K.W.B. VOETBAL PUTTE

Contactgegevens K.W.B. VOETBAL PUTTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.W.B. VOETBAL PUTTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.W.B. VOETBAL PUTTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WAVERSESTEENWEG 100; 2580; PUTTE, België

Telefoon (phone): 15757722 (+32-15757722) 15757722 (+32-15757722)

Fax (fax): +32 (50) 299-65-85 +32 (50) 299-65-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.W.B. VOETBAL PUTTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.W.B. VOETBAL PUTTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.W.B. VOETBAL PUTTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.W.B. VOETBAL PUTTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.W.B. VOETBAL PUTTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.W.B. VOETBAL PUTTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.W.B. VOETBAL PUTTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.W.B. VOETBAL PUTTE
Products information K.W.B. VOETBAL PUTTE

BTW identificatienummer (tax): BE06727172851
Ondernemingsnummer: 5871063232
Hoofdstad (capital): 322,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 205,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in K.W.B. VOETBAL PUTTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.W.B. VOETBAL PUTTE
(Get full report from official database of BE for K.W.B. VOETBAL PUTTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.W.B. VOETBAL PUTTE
Addition kinds of activities for K.W.B. VOETBAL PUTTE

229802. Twine, koord en koord | Twine, cord and cordage
842201. Aquaria en zoologische tuinen | Aquariums and zoological gardens
13219906. Isobutane (natuurlijke) productie | Isobutane (natural) production
25420210. Showcases (niet gekoeld): behalve hout | Showcases (not refrigerated): except wood
35699905. Bridge of gate machines, hydraulisch | Bridge or gate machinery, hydraulic
73349904. Multilithing | Multilithing

Werken bij K.W.B. VOETBAL PUTTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.W.B. VOETBAL PUTTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.W.B. VOETBAL PUTTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.W.B. VOETBAL PUTTE. Looking for open vacancies in other companies

  • POLYVALENT OPERATOR 2 PLOEGEN (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag in een goeddraaiende textielfirma en je zal polyvalent in de productie worden ingezet. Je start in een functie als operator en verpakker van de eindproducten. Het is de bedoeling dat je ook andere functies aangeleerd krijgt, zodat je polyvalent op elke machine kan werken. Je komt terecht in een warme omgeving in een productieruimte en je zal in 2 ploegen aan de slag gaan.

  • Tijdelijke administratieve medewerker regio Mechelen of Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar mensen die het emailverkeer willen behandelen voor Colruyt. Daar de feestperiode eraan komt verwachten ze extra vragen en klachten van klanten. Jij zal dan instaan voor deze op een correcte manier te behandelen en dit zowel in de Nederlandse als Franse taal. Emailverkeer behandelen van klanten Administratieve taken uitvoeren Opvolgen van klantendossiers

  • Marktspecialist (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een drijvende kracht voor de Customer Service afdeling. Je zal het rechtstreekse aanspreekpunt vormen voor de klant en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Je reageert snel en correct op de vragen van de klant met betrekking tot orders, levering- en termijnmogelijkheden en eventuele klachten. Tot je takenpakket behoren ook het toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten. Daarnaast analyseer en optimaliseer je de informatie van de goederenstroom naar de klant. Tot slot zal je ook de retouraanvragen behandelen en werk je aan verbeteringsactiviteiten.

  • Contact Center Agent (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Contact Center Agent sta je in voor een professionele (inbound, outbound, mondelinge en schriftelijke) communicatie met onze klanten. Je bent ambassadeur van het bedrijf en hebt op die manier heb een directe en essentiële impact op de tevredenheid en de trouw van de klanten.

