Petanque Club La Nivelloise ASBL

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Petanque Club La Nivelloise ASBL
Private companiesTransportation Equipment • Petanque Club La Nivelloise ASBL

Contactgegevens Petanque Club La Nivelloise ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Petanque Club La Nivelloise ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Petanque Club La Nivelloise ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin du Petit Malgras; 1400; Nivelles, België

Telefoon (phone): 067 22 02 90 (+32-067 22 02 90) 067 22 02 90 (+32-067 22 02 90)

Fax (fax): +32 (64) 860-20-77 +32 (64) 860-20-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Petanque Club La Nivelloise ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Petanque Club La Nivelloise ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Petanque Club La Nivelloise ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Petanque Club La Nivelloise ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Petanque Club La Nivelloise ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Petanque Club La Nivelloise ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Petanque Club La Nivelloise ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Petanque Club La Nivelloise ASBL
Products information Petanque Club La Nivelloise ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE05015228271
Ondernemingsnummer: 9378723144
Hoofdstad (capital): 623,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 575,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Petanque Club La Nivelloise ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Petanque Club La Nivelloise ASBL
(Get full report from official database of BE for Petanque Club La Nivelloise ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Petanque Club La Nivelloise ASBL
Addition kinds of activities for Petanque Club La Nivelloise ASBL

20230204. Geconcentreerde wei | Concentrated whey
32990306. pleisterwerk | Stucco
35790200. Typ- en tekstverwerkingsmachines | Typing and word processing machines
38260203. Photomicrographic apparaat | Photomicrographic apparatus
38459902. niersteenverbrijzelaars | Lithotripters
62820000. Beleggingsadvies | Investment advice
91210200. Wetgevende instanties, staat en lokaal | Legislative bodies, state and local

Werken bij Petanque Club La Nivelloise ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Petanque Club La Nivelloise ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Petanque Club La Nivelloise ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Petanque Club La Nivelloise ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het volgend takenpakket: - Het picken van producten aan de hand van een computersysteem Het inscannen van producten Kwaliteitscontroles uitvoeren Het verpakken van de bestellingen Het verzendingsklaar maken van de bestellingen

  • Project staffing verpleegkundige spoed (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken? Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van ongeveer 150 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten.

  • Vertegenwoordiger - Sales representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar hunters / vertegenwoordigers. Jouw taken: Dagelijks bezoeken van klanten en prospecten en professionele EHBO-materialen demonstreren met als uiteindelijk doel het verkopen en leveren van de materialen. Met andere woorden: het betreft hier een directe verkoop en directe levering van bedrijven en geen particulieren. . Iedere vertegenwoordiger krijgt een persoonlijk objectief dat men dagelijks dient te behalen. Hierin wordt je op verschillende manieren ondersteund en gecoacht door je sales supervisor. Na het bezoeken van de afspraken maak je je administratie in orde en communiceert dit op dagelijkse basis aan alle betrokken partijen. Correct stockbeheer op dagelijkse basis en het wekelijks aanvullen van nieuwe stock.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • MECANICIEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Onderhoudsmecancien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in ondrehoud en reparaties van schepen en yachts! We zijn opzoek naar een mecanicien voor het onderhoud te doen van verschillende machines. Vooral van draaibanken, frees- en slijpmachines.

  • monteur valbeveiliging (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert en plaatst permanente valbeveiliging op daken rekening houdend met de eisen van de klant. Je zorgt voor een waterdichte aansluiting hiervan om lekken in de toekomst tegen te gaan. Je plaatst vloeibare waterdichtingen.

  • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

  • Jobstudent Action Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Jehebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samenmet je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpuntvoor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier wordengeholpen. Jespiegelt onze schappen, verwerkt retouren en vult restvracht bij wanneer nodig. Verder werk je als kassamedewerker en help je onze klanten op vriendelijke envlotte wijze. Het lossen van de binnenkomende vracht en het tijdens de dagschoonmaken van onze winkel behoort ook tot de werkzaamheden.

