SPEEDSHOP BVBA

Contactgegevens SPEEDSHOP BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPEEDSHOP BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPEEDSHOP BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bettestr 1a 9190 Stekene, België

Telefoon (phone): 32.37 89 16 82 32.37 89 16 82

Fax (fax): 32.37 89 14 00 32.37 89 14 00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPEEDSHOP BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPEEDSHOP BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPEEDSHOP BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPEEDSHOP BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPEEDSHOP BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPEEDSHOP BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPEEDSHOP BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPEEDSHOP BVBA
Products information SPEEDSHOP BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07038909912
Ondernemingsnummer: 8458068847
Hoofdstad (capital): 817,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 783,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Cars^^Spare parts for cars

Product categorie (product category): Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPEEDSHOP BVBA
(Get full report from official database of BE for SPEEDSHOP BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPEEDSHOP BVBA
Addition kinds of activities for SPEEDSHOP BVBA

411900. Lokaal personenvervoer, anders | Local passenger transportation, nec
22810102. Gehaakt garen, gesponnen | Crochet yarn, spun
25110110. Waterbed frames: hout | Waterbed frames: wood
38120111. Vluchtrecorders | Flight recorders
87320105. Marktanalyse of onderzoek | Market analysis or research

Werken bij SPEEDSHOP BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPEEDSHOP BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPEEDSHOP BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPEEDSHOP BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Meewerkend voorman (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Hamont-Achel, zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman. Takenpakket: - Je werkt zelf mee in de productie - Je houdt productiedossiers bij - Je stuurt de mensen in de productie aan

  • Industrieel Reiniger op Arcelor Mittal - goede verdienste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Gia Cataro zijn wij op zoek naar industriële reinigers die beschikbaar zijn in september. Je zal instaan voor de industriële reiniging van de machines (ontvetten, hoge druk reinigen, vegen, ...).

  • Polyvalente Zaalmedewerker (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je bent vriendelijk en spontaan * Je kan zowel zelfstandig als in teamverband functioneren * Je beheerst de Nederlandstaal perfect. * Je hebt geen probleem met weekendwerk en late avond uren

  • dakwerker : (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert dakdichtingswerken uit. Je helpt bij het maken van dakconstructies van appartementsgebouwen & industriële gebouwen (vnl. platte daken) Je helpt bij het plaatsen van zink epdm en roofing Je werkt aan afvoeren (regenpijpen) Je werkt onder leiding van een ploegbaas in een klein team. ?Je werkt in de buitenlucht onder uiteenlopende weersomstandigheden zowel winter als zomer. ?Je werkt op stellingen en geringe hoogtes onder veilige omstandigheden. ?In bezit van een rijbewijs B ?Je kan een attest van goed gedrag en zeden voorleggen. ?Buiten willen werken. ?Geen hoogtevrees hebben maar geen Jan-zonder-vrees! ?Goed met collega?s kunnen omspringen. Dakpannen leistenen staalplaten ? op maat brengen en plaatsen Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Een plat dak afdichten Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol rotswol afdichtingslagen contralatten ?) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten roeflatten daklatten)

  • CHAUFFEUR C - DISTRIBUTIE (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur C zorg je voor het laden en vervoeren van de afgewerkte producten van ons magazijn naar onze klanten. Je plaatst de afgewerkte producten in bakken met een transpallet in de koelwagens. Bij de klanten haal je de gewenste zakken uit de vrachtwagen en leg je ze op de gewenste plaats. Dit zal gaan over een 20-tal posten per dag.

  • Huishoudhulp regio Beernem - voltijds / deeltijds (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Beernem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten.

  • Huishoudhulp regio Kleit - voltijds / deeltijds (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Kleit zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Jobstudent verkoop kleding M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je zin om een centje bij te verdienen in een hippe kledingzaak? Wij zoeken studenten, die graag in de verkoop willen werken. Je helpt met de leveringen en in de stock, je plooit en labelt de kledij. Je houdt de winkel en paskamers netjes en helpt de klanten waar nodig. Na verloop van tijd bedien je de klanten aan de kassa. Uiteraard doe je dit alles met een grote glimlach!

  • Toffe studentenjob in kledingzaak te Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    - Je zorgt ervoor dat de winkel ordelijk en net is. - Je staat de klanten te woord en helpt hen graag verder. - Je zorgt ervoor dat de paskamers steeds proper ogen. - Je hangt kledij terug in de winkel. - Je plooit kledij netjes op. - Je kan kassawerk aangeleerd worden.