  • Productiemedewerker - avondploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor in de productie.  Als productiemedewerker zal jouw takenpakket vooral bestaan in: - Je maakt deel uit van het productieteam in de avondploeg (15u30-24u) - Je werkt hoofdzakelijk aan de verpakkingsmachine maar ook op andere werkposten - Je werkt productieorders af - Je staat mee in voor de dagelijkse reinigen en ontsmetten van de installaties - Je volgt werkprocedures en de strikte hygiëneregels op

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ADMINISTRATIEF MEDEWERKER WAGENPARK beheer je een vloot van een 1000-tal wagen en ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Opvolgen en opmaken van tankkaarten voor werknemers; Inplannen van korte termijn huurwagens; Controleren van binnenkomende auto's op eventuele beschadiging; Opvolgen van ongevallen dossiers;  Correct ingeven van gegevens in het 'car fleet systeem'; Ondersteunen in allround administratieve taken op de HR afdeling;   Bedrijfsprofiel: Samen met onze klant, een internationale speler in zijn domein, gaan wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER die instaat voor het wagenpark.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Minderhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Bonheiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren ! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp - KAPELLE OP DEN BOS (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Jobstudent Selectie en Rekrutering tijdens het schooljaar (Heusden-zolder) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. Je ondersteunt de recruiters in de zoektocht naar jobstudenten voor de schoonmaak. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening. Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers. Je werkt van maandag tot vrijdag van 8u tot 16u.

  • (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een niche advocatenkantoor in Brugge zijn we op zoek naar een (Junior) Advocaat in het Ondernemingsrecht. Dit jonge en dynamische kantoor garandeert zijn nationaal en internationaal cliënteel juridisch hoogstaande oplossingen en stelt de noden van de klant centraal. Om het multidisciplinair team te versterken zijn ze op zoek naar een ambitieuze advocaat die gepassioneerd is door het ondernemingsrecht. Functieomschrijving: Als Advocaat Ondernemingsrecht ben je verantwoordelijk voor: Het zelfstandig behandelen van dossiers van A tot Z inzake het ondernemingsrecht en handelsrecht Het adviseren, onderhandelen en opstellen van contracten Het begeleiden van ondernemingen inzake juridische kwesties

Zoek naar antwoorden van K.W.B. VOETBAL PUTTE in sociale netwerken
Look for responds of K.W.B. VOETBAL PUTTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.W.B. VOETBAL PUTTE. Laat een reactie achter voor K.W.B. VOETBAL PUTTE. K.W.B. VOETBAL PUTTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.W.B. VOETBAL PUTTE. Leave a respond for K.W.B. VOETBAL PUTTE. K.W.B. VOETBAL PUTTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.W.B. VOETBAL PUTTE op de google maps. Adres en contacten K.W.B. VOETBAL PUTTE
Location of K.W.B. VOETBAL PUTTE on the google maps. Address and contacts of K.W.B. VOETBAL PUTTE

Andere gerelateerde bedrijven als come K.W.B. VOETBAL PUTTE K.W.B. VOETBAL PUTTE: Demarez C | Rooms-Osselaer | ALGEMEEN ZIEKENHUIS DIEST | GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES | Calimet BVBA

Other related companies as K.W.B. VOETBAL PUTTE: Demarez C | Rooms-Osselaer | ALGEMEEN ZIEKENHUIS DIEST | GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES | Calimet BVBA

K.W.B. VOETBAL PUTTE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.W.B. VOETBAL PUTTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06727172851. Het bedrijf K.W.B. VOETBAL PUTTE bevindt zich op het adres: WAVERSESTEENWEG 100; 2580; PUTTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 322,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 205,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in K.W.B. VOETBAL PUTTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van K.W.B. VOETBAL PUTTE is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.W.B. VOETBAL PUTTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.W.B. VOETBAL PUTTE, openstaande posities, locatie van K.W.B. VOETBAL PUTTE op de kaart.

K.W.B. VOETBAL PUTTE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.W.B. VOETBAL PUTTE, company assigned to the tax number BE06727172851. The company K.W.B. VOETBAL PUTTE is located at the address: WAVERSESTEENWEG 100; 2580; PUTTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 322,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 205,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in K.W.B. VOETBAL PUTTE were not found.
The main activity of K.W.B. VOETBAL PUTTE is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of K.W.B. VOETBAL PUTTE is not available. You also can look at reviews of K.W.B. VOETBAL PUTTE, open positions, location of K.W.B. VOETBAL PUTTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.W.B. VOETBAL PUTTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.W.B. VOETBAL PUTTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.W.B. VOETBAL PUTTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.W.B. VOETBAL PUTTE, employees, financial statistics.