FLIMMO INDUSTRY GROUP NV

Contactgegevens FLIMMO INDUSTRY GROUP NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLIMMO INDUSTRY GROUP NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLIMMO INDUSTRY GROUP NV

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Tragel 58 9300 Aalst - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-53-76-78-50 32-53-76-78-50

Fax (fax): 32-53-76-78-51 32-53-76-78-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLIMMO INDUSTRY GROUP NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLIMMO INDUSTRY GROUP NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLIMMO INDUSTRY GROUP NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLIMMO INDUSTRY GROUP NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLIMMO INDUSTRY GROUP NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLIMMO INDUSTRY GROUP NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLIMMO INDUSTRY GROUP NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLIMMO INDUSTRY GROUP NV
Products information FLIMMO INDUSTRY GROUP NV

BTW identificatienummer (tax): BE03253570556
Ondernemingsnummer: 5123168945
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 400,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FLIMMO INDUSTRY GROUP NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Warehouse logistics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLIMMO INDUSTRY GROUP NV
(Get full report from official database of BE for FLIMMO INDUSTRY GROUP NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLIMMO INDUSTRY GROUP NV
Addition kinds of activities for FLIMMO INDUSTRY GROUP NV

138900. Olie- en gasvelddiensten, nec | Oil and gas field services, nec
232600. Werkkleding van mannen en jongen | Men's and boy's work clothing
311102. Schoen leer | Shoe leather
24219909. Weerstand van hout in kleinere afmetingen | Resawing lumber into smaller dimensions
24310108. Deuren, hout | Doors, wood
34480100. Geprefabriceerde metalen gebouwen | Prefabricated metal buildings
38270000. Optische instrumenten en lenzen | Optical instruments and lenses
87429906. Productiviteitsverbetering consultant | Productivity improvement consultant

Werken bij FLIMMO INDUSTRY GROUP NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLIMMO INDUSTRY GROUP NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLIMMO INDUSTRY GROUP NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLIMMO INDUSTRY GROUP NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Dynamische medewerker bakkerij (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Lummen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor een bakkerij.  Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Aanspreekpunt voor de klanten - Bediening - Kassawerk - Werkplek op orde houden

  • Productiemewerker voeding 2-ploegen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plukon Olen is een voedingsbedrijf dat verschillende kant-en-klare maaltijden en vleesproducten maakt. Heb je altijd al willen weten hoe kip cordon blue gemaakt wordt? Of misschien wil je graag een deel uitmaken van het proces om voeding in een supermarkt te krijgen? Plukon Olen heeft momenteel een vacature openstaan voor nieuwe productiemedewerkers. Er is een mogelijkheid om flexibel te werken. Je zal instaan voor het inpakken, verwerken en etikettering van rauwe en gebakken vleesproducten. Loon: 13,1572 euro/uur + ploegenpremie + maaltijdcheques

  • vrachtwagenbestuurder met ervaring gezocht (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: International Recruitment OVL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten in de regio Wetteren  zijn wij op dit ogenblik op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met ervaring. Wij zoeken naar iemand die zeer flexibel.Dagelijks moet je jouw vrachtwagen ophalen aan de firma in regio Wetteren en na je werkuren zet je deze terug.  Je staat in voor het: Laden/lossen van machines op de werven Aftekenen van documenten, controle van goederen Vervoer van hoogwerkers Vroeg beginnen

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EPPEGEM – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studen hostess gezocht (Horeca Expo) (18 tem 22 november) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    onze klant moedigt chefs, hobbykoks en consumenten aan om op een verantwoorde manier om te gaan met onbeminde en minder bekende vissoorten en bijvangst, gevangen door Belgische vissers. Samen met hen zou u geïnteresseerde klanten ontvangen en te woord staan op de horeca expo in november (Flanders Expo). Heeft u interesse in deze job, stuur dan zeker uw cv (+foto) op naar gent

  • Jobstudent zaterdag (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MOBIEL

    Type: Studentenjob

    zie bijlage

  • Student verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als student is een extra centje altijd handig. Helemaal mooi meegenomen is het als je dankzij je studentenjob ook nog eens nuttige praktijkervaring kan opdoen. Doorheen de week, tijdens het weekend of in de vakantieperiodes: jij geeft aan wanneer je kan werken en wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

  • Beleggingsadviseur (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Badenoch & Clark specialiseert zich sinds 1980 in permanente rekrutering en is gevestigd in 13 Europese landen. We maken onderdeel uit van The Adecco Group, een Fortune 500 bedrijf met meer dan 31.000 medewerkers, verspreid over 60 landen. Voor onze klant zoeken we een Productieleider regio West-Vlaanderen. ORGANISATIE EN AFDELINGSOMSCHRIJVING In de rol van Beleggingsadviseur treed je op als specialist voor het domein van sparen en beleggen. Je zal de gevarieerde beleggingsportefeuille verder beheren en opvolgen. Alsook tracht je proactief te werken op het bestaande cliënteel. Je volgt de dossiers punctueel op en nodigt potentiële beleggingsklanten uit op kantoor. Hier breng je hun persoonlijke situatie in kaart – doe je een financiële check-up Je houdt rekening met en bent onderlegd in de MIFID wetgeving Je adviseert hen daarbij over spaar- en beleggingsproducten waarvoor ze in aanmerkingen komen Verder zal je klanten regelmatig op de hoogte houden van interessante producten of nuttige info. Voor jou als adviseur staat dienstverlening centraal, hierbij heb je de lange termijn relatie steeds in het achterhoofd. Je hebt uiteraard ook oog voor cross-sell opportuniteiten naar andere domeinen toe. Je werkt hiervoor nauw samen met de zaakvoerder en de collega’s, een goede communicatie heeft hierbij prioriteit!

