DE NIEUWE TUIN

Contactgegevens DE NIEUWE TUIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE NIEUWE TUIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE NIEUWE TUIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOUWELSE STEENWEG 38; 2270; HERENTHOUT, België

Telefoon (phone): 14513864 (+32-14513864) 14513864 (+32-14513864)

Fax (fax): +32 (3) 246-42-41 +32 (3) 246-42-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE NIEUWE TUIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE NIEUWE TUIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE NIEUWE TUIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE NIEUWE TUIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE NIEUWE TUIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE NIEUWE TUIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE NIEUWE TUIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE NIEUWE TUIN
Products information DE NIEUWE TUIN

BTW identificatienummer (tax): BE02245574951
Ondernemingsnummer: 3299987792
Hoofdstad (capital): 603,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Services de Jardinage: Aménagements Paysagers.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE NIEUWE TUIN
(Get full report from official database of BE for DE NIEUWE TUIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE NIEUWE TUIN
Addition kinds of activities for DE NIEUWE TUIN

13899902. Brandbestrijding, olie en gasveld | Fire fighting, oil and gas field
24310109. Garage deuren, overhead, hout | Garage doors, overhead, wood
34230101. Haken: Struik, gras, balen, hakken, enz. | Hooks: bush, grass, baling, husking, etc.
35799900. Kantoormachines, nec, nec | Office machines, nec, nec
59439902. Kantoorformulieren en benodigdheden | Office forms and supplies
79910100. Fysieke fitnessclubs met trainingsapparatuur | Physical fitness clubs with training equipment

Werken bij DE NIEUWE TUIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE NIEUWE TUIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE NIEUWE TUIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE NIEUWE TUIN. Looking for open vacancies in other companies

 • Internal Sales Officer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Woluwe

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je beheert een portefeuille van dealers met laag potentieel met het oog op klantenbinding en ontwikkeling Je bent de problemsolver van onze klanten (invoerders, dealers van auto's, motorfietsen en mobilhomes). Je bent verantwoordelijk voor de coaching en opleiding van de verkoopteams van onze partners. Je staat in voor de communicatie met de dealers via B2Boost, mailing en telefoon. Je leidt en beheert de kredietpromoties. Je verzekert het dagelijkse management van onze incentiveacties. Je helpt de teamleden bij het organiseren van Car Fairs en specifieke events.

 • Elektro-mechanieker/technieker (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij op zoek naar een tijdelijke functie als technieker? Dan is dit de ideale job voor u. Voor Renewi Belgium - actief in bouw en sloopafval zoeken wij voor onmiddellijke opstart een technieker. Je hebt ervaring in het aanpakken en structureel oplossen van technische storingen in een produktie-omgeving Je zoekt actief naar grondoorzaken en naar definitieve en/of preventieve oplossingen van technische problemen Je staat in voor de technische ondersteuning van het productieproces en maakt aanbevelingen om de werking van de productieafdeling te verbeteren Je bent mee verantwoordelijk voor de optimalisatie van de productie-installatie op het gebied van productieoutput, kwaliteit en technische betrouwbaarheid Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische en elektrische installaties Je analyseert elektrische en mechanische storingen aan de productiemachines en je lost het probleem zo snel mogelijk op Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud om productiestilstanden tot een minimum te herleiden. Je doet inspectierondes en je gaat op zoek naar mechanische fouten Indien nodig ondersteun je de operatoren in hun werkzaamheden

 • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken. Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

 • Allround Technieker (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een Kempisch bedrijf in metaalbewerking en machinebouw zijn we op zoek naar een Allround Technieker. Je voert allerlei mechanisch en elektrisch klusjes uit.

 • Customer Service Representative | Voltijds | Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zoeken een Customer Service Representative voor onze klant dat gespecialiseerd is in het bieden van logistieke oplossingen voor verschillende industrietakken. Takenpakket Administratie Het verzorgen van contacten tussen het magazijn en onthaal Kwaliteitscontrole van de ontvangen gegevens Opmaak en afhandeling van import en export documenten in samenwerking met andere logistieke afdelingen van het bedrijf Rapportering naar klanten en ander divisies Client support

 • Project Engineeer (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een QC/Project Engineer - Elektrische Installaties Offshore Constructies - tewerkstelling regio Hoboken Als QC/project engineer assisteer je de projectleider elektrische installaties offshore constructies (E-pakket) Je bent vooral gefocust op de technische gedetailleerde aspecten en op de correcte uitvoering tijdens de productie. Jou takenpakket bevat ondermeer : Intensieve samenwerking met de project engineer verantwoordelijk voor het secundair staal met het oog op een optimale integratie van de elektrische pakket te krijgen in de stichting Ontwerp review of feitelijke uitvoering van detaillering ontwerp van de elektrische installatie Vertaling van het ontwerp in duidelijke instructies voor de productie Voorbereiding van de testprocedures / programma Actieve begeleiding van / follow up tijdens de productie (intensief tijdens opstarten) Assisteren bij het vinden van oplossingen voor technische en / of kwaliteit uitdagingen Inspectie van de installatiewerkzaamheden incl. rapportage Organisatie en actieve participatie in de hand-over proces

