Human Powered Véhicules

Contactgegevens Human Powered Véhicules: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Human Powered Véhicules: address, phone, fax, email, website, opening hours

Human Powered Véhicules

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vilvoordsesteenweg 76; 1860; Meise, België

Telefoon (phone): 02 269 70 54 (+32-02 269 70 54) 02 269 70 54 (+32-02 269 70 54)

Fax (fax): 02 269 70 54 (+32-02 269 70 54) 02 269 70 54 (+32-02 269 70 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Human Powered Véhicules: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Human Powered Véhicules"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Human Powered Véhicules"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Human Powered Véhicules, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Human Powered Véhicules. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Human Powered Véhicules, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Human Powered Véhicules. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Human Powered Véhicules
Products information Human Powered Véhicules

BTW identificatienummer (tax): BE08384185791
Ondernemingsnummer: 4127807617
Hoofdstad (capital): 136,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 203,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Human Powered Véhicules zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports federations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Human Powered Véhicules
(Get full report from official database of BE for Human Powered Véhicules)

Aanvulling soorten activiteiten voor Human Powered Véhicules
Addition kinds of activities for Human Powered Véhicules

342904. Vliegtuig & Marine hardware, incl. | Aircraft & marine hardware, inc. pulleys & similar items
478501. Tolverrichtingen | Toll operations
539999. Diverse algemene warenhuizen, nec | Miscellaneous general merchandise stores, nec
25110103. Chiffoniers en chifforobes | Chiffoniers and chifforobes
94510403. Administratie van veteranenzaken, provincie overheid | Administration of veterans' affairs, county government

Werken bij Human Powered Véhicules: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Human Powered Véhicules: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Human Powered Véhicules. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Human Powered Véhicules. Looking for open vacancies in other companies

  • sales support medewerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales support medewerker sta je in voor de administratieve ondersteuning van de sales afdeling: Opvolgen van alle dossiers vanaf offerte tot bestelling. Met de input die je krijgt van de salesafdeling maak je een voorstel op voor de klant en volg je dit verder op. Na bestelling door de klant sta je in voor alle administratieve opvolging: opmaken van het contract aanvragen van het chassisnummer regelen van douane documenten verwerking van e-mails behandelen van vragen van klanten regelen van transport van de wagens vanuit de productie naar de klant facturatie... In samenwerking met de marketingafdeling ben je verantwoordelijk voor marketinganalyses

  • Winkelbediende M/V supermarkt Drongen 30u (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt in Drongen zoekt Adecco een winkelbediende M/V om polyvalent te werken. Jouw takenpakket als winkelmedewerker ziet er als volgt uit: Je wordt op verschillende afdelingen ingezet, waaronder de vlees-, kaasafdeling en de bakkerij. Je bedient de klanten aan de toonbank met charcuterie en kaas. Je helpt mee aan de kassa wanneer nodig. Je vult verschillende afdelingen aan, ook in de koelafdeling en de bakkerij. Je spiegelt de producten en houdt rekening met de houdbaarheidsdata. Je onderhoudt de winkel mee waar nodig. Je volgt de stock op.

  • Onderhoudsmecanicien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in piping, projecten en drukapparaten zijn we op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je werkt 40 uur per week waardoor je 12 extra dagen verlof hebt. Taken: - Werktuigbouwkundige installaties bij onze klanten onderhouden - Eenvoudig laswerk (TIG) - Appendages/flensverbindingen de- en monteren

  • Onderhoudstechnieker (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Ekeren zijn we op zoek naar een ERVAREN ONDERHOUDSTECHNIEKER/MONTEUR (m/v). Je zal voornamelijk centrale verwarming installeren/onderhouden maar tevens sanitair installeren. Je zal werken aan ketels, radiatoren, zonneboilers, warmtepompen en ventilatie. Je zal ook in de depannagedienst ingeschakeld worden. 

