Alter-Eco BVBA

Contactgegevens Alter-Eco BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alter-Eco BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alter-Eco BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Binnenstraat 8; 9420; Erpe-Mere (Erondegem), België

Telefoon (phone): 053 80 26 30 (+32-053 80 26 30) 053 80 26 30 (+32-053 80 26 30)

Fax (fax): 053 80 72 25 (+32-053 80 72 25) 053 80 72 25 (+32-053 80 72 25)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alter-Eco BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alter-Eco BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alter-Eco BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alter-Eco BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alter-Eco BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alter-Eco BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alter-Eco BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alter-Eco BVBA
Products information Alter-Eco BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02515563964
Ondernemingsnummer: 1107940673
Hoofdstad (capital): 393,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 879,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Environmental pollution contro; Translators

Product categorie (product category): Storage of dangerous materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alter-Eco BVBA
(Get full report from official database of BE for Alter-Eco BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alter-Eco BVBA
Addition kinds of activities for Alter-Eco BVBA

2048. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
235399. Hoeden, petten en millinery, nec | Hats, caps, and millinery, nec
08119901. Kerstboom boerderij | Christmas tree farm
28420111. Vensterreinigingspreparaten | Window cleaning preparations
33129909. Kousen, ijzer en staal: gemaakt in staalfabrieken | Well casings, iron and steel: made in steel mills

Werken bij Alter-Eco BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alter-Eco BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alter-Eco BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alter-Eco BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior Werfleider te Antwerpen (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Activiteit : Wegenbouw Voor een grote bouwgroep zoeken we een startende werfleider. Regio: Antwerpen Functieomschrijving: Je assisteert bij de organistie van een of meerdere wegenbouw projecten/werven.

  • Tijdelijke verkoper Multimediawinkel 36u/week (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mulitmedia winkel te Schoten zijn we tijdelijk op zoek naar een verkoper 36u/week. Je zal instaan voor de verkoop van het bruingoed ( Hifi, TV, etc.) Jij geniet van klank en beeld van superkwaliteit en dat straal je uit. Zoekende en onbesliste klanten omtunen in tevreden kopers, ziedaar je uitdaging. Je zorgt dus voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de nieuwe evoluties in ons aanbod en je signaleert lacunes in ons gamma. Je kunt toestellen uittesten, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. Je staat in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen in samenwerking met je collega's. Soft selling Klantencontact multimedia Elektro-tv-hifi

  • Heftruckchauffeur regio Gent gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: International Recruitment OVL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je plaatst geproduceerde pallets in de buffer, voorziet de pallets van de juiste label. Je stockeert de gebufferde pallets. Je laadt de vrachtwagens. Je vult correct en nauwkeurig de documenten in.

  • Elektricien (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het uitvoeren van algemene elektriciteitswerken; Automatiseringsprojecten; Het plaatsen van Camerabewaking, alarminstallaties en branddetectie; ...

  • Metselaar met interesse in een job kort bij huis! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vakman bent u op zoek naar een job kort bij huis, geen onnodige verplaatsingen meer,...? Dan is deze job zeker iets voor jou! jouw takenpakket bestaat uit: het uitzetten van profielen op de werf uitvoeren van metselwerkzaamheden voorbereidende taken, mortel maken,... orde bewaren, materiaal onderhouden,...

  • Onderhoudstechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. U zal instaan voor het preventief onderhoud en het oplossen van pannes en problemen aan de machines/machinepark.

  • Huishoudhulp te regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Huishoudhulp regio Kortemark-Zarren (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEGRYSE KATRIEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een stabiele werkgever ? Is huishoudelijk werk uw passie ? Wij zijn op zoek naar betrouwbare huishoudhulpen met ervaring. Uren vrij te bepalen. Kan zowel voltijds (37u) als deeltijds ingevuld worden

