MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA

Contactgegevens MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Fabriekstraat 17 2260 Westerlo - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-22-42-67 32-15-22-42-67

Fax (fax): 32-15-22-20-16 32-15-22-20-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA
Products information MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07813446044
Ondernemingsnummer: 8779968261
Hoofdstad (capital): 367,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 328,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Storage services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA
(Get full report from official database of BE for MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA
Addition kinds of activities for MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA

325100. Bakstenen en structurele klei tegel | Brick and structural clay tile
02729900. Paarden en andere paarden, nec | Horses and other equines, nec
28920209. Buskruit | Gunpowder
33540101. Bars, geëxtrudeerd, aluminium | Bars, extruded, aluminum
35719902. Mainframe computers | Mainframe computers
59999932. Luchtzuiveringsapparatuur | Air purification equipment
72991202. Kopersclub | Buyers' club

Werken bij MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier reachtruck (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een doe-het-zelf zaak regio Halle zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruck-attest. Het gaat hierbij om een lange termijnsopdracht met optie vast. Je takenpakket bestaat uit: het laden en lossen van materiaal met reachtruck elektronisch ontvangen van goederen info verlenen aan klanten waar nodig magazijn proper houden

  • Mechanieker dagdienst (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Merksem zijn wij op zoek naar een mechanieker dagdienst  Functieomschrijving: Je reageert meteen bij storingen  Je herstelt en reviseert de productieapparatuur in de discipline mechanica  Je voert onderhoudswerkzaamheden uit op het geautomatiseerd productieproces  Je bent betrokken bij het optimaliseren van de onderhoudsmethodiek Je volgt de veiligheids- en kwaliteitsprocedures  Je behandelt de bijbehorende administratie Je staat nauw bij het proces om de productieapparatuur te optimaliseren en storingen te elimineren  Je maakt deel uit van een renovatieproject 

  • Vrachtwagenchauffeur ce (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature zoeken we een chauffeur CE. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je zal instaan om diverse goederen te leveren volle vrachten/groupage. Laden en lossen hoort ook bij de dagelijkse job. Grotendeels volledige weken uitslapen Vooral ritten BelgieFrankrijk en Engeland.

  • Customer Service Specialist (M/V) (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Opglabbeek zijn we op zoek naar een (junior) Customer Service Specialist (M/V): - Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. - Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. - Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. - Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 à 16u in regio Oostkamp/Hertsberge (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lubbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Inventaris 15/10 en 16/10 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Sales Promotor Klein Elektro (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Heb je verkoopervaring? Denk je een goede verkoper te zijn? Dan is het volgende misschien interessant voor u: We zoeken Sales Promotors voor het merk Philips. PROFIEL Je bent student, zelfstandige of bediende Je hebt een goed voorkomen, communicatief vaardig, commercieel, enthousiast en proactief. Ervaring in de retail of huishoudelijkhuishoudelijke apparatene apparaten is een plus. Je bent flexibel beschikbaar op woensdag en/of vrijdag en/of zaterdag AANBIEDINGEN Een marktconform loon Kilometervergoeding Uitgebreide Product training door Philips zelf. Een verantwoordelijke en zelfstandige klus in één van de bekendste elektronicawinkels zoals Mediamarkt, Fnac,… Werk in eigen regio met een vaste planning

  • Keukenmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: POULE & POULETTE

    Type: Vaste Job

    Het maken van de keuken mis en place volgens de Poule & Poulette normen Werken met het keukenmateriaal volgens de technische fiches Het maken van warme en koude gerechten volgens de technische fiches Ontvangen en controleren van levering ( HACCP) en FIFO stockeren Kuisen van de keuken tijdesn en na de shift met de juiste kuis producten

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • STIJLVOLLE KELNERS HORECA EVENTS (GENT) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar stijlvolle kelners (m/v) voor boeiende horeca-events in de regio van Gent. Studenten zijn ook welkom. In teamverband sta je in voor de zaalbediening op allerlei evenementen. Tijdens de week, tijdens het weekend, overdag, 's avonds, 's nachts... Flying Service heeft altijd werk voor jou!

  • KOK/BEENHOUWERHULP/VERKOPER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VERMEULEN

    Type: Flexijob

    Jouw taken en verantwoordelijkheden - De bereiding van al onze gerechten, salades, panklaar - Bewerken en verwerken van vlees, specialiteiten maken met behulp van diverse machines - Nauwgezet opvolgen en bijsturen van de recepten en vastgelegde bereidingen - Verbetervoorstellen aanreiken en een goede communicatie verzekeren met je collega’s - Collega’s vaktechnisch opleiden - Activiteiten van het beenhouwersteam coördineren - Professioneel bedienen van klanten - Het aanvullen van de toonbank en het uitstallen van de producten - Assisteren bij het reinigen en schoonmaken van de machines, materialen, winkel en keuken

Zoek naar antwoorden van MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA. Laat een reactie achter voor MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA. MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA. Leave a respond for MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA. MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA op de google maps. Adres en contacten MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA
Location of MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA on the google maps. Address and contacts of MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA: SPEEDSHOP BVBA | Duyck S | VABO | BOB VAN PUT | ORTHOPEDIE ROSSEEL

Other related companies as MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA: SPEEDSHOP BVBA | Duyck S | VABO | BOB VAN PUT | ORTHOPEDIE ROSSEEL

MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07813446044. Het bedrijf MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA bevindt zich op het adres: Fabriekstraat 17 2260 Westerlo - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 367,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 328,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Storage services. Producten gemaakt in MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA, openstaande posities, locatie van MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA op de kaart.

MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA, company assigned to the tax number BE07813446044. The company MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA is located at the address: Fabriekstraat 17 2260 Westerlo - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 367,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 328,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Storage services. Products created in MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA were not found.
The main activity of MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA is not available. You also can look at reviews of MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA, open positions, location of MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAGAZIJNEN HENDRICKX EN ZONEN BVBA, employees, financial statistics.