SG CONSULT S.P.R.L.

Contactgegevens SG CONSULT S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SG CONSULT S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

SG CONSULT S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1440-Braine-le-Château, België

Telefoon (phone): 0478-672.575 (+32-0478-672.575) 0478-672.575 (+32-0478-672.575)

Fax (fax): 02-385.32.34 (+32-02-385.32.34) 02-385.32.34 (+32-02-385.32.34)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SG CONSULT S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SG CONSULT S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SG CONSULT S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SG CONSULT S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SG CONSULT S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SG CONSULT S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SG CONSULT S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SG CONSULT S.P.R.L.
Products information SG CONSULT S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE02412567138
Ondernemingsnummer: 4416198730
Hoofdstad (capital): 721,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 667,000 EUR
Werknemers (employees): 2
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in SG CONSULT S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SG CONSULT S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for SG CONSULT S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor SG CONSULT S.P.R.L.
Addition kinds of activities for SG CONSULT S.P.R.L.

305204. Plastic riemen | Plastic belting
347902. Schilderen, bekleden en hete dompelen | Painting, coating, and hot dipping
22111209. Leno stoffen, katoen | Leno fabrics, cotton
27590700. Zak, wrapper, en afdichting afdrukken en gravure | Bag, wrapper, and seal printing and engraving
50879910. Stressreducerende apparatuur, elektrisch | Stress reducing equipment, electric

Werken bij SG CONSULT S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SG CONSULT S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SG CONSULT S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SG CONSULT S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor H&M Brugge zoeken wij gemotiveerde winkelbedienden - verkopers - verkoopsters - verkoopsmedewerkers Taken : camion helpen uitladen stock uitpakken en labelen winkel verkoopsklaar zetten kledij plooien paskamercontrole kledij terug hangen na paskamerdienst

  • Boekhouder Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een grote interesse voor boekhouding? WE NEED YOU: Accountemps is momenteel op zoek naar een boekhouder met zicht op een vaste aanwerving na een interim-periode. Onze klant is een accountantskantoor met diverse vestigingen in de regio Zaventem én is tevens een belangrijke partner en vertrouwenspersoon van talrijke zelfstandigen en bedrijven op gebied van accountancy en fiscaliteit. We zoeken een boekhouder die samen met een ervaren accountant zal instaan voor: Het verwerken van de boekhoudkundige stukken, aan- en verkoopfacturen en bankverrichtingen. Het voorbereiden van balansen en jaarrekeningen De opmaak van de BTW aangifte en diverse fiscale aangiftes. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Showroomverkoper slaapcomfort (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft advies aan de klanten betreffende hun slaapcomfort. Je maakt de bestelbon op en zorgt ervoor dat de klant tevreden naar buiten gaat! Je volgt de voorraad op in het filiaal.

  • Kamermeisje/jongen- ontbijtmedewerk(st)er M/V Pomocnik sniadan / pokojowka K/M Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE Recruitment Nord France

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons klant in Brugge, 4* Hotel zijn we op zoek naar ontbijt/kamermedewerker M/V. Dla naszego klienta w Brugge, 4* Hotelu poszukujemy pomocnika sniadan/pokojowki K/M.

  • Schrijnwerker plaatser (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zoersel zijn we op zoek naar een SCHRIJNWERKER PLAATSER (m/v) voor zowel in het atelier als op de werf te werken. Je werkt een met zaag-, schaaf- en freesmachine, en installeert het gemaakte op de werf. Je plaatst deuren, ramen, kasten op maat,...

  • Procurement Officer regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als Procurement Officer ? Dan heb je zeker volgende taken uitgevoerd : Doel : Efficiënt en tijdig omzetten van aankoopaanvragen in orders met het in acht nemen van het aankoopbeleid en geldende procedures met support van de verantwoordelijke aankopers. 1. Orderverwerking : Toezien op het gebruik van juiste materiaalgroepen betalingscondities incoterms...bij opmaak van de aanvragen. Leveranciers contacteren ivm forecasts leveringstermijnen prijzen incoterms.. indien van toepassing. Zeker stellen van OTIF levering van materialen/diensten/projecten binnen de verantwoordelijke domeinen en hiervoor de nodige afstemmingen doen met interne klanten en leveranciers. Ondersteuning bij de selectie van de juiste leveranciers. Communiceren van richtlijnen (best practices) aan de interne klanten met betrekking tot prijsafspraken contracten bestelaanvragen... Spot buy voor beperkte spend / voorgedefinieerde zaken De bestellingen verder opvolgen : orderbevestigingen nakijken daar waar er afwijkingen zijn (prijs leveringsdatum..) de interne klanten op de hoogte brengen facturen controleren... 2. drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en hiervoor de nodige acties nemen binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen.4 3. Helpdesk functie en support voor de processen en systemen binnen aankoop (Rectiquest P2P proces...) 4. Master databeheer (leveranciers catalogen artikelen inforecords contracten aankoopdatabase...) 5. Operationele rapportering /dataverwerking (analyses volumes opvolgen check/controle van richtlijnen jaarbonus..) 6. Category purchasers support geven en bijdragen tot optimalisatieprojecten.

  • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (voltijds) (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student Bobbejaanland - weekend & herfstvakantie (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE BOBBEJAANLAND

    Type: Studentenjob

    't Plezantste land, Family Park Bobbejaanland zoekt nog enthousiaste studenten tijdens de weekends en de herfstvakantie. Tijdens de herfstvakantie staat het park helemaal in thema "Halloween". Zoek je nog een leuke bijverdienste? Stel je dan snel kandidaat! Je kan worden ingezet op verschillende werkplekken binnen het park. - attracties - horeca - onderhoud - schoonmaak - shops

  • Jobstudent animator/animatrice mascotte (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar enthousiaste jobstudenten die tijdens de schoolvakanties en op eventuele events ons animatieteam wil versterken! Je bent de geliefde mascotte van Holiday Suites (Suity) en staat in voor het entertainment van kinderen. Door jouw enthousiasme zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor de kinderen en een leuke herinnering voor de ouders.

  • Projectleider m/v (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Je bent dagdagelijks verantwoordelijk voor de organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je staat in voor de begeleiding van en het toezicht op de arbeiders. Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Daarbij leid je de werfvergaderingen en volgt de werfadministratie op alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veilig. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v. rendementen en budgetten is voor jou niet vreemd. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan het management.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Logopedist / Logopediste (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: PIETER VERMEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist(e) in een multidisciplinaire (psychologie, kinesitherapie) groepspraktijk. Je wordt verwacht zelfstandig te werken en contact op te nemen met de artsen en scholen uit de buurt. Je kan in team werken en met andere hulpverleners overleggen indien de opvolging van de patiënt daar om vraagt.

Zoek naar antwoorden van SG CONSULT S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of SG CONSULT S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor SG CONSULT S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor SG CONSULT S.P.R.L.. SG CONSULT S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SG CONSULT S.P.R.L.. Leave a respond for SG CONSULT S.P.R.L.. SG CONSULT S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SG CONSULT S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten SG CONSULT S.P.R.L.
Location of SG CONSULT S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of SG CONSULT S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come SG CONSULT S.P.R.L. SG CONSULT S.P.R.L.: RIVA SCHOENEN | MICHEL VAN BASSELAERE | DANILO SABBADINI | Boehmfluit-Atelier | HANS VERKERK KEUKENS

Other related companies as SG CONSULT S.P.R.L.: RIVA SCHOENEN | MICHEL VAN BASSELAERE | DANILO SABBADINI | Boehmfluit-Atelier | HANS VERKERK KEUKENS

SG CONSULT S.P.R.L. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SG CONSULT S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02412567138. Het bedrijf SG CONSULT S.P.R.L. bevindt zich op het adres: 1440-Braine-le-Château. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 721,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 667,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in SG CONSULT S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SG CONSULT S.P.R.L. is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SG CONSULT S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SG CONSULT S.P.R.L., openstaande posities, locatie van SG CONSULT S.P.R.L. op de kaart.

SG CONSULT S.P.R.L. is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is SG CONSULT S.P.R.L., company assigned to the tax number BE02412567138. The company SG CONSULT S.P.R.L. is located at the address: 1440-Braine-le-Château. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 2 employees work in this company. Capital - 721,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 667,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in SG CONSULT S.P.R.L. were not found.
The main activity of SG CONSULT S.P.R.L. is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SG CONSULT S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of SG CONSULT S.P.R.L., open positions, location of SG CONSULT S.P.R.L. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SG CONSULT S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SG CONSULT S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SG CONSULT S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SG CONSULT S.P.R.L., employees, financial statistics.