ATELIER DE L'ARTISAN SPRL

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • ATELIER DE L'ARTISAN SPRL
Private companiesPersonal Services • ATELIER DE L'ARTISAN SPRL

Contactgegevens ATELIER DE L'ARTISAN SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIER DE L'ARTISAN SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIER DE L'ARTISAN SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av Vésale 21 1300 Wavre, België

Telefoon (phone): 32.10 22 90 60 32.10 22 90 60

Fax (fax): 32.10 22 92 19 32.10 22 92 19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIER DE L'ARTISAN SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIER DE L'ARTISAN SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIER DE L'ARTISAN SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIER DE L'ARTISAN SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIER DE L'ARTISAN SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIER DE L'ARTISAN SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIER DE L'ARTISAN SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIER DE L'ARTISAN SPRL
Products information ATELIER DE L'ARTISAN SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03921813964
Ondernemingsnummer: 8139190673
Hoofdstad (capital): 871,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 604,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Furniture,antique

Product categorie (product category): Gifts; Household goods; Miscellaneous Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIER DE L'ARTISAN SPRL
(Get full report from official database of BE for ATELIER DE L'ARTISAN SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIER DE L'ARTISAN SPRL
Addition kinds of activities for ATELIER DE L'ARTISAN SPRL

5171. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals
07210100. Boomgaard en wijnstok | Orchard tree and vine services
15220104. Slaapzaalbouw | Dormitory construction
16110204. Weg- en straatbedekking aannemer | Highway and street paving contractor
22520202. Tights, behalve vrouwen | Tights, except women's
36430101. Huidige kranen, bevestigingsplug en schroefbehuizing | Current taps, attachment plug and screw shell types
38429927. Whirlpool baden, hydrotherapie apparatuur | Whirlpool baths, hydrotherapy equipment
39440104. Dollwagens en karren | Doll carriages and carts
50849913. Tanks, opslag | Tanks, storage
78220200. Film verhuur diensten | Film rental services

Werken bij ATELIER DE L'ARTISAN SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIER DE L'ARTISAN SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIER DE L'ARTISAN SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIER DE L'ARTISAN SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • ALL ROUND PRODUCTIEMEDEWERKER (m/v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Koekelare zijn we op zoek naar een allround productie medewerker. De hoofdtaak zal bestaan in het klaar zetten van bestellingen, versturen van pakjes, productie orders afsluiten in het ERP pakket, transport regelen. Het 2e luik van de taken bestaat in het meehelpen bij de verpakking, en de meng afdeling in drukkere periodes (voorraad aanvullen, even een handje toesteken).

  • Huishoudhulp dienstencheques regio stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Zichem (ZICHEM)

    Regio: ZICHEM

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zichem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp Staden (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Expert Vis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DELHAIZE DE LEEUW

    Type: Vaste Job

    Het start bij jou. De verjaardagsfeestjes, de sportmedailles, de ontbijt-op-bed- en sorry-voor-gisteren-momentjes, … Want met jouw inspiratie, passie en wendbaarheid stimuleer jij elke dag een gezonde en positieve levensstijl bij onze klanten. Dit door hen de meest verse producten, de origineelste ideeën en je mooiste glimlach aan te bieden. Niets leuker dan te kunnen kiezen uit een rek boordevol gezonde en lekkere producten, toch? Daarom zorg jij ervoor dat onze klanten elke dag van goedgevulde rayons kunnen genieten. Als Expert vis word jij de specialist inzake vis van onze afdeling Beenhouwerij en Vis. Je zorgt voor de versnijding en op schaal leggen van de vis en het bereiden van schotels volgens de recepten van Delhaize. Samen met jouw collega’s zorg je voor een goede aanvulling en aantrekkelijke presentatie in de afdeling. Je deelt jouw kennis en ervaring met collega’s en geeft raad aan de klant om een optimale klantenservice te verlenen. Je plaatst en verbetert de (vooraf)bestellingen, controleert leveringen en facturen, optimaliseert de voorraad en stelt de nodige corrigerende actieplannen op. Je verzekert een goede uitvoering van de controles op voedselveiligheid en een goede uitwerking van het commercieel plan Jouw profiel: Je bent goedlachs, hartelijk en positief en hebt een passie voor onze producten, met name Vis. Je bent een drijvende kracht in een team en kan mensen aansturen. Je staat open voor verandering en wil jezelf altijd verder ontwikkelen. Je bent commercieel ingesteld en neemt initiatief. Je bent flexibel en bent bereid om op zaterdag te werken. Een eerste ervaring in de verkoop van vis is een grote troef

