V.C. DAATMET LIEDEKERKE

Contactgegevens V.C. DAATMET LIEDEKERKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.C. DAATMET LIEDEKERKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.C. DAATMET LIEDEKERKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOORTELSTRAAT 34; 1790; AFFLIGEM, België

Telefoon (phone): 25822034 (+32-25822034) 25822034 (+32-25822034)

Fax (fax): +32 (53) 895-89-74 +32 (53) 895-89-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.C. DAATMET LIEDEKERKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.C. DAATMET LIEDEKERKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.C. DAATMET LIEDEKERKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.C. DAATMET LIEDEKERKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.C. DAATMET LIEDEKERKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.C. DAATMET LIEDEKERKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.C. DAATMET LIEDEKERKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.C. DAATMET LIEDEKERKE
Products information V.C. DAATMET LIEDEKERKE

BTW identificatienummer (tax): BE09994506835
Ondernemingsnummer: 5684295654
Hoofdstad (capital): 902,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 393,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in V.C. DAATMET LIEDEKERKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.C. DAATMET LIEDEKERKE
(Get full report from official database of BE for V.C. DAATMET LIEDEKERKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.C. DAATMET LIEDEKERKE
Addition kinds of activities for V.C. DAATMET LIEDEKERKE

7342. Desinfectie- en pestbestrijdingsdiensten | Disinfecting and pest control services
20239908. Ijsmelkmix, onbeschadigd: vloeibaar of droog | Ice milk mix, unfrozen: liquid or dry
22549900. Brei ondergoedmolens, nec | Knit underwear mills, nec
35680100. Lagers, bussen en blokken | Bearings, bushings, and blocks
35759901. teletypewriters | Teletypewriters
39440301. Vliegtuigmodellen, speelgoed en hobby | Airplane models, toy and hobby
50851000. Pakken en afdichtingen | Gaskets and seals
51120202. schrijfbehoeften | Stationery
55310000. Auto en thuis leveringswinkels | Auto and home supply stores

Werken bij V.C. DAATMET LIEDEKERKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.C. DAATMET LIEDEKERKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.C. DAATMET LIEDEKERKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.C. DAATMET LIEDEKERKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeiders algemene wegenbouw regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot wegenbouwbedrijf zoeken wij dringend wegenwerkers voor de regio Limburg. Je maakt deel uit van een ploeg arbeiders en voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van de weg: aansluitingen, kolken, boordstenen, funderingen, afwerkingen, ... Er zijn opstapplaatsen voorzien in de volgende gemeenten: Bocholt, Sint-Truiden, Lummen, Herk-de-Stad, Genk (of net buiten Limburg = Diest en Scherpenheuvel). Goede verloning volgens PC 124 ! Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt dit jou interessant ? Bel ons vrijblijvend op voor meer informatie ! 089/500090

  • Projectleider (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je garandeert een correcte voorbereiding, organisatie en uitvoering van de projecten, conform plannen en lastenboeken; Je kan hiervoor rekenen op de ondersteuning van een projectteam; Meer concreet sta je in voor de planning en organisatie van de werf en verzeker je een goede continuïteit van de werken. Hiertoe stuur je rechtstreeks de ploegbazen en eventuele onderaannemers aan; Je organiseert de werfvergadering en installeert het nodige overleg met de betrokken stakeholders. Budgetcontrole en bewaking van timing behoren tevens tot jouw verantwoordelijkheden. Op die manier garandeer je een kwaliteitsvolle en tijdige oplevering van jouw projecten; Je rapporteert aan de directeur uitvoering.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Leopoldsburg en omgeving.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES VOOR OOSTERZELE - DEELTIJDS (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Oosterzele en omgeving.

  • HUISHOUDHULP LANGEMARK (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Langemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP BISSEGEM (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Student Bediening weekend (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-IINTERIM GENK

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie in Genk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten voor bij te springen in de zaal en keuken in het weekend. Bedrijfsprofiel:

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT VLAANDEREN (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    De studie van het bestek en de plannen voorafgaand aan de werken. U maakt zich de specifieke aanpak en technische plannen binnen het bestek eigen en bereidt het toezicht van de werf voor; Het organiseren en plannen van de activiteiten op de werf, en dit op een kwaliteitsvolle en efficiënte manier; Het opvolgen van de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van het projectplan; Het assisteren van werfvergaderingen en de communicatie op de werf; Het werfdossier, door het bijhouden van het archief en het invoeren van gegevens in de diverse systemen conform opgelegde procedures; Het permanent oplossen van technische problemen vanuit uw vakkennis en ervaring.

  • Voltijdse/deeltijdse job als verpleegkundige (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: HUIZE TER WALLE vzw CIGB

    Type: Vaste Job

    In WZC Huize Ter Walle, zijn we op zoek naar een fulltime verpleegkundige voor onbepaalde duur om ons team te versterken. De cliënten die bij ons verblijven, kunnen verschillende zorgnoden hebben bijv.: bewoners met dementie, psychische kwetsbaarheid, fysieke afhankelijkheid, … .

