Vleesbedrijf Pierre Wils NV

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Vleesbedrijf Pierre Wils NV
Private companiesWater Transportation • Vleesbedrijf Pierre Wils NV

Contactgegevens Vleesbedrijf Pierre Wils NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vleesbedrijf Pierre Wils NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vleesbedrijf Pierre Wils NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bouwelven 15 2280 Grobbendonk, België

Telefoon (phone): 14 (+32-14) 14 (+32-14)

Fax (fax): 14 (+32-14) 14 (+32-14)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vleesbedrijf Pierre Wils NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vleesbedrijf Pierre Wils NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vleesbedrijf Pierre Wils NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vleesbedrijf Pierre Wils NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vleesbedrijf Pierre Wils NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vleesbedrijf Pierre Wils NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vleesbedrijf Pierre Wils NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vleesbedrijf Pierre Wils NV
Products information Vleesbedrijf Pierre Wils NV

BTW identificatienummer (tax): BE08514373779
Ondernemingsnummer: 1386169433
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 638,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Meat

Product categorie (product category): Meat

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vleesbedrijf Pierre Wils NV
(Get full report from official database of BE for Vleesbedrijf Pierre Wils NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vleesbedrijf Pierre Wils NV
Addition kinds of activities for Vleesbedrijf Pierre Wils NV

1521. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
394910. Bowling apparatuur en benodigdheden | Bowling equipment and supplies
17969902. Machine verplaatsen en riggen | Machine moving and rigging
20510210. Rolls, zoet: behalve bevroren | Rolls, sweet: except frozen
28999935. Oxidatiemiddelen, anorganisch | Oxidizers, inorganic
34440205. Ventilatoren, plaatmetaal | Ventilators, sheet metal
38290215. seismografen | Seismographs
50510300. Koperproducten | Copper products
51720101. Butaangas | Butane gas
51999909. Houtskool | Charcoal

Werken bij Vleesbedrijf Pierre Wils NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vleesbedrijf Pierre Wils NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vleesbedrijf Pierre Wils NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vleesbedrijf Pierre Wils NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / teamleader ( M/V) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken en verantwoordelijkheden Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd. " Laden / lossen vrachtwagens " Goederen in ontvangst nemen " Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken " Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen " Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet " Goederen in opslagzone plaatsen " Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen " Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen " Labelen van goederen " Werkzone reinigen en opruimen. Indien nodig kan je inspringen bij de uitvoering van deze taken. Je zal schade, tekorten, non conformities melden aan desbetreffende oversten.

  • chauffeur C nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar chauffeurs met rijbewijs C en dit voor een wasserij. Je zal instaan voor het beleveren van het linnen aan de horecazaken en hotels. Je vertrekt vanuit Oostakker omstreeks 22 u en je werkt tot 5 uur. Dit is een fysiek vrij zware job aangezien je op verschillende plaatsen zelf moet laden en lossen.

  • HUISHOUDHULP VOOR KAPRIJKE (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Kaprijke.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoegaarden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Turnhout/Geel en Mol (19u of 30u) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, fiets of bromfiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • Trajectbegeleider Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SBS Skill BuilderS

    Type: Vaste Job

    Als bloeiende familiale onderneming - gespecialiseerd in het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van talent - zijn we actief op zoek naar een dynamische trajectbegeleider voor onze regio Antwerpen, al zetten we je bij opstart graag in op verschillende locaties.. In deze functie begeleid je niet-werkend werkzoekenden intensief bij hun zoektocht naar gepast werk. Hierbij: Geef je frequent les in de vorm van collectieve workshops, ifv het versterken van de sollicitatievaardigheden en arbeidsattidudes van jouw coachees. Speel je maximaal in op de diversiteit binnen de doelgroep (niet-werkend werkzoekenden), vb. adhv een grondige intake en het afstemmen van individuele doelstellingen en afspraken. Begeleid en ondersteun je maximaal bij het realiseren van zijn/haar loopbaankeuzes; vb. wegwerken van belemmeringen, benoemen van mogelijkheden,... Informeer en adviseer je positief kritisch en op maat rond vb. jobkanalen, CV-tips,... Maak je als rasechte teamplayer deel uit van een ruim team, waarbij je nauw samenwerkt met anderen (jobcoach, regioverantwoordelijke,...) en bijkomend op heel wat ondersteuning mag rekenen, alsook kansen krijgt tot inhoudelijke groei..

  • ZAALVERANTWOORDELIJKE (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Lago Beveren De Meerminnen

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Horecamanager, die op zijn beurt rapporteert aan de centrummanager; Helicopterview, overzicht, aansturen, plannen, offertes, bestelling zijn voor jou standaard begrippen; Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen en afrekenen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest-eau-café, alsook het aansturen van de vaste- en interimmedewerkers; In concreto betekent dit eveneens de mise-en-place van de zaal vóór opening waarbij je verantwoordelijk bent voor een verzorgde, propere omgeving die aangenaam is en bezoekers uitnodigt een drankje en een hapje te nuttigen; Drankbestellingen verzorg je zelf, bestellingen voor eten geef je tijdig en correct door aan de keuken; Je ruimt de tafels af en zorgt voor een correcte betaling van de rekening van de bezoekers; Je bent permanent en proactief attent voor de noden van de bezoeker en behandelt de klachten; Bij sluiting van het Rest-eau-café doe je de mise-en-place voor de volgende dienst, je haalt dranken op, vult frigo’s aan en bergt het bedieningsmateriaal op; Je volgt punctueel de ontvangsten op volgens de Lago procedures (via IT-systeem, afstortingen, …) Je zorgt voor orde en netheid in het Rest-eau-café; Je neemt actief deel aan de regelmatig georganiseerde oefeningen ter navolging van de Lago noodplannen; Je wordt in je taken ondersteund door de Horecamanager;

  • Muziektherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde muziektherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog - psychotherapeut volwassenen (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Psylodie

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psylodie is een multidisciplinaire groepspraktijk voor psychologie-psychotherapie en diëtiek in Wetteren. In de praktijk werken momenteel een klinisch psycholoog-psychotherapeut voor kinderen en jongeren, een klinisch psycholoog-psychotherapeut voor volwassenen en een diëtiste. Om ons team uit te breiden en de druk op de wachtlijst weg te nemen, zijn we momenteel op zoek naar een bijkomende psycholoog-psychotherapeut voor volwassenen, die een psychotherapie-opleiding afgerond heeft of nog in opleiding is. We zijn met sterke voorkeur op zoek naar iemand die naast individuele therapie ook relatietherapie en gezinsgesprekken kan opnemen. In ons team vinden we het belangrijk om cliënten écht te leren kennen, ons aanbod af te stemmen op de cliënt en individueel te werk te gaan met therapieplannen op maat. Op de teamvergaderingen is er mogelijkheid tot samen nadenken hoe we de cliënt het beste kunnen helpen en intervisie. Veiligheid, vertrouwen en constructieve samenwerking staan voor ons centraal. We zijn op zoek naar een collega die zich in dezelfde waarden kan terugvinden. De praktijk bestaat uit modern ingerichte lokalen, afgestemd op de discipline die er gebruik van maakt. Er is verder een toiletruimte, wachtruimte en bergruimte voorzien. De praktijk ligt dicht bij het centrum en het station van Wetteren. Er is parking in de straat. Om al wat in voeling te komen met waar wij als praktijk voor willen staan, kan je een kijkje nemen op onze website www.psylodie.be

  • burgerlijk en/of industrieel ingenieur bouwkunde en/of architect (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: WERMENBOL & PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De vennootschap Wermenbol & Partners is een kantoor gespecialiseerd in expertises en/of schaderegelingen voor verzekeringsmaatschappijen, actief in heel België. De vennootschap heeft 4 exploitatiezetels, waarvan één in Ternat die dossiers voor de regio Vlaanderen beheert, één specifiek voor de regio West-en Oost-Vlaanderen, één in Charleroi die actief is in heel Wallonie en een zetel in Brussel waar zich tevens de hoofdzetel bevindt. Wij zoeken momenteel een Nederlandstalige expert NL/FR - burgerlijk en/of industrieel ingenieur bouwkunde en/of architect - voor de regio's Vlaams Brabant, Antwerpen, en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatchappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B.

Zoek naar antwoorden van Vleesbedrijf Pierre Wils NV in sociale netwerken
Look for responds of Vleesbedrijf Pierre Wils NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vleesbedrijf Pierre Wils NV. Laat een reactie achter voor Vleesbedrijf Pierre Wils NV. Vleesbedrijf Pierre Wils NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vleesbedrijf Pierre Wils NV. Leave a respond for Vleesbedrijf Pierre Wils NV. Vleesbedrijf Pierre Wils NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vleesbedrijf Pierre Wils NV op de google maps. Adres en contacten Vleesbedrijf Pierre Wils NV
Location of Vleesbedrijf Pierre Wils NV on the google maps. Address and contacts of Vleesbedrijf Pierre Wils NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vleesbedrijf Pierre Wils NV Vleesbedrijf Pierre Wils NV: DANIEL SWINNEN | Cardinaels Elektrotechniek | Boermeester W | A. SALVADOR | Geirnaert

Other related companies as Vleesbedrijf Pierre Wils NV: DANIEL SWINNEN | Cardinaels Elektrotechniek | Boermeester W | A. SALVADOR | Geirnaert

Vleesbedrijf Pierre Wils NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vleesbedrijf Pierre Wils NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08514373779. Het bedrijf Vleesbedrijf Pierre Wils NV bevindt zich op het adres: Bouwelven 15 2280 Grobbendonk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 638,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Meat. Lijst met producten zijn Meat.
De hoofdactiviteit van Vleesbedrijf Pierre Wils NV is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vleesbedrijf Pierre Wils NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vleesbedrijf Pierre Wils NV, openstaande posities, locatie van Vleesbedrijf Pierre Wils NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vleesbedrijf Pierre Wils NV is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vleesbedrijf Pierre Wils NV, company assigned to the tax number BE08514373779. The company Vleesbedrijf Pierre Wils NV is located at the address: Bouwelven 15 2280 Grobbendonk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 638,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Meat. List of products are Meat.
The main activity of Vleesbedrijf Pierre Wils NV is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vleesbedrijf Pierre Wils NV is not available. You also can look at reviews of Vleesbedrijf Pierre Wils NV, open positions, location of Vleesbedrijf Pierre Wils NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vleesbedrijf Pierre Wils NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vleesbedrijf Pierre Wils NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vleesbedrijf Pierre Wils NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vleesbedrijf Pierre Wils NV, employees, financial statistics.