  • Account Manager (West/Oost-Vlaanderen) B2B - services | driving behaviour (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Je biedt bedrijven een innovatief concept voor een veilig en zuinig rijgedrag. Milieuvriendelijk en economisch ! Een klein, maar multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten (TCO). Als extra account manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille. Je benadert prospecten, je gaat met hen in gesprek zodat de meerwaarde bij het beheren van hun vloot duidelijk wordt. Deze gesprekken voer je ofwel in de vrachtwagensector (vakbekwaamheid) ofwel bij bedrijven met grotere wagenparken. Je werkt dus steeds in een B2B omgeving. Je verkoopt zowel opleidingen als aanvullende diensten zodat we samen met onze klanten bouwen aan een duurzaam vlootbeleid. Je garandeert met het nodige enthousiasme en systematiek de prospectie en het klantenbeheer. Je staat in voor het opmaken en opvolgen van offertes. Je werkt nauw samen met de rest van het team. Je denkt kritisch na over bestaande verkoopprocessen, werkt mee aan de verdere uitbouw hiervan en draagt je steentje bij tot de groei van een kleine maar professionele KMO. Je richt je voornamelijk op klanten in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • TEAM MANAGER WAREHOUSE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je start in een opleidingstraject van 6 maanden waarin je van A tot Z wordt opgeleid tot volwaardig team manager: Je begint met opdrachten op de werkvloer zodat je de job van Warehouse Operator 100% onder de knie krijgt (pick&pack) Vervolgens word je via opleidingen en personal coaching op niveau van teamleader gebracht en evolueert je takenpakket tot dat van een volwaardig team manager: Werkopdrachten en werkuren van warehouse operators opvolgen Dagelijkse ochtendmeetings, taakverdeling en opvolging ervan verzorgen Problemsolving Waken over naleving van procedures en kwaliteitsvoorschriften Coaching van de medewerkers op de werkvloer Signaleren van problemen naar de Supervisors Bemiddelend optreden bij conflicten Etc…   Bedrijfsprofiel: Voor een logistiek bedrijf in Gent ben ik op zoek naar een team manager warehouse m/v  

  • Service technieker branddetectie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud en de interventie van verschillende elektronische alarmsystemen. Je gaat bij de klanten ter plaatse en verifieer je de werking van de installatie. Je vervangt indien nodig bepaalde onderdelen. Je voert simulaties uit en houdt onderhoudsrapporten bij. Je werkt steeds in regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Ieper voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • ERVAREN MECANICIEN BMW @ VERHELST OOSTENDE (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: BMW Group Belux

    Type: Werfreserve

    Je voert als technieker de onderhouden en mechanische werkzaamheden uit volgens de kwaliteitsstandaarden van BMW. Je gaat met de wagens naar de keuring. Je maakt de wagens klaar zodat ze tijdig kunnen afgeleverd worden. Je voert de klassieke controles uit met de universele meettoestellen in de concessie. Je communiceert als klantgerichte medewerker met je werkplaatsleider over de ondernomen acties om de klanten gedetailleerd te kunnen informeren. Je zorgt als fiere medewerker voor een nette en ordelijke werkplaats.

Zoek naar antwoorden van ATELIER DE L'ARTISAN SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ATELIER DE L'ARTISAN SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIER DE L'ARTISAN SPRL. Laat een reactie achter voor ATELIER DE L'ARTISAN SPRL. ATELIER DE L'ARTISAN SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIER DE L'ARTISAN SPRL. Leave a respond for ATELIER DE L'ARTISAN SPRL. ATELIER DE L'ARTISAN SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIER DE L'ARTISAN SPRL op de google maps. Adres en contacten ATELIER DE L'ARTISAN SPRL
Location of ATELIER DE L'ARTISAN SPRL on the google maps. Address and contacts of ATELIER DE L'ARTISAN SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIER DE L'ARTISAN SPRL ATELIER DE L'ARTISAN SPRL: DE WITTE | PATRICK DENONCIN | S. AUDOORE | Lamsoul C | PRAXIMUL

Other related companies as ATELIER DE L'ARTISAN SPRL: DE WITTE | PATRICK DENONCIN | S. AUDOORE | Lamsoul C | PRAXIMUL

ATELIER DE L'ARTISAN SPRL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIER DE L'ARTISAN SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03921813964. Het bedrijf ATELIER DE L'ARTISAN SPRL bevindt zich op het adres: Av Vésale 21 1300 Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 871,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 604,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Gifts; Household goods; Miscellaneous Products. Lijst met producten zijn Furniture,antique.
De hoofdactiviteit van ATELIER DE L'ARTISAN SPRL is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIER DE L'ARTISAN SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIER DE L'ARTISAN SPRL, openstaande posities, locatie van ATELIER DE L'ARTISAN SPRL op de kaart.

ATELIER DE L'ARTISAN SPRL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATELIER DE L'ARTISAN SPRL, company assigned to the tax number BE03921813964. The company ATELIER DE L'ARTISAN SPRL is located at the address: Av Vésale 21 1300 Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 871,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 604,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Gifts; Household goods; Miscellaneous Products. List of products are Furniture,antique.
The main activity of ATELIER DE L'ARTISAN SPRL is Personal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIER DE L'ARTISAN SPRL is not available. You also can look at reviews of ATELIER DE L'ARTISAN SPRL, open positions, location of ATELIER DE L'ARTISAN SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIER DE L'ARTISAN SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIER DE L'ARTISAN SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIER DE L'ARTISAN SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIER DE L'ARTISAN SPRL, employees, financial statistics.