VAN HOOREBEKE PANELS

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • VAN HOOREBEKE PANELS
Private companiesBusiness Services • VAN HOOREBEKE PANELS

Contactgegevens VAN HOOREBEKE PANELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN HOOREBEKE PANELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN HOOREBEKE PANELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLUIZENSESTEENWEG 1; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92531671 (+32-92531671) 92531671 (+32-92531671)

Fax (fax): +32 (19) 129-12-98 +32 (19) 129-12-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN HOOREBEKE PANELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN HOOREBEKE PANELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN HOOREBEKE PANELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN HOOREBEKE PANELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN HOOREBEKE PANELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN HOOREBEKE PANELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN HOOREBEKE PANELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN HOOREBEKE PANELS
Products information VAN HOOREBEKE PANELS

BTW identificatienummer (tax): BE09639923095
Ondernemingsnummer: 4113525390
Hoofdstad (capital): 371,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 726,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Produits: Bois.

Product categorie (product category): Bois Gr. Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN HOOREBEKE PANELS
(Get full report from official database of BE for VAN HOOREBEKE PANELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN HOOREBEKE PANELS
Addition kinds of activities for VAN HOOREBEKE PANELS

29110504. Petrolatums, nonmedicinal | Petrolatums, nonmedicinal
30699915. Dakbedekking, membraanrubber | Roofing, membrane rubber
32990306. pleisterwerk | Stucco
34690402. Kassa en postzegels, gestempeld metaal | Cash and stamp boxes, stamped metal
38420114. Kleding, brandbestrijding (asbest) | Suits, firefighting (asbestos)
55719906. motorfietsen | Motorcycles
73891901. Metalen slijpen en scheren | Metal slitting and shearing

Werken bij VAN HOOREBEKE PANELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN HOOREBEKE PANELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN HOOREBEKE PANELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN HOOREBEKE PANELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Kapstokchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kapstockchauffeur ben je de spil bij onze klant, een overslagbedrijf in de Antwerpse haven. Wat moet je doen? - Afnemen of opzetten van containers; - Containernummers intikken op een scherm in de vorklift; - Containers op een truck zetten; - Het uitzoeken / vrijzetten van bepaalde containers op verzoek van de klanten; - Dagelijkse controles van de vorklift : oliepeil / bandendruk e.d.

  • Toonzaaladviseur rolluiken (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ontvangen van de bezoekers in de toonzaal. Door middel van je productenkennis adviseer je klanten en staat hen bij bij de keuze van hun rolluik en/of zonwering. Uiteindelijk werk je een offerte uit en volgt deze correct op.

  • MONTEUR (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ADECCO LIER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een leerrijke job als monteur? Je komt terecht bij een innoverend bedrijf in Duffel en werkt in vaste dag uren. Omwille van hun voortdurende groei zijn ze op zoek naar versterking om hun team bij te staan. Als monteur bestaat je taak uit het reviseren van takelmotoren: Dit start bij het demonteren Inspectie van alle onderdelen Vervangen van versleten onderdelen Monteren van gereviseerde takelmotor

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER te Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een inwerkperiode waarbij je Carglass® ten gronde leert kennen, neem je je taak op als commercieel medewerker. Je bent de rechterhand van de Branch Manager op commercieel en administratief vlak. Je bent medeverantwoordelijk voor het vlot uitbaten van het CDC om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Je staat je collega's bij in het atelier met het uitvoeren van Repairs. Je rapporteert rechtstreeks aan de Branch Manager. Volgende elementen behoren tot je takenpakket: Onthaal van de klant zowel bij het binnenbrengen als bij het afhalen van de wagen en zorgt voor een onvergetelijke service Adviseren van de klant, over vervangingen en herstellingen, zowel in het filiaal als aan de telefoon Verzorgen van de facturatie en de administratie verbonden aan de jobs (bijvoorbeeld garanties, mobiele service, etc.). Je staat je collega's bij in het atelier bij hoge werkdruk met het uitvoeren van repairs en identities en helpt hen bij het plaatsen van autoruiten. Regelmatig contacteren van andere diensten voor afhandeling van klantendossiers (Logistics, CCC, Boekhouding, Customer Solutions, ...) Meewerken aan de promotie van het Carglass® productengamma Je draagt zorg voor een optimaal voorraadbeheer en voert de controle uit bij ontvangst van de levering

  • Plaatser van vangrails (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Beringen is Konvert Construct opzoek naar een gemotiveerde wegenwerker. Je voornaamste taak bestaat uit het plaatsen van vangrails. Voor in aanmerking te komen voor deze functie moet je in het bezit zijn van rijbewijs C en fysiek goed in orde zijn. Ben jij de persoon die we zoeken? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 011/60.33.37 of via mail op [email protected]

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • KTN werft aan: student magazijnbediende (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Katoennatie Logisport zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je wordt tewerkgesteld in een magazijn waar je wordt ingeschakeld als allround magazijnier (orderpicking, packing, stapelen, laden/lossen, ...).

