PHILIPPE TONGLET

Contactgegevens PHILIPPE TONGLET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPPE TONGLET: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPPE TONGLET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ERNEST MARTEL 20; 7190; ECAUSSINNES, België

Telefoon (phone): 67485217 (+32-67485217) 67485217 (+32-67485217)

Fax (fax): +32 (69) 699-39-62 +32 (69) 699-39-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPPE TONGLET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPPE TONGLET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPPE TONGLET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPPE TONGLET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPPE TONGLET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPPE TONGLET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPPE TONGLET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPPE TONGLET
Products information PHILIPPE TONGLET

BTW identificatienummer (tax): BE05940002441
Ondernemingsnummer: 9194976806
Hoofdstad (capital): 807,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 128,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPPE TONGLET
(Get full report from official database of BE for PHILIPPE TONGLET)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPPE TONGLET
Addition kinds of activities for PHILIPPE TONGLET

25190200. Rieten en rotanmeubilair | Wicker and rattan furniture
37149900. Onderdelen en toebehoren van motorvoertuigen, nec | Motor vehicle parts and accessories, nec
38440000. Röntgenapparatuur en buizen | X-ray apparatus and tubes
39999918. Granaten, hand (brandblussers) | Grenades, hand (fire extinguishers)
79480402. Harness paardenrennen | Harness horse racing

Werken bij PHILIPPE TONGLET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPPE TONGLET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPPE TONGLET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPPE TONGLET. Looking for open vacancies in other companies

 • Enthousiaste decorateurs - snelle opstart (DADIZELE)

  Regio: DADIZELE

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een bloemen- en decoratiezaak gelegen in de regio Menen, zijn wij op zoek naar winkelmedewerkers met een creatieve geest. Samen met je teamgenoten sta je in voor de decoratie van de afdeling en het aanvullen van de artikelen. Je zorgt ervoor dat de afdeling er steeds piekfijn bij ligt en de presentatie van de artikelen een streling voor het oog is! Je verleent met veel plezier advies aan de klant. Taken: - Je zorgt ervoor dat alles ordelijk en net is - Je staat in voor het aanvullen van de goederen - Je hebt reeds enige ervaring in de verkoop en/of in het aanvullen - Indien het druk is zal je ook kassawerk doen

 • ALL ROUND PRODUCTIEMEDEWERKER (m/v) (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio Koekelare zijn we op zoek naar een allround productie medewerker. De hoofdtaak zal bestaan in het klaar zetten van bestellingen, versturen van pakjes, productie orders afsluiten in het ERP pakket, transport regelen. Het 2e luik van de taken bestaat in het meehelpen bij de verpakking, en de meng afdeling in drukkere periodes (voorraad aanvullen, even een handje toesteken).

 • enthousiaste thuishulp / poetshulp Heist-aan-zee (HEIST-AAN-ZEE)

  Regio: HEIST-AAN-ZEE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

 • Student Fotograaf/photoshop (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

  Type: Studentenjob

  Vanaf eind december 2018 tot eind maart 2019 zoekt een trendy schoenenwinkel een student om foto's te nemen van alle schoenen die nieuw binnenkomen voor een online webshop. Dit voor een 3 tal dagen per week. (liefst ma-woe-vrij) De foto's worden genomen in een eigen foto-opstelling (packshotfotografie) De foto's moeten nadien bewerkt in Photoshop om ze daarna dan online te plaatsen.

 • Student verkoop sportwinkel (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een studentenjob in de verkoop en heb je een passie voor sport? Lees dan zeker verder! Voor een sportwinkel in Gent, zijn we op zoek naar een student die steeds 1 of meerder dagen tijdens kan werken. Jouw takenpakket: - Meehelpen in de winkel - Klanten advies geven - De winkel op orde houden - Labelen van het materiaal - Prijzen zetten op de producten - De producten voorzien van een alarm

 • Landmeter | Antwerpen (STABROEK)

  Regio: STABROEK

  Bedrijf: AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN

  Type: Vaste Job

  Als Landmeter zorg je voor het opmeten en uitzetten van onze werven. Je installeert en kalibreert de GPS-machinebesturingssystemen. Je berekent de verwerkte hoeveelheden en houdt vorderingsstaten bij. Je werkt vnl. in regio Antwerpen.

