Van Doorne Metaal BVBA

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Van Doorne Metaal BVBA
Private companiesPersonal Services • Van Doorne Metaal BVBA

Contactgegevens Van Doorne Metaal BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Doorne Metaal BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Doorne Metaal BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koolskampstraat 85; 8810; Lichtervelde, België

Telefoon (phone): 051 72 56 19 (+32-051 72 56 19) 051 72 56 19 (+32-051 72 56 19)

Fax (fax): 051 72 41 85 (+32-051 72 41 85) 051 72 41 85 (+32-051 72 41 85)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Doorne Metaal BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Doorne Metaal BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Doorne Metaal BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Doorne Metaal BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Doorne Metaal BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Doorne Metaal BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Doorne Metaal BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Doorne Metaal BVBA
Products information Van Doorne Metaal BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04211303710
Ondernemingsnummer: 2080780029
Hoofdstad (capital): 725,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 854,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Sheet metal work; Presses (Industrial)

Product categorie (product category): Waste treatment - Machines and installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Doorne Metaal BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Doorne Metaal BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Doorne Metaal BVBA
Addition kinds of activities for Van Doorne Metaal BVBA

2449. Houtcontainers, niet inbegrepen | Wood containers, nec
7251. Schoenreparatie en shoeshine parlors | Shoe repair and shoeshine parlors
177100. Concreet werk | Concrete work
22110601. Vliegtuigdoek, katoen | Airplane cloth, cotton
23990501. Hand haakwerk, behalve hoeden | Hand crocheted ware, except hats
30810100. Kunststoffolie en vel | Plastics film and sheet
38229909. IJsbankcontroles | Ice bank controls
50649910. Stofzuigers, huishoudelijk | Vacuum cleaners, household
79970101. Curling club, lidmaatschap | Curling club, membership
86610119. Mennonitische kerk | Mennonite church

Werken bij Van Doorne Metaal BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Doorne Metaal BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Doorne Metaal BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Doorne Metaal BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technical Expert - Automation (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als marktleider beheert en onderhoudt onze klant tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie, ... . We nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor onze rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen. We zijn op zoek naar een Technical Expert - Automation, die een bijdrage wil leveren aan de groei van een veelzijdige automatiseringsafdeling. De projecten zijn vooral gesitueerd in Vlaanderen en Brussel. Het betreft veelal projecten voor HVAC (heating ventilation and air conditioning), waterbehandeling van zwembaden en industriële productie van warm water, stoom, ijswater, perslucht. De programmering heeft betrekking op PLC-systemen, aandrijftechniek, meet- en regelapparatuur en SCADA. Je zorgt ervoor dat de projecten vanaf gespecifieerde offertes worden uitgewerkt tot volledig werkende systemen Je assisteert bij de inkoop, bereidt offertes voor en geeft indien nodig ondersteuning aan bedradingsmonteurs

  • Mechanisch en elektrisch monteurs (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor outsourcing projecten regio Kortrijk zijn we steeds op zoek naar technische profielen. De functie betreft voornamelijk montage werk van nieuwe machines (machinebouw).

  • Productiemewerker voeding 2-ploegen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plukon Olen is een voedingsbedrijf dat verschillende kant-en-klare maaltijden en vleesproducten maakt. Heb je altijd al willen weten hoe kip cordon blue gemaakt wordt? Of misschien wil je graag een deel uitmaken van het proces om voeding in een supermarkt te krijgen? Plukon Olen heeft momenteel een vacature openstaan voor nieuwe productiemedewerkers. Er is een mogelijkheid om flexibel te werken. Je zal instaan voor het inpakken, verwerken en etikettering van rauwe en gebakken vleesproducten. Loon: 13,1572 euro/uur + ploegenpremie + maaltijdcheques

  • (Hulp)bakker weekend OF voltijds (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant in Dendermonde zoeken we een bakker / bakkershulp die voltijds wil werken OF op zoek is naar weekendwerk (nacht van vrijdag op zaterdag en nacht van zaterdag op zondag). Je staat in voor de bereidingen van brood, patisserie en koffiekoeken.

  • Chauffeur C/CE - Terberg (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Oudenaarde zijn we op zoek naar een chauffeur CE (m/v) om met een Terberg te rijden. Je manouvreert de aanhangwagens op de koer en zorgt dat deze correct aan de laadkaaien staan.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER INPAK AFWISSELEND DAG EN VROEGE PLOEG (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de vleessector zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Deze firma bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen, vleesbereidingen, slicing, salades, keuken,…  Je wordt tewerkgesteld in de afdeling Slicing. Hier ben je verantwoordelijk voor de inpak van de charcuterie. Kwaliteit en hygiëne draag je hoog in het vaandel. Je doet er alles aan zodat de werkwijze en de eindproducten aan de hoogste normen voldoen. Veiligheid is voor al onze medewerkers van het hoogste belang, ook daar leef je de voorschriften ten allen tijde correct na. Een sterk geautomatiseerd bedrijf, alle processen worden ingegeven; je werkt hieraan mee. Tracering is een ketting doorheen de ganse firma, alle gegevens correct ingeven is bijzonder belangrijk.

