FLDELFOOD-WELVAART SA

Particuliere bedrijvenWatervervoer • FLDELFOOD-WELVAART SA
Private companiesWater Transportation • FLDELFOOD-WELVAART SA

Contactgegevens FLDELFOOD-WELVAART SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDELFOOD-WELVAART SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDELFOOD-WELVAART SA

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): Rue De L'Espérance 84 6061 Charleroi - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-20-42-11 32-71-20-42-11

Fax (fax): 32-71-20-42-95 32-71-20-42-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDELFOOD-WELVAART SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDELFOOD-WELVAART SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDELFOOD-WELVAART SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDELFOOD-WELVAART SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDELFOOD-WELVAART SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDELFOOD-WELVAART SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDELFOOD-WELVAART SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDELFOOD-WELVAART SA
Products information FLDELFOOD-WELVAART SA

BTW identificatienummer (tax): BE08601989746
Ondernemingsnummer: 7211944580
Hoofdstad (capital): 621,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FLDELFOOD-WELVAART SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDELFOOD-WELVAART SA
(Get full report from official database of BE for FLDELFOOD-WELVAART SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDELFOOD-WELVAART SA
Addition kinds of activities for FLDELFOOD-WELVAART SA

769919. Lederen goederen en bagage reparatie diensten | Leather goods and luggage repair services
799909. Animal shows / circussen | Animal shows/circuses
10310200. Zinkertsmijnbouw | Zinc ores mining
26719904. Harsbestendig geïmpregneerd papier voor verpakking | Resinous impregnated paper for packaging
37140120. Olieverzinkers, motorvoertuig | Oil strainers, motor vehicle
39959901. Begraafplaatsen, glasvezel | Burial vaults, fiberglass
79480404. Paarden, racen | Horses, racing

Werken bij FLDELFOOD-WELVAART SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDELFOOD-WELVAART SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDELFOOD-WELVAART SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDELFOOD-WELVAART SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Smartphoto zkt medewerkers PRODUCTIE/INPAK - Late ploeg - NOV/DEC (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Smartphoto (WETTEREN) is een bruisend e-commerce bedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde fotoproducten. Met klanten over heel Europa staan ze in voor het vervaardigen van fotoboeken, canvassen, kaartjes en een brede waaier aan fotogeschenken. Door gebruik van innovatieve technologie staan ze in voor superieure kwaliteit, een klantgerichte service en een vlotte levering. Voor de vestiging te WETTEREN zijn we op zoek naar werkkrachten die beschikbaar zijn in de maanden november en december. Als productiemedewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de productie van de bestelde producten.

 • Ervaren heftruckchauffeur (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Schoten zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur.  Je zal werken in daguren en tijdelijk ingeschakeld worden met kans op verlenging.  Heb je de nodige ervaring dan zijn we op zoek naar jou!  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

 • Bijlesgever C# (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Bijlesgever wiskunde (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • LESGEVER YOGA (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks yoga aan volwassenen (start 6/11 - 18/12) in Kruibeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op dinsdag van 12:30-13:30u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Vertegenwoordiger (MEETKERKE)

  Regio: MEETKERKE

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Vaste Job

  Voor ons kantoor regio Brugge zijn we op zoek naar een gepassioneerde vertegenwoordiger. Iemand die zich vastbijt in de markt en op zoek gaat naar de juiste oplossing voor onze klant. De ideale combinatie tussen hunter en farmer. Je moet zowel op zoek naar nieuwe opportuniteiten terwijl je anderzijds je reeds bestaande klanten moet onderhouden en opvolgen. Je hebt geen drempelvrees en moet uitgaan van het alom bekende “een nee heb je, een ja kan je krijgen” en van uit die situatie cold visits en cold calls kunnen uitvoeren. Eens voorbij de eerste kennismaking is het belangrijk om met de klant mee te denken, zich emphatisch op te stellen. In onze sector is ook belangrijk om weten dat wanneer de verkoop is afgerond, de totaliteit van je job niet is afgerond. Het inpassen van de juiste persoon, opvolgingen, … Omgaan met onze techniekers, luisteren naar hun verhaal, zorgen dat ze op vrijdag met een goed gevoel bij jou buiten gaan op kantoor.

