FLTALENS BELGIUM NV

Contactgegevens FLTALENS BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTALENS BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTALENS BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Essensteenweg 8 2950 Kapellen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-57-21-40 32-22-57-21-40

Fax (fax): 32-22-57-21-50 32-22-57-21-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTALENS BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTALENS BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTALENS BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTALENS BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTALENS BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTALENS BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTALENS BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTALENS BELGIUM NV
Products information FLTALENS BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE06329467773
Ondernemingsnummer: 6765350341
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 655,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in FLTALENS BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paints and varnishes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTALENS BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for FLTALENS BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTALENS BELGIUM NV
Addition kinds of activities for FLTALENS BELGIUM NV

22410403. Bindingen, textiel | Bindings, textile
26730102. Kledingkastjes (kasten accessoires): van aangekochte materialen | Wardrobe bags (closet accessories): from purchased materials
44120000. Buitenlands zeevervoer van vracht | Deep sea foreign transportation of freight
51420103. Vruchten, bevroren | Fruits, frozen
59991206. Whirlpool baden | Whirlpool baths

Werken bij FLTALENS BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTALENS BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTALENS BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTALENS BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek voor fijne interieurzaak in de regio Hasselt naar een schrijnwerker of meubelmaker met ervaring. Dit voor het maken van verschillende meubelen in een atelier en het installeren van deze op verplaatsing.

  • Industrieel elektricien / bordenbouwer m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Beschik jij over een grondige kennis van industriële elektriciteit? Adecco Zeebrugge kan jou aan een interessante job helpen. Als industrieel bordenbouwer bouw je zelfstandig elektrische stuur- en regelborden (op basis van een installatieschema of bord lay-out). Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf het montageraam. Verder plaats je de onderdelen & componenten (oa draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten) en test je de kast.

  • Reachtruckbestuurder vrieshuis (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je plaatst alle paletten met afgewerkte producten correct en overzichtelijk in het magazijn/vrieshuis. Je zorgt dat de juiste paletten aan de laadkaai terecht komen om te laden in de vrachtwagens. Je doet zelf het laden en lossen van de vrachtwagen met je zijdelingse heftruck.

  • WERKPLAATS COÖRDINATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belangrijkste focus ligt in het dagdagelijks leiden van de werkplaats waarbij je een 10tal medewerkers als techniekers en logistieke medewerkers begeleidt en aanstuurt in hun werk. Je bent dagdagelijks intensief aanwezig op de werkvloer en je biedt je team de nodige technische ondersteuning. Je zorgt eveneens voor een efficiënte werkplanning en werkverdeling van je team. Je bent verantwoordelijk voor de technische support naar de klanten en zorgt voor een correcte analyse bij een defect of storing. Daarbij treed je op als dé contactpersoon voor de klant waarbij je ofwel technische telefonische ondersteuning biedt ofwel een technieker ter plaatse stuurt. Mogelijks verzorg je ook de communicatie tussen de leverancier en de technieker bij de klant. Je staat in voor de administratieve verwerking zoals opvolging en input van de werkbonnen en de voorbereiding voor de facturatie. Je bent verantwoordelijk voor een goed beheer van het magazijn en zorgt voor het bestellen van de nodige wisselstukken en de opvolging hiervan. Je ziet toe op een geordende werkplaats en zorgt ervoor dat het werk uitgevoerd wordt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. In jouw functie rapporteer je aan de beide zaakvoerders.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kaprijke (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student magazijnswerk 18+ (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld op een afdeling binnen één van onze grote logistieke spelers, nl. katoen Natie. Jouw taken kunnen volgende omvatten: laden en lossen van containers inpakwerk aan de hand van een bestelbon, goederen uit het magazijn halen en klaarmaken voor verzending (handmatig of met scanner) tellen van stock kwaliteitscontrole

  • STUDENT 18+ BIJRIJDER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een postorderbedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een student die iedere week doorheen het schooljaar één of twee dagen beschikbaar is om te werken. Je gaat als bijrijder/convoyeur mee met de chauffeur en je gaat bij de klanten thuis grote paketten afleveren en eventueel monteren (meubels e.d.).

  • Jobstudenten winkelmedewerker te Roeselare - woensdag of tijdens weekends/vakanties (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een warenhuis in Roeselare zijn we op zoek naar studenten die graag een centje bijverdienen op woensdagen, of tijdens het weekend/schoolvakanties. Afhankelijk van de afdeling waar je terecht komt, krijg je andere taken. Deze taken kunnen als volgt zijn: - De kassa bij het begin van de werkdag controleren - De kassa-inhoud bij sluiting tellen - De klant verwelkomen - De verkoop van artikels registreren (lezen van barcodes, prijzen invoeren, ...) - Betalingen ontvangen - Producten of artikels in de winkelrekken plaatsen en aanvullen - Klanten helpen en bedienen

  • Studenten slachthuis (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Als student kan je volgende taken uitvoeren: - stempels plaatsen op varkens - etiketten plakken - ruggenmerg uitkuisen - meehelpen in de frigo Je kan werken in de vakanties en op zaterdagvoormiddag (starten 6u 's morgens)

  • JOBSTUDENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMICUS

    Type: Studentenjob

    Periode: in het weekend (zaterdag) tijdens schooljaar en/of vakantieperiodes 2018-2019; We zoeken een enthousiaste medewerker voor de administratieve verwerking in ons vastgoedkantoor. Wil je een gevarieerde en boeiende job die je voldoening en erkenning geeft? Je bent heel gemotiveerd, punctueel en je hebt een goeie computerkennis (word)? Neem dan zo vlug mogelijk contact met ons op.

  • Logistiek Planner (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: KALIMBA

    Type: Vaste Job

    Kalimba is al twintig jaar een een gevestigde waarde voor de productie en levering van drinkwater en waterkoelers in België en Nederland. Je staat in voor een dagelijkse optimale planning voor onze chauffeurs en techniekers op de baan rekeninghoudende met de specifieke eisen van de klant. Je draagt zorg voor het equipment en het wagenpark. Je werkt nauw samen met de chauffeurs en techniekers en rapporteert aan het management.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van FLTALENS BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of FLTALENS BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTALENS BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor FLTALENS BELGIUM NV. FLTALENS BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTALENS BELGIUM NV. Leave a respond for FLTALENS BELGIUM NV. FLTALENS BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTALENS BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten FLTALENS BELGIUM NV
Location of FLTALENS BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of FLTALENS BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTALENS BELGIUM NV FLTALENS BELGIUM NV: LODEWYK CAVENS | Kimshop | Brion A | FA. SAUCEZ | Costermans BVBA

Other related companies as FLTALENS BELGIUM NV: LODEWYK CAVENS | Kimshop | Brion A | FA. SAUCEZ | Costermans BVBA

FLTALENS BELGIUM NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTALENS BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06329467773. Het bedrijf FLTALENS BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Essensteenweg 8 2950 Kapellen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 655,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Paints and varnishes. Producten gemaakt in FLTALENS BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTALENS BELGIUM NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTALENS BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTALENS BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van FLTALENS BELGIUM NV op de kaart.

FLTALENS BELGIUM NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLTALENS BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE06329467773. The company FLTALENS BELGIUM NV is located at the address: Essensteenweg 8 2950 Kapellen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 655,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Paints and varnishes. Products created in FLTALENS BELGIUM NV were not found.
The main activity of FLTALENS BELGIUM NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTALENS BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of FLTALENS BELGIUM NV, open positions, location of FLTALENS BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTALENS BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTALENS BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTALENS BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTALENS BELGIUM NV, employees, financial statistics.