POL GUILLARD

Contactgegevens POL GUILLARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POL GUILLARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

POL GUILLARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE ROGIER 264; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22413549 (+32-22413549) 22413549 (+32-22413549)

Fax (fax): +32 (69) 286-30-42 +32 (69) 286-30-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POL GUILLARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POL GUILLARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POL GUILLARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POL GUILLARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POL GUILLARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POL GUILLARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POL GUILLARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POL GUILLARD
Products information POL GUILLARD

BTW identificatienummer (tax): BE04503814697
Ondernemingsnummer: 7085327148
Hoofdstad (capital): 765,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 239,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POL GUILLARD
(Get full report from official database of BE for POL GUILLARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor POL GUILLARD
Addition kinds of activities for POL GUILLARD

394912. Croquet en polo apparatuur en benodigdheden | Croquet and polo equipment and supplies
799699. Amusementsparken, nec | Amusement parks, nec
22829907. Windgaren | Winding yarn
28420108. Stain removers | Stain removers
32740000. Limoen | Lime
34460404. Purlins, lichtmetaalstaal | Purlins, light gauge steel
39140400. Plated ware (alle metalen) | Plated ware (all metals)
50650208. Geluidsapparatuur, elektronisch | Sound equipment, electronic

Werken bij POL GUILLARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POL GUILLARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POL GUILLARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POL GUILLARD. Looking for open vacancies in other companies

 • Schoonmaker + medewerker voor de refter (Melle) (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal instaan voor het poetsen van de gangen, klaslokalen, de refter, burelen,.. Je gaat ook meehelpen tijdens de middagdienst in de refter, voor de maaltijden te serveren aan de kinderen. Schoonmaken

 • Operator Cutterhal M/V bij OVI in Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Start People Geel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het diepvriesvlees in kleinere stukken breken zodat het in de cutters verder verwerkt kan worden en het vers vlees wegen Het maken van vleesdeeg zodat de productie dit deeg kan gebruiken om vleessnacks te maken Zorgen voor een correcte en efficiënte exploitatie van de machines in de cutterhal Garanderen dat de werkzaamheden te allen tijde conform kwaliteitsvoorschriften lopen

 • Arbeider Wegenbouw (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Halen zijn we op zoek naar een arbeider wegenbouw.   

 • EXTERN MONTEUR VAN VENTILATIE - REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gevestigd in de regio van Kortrijk gaat Forum op zoek naar ervaren monteurs. Jouw functie bestaat uit het monteren van airco's en ventilatiesystemen op verplaatsing. De klanten kunnen gesitueerd zijn over heel België. Je krijgt eerst een opleiding (elektriciteit) on the job. Je werkt steeds in teamverband.

 • HUISHOUDHULP (M/V) EEKLO (deeltijds - zelf te kiezen) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Bijverdienste op dinsdag en/of woensdag in plantenkwekerij (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een plantenkwekerij en -distributiecentrum zijn we op zoek naar medewerkers die op regelmatige basis kunnen werken op dinsdagen en tijdens drukke momenten op woensdagen. Dit zowel voor de orderpicking als voor de afwerking. Orderpicking: Je staat in voor de correcte picking van bestellingen. Dit doe je manueel aan de hand van codes. Hierdoor is het belangrijk dat je nauwkeurig kan werken alsook dat je beschikt over de nodige fitheid om de planten manueel te verplaatsen (heffen, tillen, regelmatig bukken). Afwerking: In de afwerking ben je verantwoordelijk voor het correct labelen van de planten. Dit doe je staand.

 • Jobstudent bouwkunde (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: t-interim Malle

  Type: Studentenjob

  Voor een zelfstandige uit Ranst zijn we op zoek naar een jobstudent bouwkunde.   Het bedrijf is gespecialiseerd in afbraakwerken, elektriciteit.  Tewerkstelling van 1 dag om de 14 dagen.  Nazien van meetstalen.