  • Process Engineer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever in Oost-Vlaanderen is een internationaal, groeiend bedrijf in de verpakkingsindustrie met een vijftal vestigingen in België. Voor de Engineering afdeling kijkt Ombrelo uit naar een ervaren Process Engineer voor een vaste aanwerving! Als Process Engineer maak je deel uit van de Engineering afdeling. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en de innovatie van de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit: Analyseren van bestaande productieprocessen en uitwerken van optimalisaties; A tot Z coördineren van de procesverbeteringsprojecten; Ondersteuning bieden aan de productie; Detecteren en opvolgen van nieuwe markttrends en aftoetsen naar haalbaarheid; Rapporteren van de actuele toestand van bedrijfsprocessen; Onderhouden van contact met machineverantwoordelijken, ploegassistenten, productieverantwoordelijke, ... rond belangrijke productiestoringen, nieuwe processen of best practices.

  • Kinesist / Kinesitherapeut (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: GEERT MORIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega! Je past kinesitherapeutische behandelingen en aquarevalidatie toe bij mensen met een motorische beperking. Dit voor alle doelgroepen, kinderen, volwassenen en ouderen.

  • Projectleider Regio Kempen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1658643-inline.html?cid=Partner_VDAB Functieomschrijving Als projectleider ben je verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Je behandelt werf per werf, dit wil zeggen dat je ter plaatse werk vanuit een ingerichte werfkeet. Je stuurt de ploegbazen en de onderaannemers rechtstreeks aan. Je zorgt voor de planning en organisatie. Je stelt de As Build dossiers samen. Je verzorgt bepaalde aankopen en leveringen. Tenslotte ben je financieel verantwoordelijk. Profiel Je beschikt over een bachelor of master in een bouwkundige richting. Een eerste degelijk ervaring is hier een must. Je bent assertief en communicatief. Je hebt gevoel voor initiatief en verantwoordelijkheid. Organisatorisch en planmatig ben je sterk. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een klasse 5 aannemer gespecialiseerd in residentiële nieuwbouwprojecten. Een pluspunt hier is dat ze enkel werven in de regio aannemen waardoor de verplaatsingen beperkt blijven. Aanbod Werven in de regio Er word rekening gehouden met work-life balance van de projectleiders. Er is een marktconform salaris voorzien aangevuld met enkele voordelen zoals een bedijfswagen

Zoek naar antwoorden van V.C. DAATMET LIEDEKERKE in sociale netwerken
Look for responds of V.C. DAATMET LIEDEKERKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.C. DAATMET LIEDEKERKE. Laat een reactie achter voor V.C. DAATMET LIEDEKERKE. V.C. DAATMET LIEDEKERKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.C. DAATMET LIEDEKERKE. Leave a respond for V.C. DAATMET LIEDEKERKE. V.C. DAATMET LIEDEKERKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.C. DAATMET LIEDEKERKE op de google maps. Adres en contacten V.C. DAATMET LIEDEKERKE
Location of V.C. DAATMET LIEDEKERKE on the google maps. Address and contacts of V.C. DAATMET LIEDEKERKE

Andere gerelateerde bedrijven als come V.C. DAATMET LIEDEKERKE V.C. DAATMET LIEDEKERKE: EURAL | HUART BOIS | Odette | DE NIEUWE TUIN | Meyers L

Other related companies as V.C. DAATMET LIEDEKERKE: EURAL | HUART BOIS | Odette | DE NIEUWE TUIN | Meyers L

V.C. DAATMET LIEDEKERKE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.C. DAATMET LIEDEKERKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09994506835. Het bedrijf V.C. DAATMET LIEDEKERKE bevindt zich op het adres: MOORTELSTRAAT 34; 1790; AFFLIGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 902,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 393,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in V.C. DAATMET LIEDEKERKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V.C. DAATMET LIEDEKERKE is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.C. DAATMET LIEDEKERKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.C. DAATMET LIEDEKERKE, openstaande posities, locatie van V.C. DAATMET LIEDEKERKE op de kaart.

V.C. DAATMET LIEDEKERKE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.C. DAATMET LIEDEKERKE, company assigned to the tax number BE09994506835. The company V.C. DAATMET LIEDEKERKE is located at the address: MOORTELSTRAAT 34; 1790; AFFLIGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 902,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 393,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs. Products created in V.C. DAATMET LIEDEKERKE were not found.
The main activity of V.C. DAATMET LIEDEKERKE is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of V.C. DAATMET LIEDEKERKE is not available. You also can look at reviews of V.C. DAATMET LIEDEKERKE, open positions, location of V.C. DAATMET LIEDEKERKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.C. DAATMET LIEDEKERKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.C. DAATMET LIEDEKERKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.C. DAATMET LIEDEKERKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.C. DAATMET LIEDEKERKE, employees, financial statistics.