PHOTODREAM D. SALMON

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • PHOTODREAM D. SALMON
Private companiesBusiness Services • PHOTODREAM D. SALMON

Contactgegevens PHOTODREAM D. SALMON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHOTODREAM D. SALMON: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHOTODREAM D. SALMON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA STATION 17; 1457; WALHAIN, België

Telefoon (phone): 10656875 (+32-10656875) 10656875 (+32-10656875)

Fax (fax): +32 (2) 718-99-64 +32 (2) 718-99-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHOTODREAM D. SALMON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHOTODREAM D. SALMON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHOTODREAM D. SALMON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHOTODREAM D. SALMON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHOTODREAM D. SALMON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHOTODREAM D. SALMON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHOTODREAM D. SALMON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHOTODREAM D. SALMON
Products information PHOTODREAM D. SALMON

BTW identificatienummer (tax): BE08720092773
Ondernemingsnummer: 5218475341
Hoofdstad (capital): 328,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 267,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHOTODREAM D. SALMON
(Get full report from official database of BE for PHOTODREAM D. SALMON)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHOTODREAM D. SALMON
Addition kinds of activities for PHOTODREAM D. SALMON

149907. Asfaltwinning en bitumineuze steengroeve | Asphalt mining and bituminous stone quarrying
594200. Boekwinkels | Book stores
23959901. Buttonhole maken, behalve bont: voor de handel | Buttonhole making, except fur: for the trade
26750304. Stencil-kaarten, doodgesneden: gemaakt van aangekochte materialen | Stencil cards, die-cut: made from purchased materials
31310400. Binnendelen voor schoenen | Inner parts for shoes
35239905. Aanhangwagens en wagons, boerderij | Trailers and wagons, farm
38210111. Incubators, laboratorium | Incubators, laboratory
55219903. Pickups en bestelwagens, gebruikt | Pickups and vans, used
87410100. Bedrijfsmanagement | Business management

Werken bij PHOTODREAM D. SALMON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHOTODREAM D. SALMON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHOTODREAM D. SALMON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHOTODREAM D. SALMON. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren Technieker / Mekanieker (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: DEMERSTEE

  Type: Vervanging brugpensioen

  Als ervaren technieker/mekanieker sta je in voor de diagnose-herstelling en service van lijnbussen en autocars. Dit gaat van het compleet service pakket uitvoeren tot het stellen van diagnoses zowel op technisch als elektronisch vlak.

 • Inpakker dagwerk M/V (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb jij ervaring als inpakker? Zoek je dagwerk? Wil je graag aan het werk gaan als inpakker? Lees dan snel verder: Voor een internationaal bedrijf gelegen te Waregem zijn we op zoek naar een inpakker. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de productonderdelen. Je verstuurt vervolgens de verpakte onderdelen naar het juiste magazijn. Daarnaast zal je als inpakker ook ingeschakeld worden voor het uitvoeren van extra losse taken.

 • Tuin- en landschapsarchitect (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: CTRL-F

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor verdere versterking van ons team zijn we op zoek naar een tuin- en landschapsarchitect voor het ontwerpen van tuinen en bijgebouwen, in een moderne vormgeving. uw takenpakket omvat: Ontwerp van tuinen en bijgebouwen, met uitvoerings- en beplantingsplannen. Presenteren van het ontwerp in 3D aan de klant. Contact onderhouden met de klant tot verkoop van het project, en er proactief met omgaan. Creatief ondersteunen in de breedste zin van het woord kiezen van materialen (verlichting, meubilair, inrichting,…. Bewaken van de kwaliteit van de plannen. Ondersteunen en overleggen met de projectleiding op het vlak van technische uitvoering.

 • Monteur centrale verwarming & sanitair (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in installatie en onderhoud van verwarming en sanitair zijn we op zoek naar een monteur.

