ZWEMCLUB DE KIKKERTJES

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • ZWEMCLUB DE KIKKERTJES
Private companiesTobacco Products • ZWEMCLUB DE KIKKERTJES

Contactgegevens ZWEMCLUB DE KIKKERTJES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZWEMCLUB DE KIKKERTJES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZWEMCLUB DE KIKKERTJES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DENDERHOUTEMBAAN 161; 9400; NINOVE, België

Telefoon (phone): 54323772 (+32-54323772) 54323772 (+32-54323772)

Fax (fax): +32 (59) 407-40-65 +32 (59) 407-40-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZWEMCLUB DE KIKKERTJES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZWEMCLUB DE KIKKERTJES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZWEMCLUB DE KIKKERTJES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZWEMCLUB DE KIKKERTJES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZWEMCLUB DE KIKKERTJES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZWEMCLUB DE KIKKERTJES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZWEMCLUB DE KIKKERTJES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZWEMCLUB DE KIKKERTJES
Products information ZWEMCLUB DE KIKKERTJES

BTW identificatienummer (tax): BE04346160888
Ondernemingsnummer: 1709167480
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 389,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in ZWEMCLUB DE KIKKERTJES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZWEMCLUB DE KIKKERTJES
(Get full report from official database of BE for ZWEMCLUB DE KIKKERTJES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZWEMCLUB DE KIKKERTJES
Addition kinds of activities for ZWEMCLUB DE KIKKERTJES

149900. Diverse nonmetale mineralen, behalve brandstoffen | Miscellaneous nonmetallic minerals, except fuels
421599. Koeriersdiensten, met uitzondering van de lucht, nv | Courier services, except by air, nec
24490102. Boterkratten, hout: draadbinding | Butter crates, wood: wirebound
28650311. kresolen | Cresols
31110104. Zadelsleer | Saddlery leather
34431103. Brandende kamers, metalen plaat | Fumigating chambers, metal plate
50460202. Fonografen, munteenheid | Phonographs, coin-operated
63219904. Wederkerige interinsurance uitwisselingen | Reciprocal interinsurance exchanges

Werken bij ZWEMCLUB DE KIKKERTJES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZWEMCLUB DE KIKKERTJES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZWEMCLUB DE KIKKERTJES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZWEMCLUB DE KIKKERTJES. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D - regio Oostende/Hooglede/Koksijde (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een busfirma regio Diksmuide is op zoek naar een extra chauffeur D. Als chauffeur rijd je met een bus (met lift) in regio's Oostende, Hooglede en Koksijde. De nadruk ligt op dagritten. Het aantal zetels in de bus aanpassen aan het aantal rolwagens die meereizen behoort tot het takenpakket van de chauffeur, een goede fysieke conditie is dus absoluut noodzakelijk.

  • Commercieel bediende NL/FR m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zedelgem en werkzaam in de metaalsector zijn we dringend op zoek naar een Commercieel Bediende NL/FR. Je registreert bestellingen, je controleert de voorwaarden (leveringstermijnen, verpakkingswijze,...) en je licht de klant of de verkoper hierover in. Solliciteer via www.startpeople.be, [email protected] of 051 21 19 15

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Student bakkerij Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, opnemen van de bestelling, snijden van brood, opruimen van de winkel, afrekenen van de bestelling. Je werkt op zondag van 8-12u.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als Planner van de verpakkingsafdeling ben je verantwoordelijk om het digitale planningssysteem operationeel te laten lopen en verder te optimaliseren.  Dit zijn jouw taken:  Dagelijks en wekelijks analyseer je de voorraadbehoeften Wekelijks stel je de planning op voor de verschillende verpakkingslijnen. Doorheen de week volg je dit dagelijks op en stuur je bij waar nodig Nauwe en efficiëntie communicatie met medewerkers van Supply Chain afdeling en teamverantwoordelijken productie Op basis van je inzichten in het logistieke proces, stockbeheer, forecasts en verkoopcijfers stel je een lange termijn planning op Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, dé Europese marktleider binnen de voedingsector, zijn wij op zoek naar een ervaren planner voor de verpakkingsafdeling. Momenteel is onze klant bezig met de introductie van een nieuw ERP-systeeem met als doelstelling binnen de verpakkingsafdeling de overstap te maken naar een compleet digitaal planningssysteem.