  • STUDENT Grafisch vormgever (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aankopen van kunst en antiek. Hij is op zoek naar een student die hem 1 dagen in de week (uitgezonderd weekend) kan bijstaan bij het bewerken van afbeeldingen en daarnaast wat administratieve taken wil uitvoeren. Bvb (facturen klasseren etc) Ben jij een persoon met passie voor ontwerpen en afbeeldingen bewerken, foto's trekken etc? Werken met Indesign, Photoshop is natuurlijk mooi meegenomen. Je kon hier gisteren al beginnen Je bent zo nauwkeurig dat een hartchirurg er jaloers van wordt Je weet wat leeft en bent helemaal mee met de nieuwste trends Je stort je helemaal op projecten en dat enthousiasme werkt aanstekelijk

  • plaatser ventilatie en uitvoering betonboringen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TRAININGSTATION

    Type: Zelfstandige activiteit

    mWij zijn op zoek naar een harde werker die samen met ons projecten wil uitvoeren in de bouw. (in opdracht van verschillende aannemers) Specifief zijn wij op zoek naar zelfstandigen (hoofd-of bijberoep) om samen te werken op gebied van plaatsing van ventilatie en het uitvoeren van betonboringen. Ons werkterrein ligt meestal in de Kempen dus iemand van de streek zou handig zijn. U dienst geen eigen materiaal te hebben, wij kunnen dat voor u voorzien. Mocht u liever met uw eigen materiaal werken, dan compenseren wij dat.

  • Flexi-jobs keukenmedewerk(st)ers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken. Je staat in voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen verzamelen en afrekenen Afrekenen en betalingen ontvangen Zowel voor de afhaalzone als voor de bestellingen aan de kassa

Zoek naar antwoorden van Petanque Club La Nivelloise ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Petanque Club La Nivelloise ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Petanque Club La Nivelloise ASBL. Laat een reactie achter voor Petanque Club La Nivelloise ASBL. Petanque Club La Nivelloise ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Petanque Club La Nivelloise ASBL. Leave a respond for Petanque Club La Nivelloise ASBL. Petanque Club La Nivelloise ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Petanque Club La Nivelloise ASBL op de google maps. Adres en contacten Petanque Club La Nivelloise ASBL
Location of Petanque Club La Nivelloise ASBL on the google maps. Address and contacts of Petanque Club La Nivelloise ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Petanque Club La Nivelloise ASBL Petanque Club La Nivelloise ASBL: FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA | OSTYN PLANTENSERVICE | Asklepios | GARAGE TOURAUTO | Joluca

Other related companies as Petanque Club La Nivelloise ASBL: FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA | OSTYN PLANTENSERVICE | Asklepios | GARAGE TOURAUTO | Joluca

Petanque Club La Nivelloise ASBL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Petanque Club La Nivelloise ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05015228271. Het bedrijf Petanque Club La Nivelloise ASBL bevindt zich op het adres: Chemin du Petit Malgras; 1400; Nivelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 623,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 575,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in Petanque Club La Nivelloise ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Petanque Club La Nivelloise ASBL is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Petanque Club La Nivelloise ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Petanque Club La Nivelloise ASBL, openstaande posities, locatie van Petanque Club La Nivelloise ASBL op de kaart.

Petanque Club La Nivelloise ASBL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Petanque Club La Nivelloise ASBL, company assigned to the tax number BE05015228271. The company Petanque Club La Nivelloise ASBL is located at the address: Chemin du Petit Malgras; 1400; Nivelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 623,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 575,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in Petanque Club La Nivelloise ASBL were not found.
The main activity of Petanque Club La Nivelloise ASBL is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Petanque Club La Nivelloise ASBL is not available. You also can look at reviews of Petanque Club La Nivelloise ASBL, open positions, location of Petanque Club La Nivelloise ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Petanque Club La Nivelloise ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Petanque Club La Nivelloise ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Petanque Club La Nivelloise ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Petanque Club La Nivelloise ASBL, employees, financial statistics.