POL DE PRINS FOTOGRAFIE

Contactgegevens POL DE PRINS FOTOGRAFIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POL DE PRINS FOTOGRAFIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

POL DE PRINS FOTOGRAFIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WIPSTRAAT 11; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS, België

Telefoon (phone): 15712226 (+32-15712226) 15712226 (+32-15712226)

Fax (fax): +32 (53) 222-14-20 +32 (53) 222-14-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POL DE PRINS FOTOGRAFIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POL DE PRINS FOTOGRAFIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POL DE PRINS FOTOGRAFIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POL DE PRINS FOTOGRAFIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POL DE PRINS FOTOGRAFIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POL DE PRINS FOTOGRAFIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POL DE PRINS FOTOGRAFIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POL DE PRINS FOTOGRAFIE
Products information POL DE PRINS FOTOGRAFIE

BTW identificatienummer (tax): BE05993286132
Ondernemingsnummer: 7123504638
Hoofdstad (capital): 345,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 597,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Services: Photographes,Photographes Industriels,Photographes Publicitaires.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POL DE PRINS FOTOGRAFIE
(Get full report from official database of BE for POL DE PRINS FOTOGRAFIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor POL DE PRINS FOTOGRAFIE
Addition kinds of activities for POL DE PRINS FOTOGRAFIE

632100. Ongeval- en ziektekostenverzekering | Accident and health insurance
07119906. Bodem testen diensten | Soil testing services
32720201. Batterijputten of dozen, beton | Battery wells or boxes, concrete
48130202. Internet host services | Internet host services
50750107. Ontvochtigers, behalve draagbaar | Dehumidifiers, except portable
51999910. Kledinghangers | Clothes hangers

Werken bij POL DE PRINS FOTOGRAFIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POL DE PRINS FOTOGRAFIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POL DE PRINS FOTOGRAFIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POL DE PRINS FOTOGRAFIE. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer service medewerker in regio Asse (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant. Je bent in voortdurend contact met hem via telefoon en mail. Je specifieke taken als Customer service medewerker (m/v) zijn: ondersteuning salesteam bestellingen verwerken: aannemen en ingeven in het ERP-systeem telefonische oproepen en schriftelijke aanvragen van klanten en buitendienstmedewerkers beantwoorden (i.v.m. artikelreferenties, productbeschikbaarheid, status van een bestelling, duplicaat van factuur of afleveringsbon...) klachtenbehandeling: aannemen, registreren en opvolgen technische fiches aanvullen en updaten salescatalogus helpen opstellen en aanvullen met de meest recente en relevante informatie

 • Machine operator in de bouwsector, in Balen, optie vast!! (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant zorgt voor de verwerking van de afvalstromen (vervuild slib afkomstig van de zinkproductie). Jij staat in voor het onderhouden van de installaties, het bedienen van de persen en het uitvoeren van herstellingen waar nodig. Je werkt hoofdzakelijk in een 3-ploegenstelsel: vroege, dag, late. Plaats van tewerkstelling is Balen. Op termijn kan u mogelijks worden ingezet op andere werven in Vlaanderen.. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van filterpersen: conditionering, sturen van debieten, regelen van de instellingen, ... Je volgt de dagelijkse en wekelijkse checklist op en voert de bijhorende taken uit. Bovendien zorg je voor het klein onderhoud van de persen en de persvloer: reiningen, vervangen van filterdoeken, vrijhouden van opvangkanalen en goten, ... Je voert kleine herstellingswerkzaamheden uit waar nodig.

 • TECHNISCH OPERATOR TEXTIEL GEZOCHT [Dendermonde] (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Dendermonde zoeken wij een gedreven technisch operator voor in de continuververij. Je staat er in voor het bedienen van enkele machines en kijkt het product na op kwaliteitsfouten.