  • Huishoudhulp regio Pulderbos (PULDERBOS)

    Regio: PULDERBOS

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • HR Business Partner (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BN60

    Type: Vaste Job

    Voor de verschillende filialen binnen deze regio ben je een volwaardige HR Business Partner. Je verplaatst je dan binnen deze regio en gaat naar het filiaal waar je nodig bent. Je staat in voor: - De interne en externe rekrutering en selectie in het kader van een snelle en kwalitatieve invulling van de vacatures. Hiervoor word je bijgestaan door een recruiter. Je bespreekt eveneens het contract in functie van het budget. - De introductie van nieuwe medewerkers. - Het bekijken van de opleidingsbehoeften van de medewerkers en de uitvoering van het opleidingsplan. - De organisatie en de opvolging van de jaarlijkse prestatiebeoordeling. - Je begrijpt beleidsparameters en kan bedrijfsparameters bepalen en denkt cross-functioneel. - De ondersteuning van managers en medewerkers, conform de doelstellingen en de waarden van het bedrijf. Je bouwt teams, moedigt samenwerking aan en kan conflicten managen. - Via concrete projecten meewerken aan de verdere uitbouw van een professionele HR-organisatie binnen het bedrijf. - In deze functie rapporteert je rechtstreeks aan de HR Director. Je neemt deel aan maandelijkse meetings met het volledige HR team.

  • Docent Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Bedeler gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio EDELARE/OUDENAARDE (EDELARE)

    Regio: EDELARE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Functional Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake & Partners is currently looking for a Freelance Functional Analyst for one of our partners operational in the Security sector in Brussels. This SME Company will offer you a familial, informal and flexible environment witch is NOT that common in Brussels ! Function Translate the needs expressed by the business into a functional solution to guide the technical team You document functional specifications using standard methods (UML) and tools. You interact with business analysts and technical staff to build the best possible solution. Contribute to the estimation of effort, cost, time and resources required for the success of each development project You are part of a multi-functional team in which you work closely with the IT Director, Developers, Architects and the Board. Several Agile teams of 5 - 8 people Profile and Techs You have more than 4 years of experience in Functional Analysis You speak English and French or Dutch Experience in Agile / Scrum teams Good Experience with UML Experience with application development : Java, SOA, Web, Rest, SQL, DB2 Entreprise Architecture Technical environment Java EE Object Oriented programming Web Services Rest, API, Java Web development: JavaScript, XML, HTML, CSS SQL, DB2, GIT Windows, Linux Details of the mission Location: Brussels Center - Easy accessible Start: ASAP Length: 6 months + Extension Flexibility, home working and familial atmosphere Interested? to get in touch with me if you are interested or if you have any question regarding the mission, please APPLY via the button below.

  • Technisch medewerker - deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RAIL SERVICE NET

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een deeltijdse technisch medewerker (handyman) met volgend takenpakket: - assistentie bij wagon- en locomotiefherstellingen - diverse kleine herstellingen aan aanhangwagens - naar autokeuring rijden - kleine interne klusjes (lampen vervangen, leidingen leggen, ...) = een ideale job voor een gepensioneerde of als flexi-job De tewerkstelling is op maandag en/of dinsdag en/of woensdag

Zoek naar antwoorden van Van Doorne Metaal BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Doorne Metaal BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Doorne Metaal BVBA. Laat een reactie achter voor Van Doorne Metaal BVBA. Van Doorne Metaal BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Doorne Metaal BVBA. Leave a respond for Van Doorne Metaal BVBA. Van Doorne Metaal BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Doorne Metaal BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Doorne Metaal BVBA
Location of Van Doorne Metaal BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Doorne Metaal BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Doorne Metaal BVBA Van Doorne Metaal BVBA: JAN TEUGHELS | FA. CASIER | ECOLE FOND. COMMUNALE | Growebo-Tack Gebr | A.A.A. BALLONS

Other related companies as Van Doorne Metaal BVBA: JAN TEUGHELS | FA. CASIER | ECOLE FOND. COMMUNALE | Growebo-Tack Gebr | A.A.A. BALLONS

Van Doorne Metaal BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Doorne Metaal BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04211303710. Het bedrijf Van Doorne Metaal BVBA bevindt zich op het adres: Koolskampstraat 85; 8810; Lichtervelde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 725,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 854,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Waste treatment - Machines and installations. Lijst met producten zijn Sheet metal work; Presses (Industrial).
De hoofdactiviteit van Van Doorne Metaal BVBA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Doorne Metaal BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Doorne Metaal BVBA, openstaande posities, locatie van Van Doorne Metaal BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Doorne Metaal BVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Doorne Metaal BVBA, company assigned to the tax number BE04211303710. The company Van Doorne Metaal BVBA is located at the address: Koolskampstraat 85; 8810; Lichtervelde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 725,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 854,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Waste treatment - Machines and installations. List of products are Sheet metal work; Presses (Industrial).
The main activity of Van Doorne Metaal BVBA is Personal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Doorne Metaal BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Doorne Metaal BVBA, open positions, location of Van Doorne Metaal BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Doorne Metaal BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Doorne Metaal BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Doorne Metaal BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Doorne Metaal BVBA, employees, financial statistics.