Tennis Club Trois-Ponts

Contactgegevens Tennis Club Trois-Ponts: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tennis Club Trois-Ponts: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tennis Club Trois-Ponts

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Salm 170; 4980; Trois-Ponts - Fosse, België

Telefoon (phone): 080 68 50 45 (+32-080 68 50 45) 080 68 50 45 (+32-080 68 50 45)

Fax (fax): +32 (16) 749-84-90 +32 (16) 749-84-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tennis Club Trois-Ponts: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tennis Club Trois-Ponts"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tennis Club Trois-Ponts"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tennis Club Trois-Ponts, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tennis Club Trois-Ponts. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tennis Club Trois-Ponts, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tennis Club Trois-Ponts. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tennis Club Trois-Ponts
Products information Tennis Club Trois-Ponts

BTW identificatienummer (tax): BE06815338134
Ondernemingsnummer: 8799194335
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 733,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Tennis Club Trois-Ponts zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tennis Club Trois-Ponts
(Get full report from official database of BE for Tennis Club Trois-Ponts)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tennis Club Trois-Ponts
Addition kinds of activities for Tennis Club Trois-Ponts

349800. Geproduceerde pijp en toebehoren | Fabricated pipe and fittings
20910336. Tonijn vis, bewaard en genezen | Tuna fish, preserved and cured
34959901. Meubelsveren, niet gemonteerd | Furniture springs, unassembled
35320305. Rock crushing machines, stationair | Rock crushing machinery, stationary
92210203. Gemeentelijke politie | Municipal police

Werken bij Tennis Club Trois-Ponts: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tennis Club Trois-Ponts: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tennis Club Trois-Ponts. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tennis Club Trois-Ponts. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien junior M/V (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een bekwame mecanicien- carossier- opbouwer voor vrachtwagens en opleggers. Je voert herstellingen uit aan het koetswerk en rermorques en vervangt beschadigde onderdelen. Alsook voert u de onderhoud van de voertuigen uit. De opbouw van opleggers behoort ook tot 1 van u taken.

  • Helper-monteerder (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Montage van koeltorens of sub-assembly's op basis van dossier en technische tekeningen (plannen materiaallijsten) Plaatsen van panelen, ventilatoren, assen, motoren, thermostaat, pompen, niveauregelaars,...

  • Organisatorische Sales Assistant - Topklant regio Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een echte topklant regio Halle zijn we op zoek naar de ideale Sales Assistant. Ben je vlot in omgang, organisatorisch en communicatief ingesteld? Ben je op zoek naar een uitdaging binnen een internationaal kader? Zijn jouw antwoorden op deze vragen ja, ja en nog eens ja? Lees zeker verder, solliciteer en wie weet ben jij de persoon die Uniek zoekt! Jouw takenpakket bestaat uit: je ondersteunt het Sales Team met allerhande administratieve taken je volgt dossiers grondig op en vult deze aan indien nodig met juiste documentatie je bent verantwoordelijk voor gegevensinvoer uitwerken van offertes aanpassingen binnen projecten doorspelen naar het sales team

  • POETSHULP HEULTJE. (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • 1 HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • inventarismedewerker informatica (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de inventarisatie van het computer- en kantoormateriaal. Je kan zelfstandig werken. Je hebt kaas gegeten van computers en toebehoren om deze te inventariseren.  

  • Jobstudent technische en administratieve ondersteuning (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: S BILT

    Type: Studentenjob

    S.Bilt is een studiebureau in Klein-Willebroek dat veel te bieden heeft. Het kantoor is vlot bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Je wordt verwelkomd door aangename en behulpzame collega's. Als student zal je instaan voor de technische en administratieve ondersteuning, zowel algemeen als voor projecten. Je helpt je collega's waar nodig. Ervaring en handigheid met de meest courrante Office paketten, waaronder zeker Excel, is een must! Kennis van Autocad is een pluspunt, maar geen vereiste.

  • Installateur sanitair / loodgieter (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Ervaren loodgieter? Kennis van zowel sanitair als centrale verwarming? Op zoek naar een job in de bouw regio Zwevegem? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio Zwevegem op zoek naar een installateur sanitair en centrale verwarming. Je staat in het plaatsen, regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair. Alsook leg je als loodgieter alle leidingen voor het aansluiten van sanitair en centrale verwarming. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een heel goeie werksfeer. Respect voor elkaar is uiterst belangrijk.

  • International Sales | wereldwijd | 100n/jaar | machines op maat (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    wereldwijd machines 100 nachten/jaar korte trips Machines op maat die in de hele wereld gegeerd zijn... Daar zet jij jouw verkoopschouders verder onder. Je verblijft geregeld, maar kortstondig in het buitenland. Gemiddeld zijn dat 100 nachten per jaar. De overige tijd spendeer je bij lokale klanten en op kantoor, dicht bij de ontwikkeling en productie. Je hebt veelvuldig klantencontact waarbij je de noden en verwachtingen in kaart brengt. Je verzamelt info over de markt en de concurrentie. Je voert voorcalculaties uit en stelt offertes op. Die offertes volg je uiteraard nauwgezet op. Je volgt de klantenorders en de gewenste aanpassingen/wijzigingen goed op Met potentiële klanten leg je proactief contact. Die contacten houd je warm en volg je verder op. In de nieuwe demo room ontvang je deze prospecten, maar ook de bestaande klanten ( upselling / crossselling) Je onderhandelt en sluit verkoopcontracten af. Verder neem je deel aan (internationale) beurzen. Je biedt technische en commerciële ondersteuning bij demo's, zowel inhouse als bij de klant zelf. Je volgt de klant op en neemt de nodige acties om tot een optimale klantentevredenheid te komen.

