LE CORAL GRILL

Contactgegevens LE CORAL GRILL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE CORAL GRILL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE CORAL GRILL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AV. DE LA JOYEUSE ENTREE 13; 7020; MONS, België

Telefoon (phone): 65340734 (+32-65340734) 65340734 (+32-65340734)

Fax (fax): +32 (13) 711-22-80 +32 (13) 711-22-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE CORAL GRILL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE CORAL GRILL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE CORAL GRILL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE CORAL GRILL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE CORAL GRILL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE CORAL GRILL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE CORAL GRILL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE CORAL GRILL
Products information LE CORAL GRILL

BTW identificatienummer (tax): BE08087280273
Ondernemingsnummer: 4304412841
Hoofdstad (capital): 968,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 110,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Type de Cuisine: Grillades & Barbecue,Raclette & Fondue. Types de Repas: A Volonté.. Type de Salle: Salles de Réception.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: SALLES DE CONF?RENCES AND DE R?CEPTIONS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE CORAL GRILL
(Get full report from official database of BE for LE CORAL GRILL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE CORAL GRILL
Addition kinds of activities for LE CORAL GRILL

346202. Pomp, compressor en turbine smeedstukken | Pump, compressor, and turbine forgings
10610401. Scheelite mijnbouw | Scheelite mining
25179905. Televisie kasten, hout | Television cabinets, wood
28650210. Tolueen | Toluene
32750100. Gipsplaat | Gypsum board
33399900. Primaire nonferro metalen, nec, nec | Primary nonferrous metals, nec, nec
37430207. Trolley schoenen | Trolley shoes
50459907. Woordverwerkende apparatuur | Word processing equipment

Werken bij LE CORAL GRILL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE CORAL GRILL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE CORAL GRILL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE CORAL GRILL. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker Interieur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een ervaren schrijnwerker

  • Sales Assistant (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sales Assistant Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een sales assistant; Je verzorgt de administratieve opvolging van commerciËle dossiers ism de accountmanagers en technici; Je maakt offertes op en verwerkt orders; Je bent de interne commercieel - administratieve support in een internationale omgeving.; Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en leveranciers en onderhoudt veelvuldig contact met hen in het Nederlands, Engels, Frans en Duits; Je collega's rekenen op jou voor een administratieve goede organisatie;

  • Chauffeur CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in aanleg opritten en parkings zoeken wij een meewerkend Chauffeur C E ! Je brengt als chauffeur de materialen aan op de werven over heel Vlaanderen : asfalt, klinkers, blauwsteen, gravé, enz Je helpt mee borduren zetten, gravé opendoen , klinkerwerken en asfaltwerken. Je vertrekt (naargelang de werven) om 7u vanuit Oudenaarde (voor langere ritten vanaf 6u)

  • Inpakker/operator M/V (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je werkt in de afdeling die instaat voor de inpak. - Je helpt mee aan de lijn: inpakken, labelen, gewicht controleren, ... - Je ondersteunt de andere medewerkers aan de verschillende lijnen. - Je bent flexibel en grijpt in wanneer er zich problemen voordoen binnen de productie. - Je voert controle uit op de instellingen van de machines en lost mogelijke problemen op. Na een maand heb je kans door te groeien naar een functie met grotere verantwoordelijkheid.

  • poetshulp regio Eke - Nazareth - Deinze - Asper - Gavere - Merelbeke (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazareth - Deinze - Asper - Gavere - Merelbeke. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Enthousiaste thuishulp te Meise (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp regio Aarschot - Betekom (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP MARKE (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: YOUR FREETIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Mechelen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Bijlesgever wiskunde (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Lubrication Technician (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: I-CARE Group