  • DOSSIERBEHEERDER in familiaal Accountantskantoor - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit kleine familiale kantoor gelegen in Sint-Niklaas is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder omwille van hun snel groeiende kantoor. Ze pakken hier alles persoonlijk aan. De zaakvoerder is sterk betrokken binnen het kantoor en hanteert een opendeurpolitiek. Er werken momenteel een tiental medewerkers die allemaal op hun eigen manier kunnen groeien. Wil jij aanvangen met jouw IAB stage of liever meer taken op je nemen? Dat zijn zeker mogelijkheden hier. Jouw verantwoordelijkheden Je krijgt je eigen dossiers die je van A tot Z afhandelt. Hierbij horen ook het opstellen van de jaarrekeningen en de fiscale aangiftes, Je kan continue jouw eigen kennis en capaciteiten blijven ontwikkelen. Hierdoor groei jij in de job, Je zal in rechtstreeks contact met jouw collega's en zaakvoerder staan. Zij zullen jou ondersteunen en begeleiden. Naarmate je meer ervaring hebt opgedaan in dit kantoor zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien. Dit begint bij het zelf mogen doen van de eindbesprekingen met klanten.

  • Project manager (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673607-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je een oog voor detail en wil je elke badkamer op het hoogste niveau afleveren? Klantenbegeleiding en opvolging zitten in jouw bloed? Dan is de functie van Project manager misschien wel iets voor jou! Ontdek het hier! Voor de vacature van Project manager binnen Steylaerts NV (Lier) zijn wij op zoek naar iemand die volgende taken op zich neemt : Je coördineert en leidt badkamerrenovaties van opmeting tot afrekening; Je bewaakt doorlopend de hoge standaarden van Steylaerts; Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en plaatsers; Je vormt een team met je Project Assistant; Je zorgt voor coaching en planning van eigen mensen en onderaannemers.

  • Flexijob Horeca - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Flexijob

    Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar een medewerker in het weekend als flexijob. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    In onze artisanale bakkerij assisteer je onze bakker bij het uitvoeren van alle werkzaamheden. Je verricht hierbij fysiek zwaar werk: Je staat in voor het bereiden van het deeg in een grote kuip. Samen met de bakker haal je het deeg van 20kg uit de kuip. Je versnijdt het deeg in kleine stukken en maakt er bollen van. Je zet de broden in de oven en bakt ze af. Nadien haal je de broden uit de oven om deze te laten koelen.

Zoek naar antwoorden van Alter-Eco BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Alter-Eco BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alter-Eco BVBA. Laat een reactie achter voor Alter-Eco BVBA. Alter-Eco BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alter-Eco BVBA. Leave a respond for Alter-Eco BVBA. Alter-Eco BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alter-Eco BVBA op de google maps. Adres en contacten Alter-Eco BVBA
Location of Alter-Eco BVBA on the google maps. Address and contacts of Alter-Eco BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Alter-Eco BVBA Alter-Eco BVBA: HILDE VAN DE VOORDE | E.C.F. | WIM DEJOSSE | BAKKERIJ CHRISTA | PATRICK BASSLEER

Other related companies as Alter-Eco BVBA: HILDE VAN DE VOORDE | E.C.F. | WIM DEJOSSE | BAKKERIJ CHRISTA | PATRICK BASSLEER

Alter-Eco BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Alter-Eco BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02515563964. Het bedrijf Alter-Eco BVBA bevindt zich op het adres: Binnenstraat 8; 9420; Erpe-Mere (Erondegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 393,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 879,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Storage of dangerous materials. Lijst met producten zijn Environmental pollution contro; Translators.
De hoofdactiviteit van Alter-Eco BVBA is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alter-Eco BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alter-Eco BVBA, openstaande posities, locatie van Alter-Eco BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alter-Eco BVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Alter-Eco BVBA, company assigned to the tax number BE02515563964. The company Alter-Eco BVBA is located at the address: Binnenstraat 8; 9420; Erpe-Mere (Erondegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 393,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 879,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Storage of dangerous materials. List of products are Environmental pollution contro; Translators.
The main activity of Alter-Eco BVBA is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Alter-Eco BVBA is not available. You also can look at reviews of Alter-Eco BVBA, open positions, location of Alter-Eco BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alter-Eco BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alter-Eco BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alter-Eco BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alter-Eco BVBA, employees, financial statistics.