Feron C

Contactgegevens Feron C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Feron C: address, phone, fax, email, website, opening hours

Feron C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Ciney 16; 5350; Ohey, België

Telefoon (phone): 085 61 29 49 (+32-085 61 29 49) 085 61 29 49 (+32-085 61 29 49)

Fax (fax): +32 (56) 328-87-76 +32 (56) 328-87-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Feron C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Feron C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Feron C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Feron C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Feron C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Feron C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Feron C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Feron C
Products information Feron C

BTW identificatienummer (tax): BE09863494873
Ondernemingsnummer: 3772399902
Hoofdstad (capital): 722,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 776,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Feron C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Veterinarians

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Feron C
(Get full report from official database of BE for Feron C)

Aanvulling soorten activiteiten voor Feron C
Addition kinds of activities for Feron C

174201. Gips- en gipswerk | Plaster and drywall work
22819900. Garenspinnenfabrieken, niet inbegrepen | Yarn spinning mills, nec
28990200. zuren | Acids
50460202. Fonografen, munteenheid | Phonographs, coin-operated
56990100. Uniformen en werkkleding | Uniforms and work clothing
79991115. Zeil instructie | Sailing instruction
83319903. Beroepsrevalidatiebureau | Vocational rehabilitation agency

Werken bij Feron C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Feron C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Feron C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Feron C. Looking for open vacancies in other companies

  • CARROSSIER M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken zoals distributiekasten zekeringkasten leidingen profielen ... . Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling.

  • Handlanger bouw (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job in de bouw? Hou je van zwaar en bruut werk? Dan is deze job iets voor jou! Onze klant, gelegen in Zoersel, is het grootste sleuvenhakbedrijf van België. Ze staan in voor het voorbereidend werk voor alle elektriciteit en sanitaire installaties. Voor hen zijn we op zoek naar een handlanger. Je staat in voor het slijpen en hakken van sleuven. Deze sleuven worden, in een latere fase, benut voor het plaatsen van leidingen en kabels voor elektriciteit en sanitair. De elektricien of loodgieter tekent alles af en jij bent verantwoordelijk om deze sleuven correct te slijpen. Je krijgt een goede begeleiding op de werkvloer en je kan steeds rekenen op een collega. Het is een job waar heel wat stof bij te pas komt. Alle machines zijn uitgerust en er is stofafzuiging en een stofmasker voorzien. Je zal vooral meehelpen aan grotere projecten zoals appartementsbouw en woonerven.

  • Orderpicker M/V Late ploeg in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een vooraanstaande onderneming op gebied van voeiding en horecamateriaal, zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste en flexibele orderpicker M/V. Je staat in voor het klaarzetten van klantenbestellingen. Dit kan zijn op de afdeling groenten  & fruit, zuivelafdeling, diepvries, ... Je werkt van maandag tot donderdag van 12u00 - 20u00 en op vrijdag van 10u00 - 18u00.

  • Industriële reinigers (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Staffing

    Type: Dienstenchequebaan

    Schrikt zwaar werk je niet af en ben je bereid zowel afbraakwerken als industriële reiniging uit te voeren? Dan is dit de ideale job voor jou! Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op de woningbouw, projectontwikkeling, totaalrenovatie, aannemingen, schade na brand, schade na water schade na vocht, binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk. Omschrijving Elke dag ga je samen met enkele vaste medewerkers naar de verschillende particuliere werven in Oost- en West-Vlaanderen. Je zal instaan voor de afbraak en opruiming in gebouwen die brandschade of watersschade hebben geleden. Schilderwerken en industriele schoonmaak behoren eveneens tot je gevarieerde takenpaket.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berchem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vossem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOSSEM)