 • Bediende Energieleveringen Torhout (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zorgt voor de inning van de facturatie elektriciteit en aardgas, maar ook van facturatie diensten. Je maakt afspraken met klanten hierover: uitstel van betaling / opstellen betaalovereenkomsten. Je waakt erover dat bij klanten waar een budgetmeter moet komen, er ook effectief een komt. Je legt orders aan voor Netuitbating, plant deze in en volgt deze op. Je maakt activatie- en deactivatiekaarten aan om de budgetmeter te activeren of te deactiveren en voert acties uit in Talexus. Je verzorgt de BackOffice Inning.

 • Monteur (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Arendonk zijn we dringend op zoek naar een monteur U monteert, controleert en test industriële hogedrukreinigers (elektrisch of brandstofmotor aangedreven) U werkt zelfstandig of in een klein team

 • Industrieel Elektricien regio Menen (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ? Je staat in voor het opsporen van elektrische storingen. ? Daarnaast voer je de nodige elektrische aanpassingen uit. ? Aan de hand van een onderhoudsplan zorg je voor het onderhoud van ons machinepark (scheidingsinstallaties zeven brekers transportbanden afzuigsystemen...). ? Ook werken rond elektrische infrastructuur (lampen kabelgoten) schrikt je niet af . ? Je staat in voor de reiniging van laagspanningscabines.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Mariekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MARIEKERKE)

  Regio: MARIEKERKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • AUTO - EXPERT (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: EXPERTISEBUREAU ANTEX

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de uitvoering van de expertise-opdrachten die je worden toevertrouwd en zorgt voor correcte begroti,ng van de schade Je bent technisch uitstekend op de hoogte van de nieuwste technologien en je hebt een verzorgd voorkomen Je bent een teamplayer Je beschikt minstens over een graduaat/bachelor diploma auto-expertconform de voorziene voorschriften voor het uitoefenen van het beroep van auto-expert (cfr : www.iaeiea.be)

 • Zelfstandig (mede-)uitbater Horeca (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: SPORTARIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Sportaria is een bruisende horeca-zaak en feestzaal gelegen in Sportcomplex Marienborgh te Edegem. Voor deze zaak zijn we op zoek naar een zelfstandig mede-uitbater (eventueel koppel) . Je zal instaan voor de dagdagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening aan de toog alsook het bereiden van kleine snacks. Verder sta je ook in voor een aantal administratieve taken, het beheren van de stock, het plaatsen van bestellingen, het beheer van de kassa, het contact met klanten, enzovoort. Je bent commercieel en klantvriendelijk ingesteld en beschikt over een grote dosis verantwoordelijkheidszin? Je bent reeds zelfstandige of bent bereid dit statuut aan te nemen? Avond- en weekendwerk zijn voor jou geen probleem? Je bent bereid de leiding te nemen over een klein aantal personeelsleden? Dan word jij het nieuwe gezicht van Sportaria!

 • Project Manager Freelance (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1667546-inline.html?cid=Partner_VDAB We zijn bij Prosource op continue basis op zoek naar freelance project managers. Als Project Manager word je ingezet bij één of meerdere van onze klanten. Je plant en beheert de projecten van start tot finish. Je zorgt voor een transparante projectrapportering op regelmatige tijdstippen. Je communiceert met de verschillende stakeholders op alle niveau’s. Op basis van je praktische kennis en ervaring doe je concrete aanbevelingen om de projectmanagement aanpak van de klant te verbeteren.

 • NRB - Analyste Fonctionnel Senior GIS (NAMUR)

  Regio: NAMUR

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Dans le cadre du programme Smart Grid (track ADMS), nous sommes à la recherche d'un analyste fonctionnel Senior GIS afin de renforcer l'équipe en place. Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel Senior GIS IT : Il participera aux activités de cadrage visant à identifier et décrire les solutions informatiques répondant au mieux à l'ensemble des requirements business identifiés Il aura pour tâches la réalisation d'analyses fonctionnelles visant à mettre en place de nouveaux outils liés au domaine SmartGrid. Il alimentera et maintiendra (en support du Product Owner) les backlogs de développement de ces nouveaux outils (Agile - Scrum). Il formalisera les plans de tests et testera les développements réalisés afin d'en valider l'aspect fonctionnel. Il répondra directement à l'ITPL (chef de projet IT) du projet. Il participera au sein de l'équipe Scrum à la livraison de produits répondant aux attentes du business en respectant un planning et un budget établi. Description des compétences et connaissances spécifiques requises Expérience dans le domaine du GIS. Expérience en UML et BPMN. Familier avec la méthodologie Agile Scrum. Une expérience dans le domaine des Utilities est un "plus". Une affinité avec les aspects techniques (DB, coding, ...) est un "plus".