  • ONDERAANNEMER MECHANISCHE WERKEN (m-v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als mekanieker sta je in voor het preventief en curatief onderhoud bij onze klant. Je brengt verbeteringswerken aan waar nodig en werkt samen met onze klant. Je bent een teamplayer. Je beschikt over een uitgebreide technische achtergrond

  • Java Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verliefd op Java maar ook verliefd op je partner? Combineer het beide bij onze klant in het Gentse! Flexibiliteit en innovatie zijn belangrijke waarden voor hen. Geen schrik dus, u kan tijdig uw kind oppikken van school en steeds gezellig uit eten met de partner!     Bedrijf   Het bedrijf ontwikkelt zowel back-end als front-end (Web) applicaties. Momenteel zijn ze op zoek naar een Freelance Fullstack Java Developer om hun team te versterken. Initieel zou dit voor 5 maand zijn maar bij een goede beoordeling mag u zich aan een voorstel tot extensie verwachten.     Functiebeschrijving   Er zijn meerdere projecten dus eenieders rol is afhankelijk van zijn of haar kennis. De voornaamste staan hieronder maar individueel krijg je nog specifieke taken toegewezen.  Je werkt op het project van analyse tot acceptatiefase. De codes review je en je zorgt dat ze makkelijk te testen zijn. Je communiceert goed met het volledige team. Nieuwe Javaversies verken je en leer je. Je kijkt waar verbetering mogelijk is en neemt initiatief. En de hoofdtaak is natuurlijk Ontwikkelen in Java.   Profiel Minstens 4 jaar ervaring in Java. Vlot Nederlands en Engels is geen probleem. Goede kennis van: JSF, JPA, HTML en JavaScript Je bent onmiddellijk beschikbaar   Aanbod Regio Gent, vlot bereikbaar! Een aantrekkelijke dagelijkse verloning. Een jong gemotiveerd team die veel sfeer creëert op de werkvloer. Ruimte voor initiatief en persoonlijke inbreng.   Natuurlijk wil je meer weten hé? Stuur een mail met jouw C.V. via de knop hieronder.

  • Interim Zorgkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen die graag willen bijwerken. Je bepaalt zelf of en wanneer je werkt.

Zoek naar antwoorden van Tennis Club Trois-Ponts in sociale netwerken
Look for responds of Tennis Club Trois-Ponts in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tennis Club Trois-Ponts. Laat een reactie achter voor Tennis Club Trois-Ponts. Tennis Club Trois-Ponts bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tennis Club Trois-Ponts. Leave a respond for Tennis Club Trois-Ponts. Tennis Club Trois-Ponts on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tennis Club Trois-Ponts op de google maps. Adres en contacten Tennis Club Trois-Ponts
Location of Tennis Club Trois-Ponts on the google maps. Address and contacts of Tennis Club Trois-Ponts

Andere gerelateerde bedrijven als come Tennis Club Trois-Ponts Tennis Club Trois-Ponts: SG CONSULT S.P.R.L. | MICHEL LEMAITRE | Van Looy Erika | CR?CHE RAW?TES | Hupico BVBA

Other related companies as Tennis Club Trois-Ponts: SG CONSULT S.P.R.L. | MICHEL LEMAITRE | Van Looy Erika | CR?CHE RAW?TES | Hupico BVBA

Tennis Club Trois-Ponts is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tennis Club Trois-Ponts, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06815338134. Het bedrijf Tennis Club Trois-Ponts bevindt zich op het adres: Avenue de la Salm 170; 4980; Trois-Ponts - Fosse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 733,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in Tennis Club Trois-Ponts zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tennis Club Trois-Ponts is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tennis Club Trois-Ponts is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tennis Club Trois-Ponts, openstaande posities, locatie van Tennis Club Trois-Ponts op de kaart.

Tennis Club Trois-Ponts is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tennis Club Trois-Ponts, company assigned to the tax number BE06815338134. The company Tennis Club Trois-Ponts is located at the address: Avenue de la Salm 170; 4980; Trois-Ponts - Fosse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 733,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in Tennis Club Trois-Ponts were not found.
The main activity of Tennis Club Trois-Ponts is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Tennis Club Trois-Ponts is not available. You also can look at reviews of Tennis Club Trois-Ponts, open positions, location of Tennis Club Trois-Ponts on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tennis Club Trois-Ponts, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tennis Club Trois-Ponts, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tennis Club Trois-Ponts, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tennis Club Trois-Ponts, employees, financial statistics.