E. WIT-ZWART 93

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • E. WIT-ZWART 93
Private companiesMotion Pictures • E. WIT-ZWART 93

Contactgegevens E. WIT-ZWART 93: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E. WIT-ZWART 93: address, phone, fax, email, website, opening hours

E. WIT-ZWART 93

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENHUIZESTRAAT 21; 9550; HERZELE, België

Telefoon (phone): 54501031 (+32-54501031) 54501031 (+32-54501031)

Fax (fax): +32 (84) 145-25-31 +32 (84) 145-25-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E. WIT-ZWART 93: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E. WIT-ZWART 93"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E. WIT-ZWART 93"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E. WIT-ZWART 93, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E. WIT-ZWART 93. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E. WIT-ZWART 93, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E. WIT-ZWART 93. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E. WIT-ZWART 93
Products information E. WIT-ZWART 93

BTW identificatienummer (tax): BE06217132568
Ondernemingsnummer: 5333557128
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 641,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in E. WIT-ZWART 93 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E. WIT-ZWART 93
(Get full report from official database of BE for E. WIT-ZWART 93)

Aanvulling soorten activiteiten voor E. WIT-ZWART 93
Addition kinds of activities for E. WIT-ZWART 93

179905. Exterieurreiniging, inclusief zandstralen | Exterior cleaning, including sandblasting
205100. Brood, taart en aanverwante producten | Bread, cake, and related products
733802. Stenografische diensten | Stenographic services
22111107. Eend, katoen | Duck, cotton
30110000. Banden en binnenbanden | Tires and inner tubes
38250225. Reflectometers, glijbroek | Reflectometers, sliding shorts
58130203. Gentlemens club | Gentlemens club

Werken bij E. WIT-ZWART 93: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E. WIT-ZWART 93: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E. WIT-ZWART 93. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E. WIT-ZWART 93. Looking for open vacancies in other companies

  • allround technieker (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het snel analyseren, opzoeken en oplossen van technische storingen Je verhelpt storingen volgens de opgelegde werkinstructies Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig Je draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch in orde houden van de productie-installaties Je zorgt voor het installeren, instellen en controleren van nieuwe machine onderdelen Je zorgt voor de continuïteit in de werking van de productie-installaties Je wilt je technische expertise ten dienste stellen van de productie om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen

  • Polyvalent bediende met AUTOCAD (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bent goed met administratieve taken. Je belt klanten op en maakt afspraken (commerciële). Je wordt ingeschakeld op andere afdelingen. Je verwerkt informatie met het MS Office pakket en daarnaast werk je vlot met autocad/tekenprogramma's.

  • UNICEF - HR ADMINISTRATION & PAYROLL OFFICER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je staat autonoom in voor de uitvoering en coördinatie van de volledige personeelsadministratie: Het beheer van de personeelsdossiers (arbeidsovereenkomsten, vakantie-en afwezigheidsaanvragen, loopbaanonderbrekingen, sociale documenten, rapporteringen en statistieken,e.a.m...); Tijdige en correcte loonadsministratie in samenwerking met het sociaal secretariaat evenals de jaarlijkse (sociale & fiscale) afsluiting; Administratieve ondersteuning & begeleiding van het project over de herziening van de arbeidsvoorwaarden, Ondersteuning van de HR Manager bij de verschillende opdrachten/projecten, zoals o.a. bij aanwervingen : Opmaken en publiceren van vacatures op verschillende websites Beantwoorden en opvolgen van spontane sollicitaties Organiseren van afspraken bij functiebeschrijvingen/evaluaties, e.a.m.... Bedrijfsprofiel: Unicef België is op zoek naar een gedreven HR Administration & Payroll Officer gedurende één jaar.

  • 1ste verkoper (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als eerste verkoopmedewerker voor onze winkel gelegen in Roeselare krijg je bepaalde taken toegewezen: verkoop van goederen informeren en adviseren over alle goederen assistentie bieden aan de logistieke medewerkers opmaken van de inventaris je kan een winkel openen en sluiten monteren van toonmodellen presentatie van de winkel invullen van de bestelbon' s klanten bijstaan in de verkoop collega's coachen toffe settingen uitzetten de winkel aankleden naar een aangenaam winkelbeeld

  • Loodgieter (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een loodgieter Werken in de regio Westmalle / Zoersel / Schilde / ... Werken in een team Samenwerken met een ervaren loodgieter

  • CHAUFFEUR CE (m/v) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor een bedrijf in de regio Ichtegem. U brengt voedingswaren rond naar verschillende supermarkten. U vertrekt rond 2u 's nachts en hebt rond de middag gedaan U hebt ervaring met trekker oplegger (frigo)