  • STUDENT BAR/AFWASSER (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Daoust

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi hotel in hartje Knokke zoeken we een gemotiveerde student. - Je wordt ingeschakeld voor de bar en de afwas. - Tijdens het weekend werk je van 9 tot 13 uur. - Je kan eventueel ook op woensdagnamiddag werken.

  • SOFTWARE DEVELOPER (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: GALLOO

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei en de evolutie van onze activiteiten werken we continu aan verbeteringen aan ons bestaand applicatielandschap. Na een opleidingsperiode (kennis van onze activiteit, huidige werking van ons ERP en omringende toepassingen), bouw je samen met ons team aan de nieuwe integraties en apps voor de business. Je werkt mee aan de vertaling van de behoeften van de gerbuikers naar concrete oplossingen en ontwikkelt deze in Microsoft .NET. Je begeleidt en volgt de implementaties mee op en geeft waar nodig interne opleiding aan de medewerkers. Je stelt daarbij ook een gebruikershandleiding op.

  • Technical Support Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HEMMERSBACH GMBH

    Type: Vaste Job

    Voor het verder optimaliseren van onze IT support, zijn we op zoek naar een Technical Support Engineer wiens taken voornamelijk bestaan uit 3 hoofdactiviteiten: Als Planner, zal je, IT requests & incidenten in het ticketing systeem coördineren Proactief SLA tracken, tijdlijn en ticket stroom correct monitoren Dispatch onsite engineers voor reparaties Je onderhoud een goed contact en communicatie met de onsite engineers en de klanten Als Project Assistant, zal je, Tickets in het intern Hemmersbach systeem analyzeren Verantwoordelijk gesteld worden voor het creëren van rapporten en deze overmaken Instaan voor het documentatie beheer en het opmaken van handleidingen In lijn werken aan de hand van onze interne procedures Als Mobile Engineer, zal je, Gebruikers helpen met hun problemen en verzoeken Fouten analyseren, installeren en configureren van zowel de hardware als nieuwe software (IMACD) en de user accounts via Active Directory beheren Meld uw aanpak en uw oplossingen via een ticketing systeem

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen, Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • Kapper / Hairextensionstyliste (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Maison Maite

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter versterking van ons team in Styling Lounge Geel zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Solliciteren : [email protected]

Zoek naar antwoorden van VAN HOOREBEKE PANELS in sociale netwerken
Look for responds of VAN HOOREBEKE PANELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN HOOREBEKE PANELS. Laat een reactie achter voor VAN HOOREBEKE PANELS. VAN HOOREBEKE PANELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN HOOREBEKE PANELS. Leave a respond for VAN HOOREBEKE PANELS. VAN HOOREBEKE PANELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN HOOREBEKE PANELS op de google maps. Adres en contacten VAN HOOREBEKE PANELS
Location of VAN HOOREBEKE PANELS on the google maps. Address and contacts of VAN HOOREBEKE PANELS

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN HOOREBEKE PANELS VAN HOOREBEKE PANELS: FLCREYNS NV | MERCATOR BANK | ASLK-CGER Bank | CHRISTIANE B.A. HASELDONCKX | JAN MERKX

Other related companies as VAN HOOREBEKE PANELS: FLCREYNS NV | MERCATOR BANK | ASLK-CGER Bank | CHRISTIANE B.A. HASELDONCKX | JAN MERKX

VAN HOOREBEKE PANELS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN HOOREBEKE PANELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09639923095. Het bedrijf VAN HOOREBEKE PANELS bevindt zich op het adres: KLUIZENSESTEENWEG 1; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 371,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 726,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bois Gr. Quincailleries. Lijst met producten zijn Produits: Bois..
De hoofdactiviteit van VAN HOOREBEKE PANELS is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN HOOREBEKE PANELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN HOOREBEKE PANELS, openstaande posities, locatie van VAN HOOREBEKE PANELS op de kaart.

VAN HOOREBEKE PANELS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN HOOREBEKE PANELS, company assigned to the tax number BE09639923095. The company VAN HOOREBEKE PANELS is located at the address: KLUIZENSESTEENWEG 1; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 371,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 726,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bois Gr. Quincailleries. List of products are Produits: Bois..
The main activity of VAN HOOREBEKE PANELS is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN HOOREBEKE PANELS is not available. You also can look at reviews of VAN HOOREBEKE PANELS, open positions, location of VAN HOOREBEKE PANELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN HOOREBEKE PANELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN HOOREBEKE PANELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN HOOREBEKE PANELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN HOOREBEKE PANELS, employees, financial statistics.