 • elektricien (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in regio Diksmuide zoeken wij een elektricien (m/v):

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Okegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OKEGEM)

  Regio: OKEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student - productiemedewerker - tijdens schoolweek (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in de regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student die zich doorheen het schooljaar 1 of meer dagen in de werkweek kan vrijmaken. Jouw takenpakket: Zitzakken vullen Paletten samenstellen Voor deze vacature kan je wekelijks tewerkgesteld worden en de dag of dagen dat je tewerkgesteld zal worden, worden in samenspraak gekozen. De loon ligt rond de €10.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf in de regio Oostrozebeke gekend in de sector van de textiel.

 • BIJLESGEVERS MET PASSIE! (regio BRUGGE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: BRG2018

 • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie. 

 • Mystery Shopper (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Ipsos

  Type: Werfreserve

  Als mystery shopper kom je in aanraking met de meest uiteenlopende merken en producten (koffie, wagens, telecommunicatie, ...) Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw projecten professioneel en volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent aan de fieldverantwoordelijken, je signaleert onmiddellijk eventuele problemen.

 • Flexi-Job Onthaal / Administratie / klantenservice (M/V) Kuurne (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: HUYZE GEZELLE

  Type: Flexijob

  Huyze Gezelle (Kuurne) is een gerenommeerde restaurant.Om onze klanten nog meer van dienst te zijn zoeken wij een gemotiveerde medewerker onthaal / receptie / klantenservice. U wil graag een centje bijverdienen? Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij de ideale functie voor u ! Het is uw taak dat wij onze klant zo optimaal en gastvrij mogelijk kunnen ontvangen ! TAKENPAKKET * U staat in voor het vriendelijk onthaal, zowel fysiek als telefonisch. * U verwerkt de hoogst dringende inkomende mails. * U drukt de nodige documenten af voor de dienst (studentencontracten, menukaart, …). * U informeert klanten bij vragen over onze verschillende feestmogelijkheden en voorziet hen van de nodige documentatie. * U werkt tijdens de dienst actief mee door het polsen naar klantentevredenheid. * U registreert bestellingen en volgt deze op. * U vult de nodige brochure aan. * U verzorgt de afrekeing bij vertrek van de klant. * U werkt tijdens de dienst actief mee in de bar, aan de buffetten.

Zoek naar antwoorden van PHOTODREAM D. SALMON in sociale netwerken
Look for responds of PHOTODREAM D. SALMON in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHOTODREAM D. SALMON. Laat een reactie achter voor PHOTODREAM D. SALMON. PHOTODREAM D. SALMON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHOTODREAM D. SALMON. Leave a respond for PHOTODREAM D. SALMON. PHOTODREAM D. SALMON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHOTODREAM D. SALMON op de google maps. Adres en contacten PHOTODREAM D. SALMON
Location of PHOTODREAM D. SALMON on the google maps. Address and contacts of PHOTODREAM D. SALMON

Andere gerelateerde bedrijven als come PHOTODREAM D. SALMON PHOTODREAM D. SALMON: Van Hasselt J | VAN HOOREBEKE PANELS | Flypo D | MEUBLES MOLHAN | Honnay J-L

Other related companies as PHOTODREAM D. SALMON: Van Hasselt J | VAN HOOREBEKE PANELS | Flypo D | MEUBLES MOLHAN | Honnay J-L

PHOTODREAM D. SALMON is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHOTODREAM D. SALMON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08720092773. Het bedrijf PHOTODREAM D. SALMON bevindt zich op het adres: RUE DE LA STATION 17; 1457; WALHAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 328,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 267,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van PHOTODREAM D. SALMON is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHOTODREAM D. SALMON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHOTODREAM D. SALMON, openstaande posities, locatie van PHOTODREAM D. SALMON op de kaart.

PHOTODREAM D. SALMON is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHOTODREAM D. SALMON, company assigned to the tax number BE08720092773. The company PHOTODREAM D. SALMON is located at the address: RUE DE LA STATION 17; 1457; WALHAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 328,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 267,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of PHOTODREAM D. SALMON is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PHOTODREAM D. SALMON is not available. You also can look at reviews of PHOTODREAM D. SALMON, open positions, location of PHOTODREAM D. SALMON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHOTODREAM D. SALMON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHOTODREAM D. SALMON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHOTODREAM D. SALMON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHOTODREAM D. SALMON, employees, financial statistics.