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

  • Werfleider (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: COFELY FABRICOM

    Type: Vaste Job

    je bent verantwoordelijk voor de uitvoering, opvolging en voortgang van belangrijke werven je controleert o.a. de rendementen en de werkmethodes je volgt de uitvoeringsplanning op en verzorgt de noodzakelijke mondelinge en schriftelijke communicatie met de projectleider en de klant je zorgt voor een technische opvolging van de werf en de tijdige leveringen van materialen je geeft leiding aan meerdere medewerkers, meestal onderaannemers je beheert en bewaakt de veiligheid op de werf je bent bereid om deze taken uit te voeren, zowel in het binnenland als in het buitenland

  • Meetings and Events Consultant (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Kinesitherapeut (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Medewerker afwas en maaltijdbedeling (75%) (werfreserve) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Werfreserve

    Naast de vaat help je eveneens bij de portionering van de maaltijden aan de distributieband. Je bent bereid om te werken in een afwisselend uurrooster tussen 7 uur en 16.06 uur en gedurende één weekend op drie. Een duidelijk beeld over de werking van de keuken vind je in dit filmpje terug https://www.youtube.com/watch?v=vngF3nsKaWM

  • Internship Global communications (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: BASF ANTWERPEN

    Type: Leercontract

    As a trainee of the global communications department you contribute to the internal and external communication of BASF´s Performance Materials division. o You will contribute to employee communications such as internal newsletters and the Intranet. o You will assist in developing presentations for internal and external audiences. o You will draft press releases and articles for internal communications. o You will provide support in particular market communication & branding by info gathering, research and media monitoring. o You will be part of a team in which all channels of communications are used: print, online and as well dialogue driven internal communications.

Zoek naar antwoorden van ZWEMCLUB DE KIKKERTJES in sociale netwerken
Look for responds of ZWEMCLUB DE KIKKERTJES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZWEMCLUB DE KIKKERTJES. Laat een reactie achter voor ZWEMCLUB DE KIKKERTJES. ZWEMCLUB DE KIKKERTJES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZWEMCLUB DE KIKKERTJES. Leave a respond for ZWEMCLUB DE KIKKERTJES. ZWEMCLUB DE KIKKERTJES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZWEMCLUB DE KIKKERTJES op de google maps. Adres en contacten ZWEMCLUB DE KIKKERTJES
Location of ZWEMCLUB DE KIKKERTJES on the google maps. Address and contacts of ZWEMCLUB DE KIKKERTJES

Andere gerelateerde bedrijven als come ZWEMCLUB DE KIKKERTJES ZWEMCLUB DE KIKKERTJES: KARIN DE VOS | Eveline Perle-Fine | Coeur du Bois | Infini'tifs | PATRICK MARTENS

Other related companies as ZWEMCLUB DE KIKKERTJES: KARIN DE VOS | Eveline Perle-Fine | Coeur du Bois | Infini'tifs | PATRICK MARTENS

ZWEMCLUB DE KIKKERTJES is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZWEMCLUB DE KIKKERTJES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04346160888. Het bedrijf ZWEMCLUB DE KIKKERTJES bevindt zich op het adres: DENDERHOUTEMBAAN 161; 9400; NINOVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 389,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in ZWEMCLUB DE KIKKERTJES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZWEMCLUB DE KIKKERTJES is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZWEMCLUB DE KIKKERTJES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZWEMCLUB DE KIKKERTJES, openstaande posities, locatie van ZWEMCLUB DE KIKKERTJES op de kaart.

ZWEMCLUB DE KIKKERTJES is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZWEMCLUB DE KIKKERTJES, company assigned to the tax number BE04346160888. The company ZWEMCLUB DE KIKKERTJES is located at the address: DENDERHOUTEMBAAN 161; 9400; NINOVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 389,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs. Products created in ZWEMCLUB DE KIKKERTJES were not found.
The main activity of ZWEMCLUB DE KIKKERTJES is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ZWEMCLUB DE KIKKERTJES is not available. You also can look at reviews of ZWEMCLUB DE KIKKERTJES, open positions, location of ZWEMCLUB DE KIKKERTJES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZWEMCLUB DE KIKKERTJES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZWEMCLUB DE KIKKERTJES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZWEMCLUB DE KIKKERTJES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZWEMCLUB DE KIKKERTJES, employees, financial statistics.