    Regio: VOSSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Winkel klaarzetten - Zorgen dat de winkel voldoet aan de hygiënische normen - De verkoop van de dagverse producten - Correct afrekenen en kassa beheren Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Studenten voor weekendwerk mobiele ploeg winkelmedewerkers (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zoeken wij gemotiveerde studenten voor het vullen van rekken in winkels en andere aanverwante taken. Vanuit Alken vertrek je met een team naar diverse winkels om te remoddelen, prijsindicaties aan te brengen, prijsindicaties uit te lezen e.d. Onze klant is een familiaal bedrijf met een open klimaat. Iedereen wordt er gewaardeerd en heerst een toffe onderlinge sfeer. Je vertrekt met een team naar een winkel waar je aan de hand van een plan, rekken gaat vullen, electronische prijsindicaties gaat aanbrengen, enzovoort. Heb je zin om een aantal zaterdagnamiddagen een centje bij te verdienen ? Hou je van afwisseling en is werken in een fabriek niets voor jou ? Wil je samen met je collega's instaan voor het remoddelen van winkels ? Je brengt digitale prijsindicaties aan op de rekken en allerhande aanverwante taken. Het is een leuke job voor iemand die graag van teamwork houdt en samen met het team een leuk resultaat wil neerzetten.

  • jobstudent verkoop (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vriendelijk en spontaan iemand met een klantvriendelijke houding en een flair om te verkopen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een kleinere kledingzaak te Kuurne zijn we op zoek naar iemand die beschikbaar is op woensdagnamiddagen en zaterdagen om mee te helpen of soms zelfstandig deze winkel open te houden. Interesse? Stuur je CV naar [email protected] of bel 056/53.35.76

  • Snijder textiel (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: BIO-RACER

    Type: Vaste Job

    Bio-Racer is voor haar vestiging in Tessenderlo op zoek naar uitbreiding in de snijzaal. Het takenpakket van de snijder bestaat uit: Opleggen van stoffen Snijden van stoffen met automatische cutter Controleren kwaliteit van stoffen, controleren van snijwerk van cutter Orders snijplanning opvolgen Snijorders bundelen, picken en verdelen

  • Kapper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ANVERS TELECOM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw taken Wij zoeken een kapper voor een zaak te Antwerpen. Je hebt een opleiding gevolgd als kapper en hebt reeds enige ervaring (ook stages). Je helpt bij het onthaal van de klanten, het wassen en drogen, je zorgt mee voor een goede service aan al de klanten. Je bent bereid bij te leren en in te springen waar nodig. Je helpt mee de ruimte netjes te houden en kan ook helpen bij het poetsen. Je profiel Je hebt een opleiding gevolgd als kapper. Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld. Je bent bereid bij te leren.

  • DAKWERKER (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: DECEUNINCK LUC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf gespecialiseerd in dak- en zinkwerken is op zoek naar een medewerker voor de uitvoering van dak- en zinkwerken op zelfstandige basis.

Zoek naar antwoorden van Feron C in sociale netwerken
Look for responds of Feron C in social networks

Lees alle opmerkingen voor Feron C. Laat een reactie achter voor Feron C. Feron C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Feron C. Leave a respond for Feron C. Feron C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Feron C op de google maps. Adres en contacten Feron C
Location of Feron C on the google maps. Address and contacts of Feron C

Andere gerelateerde bedrijven als come Feron C Feron C: FLVERO NV | Wivo Elektro BVBA | HOTEL DE LA GARE | CHRISTIAN DELVIGNE | ANGIE

Other related companies as Feron C: FLVERO NV | Wivo Elektro BVBA | HOTEL DE LA GARE | CHRISTIAN DELVIGNE | ANGIE

Feron C is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Feron C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09863494873. Het bedrijf Feron C bevindt zich op het adres: Rue de Ciney 16; 5350; Ohey. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 722,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 776,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Veterinarians. Producten gemaakt in Feron C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Feron C is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Feron C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Feron C, openstaande posities, locatie van Feron C op de kaart.

Feron C is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Feron C, company assigned to the tax number BE09863494873. The company Feron C is located at the address: Rue de Ciney 16; 5350; Ohey. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 722,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 776,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Veterinarians. Products created in Feron C were not found.
The main activity of Feron C is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Feron C is not available. You also can look at reviews of Feron C, open positions, location of Feron C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Feron C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Feron C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Feron C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Feron C, employees, financial statistics.