Prestige Ceremony

Contactgegevens Prestige Ceremony: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Prestige Ceremony: address, phone, fax, email, website, opening hours

Prestige Ceremony

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Vandervelde 55; 7160; Chapelle-lez-Herlaimont, België

Telefoon (phone): 064 45 18 23; 0495 24 59 51 (+32-064 45 18 23; 0495 24 59 51) 064 45 18 23; 0495 24 59 51 (+32-064 45 18 23; 0495 24 59 51)

Fax (fax): 064 45 18 23 (+32-064 45 18 23) 064 45 18 23 (+32-064 45 18 23)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Prestige Ceremony: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Prestige Ceremony"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Prestige Ceremony"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Prestige Ceremony, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Prestige Ceremony. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Prestige Ceremony, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Prestige Ceremony. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Prestige Ceremony
Products information Prestige Ceremony

BTW identificatienummer (tax): BE01661926269
Ondernemingsnummer: 4046783447
Hoofdstad (capital): 361,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 614,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Prestige Ceremony zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Masters of ceremonies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Prestige Ceremony
(Get full report from official database of BE for Prestige Ceremony)

Aanvulling soorten activiteiten voor Prestige Ceremony
Addition kinds of activities for Prestige Ceremony

203201. Bonen en bonen spruitjes, ingeblikt, jarred, enz. | Beans and bean sprouts, canned, jarred, etc.
563201. Bontkleding | Fur apparel
608299. Buitenlandse handel en internationale banken, nv | Foreign trade and international banks, nec
22119911. Coutil, katoen | Coutil, cotton
34630102. Pomp- en compressor smeedstukken, nonferrous | Pump and compressor forgings, nonferrous
34990100. Brand- of inbraakweerstandige producten | Fire- or burglary-resistive products
65310100. Makelaars in onroerend goed en agenten | Real estate brokers and agents
73891605. Voorgeschorte postdienst | Presorted mail service

Werken bij Prestige Ceremony: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Prestige Ceremony: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Prestige Ceremony. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Prestige Ceremony. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote drukkerij zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een C rijbewijs. Deze chauffeur zal elke maandag en dinsdag drukwerk leveren over gans België en Nederland tot Amsterdam. Klanten zijn meestal bedrijven of De Post of een verzendfirma. Deze firma's situeren zich op bedrijventerreinen. Nooit leveren bij particulieren. 4 à 12 stops/dag. De chauffeur vertrekt 's ochtends tussen 6u en 8u, terug ten laatste tegen 18u00. Soms werkdagen van 11 uur, soms ook maar 7 à 8 uur. De starttijd en het aantal werkuren is afhankelijk van de bestemming en bestellingen die geleverd moeten worden. Het drukwerk staat op pallets en deze staan 's ochtends klaar, de chauffeur laadt zelf de vrachtwagen a.d.h.v. de afleverbonnen. Lossen doe je met elektrische transpallet en gebeurt via de laadklep. Manueel lossen kan voorkomen.

  • Monteur (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar monteurs  sanitaire regio Vlaams-Brabant Kranen, ketels, leidingen … Van A tot Z sanitair in de vingers hebben

  • HVAC Technieker - op de baan - Service (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker HVAC, dien je volledig zelfstandig alle taken uit te kunnen voeren. Je ontvangt het 's morgens de planning voor de dag en rijdt in jouw eigen firmacamionette naar de verschillende klanten in de omgeving. Ter plaatse voer je dan alle noodzakelijke uit aan de gas- en mazoutketels: programmatie, herstelling, volledige afstelling van de toestellen. Voor deze functie is het absoluut noodzakelijk dat je beschikt over de volgende attesten: G1, G2 en Cedicol voor het Vlaams gewest. Indien je beschikt over het attest G3 dan is dit een groot pluspunt. Bovendien beschik je over een geldig rijbewijs-B om naar de verschillende werven te kunnen rijden. Deze functie biedt veel vrijheid en verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werven.

  • Enthousiaste HVAC techniekers/monteurs (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zandhoven zijn wij op zoek naar HVAC techniekers/monteurs. Dus ben je iemand die beschikt over volgende vaardigheden: * Het indienststellen van nieuwe koelinstallaties (demontage en montage) en zelfs volledig vernieuwen; * Het oplossen van technische defecten op het vlak van airconditioning, verwarming en ventilatie - veel problemen zijn van elektrotechnische aard; * Breed technisch ingezet kan worden (o.a. koeltechnieken) en in aanraking komen met diverse moderne technologieën en technieken; * Verbetervoorstellen kunnen formuleren en de huidige manieren van werken verbeteren en samen met de collega's technische zaken verder op punt stellen; dan kan je nu online solliciteren via [email protected] of eens langskomen bij ons op kantoor.