 • Werkvoorbereider / Order intaker (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor een klant regio Lokeren zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die volgende taken uitvoert: - technische ondersteuning van de klanten (schrijnwerkers); - productievoorbereiding van de bestellingen; - uittekenen bouwaansluitingen (Autocad 2D).

 • Freelance docent 'vastgoedbediende' campus Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar gedreven vastgoedexpert! Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Als docent ken je de kneepjes van jouw vak en sta je te popelen om deze door te geven aan onze gemotiveerde studenten. Je leert hen alles over vastgoedaministratie, verkoop- en verhuurcontracten, etc.

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

 • Zelfstandig bankagent Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

 • Junior Projectleider Bouw (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1674211-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Junior Projectleider Bouw ondersteun je zowel in studie- als uitvoeringsfase de projectmanager bij verschillende bouwprojecten. Je bent ook verantwoordelijk voor eigen deelprojecten die je zelfstandig uitwerkt. • Opstarten en beheren van de projectdossiers • Ondersteunen van de projectmanager bij de planning van de bouwprojecten • Verzamelen van gegevens en actualiseren van de projectmanagementinstrumenten • Uitvoeren van opmetingen en inventariseringen • Actualiseren van bouwplannen • Controleren en bijsturen van technische studies en werken • Bewaken van budget en financiële ontwikkeling • Rapporteren van de voortgang van de projecten aan de projectmanager • Opstellen van offertes en calculaties • Signaleren van eventuele risico’s

 • Kamermeisje (jongen) - EXTRA (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: TER BRUGHE

  Type: Flexijob

  Wij zijn altijd op zoek naar extra's voor op zaterdag, zondag en feestdagen. Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel .

Zoek naar antwoorden van FLDELFOOD-WELVAART SA in sociale netwerken
Look for responds of FLDELFOOD-WELVAART SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDELFOOD-WELVAART SA. Laat een reactie achter voor FLDELFOOD-WELVAART SA. FLDELFOOD-WELVAART SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDELFOOD-WELVAART SA. Leave a respond for FLDELFOOD-WELVAART SA. FLDELFOOD-WELVAART SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDELFOOD-WELVAART SA op de google maps. Adres en contacten FLDELFOOD-WELVAART SA
Location of FLDELFOOD-WELVAART SA on the google maps. Address and contacts of FLDELFOOD-WELVAART SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDELFOOD-WELVAART SA FLDELFOOD-WELVAART SA: Coiffard de l'Espinglet | Home Security Systems | HENRI ROGIERS | Vleesbedrijf Pierre Wils NV | INTEGRAL

Other related companies as FLDELFOOD-WELVAART SA: Coiffard de l'Espinglet | Home Security Systems | HENRI ROGIERS | Vleesbedrijf Pierre Wils NV | INTEGRAL

FLDELFOOD-WELVAART SA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDELFOOD-WELVAART SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08601989746. Het bedrijf FLDELFOOD-WELVAART SA bevindt zich op het adres: Rue De L'Espérance 84 6061 Charleroi - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 621,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 376,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLDELFOOD-WELVAART SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDELFOOD-WELVAART SA is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDELFOOD-WELVAART SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDELFOOD-WELVAART SA, openstaande posities, locatie van FLDELFOOD-WELVAART SA op de kaart.

FLDELFOOD-WELVAART SA is a company, that was registered 2009 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is FLDELFOOD-WELVAART SA, company assigned to the tax number BE08601989746. The company FLDELFOOD-WELVAART SA is located at the address: Rue De L'Espérance 84 6061 Charleroi - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 621,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 376,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLDELFOOD-WELVAART SA were not found.
The main activity of FLDELFOOD-WELVAART SA is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDELFOOD-WELVAART SA is not available. You also can look at reviews of FLDELFOOD-WELVAART SA, open positions, location of FLDELFOOD-WELVAART SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDELFOOD-WELVAART SA, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDELFOOD-WELVAART SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDELFOOD-WELVAART SA, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDELFOOD-WELVAART SA, employees, financial statistics.