MOVING STORE NAMUR

Contactgegevens MOVING STORE NAMUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOVING STORE NAMUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOVING STORE NAMUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Marche 657; 5100; Namur (Wierde), België

Telefoon (phone): 081 40 28 28 (+32-081 40 28 28) 081 40 28 28 (+32-081 40 28 28)

Fax (fax): +32 (53) 248-53-29 +32 (53) 248-53-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOVING STORE NAMUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOVING STORE NAMUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOVING STORE NAMUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOVING STORE NAMUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOVING STORE NAMUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOVING STORE NAMUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOVING STORE NAMUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOVING STORE NAMUR
Products information MOVING STORE NAMUR

BTW identificatienummer (tax): BE07767303466
Ondernemingsnummer: 9182067871
Hoofdstad (capital): 535,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 508,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Bicycles - Retail

Product categorie (product category): Sports goods - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOVING STORE NAMUR
(Get full report from official database of BE for MOVING STORE NAMUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOVING STORE NAMUR
Addition kinds of activities for MOVING STORE NAMUR

2322. Mannen en jongens ondergoed en nachtkleding | Men's and boy's underwear and nightwear
22110214. Ondergoed stoffen, katoen | Underwear fabrics, cotton
24310207. Venster schermen, houten frame | Window screens, wood frame
29520201. Baksteenbekleding, asfalt | Brick siding, asphalt
34690305. Tafeltoppen, porselein geëmailleerd | Table tops, porcelain enameled
34979905. Loodfolie | Lead foil
35330100. Olie en gas boorinstallaties en apparatuur | Oil and gas drilling rigs and equipment
51499906. Pizza levert | Pizza supplies
73239903. Credit clearinghouse | Credit clearinghouse

Werken bij MOVING STORE NAMUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOVING STORE NAMUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOVING STORE NAMUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOVING STORE NAMUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze winkel zijn we op zoek naar een winkelbediende (m/v). Je staat in voor het vullen van de rekken, het op orde houden van de winkel en het adviseren van de klanten. Ook help je mee aan de kassa. Je werkt in een voltijds rooster en waarop je elke zaterdag werkt. Je hebt door de week een dag vrij

  • Industrieel Reiniger (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Reinigen van de verschillende industriële productieruimtes en meehelpen aan het proper houden van de productie-installaties om de orde en netheid in stand te houden en te bevorderen

  • Junior automechanieker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Lokeren ben is Itzu jobs op zoek naar een junior automechanieker. Snelle opstart verzekerd

  • Operator afvulafdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het afvullen van onze silicone in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

  • Huishoudhulp in Jabbeke - Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Wevelgem 16 uren per week (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw uitstekende hulp, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Wevelgem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een huishoudhulp die een aantal voormiddagen per week helpt in dit gastgezin.Uw taak bestaat uit het onderhoud, poets en strijk. U werkt minstens 2 voormiddagen, de rest van de planning kan besproken worden. Dit enthousiaste gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete maar kordate hulp. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student stickerafdeling (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Studentenjob

    Voor een groothandel in bloemen & planten te Kontich zijn we op zoek naar studenten die beschikbaar zijn om op maandag of op woensdag te werken. Geen weekendwerk! Je taak bestaat uit het stickers plakken op de binnenkomende producten. Je controleert nadien of alle producten de juiste stickers hebben meegekregen. Je kan ook op andere afdelingen ingeschakeld worden. vb. ontvangst en verdeling van bloemen en planten naar juiste afdeling

  • Jobstudent toonzaalverkoop (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gespecialiseerd in het produceren van tegels en klinkers.