  • Huishoudhulp Eppegem (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kleine-Spouwen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KLEINE-SPOUWEN)

    Regio: KLEINE-SPOUWEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Kapster Studentenjob en of Stageplaats (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Studentenjob

    Ben je een opleiding bezig als kapster en zoek je een stageplaats of weekend werk dan moet je zeker eens contact met ons opnemen. Wij zoeken iemand die al meewerkend in het kapsalon de knepen van het vak wil leren.

  • Second line support medewerker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons, een geronommeerde retail keten, zijn wij op zoek naar een second line support medewerker. Hun group IT services is een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de group in de vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Alle oplossingen vertrekken vanuit vernieuwende ideeën waarbij ze innovatief willen zijn op de markt, door op zoek te gaan naar nieuwe efficiëntere bedrijfsprocessen en technologieën. Binnen het team krijgen de mensen de ruimte om te experimenteren, hun visie op medewerkers is dat iedereen zich ten volle moet kunnen ontplooien door de mensen de vrijheid te geven om buiten hun strikte taakomschrijving mee initiatief te kunnen nemen. Als bedrijf zijn ze heel Agile, gebruiken ze de SCRUM methodologie volledig. Al hun ontwikkelingen hebben een heel korte ‘time to market’. Door de continue groei en in functie van de strategische opbouw van het ICT-team, hebben zij op vandaag heel wat jobopportuniteiten. Zin in een nieuw avontuur als Application Support Engineer? Je bent de brug tussen de IT helpdesk, business analisten en de development teams (intern en extern). Je biedt functionele ondersteuning met betrekking tot het gebruik van de diverse custom made core applicaties die in gebruik zijn op het hoofdkantoor, magazijnen, winkels en website. Je bent medeverantwoordelijk voor het adviseren van de interne medewerkers i.v.m. het gebruik, onderhoud en beheer van deze applicaties. Je stelt documentatie op voor het helpdesk team en interne gebruikers. Je werkt in een team van 3, waarbij teamwork en een goede communicatie cruciaal is. Je rapporteert aan de Group ICT Manager. Je werkt vanuit de hoofdzetel in Hoboken, maar je reist af en toe naar de andere vennootschappen (Nederland, UK, Duitsland).

  • KAPPER / KAPSTER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ANNA BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn dringend op zoek naar een nieuwe medewerker op zelfstandige basis. Je staat in voor de verzorging van de haren van de klanten van ons schoonheidssalon. Je staat volledig zelf in voor de werking en organisatie van het kapsalon.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio RANST (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Interim Corporate Facility Manager (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674234-inline.html?cid=Partner_VDAB This industrial leader in its sector with international activities, with corporate HQ in Walloon Brabant, is urgently looking for a self employed interim Corporate Facility Manager for a period of 3 to 6 months. The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

  • Flexi-job winkelbediende slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt in de regio van Tielt zoekt Konvert een flexi-job winkelbediende voor de slagerij. U staat in voor het bestellen van de klanten, snijden van charcuterie, inpakken van vlees en bereide gerechten, maken van belegde broodjes,...

Zoek naar antwoorden van Prestige Ceremony in sociale netwerken
Look for responds of Prestige Ceremony in social networks

Lees alle opmerkingen voor Prestige Ceremony. Laat een reactie achter voor Prestige Ceremony. Prestige Ceremony bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Prestige Ceremony. Leave a respond for Prestige Ceremony. Prestige Ceremony on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Prestige Ceremony op de google maps. Adres en contacten Prestige Ceremony
Location of Prestige Ceremony on the google maps. Address and contacts of Prestige Ceremony

Andere gerelateerde bedrijven als come Prestige Ceremony Prestige Ceremony: Limbrassur NV | Decors | Mercier JP | B.B. ENTERPRISES | JOZEF VAN HOECK

Other related companies as Prestige Ceremony: Limbrassur NV | Decors | Mercier JP | B.B. ENTERPRISES | JOZEF VAN HOECK

Prestige Ceremony is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Prestige Ceremony, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01661926269. Het bedrijf Prestige Ceremony bevindt zich op het adres: Rue Vandervelde 55; 7160; Chapelle-lez-Herlaimont. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 361,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 614,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Masters of ceremonies. Producten gemaakt in Prestige Ceremony zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Prestige Ceremony is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Prestige Ceremony is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Prestige Ceremony, openstaande posities, locatie van Prestige Ceremony op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Prestige Ceremony is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Prestige Ceremony, company assigned to the tax number BE01661926269. The company Prestige Ceremony is located at the address: Rue Vandervelde 55; 7160; Chapelle-lez-Herlaimont. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 361,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 614,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Masters of ceremonies. Products created in Prestige Ceremony were not found.
The main activity of Prestige Ceremony is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Prestige Ceremony is not available. You also can look at reviews of Prestige Ceremony, open positions, location of Prestige Ceremony on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Prestige Ceremony, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Prestige Ceremony, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Prestige Ceremony, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Prestige Ceremony, employees, financial statistics.