 • Technisch medewerker (intern & extern) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Car Comfort Solutions

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een gedreven nieuwe medewerker, die zal starten als technieker en doorgroeien tot technisch medewerker. Als technieker wordt je opgeleid door een ervaren collega, die je de kneepjes van het vak leert: montage van trekhaken, parkeersensoren, navigatie, camerasystemen,... Je gaat de baan op en zet je in om (voornamelijk) bij garages deze diensten te verlenen. Eens je deze job goed onder de knie hebt, groei je door naar een ondersteunende, logistieke functie voor de mobiele techniekers. Je beheert in- en uitgaande goederen, staat in voor communicatie met klanten en leveranciers en zoekt technische info voor offertes op. Dankzij je eerdere ervaring bij ons, kunnen we ook op je rekenen om in te springen als technieker om een collega bij afwezigheid te vervangen. Zo kunnen we je een boeiende functie aanbieden met veel variatie.

 • Verkoper Bloemenwinkel - Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het onderhouden en proper houden van de winkel. Ook het onderhoud van de planten behoort tot je takenpakket. Daarnaast ontvang je alle klanten in de winkel en rekent af aan de kassa.

 • Eurostaff - IT Architect (Regio Huy)

  Regio: Regio Huy

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client is an established consultancy and is actively looking for an IT Architect, to support a number of ongoing business & IT projects. Their main office is is Liège. Essential Relevant architecture experience Knowledge of some architecture framework (eg TOGAF, ArchiMate) Familiarity with Service Oriented Architecture concepts Experience in an Agile environment Great communication & collaboration skills Stress resistant & flexible wrt the organization's maturity in governance effectiveness Desirable Insurance industry experience Alfresco Scriptura Guidewire ESB Accounting Thanks for your reply with CV, day rate and availability !

 • Argenta - Operationeel Beheerder SQL (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Opm. iemand met goede SQL kennis en een NOTIE van JAVA is ook welkom zolang een goede attitude en zelfstandigheid om te werken aanqwezig is. LET OP HANDSOFF FUNCTIE COORDINATIE VAN INCIDENTEN Wie zijn wij Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT Run. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technisch experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van ontwikkelingstools (Jenkins, GIT/SVN,zookeeper,) Ontwikkelervaring zodat je weet hoe een ontwikkelomgeving beheerd kan worden. -Uitstekend kunnen coördineren en organiserende van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties, ...) Je moet zeer goede kennis hebben van SQL niveau 4 Gradatie 0 - slecht 5 - zeer goed

 • Mystery Shopper (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van POL GUILLARD in sociale netwerken
Look for responds of POL GUILLARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor POL GUILLARD. Laat een reactie achter voor POL GUILLARD. POL GUILLARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POL GUILLARD. Leave a respond for POL GUILLARD. POL GUILLARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POL GUILLARD op de google maps. Adres en contacten POL GUILLARD
Location of POL GUILLARD on the google maps. Address and contacts of POL GUILLARD

Andere gerelateerde bedrijven als come POL GUILLARD POL GUILLARD: Peeters L | L'ORCHIDةE BLANCHE | ATELIER DE L'ARTISAN SPRL | Van Doorne Metaal BVBA | HUIS DORADO

Other related companies as POL GUILLARD: Peeters L | L'ORCHIDةE BLANCHE | ATELIER DE L'ARTISAN SPRL | Van Doorne Metaal BVBA | HUIS DORADO

POL GUILLARD is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POL GUILLARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04503814697. Het bedrijf POL GUILLARD bevindt zich op het adres: AVENUE ROGIER 264; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 765,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 239,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van POL GUILLARD is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POL GUILLARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POL GUILLARD, openstaande posities, locatie van POL GUILLARD op de kaart.

POL GUILLARD is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is POL GUILLARD, company assigned to the tax number BE04503814697. The company POL GUILLARD is located at the address: AVENUE ROGIER 264; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 765,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 239,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of POL GUILLARD is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of POL GUILLARD is not available. You also can look at reviews of POL GUILLARD, open positions, location of POL GUILLARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POL GUILLARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POL GUILLARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POL GUILLARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POL GUILLARD, employees, financial statistics.