  • ELEKTRO MECHANIEKER / TECHNIEKER PRODUCTIE - 2 PLOEGEN (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ELEKTRO MECHANIEKER / TECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen aan het volledige machinepark. Daarbij komen volgende taken kijken: Het onderhoud van het machinepark; Analyseren en oplossen van storingen; Het preventief en curatief onderhoud; Rapportage van herstellingen in het onderhoudssysteem; Mee nadenken over verbetermogelijkheden ter optimalisatie van het machinepark. Je komt terecht in een team van 4 techniekers en rapporteert aan het hoofd van deze afdeling. Je werkt in 2 ploegen: Vroege: 5u53 - 14u00 Late: 13u53 - 22u00       Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd productiebedrijf, met vestigingen in Olen en Herentals. Ter uitbreiding zoeken wij voor hen een ELEKTRO MEKANIEKER / TECHNIEKER, te werken in 2 ploegen.   SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar het bedrijf en de functie die het beste aansluit bij jouw sterktes, kwaliteiten en interesses. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures!  

  • Dringende Huishoudhulp regio Galmaarden, Herne (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u deel uitmaken van een jong en dynamisch team, waar iedere prestatie naar waarde word geschat. Een dienstenchequebedrijf waar u niet word behandeld als één van de zovelen. Wij zijn een familiaal bedrijf die gedreven is en graag wil bewijzen dat het ook anders kan. Wij staan steeds open voor dialoog en persoonlijke aanpak en respect voor werknemers en klanten, dragen wij hoog in het vaandel. Bent u iemand die graag aan de slag wil als huishoudhulp en is werken in eigen streek belangrijk voor jou, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bepaal zelf welke dagen je wil werken en hoeveel uren. Alles is bespreekbaar. Correcte en stipte verloningen zijn één van onze hoofddoelen. Een voltijdse of deeltijdse job, alles kan besproken worden. Maak je graag mee het verschil? Stuur dan je cv naar [email protected] of geef gewoon een belletje naar 0486/506559. Graag tot binnenkort en wie weet verwelkomen we je weldra in ons team.

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Ham) (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Uitzendconsulent Konvert Office Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Talentchaser in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Dit werd onlangs bevestigd met de Seldia-Award "Company of the Year 2015". Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • ClearSource - Business Process Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Business Process Analyst for a long term contract in Brussels' center. Role Analyze and identify process improvements for the AS IS Define optimization solutions and priorities, plan the implementation of those solutions Support operational services to formalize and write existing process Support conception, development, set up and follow-up of process monitoring systems Manage some improvements projects Formalize some business requirements for changes linked to application solutions Provide changes information to functional analysts Participate in a project modelling process TO BE and evaluate the impacts Profile At least 2 years of experience in process analysis Good communicator, able to discuss with a wide range of stakeholders Experience with BPMN Fluent in French OR Dutch and good knowledge of the other national language Result oriented, autonomous Duration until end of June 2019 but scope until 2020. Interesting? Don't hesitate to send us your most recent CV.

Zoek naar antwoorden van E. WIT-ZWART 93 in sociale netwerken
Look for responds of E. WIT-ZWART 93 in social networks

Lees alle opmerkingen voor E. WIT-ZWART 93. Laat een reactie achter voor E. WIT-ZWART 93. E. WIT-ZWART 93 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E. WIT-ZWART 93. Leave a respond for E. WIT-ZWART 93. E. WIT-ZWART 93 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E. WIT-ZWART 93 op de google maps. Adres en contacten E. WIT-ZWART 93
Location of E. WIT-ZWART 93 on the google maps. Address and contacts of E. WIT-ZWART 93

Andere gerelateerde bedrijven als come E. WIT-ZWART 93 E. WIT-ZWART 93: Fraselle | MARCEL PIROTON | CENTRE HOSPIT. DE L'ABBAYE ET D'HESBAYE | Feron C | BEVA SOFT

Other related companies as E. WIT-ZWART 93: Fraselle | MARCEL PIROTON | CENTRE HOSPIT. DE L'ABBAYE ET D'HESBAYE | Feron C | BEVA SOFT

E. WIT-ZWART 93 is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is E. WIT-ZWART 93, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06217132568. Het bedrijf E. WIT-ZWART 93 bevindt zich op het adres: STEENHUIZESTRAAT 21; 9550; HERZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 641,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in E. WIT-ZWART 93 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van E. WIT-ZWART 93 is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E. WIT-ZWART 93 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E. WIT-ZWART 93, openstaande posities, locatie van E. WIT-ZWART 93 op de kaart.

E. WIT-ZWART 93 is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is E. WIT-ZWART 93, company assigned to the tax number BE06217132568. The company E. WIT-ZWART 93 is located at the address: STEENHUIZESTRAAT 21; 9550; HERZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 641,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in E. WIT-ZWART 93 were not found.
The main activity of E. WIT-ZWART 93 is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of E. WIT-ZWART 93 is not available. You also can look at reviews of E. WIT-ZWART 93, open positions, location of E. WIT-ZWART 93 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over E. WIT-ZWART 93, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E. WIT-ZWART 93, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E. WIT-ZWART 93, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E. WIT-ZWART 93, employees, financial statistics.