  • Operator CNC (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt te werk gesteld in een productieafdeling te Schoten, waar plaatmateriaal op maat van de klant wordt afwerkt. Je bedient voornamelijk de CNC-machine welke het plaatmateriaal bijvoorbeeld van scharniergaten, groeven en rijboringen voorziet. Je hebt een hart van hout, een positief karakter en leert graag bij. Je werkt accuraat en wil graag kwaliteit leveren. Je hebt al ervaring als machine-operator, het liefst in de hout- of bouwsector.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Beervelde (BEERVELDE)

    Regio: BEERVELDE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student(e) Voedingsbeurs (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student Host(ess) M/V voor een beurs georganiseerd door onze klant actief in de voeding. Deze beurs zal doorgaan op 14 november in Groot-Bijgaarden (bereikbaar met openbaar vervoer) Taken: klaarzetten van de demo-producten op werktafels aanvullen van de producten klanten laten degusteren van de patisserieproducten opruimen van de werktafels

  • Hoofdmonteur /X) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je voelt je als een vis in het water in een technische omgeving Je werkt mee aan allerlei constructies voor de bouw en industriebouw Je bent en echte teamspeler Je kan zelfstandig duidelijk omschreven opdrachten uitvoeren Je bent bereid om bij te leren en interne opleidingen te volgen Je past technische en veiligheidsregels consequent toe Je beoogt binnen een afgesproken tijd een opdracht uit te voeren, bij problemen overleg je tijdig met je collega’s of teamleader Je draagt zorg voor materiaal en machines en prefereert kwaliteit boven kwantiteit Bedrijfsprofiel: Onze klant, actief in het mechanisch onderhoud in de industrie, is op zoek naar een Leidinggevende Monteur

  • TABAKOLOOG m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep. - Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team. - Je bent interesse om eventueel voordrachten te verzorgen. - Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz - Constructief samenwerken met de collega’s psychologen, therapeuten en/of andere medewerkers van de groepspraktijk. - Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg. - Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz

  • RESERVE schoonmaak regio Brugge 2018 (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Brugge zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Human Powered Véhicules in sociale netwerken
Look for responds of Human Powered Véhicules in social networks

Lees alle opmerkingen voor Human Powered Véhicules. Laat een reactie achter voor Human Powered Véhicules. Human Powered Véhicules bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Human Powered Véhicules. Leave a respond for Human Powered Véhicules. Human Powered Véhicules on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Human Powered Véhicules op de google maps. Adres en contacten Human Powered Véhicules
Location of Human Powered Véhicules on the google maps. Address and contacts of Human Powered Véhicules

Andere gerelateerde bedrijven als come Human Powered Véhicules Human Powered Véhicules: OOSTVOORDUINEN (KOKSIJDE) | NEON MACVAN | Gatsby SPRL | Prestige Ceremony | Vermeersch A-C

Other related companies as Human Powered Véhicules: OOSTVOORDUINEN (KOKSIJDE) | NEON MACVAN | Gatsby SPRL | Prestige Ceremony | Vermeersch A-C

Human Powered Véhicules is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Human Powered Véhicules, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08384185791. Het bedrijf Human Powered Véhicules bevindt zich op het adres: Vilvoordsesteenweg 76; 1860; Meise. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 136,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 203,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sports federations. Producten gemaakt in Human Powered Véhicules zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Human Powered Véhicules is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Human Powered Véhicules is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Human Powered Véhicules, openstaande posities, locatie van Human Powered Véhicules op de kaart.

Human Powered Véhicules is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Human Powered Véhicules, company assigned to the tax number BE08384185791. The company Human Powered Véhicules is located at the address: Vilvoordsesteenweg 76; 1860; Meise. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 136,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 203,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sports federations. Products created in Human Powered Véhicules were not found.
The main activity of Human Powered Véhicules is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Human Powered Véhicules is not available. You also can look at reviews of Human Powered Véhicules, open positions, location of Human Powered Véhicules on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Human Powered Véhicules, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Human Powered Véhicules, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Human Powered Véhicules, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Human Powered Véhicules, employees, financial statistics.