  • Project engineer - investeringsprojecten bij Chemours (chemie) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Chemours Belgium (www.chemours.com) is een Amerikaanse beursgenoteerde wereldleider in chemische toepassingen. Zij zoeken een Projectleider CAPEX projecten. In 2017 realiseerde Chemours een omzet van 6,2 miljard dollar. In België heeft Chemours twee locaties (hoofdzetel en logistiek centrum in Kallo en een productieplant in Mechelen) en tellen ze momenteel 110 vaste medewerkers. De firma kan terugvallen op een hecht team van betrokken medewerkers. De cultuur kenmerkt zich door een open sfeer, goede interne en externe relaties en door de drive om zich continu te willen verbeteren. De Belgische entiteit kan dan ook mooie cijfers voorleggen en behoort op mondiaal vlak zeker tot de referentieplants. Chemours België is wereldwijd de enige fabriek die zowel water-, solvent- als solvent-medisch gebaseerde coatings (merknaam Teflon™) produceert voor een uiteenlopend arsenaal aan toepassingen (bvb. consumer bak- en braadpannen, kledij, deodorants, smartphones, medische/farmaceutische toepassingen, etc.). Vander meiren & Pauwels Rekrutering zoekt voor Chemours Belgium - uitvalsbasis Mechelen - een m/v: Project Engineer - investeringsprojecten Sleutelrol op de site van Chemours Mechelen // Je neemt de leiding in uiteenlopende investeringsprojecten // Modernisering van de procesinstallaties, uitbreiding van de fabriek, gebouwentechnieken, utilities, supply chain & warehouse engineering… Functieomschrijving Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de organisatie van A tot Z en de opvolging van een diverse portfolio aan investeringsprojecten. Je maakt deel uit van een hecht en dynamisch team van collega’s dat als doelstelling heeft om de fabriek verder te moderniseren. De site in Mechelen behoort al tot de beter presterende afdelingen van Chemours op mondiaal vlak, maar innovatie en optimalisatie blijven prioriteiten. Jouw rol is dan ook van groot belang: je neemt als project engineer de lead in het beheren van alle CAPEX projecten in Mechelen. .................................................. Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

  • Junior business developer Benelux (eco) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een startup, onderdeel van een gevestigde KMO, en je gaat er aan de slag als pionier met een vernieuwend milieuvriendelijk concept dat zeer breed ingang kan vinden in de markt: labo’s, ziekenhuizen, farma, clean rooms, vakantieparken,… Onze klant is gevestigd in Limburg maar jouw woonplek is minder van tel, zolang de spirit maar goed zit!

  • Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Werfreserve

    Voor een groot bedrijf in de Antwerpse haven zoeken wij een administratief bediende die er de administratieve taken zal overnemen. De functie zal er onder andere in bestaan de uren van werknemers bij te houden en de telefoon op te nemen, alsook zal u meehelpen om de dagdagelijkse taken van het bedrijf mee in goede banen te leiden.

Zoek naar antwoorden van FLIMMO INDUSTRY GROUP NV in sociale netwerken
Look for responds of FLIMMO INDUSTRY GROUP NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLIMMO INDUSTRY GROUP NV. Laat een reactie achter voor FLIMMO INDUSTRY GROUP NV. FLIMMO INDUSTRY GROUP NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLIMMO INDUSTRY GROUP NV. Leave a respond for FLIMMO INDUSTRY GROUP NV. FLIMMO INDUSTRY GROUP NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLIMMO INDUSTRY GROUP NV op de google maps. Adres en contacten FLIMMO INDUSTRY GROUP NV
Location of FLIMMO INDUSTRY GROUP NV on the google maps. Address and contacts of FLIMMO INDUSTRY GROUP NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLIMMO INDUSTRY GROUP NV FLIMMO INDUSTRY GROUP NV: FLTALENS BELGIUM NV | BART PYNNEBROUCK | EURELEC | VLIETJE ('T) | Threekee

Other related companies as FLIMMO INDUSTRY GROUP NV: FLTALENS BELGIUM NV | BART PYNNEBROUCK | EURELEC | VLIETJE ('T) | Threekee

FLIMMO INDUSTRY GROUP NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is FLIMMO INDUSTRY GROUP NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03253570556. Het bedrijf FLIMMO INDUSTRY GROUP NV bevindt zich op het adres: Tragel 58 9300 Aalst - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 400,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Warehouse logistics. Producten gemaakt in FLIMMO INDUSTRY GROUP NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLIMMO INDUSTRY GROUP NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLIMMO INDUSTRY GROUP NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLIMMO INDUSTRY GROUP NV, openstaande posities, locatie van FLIMMO INDUSTRY GROUP NV op de kaart.

FLIMMO INDUSTRY GROUP NV is a company, that was registered 2001 in Aalst region, Belgium. Full name of company is FLIMMO INDUSTRY GROUP NV, company assigned to the tax number BE03253570556. The company FLIMMO INDUSTRY GROUP NV is located at the address: Tragel 58 9300 Aalst - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 400,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Warehouse logistics. Products created in FLIMMO INDUSTRY GROUP NV were not found.
The main activity of FLIMMO INDUSTRY GROUP NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLIMMO INDUSTRY GROUP NV is not available. You also can look at reviews of FLIMMO INDUSTRY GROUP NV, open positions, location of FLIMMO INDUSTRY GROUP NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLIMMO INDUSTRY GROUP NV, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLIMMO INDUSTRY GROUP NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLIMMO INDUSTRY GROUP NV, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLIMMO INDUSTRY GROUP NV, employees, financial statistics.