 • Fleximedewerker speelhuis (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: ORFES

  Type: Flexijob

  Je ontvangt onze kleine klantjes en hun ouders in ons tofste speelhuis - clubhuis. Afrekenen en klaarmaken van de drank, snoep en smikkel bestellingen. Verzorgen van de animatie voor verjaardagfeestjes, liedjes zingen, snoepkoffer spel, enz... Klaarmaken van de snoepkoffers en op het einde van de dag alles netjes proper maken en bijvullen voor de volgende dag. Je kan met kinderen en kleuters omgaan. Bij voorkeur sta je in het onderwijs of in de kinderopvang - je kan werken als FLEXIJOB Je wenst op zeer regelmatige basis te werken in de weekends en de schoolvakanties. Werkuren te bespreken: Mogelijkheden van werkuren zijn: 1ste en 2de vrijdag van de maand 17u00 - +- 21u00 Zaterdag en zondag vanaf 09u30 - +-14u30 of vanaf 14u30 - +- 20u00 In de schoolvakanties zijn we alle dagen op vanaf 10u00

Zoek naar antwoorden van POL DE PRINS FOTOGRAFIE in sociale netwerken
Look for responds of POL DE PRINS FOTOGRAFIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor POL DE PRINS FOTOGRAFIE. Laat een reactie achter voor POL DE PRINS FOTOGRAFIE. POL DE PRINS FOTOGRAFIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POL DE PRINS FOTOGRAFIE. Leave a respond for POL DE PRINS FOTOGRAFIE. POL DE PRINS FOTOGRAFIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POL DE PRINS FOTOGRAFIE op de google maps. Adres en contacten POL DE PRINS FOTOGRAFIE
Location of POL DE PRINS FOTOGRAFIE on the google maps. Address and contacts of POL DE PRINS FOTOGRAFIE

Andere gerelateerde bedrijven als come POL DE PRINS FOTOGRAFIE POL DE PRINS FOTOGRAFIE: RADIO 2000 | LE CORAL GRILL | Saey | MARCEL BEVER | MATHIMMO NV

Other related companies as POL DE PRINS FOTOGRAFIE: RADIO 2000 | LE CORAL GRILL | Saey | MARCEL BEVER | MATHIMMO NV

POL DE PRINS FOTOGRAFIE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POL DE PRINS FOTOGRAFIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05993286132. Het bedrijf POL DE PRINS FOTOGRAFIE bevindt zich op het adres: WIPSTRAAT 11; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 345,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 597,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes,Photographes Industriels,Photographes Publicitaires..
De hoofdactiviteit van POL DE PRINS FOTOGRAFIE is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POL DE PRINS FOTOGRAFIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POL DE PRINS FOTOGRAFIE, openstaande posities, locatie van POL DE PRINS FOTOGRAFIE op de kaart.

POL DE PRINS FOTOGRAFIE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is POL DE PRINS FOTOGRAFIE, company assigned to the tax number BE05993286132. The company POL DE PRINS FOTOGRAFIE is located at the address: WIPSTRAAT 11; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 345,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 597,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes,Photographes Industriels,Photographes Publicitaires..
The main activity of POL DE PRINS FOTOGRAFIE is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of POL DE PRINS FOTOGRAFIE is not available. You also can look at reviews of POL DE PRINS FOTOGRAFIE, open positions, location of POL DE PRINS FOTOGRAFIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POL DE PRINS FOTOGRAFIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POL DE PRINS FOTOGRAFIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POL DE PRINS FOTOGRAFIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POL DE PRINS FOTOGRAFIE, employees, financial statistics.