor regio Brugge zijn we op zoek naar een gepassioneerde vertegenwoordiger. Iemand die zich vastbijt in de markt en op zoek gaat naar de juiste oplossing voor onze klant. De ideale combinatie tussen hunter en farmer. Je moet zowel op zoek naar nieuwe opportuniteiten terwijl je anderzijds je reeds bestaande klanten moet onderhouden en opvolgen. Je hebt geen drempelvrees en moet uitgaan van het alom bekende “een nee heb je, een ja kan je krijgen” en van uit die situatie cold visits en cold calls kunnen uitvoeren. Eens voorbij de eerste kennismaking is het belangrijk om met de klant mee te denken, zich emphatisch op te stellen. In onze sector is ook belangrijk om weten dat wanneer de verkoop is afgerond, de totaliteit van je job niet is afgerond. Het inpassen van de juiste persoon, opvolgingen, … Omgaan met onze techniekers, luisteren naar hun verhaal, zorgen dat ze op vrijdag met een goed gevoel bij jou buiten gaan op kantoor.

  • Medewerker Verkoop 35u voor Geel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: KWANTUM

    Type: Vaste Job

    Dit ben jij : je bent op zoek naar een uitdagende baan in een gezellige werkomgeving waar de klant altijd centraal staat. Je vindt het leuk om onze klanten te helpen en te adviseren over onze eigentijdse en voordelige producten op alle afdelingen . Daarnaast beleef je plezier aan het hebben van contact met klanten en verwelkomt al onze klanten met een lach. Je verrast onze klanten met je goede service en helpt hen met de juiste keuze te maken uit ons assortiment. Na een inwerkperiode kun je op alle afdelingen van onze winkel worden ingezet. Je vindt het ook een uitdaging om samen met je team de omzetbudgetten te behalen. Verder verricht je allerlei werkzaamheden om de winkel er goed uit te laten zien, wij noemen dat het perfecte winkelbeeld, zodat de klant een optimale klantbeleving ervaart tijdens het winkelen.

  • Computer Futures - Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een (freelance) product owner op zoek naar een nieuwe uitdaging?    Een toonaangevende klant zoekt een freelance Product owner. Je bent binnen het bedrijf de schakel tussen de business en het team en werkt op een innovatief project.     Profiel Ruime Product owner ervaring Patronen doorbreken Sterke persoonlijkheid Continu verbeteren   Project details Locatie: Zuid-Brussel Projectduur: min 6 maanden Marktconforme verloning   Interesse?   In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer over de inhoud en achtergrond van de rol.  Reageer op de advertentie via de knop hieronder.

  • Flexi Keuken -en zaalmedewerker - Pizza Hut Keyserlei (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van ASSUBAN in sociale netwerken
Look for responds of ASSUBAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASSUBAN. Laat een reactie achter voor ASSUBAN. ASSUBAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASSUBAN. Leave a respond for ASSUBAN. ASSUBAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASSUBAN op de google maps. Adres en contacten ASSUBAN
Location of ASSUBAN on the google maps. Address and contacts of ASSUBAN

Andere gerelateerde bedrijven als come ASSUBAN ASSUBAN: FLKOCH CARBON BELGIUM BVBA | HOME LES JOLIS BOIS | WALTER LECROART | Goed Werk G.C.V. | LOUIS DELHAIZE

Other related companies as ASSUBAN: FLKOCH CARBON BELGIUM BVBA | HOME LES JOLIS BOIS | WALTER LECROART | Goed Werk G.C.V. | LOUIS DELHAIZE

ASSUBAN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is ASSUBAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08053497314. Het bedrijf ASSUBAN bevindt zich op het adres: BOUDEWIJNLAAN 75; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 829,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen; Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in ASSUBAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASSUBAN is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASSUBAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASSUBAN, openstaande posities, locatie van ASSUBAN op de kaart.

ASSUBAN is a company, that was registered 2010 in Aalst region, Belgium. Full name of company is ASSUBAN, company assigned to the tax number BE08053497314. The company ASSUBAN is located at the address: BOUDEWIJNLAAN 75; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 829,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Banken and kredietinstellingen; Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in ASSUBAN were not found.
The main activity of ASSUBAN is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ASSUBAN is not available. You also can look at reviews of ASSUBAN, open positions, location of ASSUBAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASSUBAN, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASSUBAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASSUBAN, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASSUBAN, employees, financial statistics.