  • Bediende Customer Care Duits/Frans (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een Bediende Customer Care voor een bedrijf gespecialiseerd in e-commerce. Het bedrijf is dé partner waarop merken en producenten een beroep doen om online verkoopkanalen te ontwerpen, te bouwen en te beheren. Voor elke online shop die dat wenst worden de goederen opgeslagen en verzorgen ze de internationale distributie ervan. Voor anderen integreren ze het platform met hun SAP/ERP-backend. Met een minimum aan investeringen van de klant zijn kant wordt het klantenbestand uitgebreid, integreren ze de online en offline verkoopkanalen, verbeteren ze de marge en verhogen ze de verkoop. Functie: -Je bent het aanspreekpunt voor een aantal specifieke merken die klant zijn. -Je staat daarbij in voor alle administratieve taken rond orders, returns en sales activiteiten. Concreet wil dit zeggen dat je instaat voor de binnenkomende orders, je bestellingsbevestigingen verstuurt en deze orders opvolgt. -Ook onverwerkte bestellingen volg je nauwgezet op. -Je staat in voor het optimaliseren van de levering van goederen. -Je werkt volgens de bestaande procedures en voert taken uit naargelang de vereiste criteria.

  • First Line Support Medewerker (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Q2C

    Type: Vaste Job

    Q2C heeft zich het voorbije decennium opgewerkt als marktleider in de contentieux van de beheerssoftware voor de handhaving van parkeerretributies en GAS. Via een indrukwekkende suite aan oplossingen bieden wij parkeeroperatoren, steden en gemeenten en intercommunales oplossingen vanaf de handhaving, het contact met de burger tot invordering. Sinds kort opereert Q2C onder de vleugels van Genetec, wereldspeler op het vlak van beveiligingssystemen en nummerplaatherkenning. Het kleine team met een familiale, gemoedelijke ingesteldheid in de vestiging in Brugge kan nu beroep doen op wereldwijde expertise en marktpotentieel. Deze gezonde synergie zorgt voor interessante dynamieken. Functieomschrijving Onder leiding van een van onze specialisten word je een belangrijk onderdeel van het support & deployment team. Je zet de eerste stapping in de boeiende wereld van de Toegepaste Informatica waarbij zware ontwikkelingstrajecten niet je ding zijn. Je krijgt veel meer energie om hands-on, klant- en resultaatgericht praktische vraagstukken op te lossen. Je voert installaties en updates uit op ons cloud platform of op de infrastructuur van de klant.

  • Personal trainer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PERSONAL TRAINER GIANNI

    Type: Zelfstandige activiteit

    - geven van personal training aan de klanten - geven van small group training - geven van groepslessen (FIT-HIT, perfect ABS, Circuittraining, boks) - eigen agenda uitbouwen Deze trainingen gaan door in regio Roeselare of op locatie.

Zoek naar antwoorden van SPEEDSHOP BVBA in sociale netwerken
Look for responds of SPEEDSHOP BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPEEDSHOP BVBA. Laat een reactie achter voor SPEEDSHOP BVBA. SPEEDSHOP BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPEEDSHOP BVBA. Leave a respond for SPEEDSHOP BVBA. SPEEDSHOP BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPEEDSHOP BVBA op de google maps. Adres en contacten SPEEDSHOP BVBA
Location of SPEEDSHOP BVBA on the google maps. Address and contacts of SPEEDSHOP BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come SPEEDSHOP BVBA SPEEDSHOP BVBA: DRUKKERIJ TANGHE GEBRS | LEKENS GARAGE | OPTIQUE KREMER J. & C. | Masson J.L. | Paludi Pascal

Other related companies as SPEEDSHOP BVBA: DRUKKERIJ TANGHE GEBRS | LEKENS GARAGE | OPTIQUE KREMER J. & C. | Masson J.L. | Paludi Pascal

SPEEDSHOP BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPEEDSHOP BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07038909912. Het bedrijf SPEEDSHOP BVBA bevindt zich op het adres: Bettestr 1a 9190 Stekene. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 817,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 783,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Cars^^Spare parts for cars.
De hoofdactiviteit van SPEEDSHOP BVBA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPEEDSHOP BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPEEDSHOP BVBA, openstaande posities, locatie van SPEEDSHOP BVBA op de kaart.

SPEEDSHOP BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPEEDSHOP BVBA, company assigned to the tax number BE07038909912. The company SPEEDSHOP BVBA is located at the address: Bettestr 1a 9190 Stekene. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 817,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 783,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Cars^^Spare parts for cars.
The main activity of SPEEDSHOP BVBA is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SPEEDSHOP BVBA is not available. You also can look at reviews of SPEEDSHOP BVBA, open positions, location of SPEEDSHOP BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPEEDSHOP BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPEEDSHOP BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPEEDSHOP BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPEEDSHOP BVBA, employees, financial statistics.