FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA
Private companiesTransportation Equipment • FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA

Contactgegevens FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Herman Lovelingstraat 1 9850 Nevele - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-71-56-78 32-93-71-56-78

Fax (fax): 32-93-71-90-62 32-93-71-90-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA
Products information FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08080139160
Ondernemingsnummer: 5973785400
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA
(Get full report from official database of BE for FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA
Addition kinds of activities for FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA

553199. Auto- en thuisbenodigdheden, nec | Auto and home supply stores, nec
01619901. Asperge boerderij | Asparagus farm
28190800. Silicaverbindingen | Silica compounds
35480100. Elektrische lasapparatuur | Electric welding equipment
73740102. Computer grafische dienst | Computer graphics service

Werken bij FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckbestuurder gezocht! (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend voedingsbedrijf in Sint-Lievens-Houtem zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde en eraven reachtruckbestuurder. Je zal onder andere instaan voor de afgewerkte goederen in het magazijn plaatsten en orderpicking.

  • Toonzaalverkoper (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als toonzaalverkoper in een meubelzaak sta je in voor de volgende taken: - klanten te woord staan en adviseren - eenvoudige administratieve taken - telefonisch onthaal

  • Schrijnwerker/Afwerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als afwerker binnen het bedrijf heb je een zeer uiteenlopende job met veel afwisseling. Zowel schrijnwerk alsook plafonnerings- en gyprocwerken behoren tot je takenpakket. Ook sta je in voor de naservice van onze werven. Je komt terecht in een aangename en gedreven ploeg met een ervaren ploegbaas die je zal aansturen en begeleiden.

  • Onderhoudsmedewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Mechelen zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de levering van verse producten aan supermarkten.  Als onderhoudsmedewerker sta je in voor de orde en netheid in het magazijn.  je werkt met een industriële reinigingsmachine je kan kleine herstellingswerken in het magazijn uitvoeren  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • Orderpicker (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: t-interim Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    adhv bestelbon zet je bestellingen klaar,  je werkt met handscan

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: T-OFFICE SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Agent ben je binnen het team het centrale aanspreekpunt voor de klant(en) voor wie je de logistieke dienstverlening vlekkeloos aanstuurt en opvolgt:  Je bewerkt en verdeelt alle documenten naar de juiste persoon en/of diensten.  Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling, evenals de loodsmedewerkers;  Track and Tracing van zendingen bij Integrators.  Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen.  Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega's.  Je bent tevens verantwoordelijk voor het up-to-date houden van je procedures en werkinstructies. 

  • Industrieel Elektricien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Lokeren zijn we op zoek naar een Industrieel Elektricien. Als Industrieel Elektricien werk je voornamelijk op verplaatsing en dit bij klanten die werkzaam zijn in chemie petrochemie textiel voeding ... De werkzaamheden als Industrieel Elektricien zijn: Je bent verantwoordelijk voor de installatie van industriële elektriciteit en het onderhoud en de herstelling van de installaties Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je rijdt samen met één of meerdere collega?s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit

  • Jobstudent kassamedewerker/ster (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Als kassamedewerker draag je zorg voor alle voorkomende kassawerkzaamheden en de bijhorende dienstverlening aan de bezoekers van onze winkel. De klanten staan voor jou in de rij, maar door je vlotte en nauwkeurige manier van werken duurt dat maar heel even. Je werkt met een computerkassa, scant producten, handelt de betaling af en doet dat altijd met een glimlach. Waar mogelijk help je de klanten met hun producten, beantwoordt hun vragen en je verwijst ze naar de juiste verkoopmedewerker zodat ze graag bij tuincentrum Pelckmans terugkomen. In de rustige periodes zijn het onderhouden en het bijvullen van de winkelrekken ook één van je taken, je zorgt daarbij voor een nette en correcte presentatie van de artikelen.

  • Hoofdverpleegkundige dienst intensieve zorgen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ ST. LUCAS

    Type: Vaste Job

    Kiezen voor AZ Sint-Lucas is kiezen voor een ziekenhuis vol diversiteit, een dynamisch ziekenhuis in het hartje van Gent met moderne infrastructuur, waarbij we steeds verder bouwen aan de toekomst. We staan voor collegialiteit, openheid, patiëntgerichtheid, vriendelijkheid en deskundigheid. Voor onze moderne en hightech intensieve zorgen eenheid zoeken we een enthousiaste hoofdverpleegkundige. je bent samen met het medisch en verpleegkundig diensthoofd verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van de dienst Intensieve Zorgen en doet dit op een efficiënte en effectieve wijze je bent in staat om de strategische doelstellingen van de organisatie te vertalen naar de context van de intensieve zorgen afdeling en duiding te bieden naar het team je werkt mee aan diverse kwaliteitsprojecten en innovatie, formuleert verbeteracties en staat in voor de borging je staat open voor nieuwe ideeën en concepten die zich binnen het verpleegkundig domein afspelen en kan deze samen met het team integreren in de dagelijkse werking je geeft op een participatieve wijze leiding aan het team van verpleegkundigen: je beluistert medewerkers, weet wat er leeft, geeft inspraak en delegeert rekening houdend met de talenten van medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming, het geven van ontwikkelkansen en waardering van medewerkers je legt en onderhoudt contacten met in- en externe klanten je participeert af en toe aan de operationele werking van de afdeling

  • Chef-Kok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Chef-kok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. Gerechten bereiden op de open grill en green egg (Hoofdzakelijk vlees). Keukenteam leiden, keuken managen. Service tijdens lunch en diner. Keukenteam tijdens de service bestaat uit 3 personen (2 koks en afwasser)

  • Vrachtwagenchauffeur CE (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ETS FRATEUR DE POURCQ

    Type: Vaste Job

    - Zelfstandig besturen van een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger, vervoer van kranen en bull - Intern vervoer – vervoer van materiaal en machines - Laden en lossen - Zorgen voor het basisonderhoud van het voertuig

  • Creatieve KEUKENMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LEO Pancakes

    Type: Flexijob

    We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je ondersteunt de kok. Je bent creatief en je hebt fantasie voor de presentaties van de pancakes. Je staat ook in voor de afwas en het onderhoud van de keuken.

Zoek naar antwoorden van FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA. Laat een reactie achter voor FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA. FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA. Leave a respond for FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA. FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA op de google maps. Adres en contacten FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA
Location of FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA on the google maps. Address and contacts of FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA: EDDY VAN HAUWERMEIREN | R. SOUGNE-REMOUCH. SP. | P. PANIS | CANIO GILIO | Veroc BVBA

Other related companies as FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA: EDDY VAN HAUWERMEIREN | R. SOUGNE-REMOUCH. SP. | P. PANIS | CANIO GILIO | Veroc BVBA

FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080139160. Het bedrijf FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA bevindt zich op het adres: Herman Lovelingstraat 1 9850 Nevele - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 262,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA, openstaande posities, locatie van FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA op de kaart.

FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA, company assigned to the tax number BE08080139160. The company FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA is located at the address: Herman Lovelingstraat 1 9850 Nevele - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 262,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA were not found.
The main activity of FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA is not available. You also can look at reviews of FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA, open positions, location of FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA, employees, financial statistics.