 • GEMOTIVEERDE PRODUCTIEMEDEWERKER (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: PASCO

  Type: Vaste Job

  - Bediening van diverse machines voor het fabriceren van metalen vaten - Ervaring met halfautomaat lassen is een meerwaarde - Afwisselend werk

 • Junior business developer Benelux (eco) (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: JONGERAVEN

  Type: Vaste Job

  Je komt terecht in een startup, onderdeel van een gevestigde KMO, en je gaat er aan de slag als pionier met een vernieuwend milieuvriendelijk concept dat zeer breed ingang kan vinden in de markt: labo’s, ziekenhuizen, farma, clean rooms, vakantieparken,… Onze klant is gevestigd in Limburg maar jouw woonplek is minder van tel, zolang de spirit maar goed zit!

 • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

 • Freelance lesgevers | Asse (RELEGEM)

  Regio: RELEGEM

  Bedrijf: G4S

  Type: Zelfstandige activiteit

  G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. G4S Training & Consultancy heeft gebruik gemaakt van haar jarenlange ervaring om zich verder te specialiseren in bepaalde materies en hierover opleidingen aan te bieden. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar opleidingen zijn we op zoek naar diverse freelance lesgevers. Als freelance lesgever kan je ingeschakeld worden om één van onze talrijke opleidingen te geven. Heb je ervaring in of kennis van één van de onderstaande domeinen en wil je graag jouw kennis delen, aarzel dan zeker niet om te solliciteren: Bewakingsagenten met een beroepservaring van minimum 3 jaar Leidinggevende personeelsleden (type A of B) met een beroepservaring in de bewakingssector van minimum 3 jaar Een grondige technische kennis m.b.t. beveiligingsproducten (toegangscontrole, inbraakdetectie, branddetectie en camerabewaking) met een beroepservaring van minimum 3 jaar Vergunde veiligheidsadviseurs met een beroepservaring van minimum 3 jaar Preventieadvisieurs (niveau 1 of 2) met een beroepservaring van minimum 3 jaar

 • Odoo Developer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Blake and Partners is looking for a Freelance Odoo Developer for a partner operating in the Travel industry. Our partner has a strategic project in the travelling industry. The company is International company located in heart of the capital. Job Description e-Commerce Full Cycle Development You will work on the latest technologies of Odoo The project is vital to the core business of our partner You will work in a team of 6 developers Your profile Odoo, Python, Agile, Scrum You speak Fluently Dutch or French You have an analytical mind You are a perfectionist you are flexible The offer Full time On Site 6 months contract renewable (minimum 1 year) Possibility to work in an innovative atmosphere Possibility to learn the latest technologies #Freelance #Odoo # Python #Fullcycledevelopment # Agile #Dutch OR French

 • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Flexijob

  Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van PHILIPPE TONGLET in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPPE TONGLET in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPPE TONGLET. Laat een reactie achter voor PHILIPPE TONGLET. PHILIPPE TONGLET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPPE TONGLET. Leave a respond for PHILIPPE TONGLET. PHILIPPE TONGLET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPPE TONGLET op de google maps. Adres en contacten PHILIPPE TONGLET
Location of PHILIPPE TONGLET on the google maps. Address and contacts of PHILIPPE TONGLET

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPPE TONGLET PHILIPPE TONGLET: MEUBELEN DE KOETSIER | Van der Straeten P | Fonderie Formetal S.A. | Geraets K | Xii bvba

Other related companies as PHILIPPE TONGLET: MEUBELEN DE KOETSIER | Van der Straeten P | Fonderie Formetal S.A. | Geraets K | Xii bvba

PHILIPPE TONGLET is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPPE TONGLET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05940002441. Het bedrijf PHILIPPE TONGLET bevindt zich op het adres: RUE ERNEST MARTEL 20; 7190; ECAUSSINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 807,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 128,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van PHILIPPE TONGLET is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPPE TONGLET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPPE TONGLET, openstaande posities, locatie van PHILIPPE TONGLET op de kaart.

PHILIPPE TONGLET is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIPPE TONGLET, company assigned to the tax number BE05940002441. The company PHILIPPE TONGLET is located at the address: RUE ERNEST MARTEL 20; 7190; ECAUSSINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 807,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 128,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of PHILIPPE TONGLET is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPPE TONGLET is not available. You also can look at reviews of PHILIPPE TONGLET, open positions, location of PHILIPPE TONGLET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPPE TONGLET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPPE TONGLET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPPE TONGLET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPPE TONGLET, employees, financial statistics.