    Type: Vaste Job

    Sinds 2004 is I-Care de internationale leider in Predictive Maintenance en Reliability Engineering. Met hoofdkantoor in België en meer dan 10 filialen in Europa, de VS en Azië kunnen onze ruim 250 engineers klanten wereldwijd ten dienste staan. We bieden een uitgebreid gamma high end producten, training en services aan om onze industriële klanten te adviseren en te begeleiden in het optimalizeren van hun maintenance plannen en de betrouwbaarheid van hun assets, kosten te controleren en ongeplande stilstanden te vermijden. Hiervoor gebruiken wij zowel onze expertise in Predictive Maintenance als Reliability Engineering, waarin Lubrication Excellence een prominente rol vervult. Dankzij onze continue groei zijn we voor de verdere uitbouw van ons team op zoek naar technicians om onze divisie Lubrication te versterken. Met andere woorden, we zoeken techniekers met een passie voor smeertechnisch onderhoud. Wat zijn jouw verantwoordelijkheden ? Onze Lubrication divisie bestaat uit een team van medewerkers die instaan voor de verdere uitbouw van alle I-Care activiteiten die te maken hebben met smeertechnisch onderhoud, gaande van puur operationeel uitvoerende activiteiten tot en met de adviesverlenende rol binnen Lubrication Excellence. Als Lubrication technician sta je dus in voor olie staalname, smering van industriële apparatuur, ultrasone smering, olieverversing, etc. Organisatie van de smeermiddelcontainers, opzetten / verbeteren van checklists voor visuele inspecties, opstellen van werkinstructies in het IPS-systeem, gegevensinvoer (bijv. Olie-analyse), opvolgen van smeerstatistieken. Onderlinge communicatie in het team, met leden van de trillingsdiagnose en met externe contactpersonen Advies over de selectie van smeermiddelen Ontwikkelen van workflows en algemene suggesties voor het optimaliseren van het smeerprogramma Verbeter softwaregegevens voor smeringsbeheer of ontwikkel suggesties hiervoor Overweging van fabrieksspecificaties (coördinatie met controlekamers, productie, opslag, onderhoud, ...) Vergaderingen houden om doelen, procedures en methoden te beoordelen

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke (Varsenare) (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

Zoek naar antwoorden van LE CORAL GRILL in sociale netwerken
Look for responds of LE CORAL GRILL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE CORAL GRILL. Laat een reactie achter voor LE CORAL GRILL. LE CORAL GRILL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE CORAL GRILL. Leave a respond for LE CORAL GRILL. LE CORAL GRILL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE CORAL GRILL op de google maps. Adres en contacten LE CORAL GRILL
Location of LE CORAL GRILL on the google maps. Address and contacts of LE CORAL GRILL

Andere gerelateerde bedrijven als come LE CORAL GRILL LE CORAL GRILL: Rouges Marc | S'JONGERS | MUES BARCO-CENTRUM | DORTS | Coisne J

Other related companies as LE CORAL GRILL: Rouges Marc | S'JONGERS | MUES BARCO-CENTRUM | DORTS | Coisne J

LE CORAL GRILL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE CORAL GRILL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08087280273. Het bedrijf LE CORAL GRILL bevindt zich op het adres: AV. DE LA JOYEUSE ENTREE 13; 7020; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 968,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 110,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is RESTAURANTS: SALLES DE CONF?RENCES AND DE R?CEPTIONS. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Grillades & Barbecue,Raclette & Fondue. Types de Repas: A Volonté.. Type de Salle: Salles de Réception..
De hoofdactiviteit van LE CORAL GRILL is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE CORAL GRILL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE CORAL GRILL, openstaande posities, locatie van LE CORAL GRILL op de kaart.

LE CORAL GRILL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE CORAL GRILL, company assigned to the tax number BE08087280273. The company LE CORAL GRILL is located at the address: AV. DE LA JOYEUSE ENTREE 13; 7020; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 968,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 110,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is RESTAURANTS: SALLES DE CONF?RENCES AND DE R?CEPTIONS. List of products are Type de Cuisine: Grillades & Barbecue,Raclette & Fondue. Types de Repas: A Volonté.. Type de Salle: Salles de Réception..
The main activity of LE CORAL GRILL is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LE CORAL GRILL is not available. You also can look at reviews of LE CORAL GRILL, open positions, location of LE CORAL GRILL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE CORAL GRILL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE CORAL GRILL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE CORAL GRILL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE CORAL GRILL, employees, financial statistics.