  • vertegenwoordiger regio west oost vlaanderen (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: RAVEL BRIGITTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    voorstelling van het productengamma bij professionele klanten en prospecten

  • Junior IT Business Analyst (m/w) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Project People provides complete talent acquisition and management solutions at a global level whilst maintaining a flexible and localised approach. Founded in 1995 as a specialist information technology and telecommunications recruitment company, we have evolved into a leading provider of global recruitment service programmes. We work in partnership with 200 of the world¿s most respected organisations including Fujitsu, Ericsson, Huawei, Three, GSMA, Nokia and many others.*******We are currently looking for a Junior IT Business Analyst for one of our client in the private sector based in Brussels Tasks: ¿ Analysis of Business requirements ¿ Business cases analysis and functional requirements ¿ Business processes modelling, especially with a focus on the integration of IT systems needed for the implementation of the ESC portal ¿ Process analysis and analysis of the integration of different information systems ¿ Risk and impact analysis ¿ Participation in technical working groups, progress meetings and meetings with the users ¿ Coordination and collaboration with the project teams and stakeholders at various levels ¿ Contribute to documentation of user requirements and functional requirements ¿ Identification of key processes used in successful movements ¿ Regular liaison between user services and development teams to ensure requirements are properly implemented; ¿ Follow-up of service quality.

  • Gentis - .NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze klant is een Belgisch bedrijf, actief binnen de financiële sector. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je neemt de leiding in technische projecten. Je bewaart het overzicht en waakt over de kwaliteit van de geleverde oplossing. Je bepaalt de technische architectuur mee. Je wordt betrokken in strategische discussies en denkt actief mee over de uitbouw van ons platform. Je komt terecht in een multi-disciplinair team van .NET developers, business analists, software quality engineers en solution architects/team leads. Je neemt het mentorship op van Junior en Medior developers. Onder het motto "leading-by-example", werk je als ervaren .NET developer efficient mee aan de oplossing. De functie-eisen voor deze missie.. Je hebt minimaal 3 jaar bewezen werk ervaring als .NET developer en minstens 7 jaar werkervaring Je bent een teamspeler en vertrouwd met de werking van een Scrum team. Je hebt kennis van onder andere: ASP.NET / MVC / Entity Framework / SQL Server / Azure... Je kan het overzicht bewaren in een complex technisch project. Je spreekt naast het Nederlands ook vloeiend Engels Details.. Locatie: Regio Mechelen Duur: 6+ maanden

  • RESERVE Industrieel reinigers Oostende 2018 (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van MOVING STORE NAMUR in sociale netwerken
Look for responds of MOVING STORE NAMUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOVING STORE NAMUR. Laat een reactie achter voor MOVING STORE NAMUR. MOVING STORE NAMUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOVING STORE NAMUR. Leave a respond for MOVING STORE NAMUR. MOVING STORE NAMUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOVING STORE NAMUR op de google maps. Adres en contacten MOVING STORE NAMUR
Location of MOVING STORE NAMUR on the google maps. Address and contacts of MOVING STORE NAMUR

Andere gerelateerde bedrijven als come MOVING STORE NAMUR MOVING STORE NAMUR: Nobri Build BVBA | COIFFURE CONNY | Giannico et fils | CHATEAU DE LA MOTTE | FRANCIS BOUCHAT

Other related companies as MOVING STORE NAMUR: Nobri Build BVBA | COIFFURE CONNY | Giannico et fils | CHATEAU DE LA MOTTE | FRANCIS BOUCHAT

MOVING STORE NAMUR is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOVING STORE NAMUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07767303466. Het bedrijf MOVING STORE NAMUR bevindt zich op het adres: Chaussée de Marche 657; 5100; Namur (Wierde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 535,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 508,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sports goods - Retail. Lijst met producten zijn Bicycles - Retail.
De hoofdactiviteit van MOVING STORE NAMUR is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOVING STORE NAMUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOVING STORE NAMUR, openstaande posities, locatie van MOVING STORE NAMUR op de kaart.

MOVING STORE NAMUR is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOVING STORE NAMUR, company assigned to the tax number BE07767303466. The company MOVING STORE NAMUR is located at the address: Chaussée de Marche 657; 5100; Namur (Wierde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 535,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 508,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sports goods - Retail. List of products are Bicycles - Retail.
The main activity of MOVING STORE NAMUR is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MOVING STORE NAMUR is not available. You also can look at reviews of MOVING STORE NAMUR, open positions, location of MOVING STORE NAMUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOVING STORE NAMUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOVING STORE NAMUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOVING STORE NAMUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOVING STORE NAMUR, employees, financial statistics.