 • ADJUNCT-WINKELMANAGER/FILIAALLEIDER (M/V) - VOLTIJDS - MOL (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Mol zijn wij op zoek naar een adjunct-winkelmanager. Jouw taken zijn: Als kandidaat adjunct leer je alle taken en maak je grondig kennis met elke afdeling in de winkel. Na een uitgebreide en afwisselende stage neem je stap voor stap meer verantwoordelijkheden en werk je jezelf op tot adjunct en vervangend zaakvoerder. Je wordt de rechterhand van de zaakvoerder en je bent een sterke schakel tussen inkoop- en verkoopverantwoordelijken. Wanneer je bovengenoemde stage hebt afgewerkt, kan je jou kandidaat stellen als filiaalleider. Je komt ook in aanmerking als filiaalleider als je een gelijkaardig parcours hebt afgelegd in een ander bedrijf of elders een leidinggevende functie hebt bekleed.

 • Customer service medewerker NL/FR Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een bedrijf werkzaam in de medische sector, zijn we op zoek naar een Customer Service medewerker. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - het ontvangen van bezoekers en het behandelen van inkomende telefoons en mails. Je zal het eerste aanspreekpunt zijn zowel intern als extern. - het verwerken van binnenkomende bestellingen, het opmaken van facturen en offertes. - de ondersteuning van de commerciële buitendienst.

 • Jobstudent (m/v) Lille (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

  Type: Studentenjob

  Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

 • Verpleegkundige (dag) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ST ELISABETH

  Type: Vaste Job

  In kleinschalige leefgroepen bieden we een warme thuis en goede zorg aan. Dit met grootste respect voor en in voortdurende afstemming met de bewoner en zijn familie. Om ons woon- en zorgteam te versterken zijn we op zoek naar : - Een Verpleegkundige dagdienst Wij zijn sinds kort terug gevestigd in onze nieuwbouw met volgende troeven: - Gloednieuwe moderne infrastructuur - Concept klein normaal wonen (woning van 15 bewoners) - Opstart afdeling voor bewoners met psychische en/of gedragsproblemen - Opleiding tot referenten voor wie dit wenst.

 • Promomedewerker (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: D'OUWE POST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

 • flexijob kelner (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: VOLTAIRE

  Type: Flexijob

  klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van DE NIEUWE TUIN in sociale netwerken
Look for responds of DE NIEUWE TUIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE NIEUWE TUIN. Laat een reactie achter voor DE NIEUWE TUIN. DE NIEUWE TUIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE NIEUWE TUIN. Leave a respond for DE NIEUWE TUIN. DE NIEUWE TUIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE NIEUWE TUIN op de google maps. Adres en contacten DE NIEUWE TUIN
Location of DE NIEUWE TUIN on the google maps. Address and contacts of DE NIEUWE TUIN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE NIEUWE TUIN DE NIEUWE TUIN: Bakkerij Jean-Pierre BVBA | Argenta - Mathys | SBS Bouw NV | VERCLYTE STEFAAN | COFABOIS

Other related companies as DE NIEUWE TUIN: Bakkerij Jean-Pierre BVBA | Argenta - Mathys | SBS Bouw NV | VERCLYTE STEFAAN | COFABOIS

DE NIEUWE TUIN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE NIEUWE TUIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02245574951. Het bedrijf DE NIEUWE TUIN bevindt zich op het adres: BOUWELSE STEENWEG 38; 2270; HERENTHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 603,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 214,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
De hoofdactiviteit van DE NIEUWE TUIN is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE NIEUWE TUIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE NIEUWE TUIN, openstaande posities, locatie van DE NIEUWE TUIN op de kaart.

DE NIEUWE TUIN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE NIEUWE TUIN, company assigned to the tax number BE02245574951. The company DE NIEUWE TUIN is located at the address: BOUWELSE STEENWEG 38; 2270; HERENTHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 603,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 214,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
The main activity of DE NIEUWE TUIN is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE NIEUWE TUIN is not available. You also can look at reviews of DE NIEUWE TUIN, open positions, location of DE NIEUWE TUIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE NIEUWE TUIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE NIEUWE TUIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE NIEUWE TUIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE NIEUWE TUIN, employees, financial statistics.