TAEKWONDO LY THANH SON

Contactgegevens TAEKWONDO LY THANH SON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAEKWONDO LY THANH SON: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAEKWONDO LY THANH SON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DOUFFET 82; 4020; LIEGE, België

Telefoon (phone): 43412692 (+32-43412692) 43412692 (+32-43412692)

Fax (fax): +32 (68) 813-13-86 +32 (68) 813-13-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAEKWONDO LY THANH SON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAEKWONDO LY THANH SON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAEKWONDO LY THANH SON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAEKWONDO LY THANH SON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAEKWONDO LY THANH SON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAEKWONDO LY THANH SON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAEKWONDO LY THANH SON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAEKWONDO LY THANH SON
Products information TAEKWONDO LY THANH SON

BTW identificatienummer (tax): BE08956298828
Ondernemingsnummer: 1231536865
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 849,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in TAEKWONDO LY THANH SON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAEKWONDO LY THANH SON
(Get full report from official database of BE for TAEKWONDO LY THANH SON)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAEKWONDO LY THANH SON
Addition kinds of activities for TAEKWONDO LY THANH SON

731902. Distributie van reclamemateriaal of steekproefdiensten | Distribution of advertising material or sample services
738299. Beveiligingssystemen diensten, nec | Security systems services, nec
01619906. Squash boerderij | Squash farm
20320209. Ravioli: verpakt in blikjes, potten, enz. | Ravioli: packaged in cans, jars, etc.
47290103. Spoorwegkantoor kantoren | Railroad ticket offices
50929901. Kunst en ambachten apparatuur en benodigdheden | Arts and crafts equipment and supplies
51450102. Siroop, fontein | Syrups, fountain
51999923. Variety winkelwaarschuwingen | Variety store merchandise

Werken bij TAEKWONDO LY THANH SON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAEKWONDO LY THANH SON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAEKWONDO LY THANH SON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAEKWONDO LY THANH SON. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanieker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaar ervaring als elektromechanieker. Je zal als elektromechanieker werken op locatie. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis,ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coordinatoren, account managers, techniekers , safety managers , .. Zij zullen klaart staan om jou in alles te ondersteunen en zullen jouw basis vormen. Kan je je vinden in volgende slogan : " Alles voor en door techniekers". Neem dan snel contact op met ons. We kijken uit naar jouw reactie. Als elektromechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je preventief onderhoud uit. daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen.

  • Process engineer (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als proces engineer en ben je verantwoordelijk voor het initiëren uitvoeren en coördineren van verbeter- en optimalisatieprojecten (met focus op automatisatie) in productie en logistiek. Dit doe je veelal op basis van de door jou uitgevoerde arbeidsanalyses. Deze projecten kunnen zich in verschillende domeinen situeren zoals veiligheid kwaliteit innovatie capaciteit doorlooptijd kostreductie automatisatie milieu enz. Je denkt proactief na over innovaties. In de rol van proces engineer sta je in voor het specifiëren inkopen implementeren van de vooropgestelde productie-installaties rekening houdend met het budget. Je standaardiseert en schrijft processen en bent ook verantwoordelijk voor het optimaliseren van de veiligheids- kwaliteits- en milieuaspecten van de productieprocessen. Je werkt in deze job samen met de operationele productiemedewerker en je overlegt constant met de R&D- IT- en aankoopafdeling.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTAKKER (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oostakker zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Heusden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent: Junior Recruiter (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Studentenjob

    Monitor Personeelsadvies, met kantoren te Wijnegem, Hasselt en Gent, is gespecialiseerd in HR Consultancy. Monitor legt zich reeds meer dan 15 jaar toe op werving en selectie van hooggekwalificeerd personeel, maar evenzeer op assessment en development, alsook HR projecten voor een brede waaier aan bedrijven en openbare besturen in België en daarbuiten. Als gezond en groeiend bedrijf bieden we steeds opnieuw een grote toegevoegde waarde door onze focus op kwaliteit, service, flexibiliteit en ondernemerschap. Monitor Personeelsadvies staat garant voor een objectieve, integere en no-nonsense aanpak. “Wie zoekt die vindt” is het motto in onze wervingsactiviteit. Onze klanten rekenen op Monitor om hun vacatures in te vullen. Onze specialisatie is om voor elke uitdaging in de arbeidsmarkt een gepaste oplossing te vinden. Voor meer info surf naar www.monitor.be of neem een kijkje achter de schermen via onze facebookpagina. Momenteel zoeken wij ter versterking van het team te Wijnegem een enthousiaste, vlotte m/v: Jobstudent - Junior Recruiter Je wordt ingeschakeld in lopende werving- en selectieopdrachten en biedt hierbij ondersteuning aan onze consultants. Je reikt hen interessante profielen aan door gerichte kandidaatsearches via verschillende kanalen en een eerste telefonische screening. Gedurende max 475 uren tijdens het academiejaar kom je ons versterken. Deze dagen zijn in te vullen van maandag tot donderdag tussen 13u en 19u.

  • Stage IT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • All-round winkelmedewerk(st)er (m/v) parttime of fulltime (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

    Type: Vaste Job

    Carrefour Express Oudegem is op zoek naar een all round medewerk(st)er voor het vervullen van volgende functies: Bakkerij Groenten en fruit Aanvullen winkelrekken Klanten verwelkomen en behelpen Aannemen leveringen Kassawerk Kuiswerk Ref/ Servicepunt Bsrit

  • STUKADOOR - PLAATSER GYPROC (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: BUILD M.E.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de binnenbepleistering van muren en plafonds zowel in nieuwbouwwoningen als verbouwingen, hoofdzakelijk in particuliere woningbouw. Verder doe je ook de buitenbepleistering van gevels en het plaatsen van gyprocwanden en -plafonds. De verschillende werven zijn gelegen in de regio Leuven-Aarschot-Diest.

  • Klinisch psycholoog - kinderpsycholoog (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE SLEUTELBLOEM SOPHIE VANDENBROUCKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinder- en jongerenpsycholoog die minimaal 15 patiënten per week kan zien. Wij bieden een

  • Reclame bedeler in Essen (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Medewerker bediening : flexi-job (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: CORSENDONK

    Type: Flexijob

    Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een medewerker voor de bediening onder het statuut van flexi-job. U werkt minstens 4/5 bij een andere werkgever of u bent gepensioneerde en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

Zoek naar antwoorden van TAEKWONDO LY THANH SON in sociale netwerken
Look for responds of TAEKWONDO LY THANH SON in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAEKWONDO LY THANH SON. Laat een reactie achter voor TAEKWONDO LY THANH SON. TAEKWONDO LY THANH SON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAEKWONDO LY THANH SON. Leave a respond for TAEKWONDO LY THANH SON. TAEKWONDO LY THANH SON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAEKWONDO LY THANH SON op de google maps. Adres en contacten TAEKWONDO LY THANH SON
Location of TAEKWONDO LY THANH SON on the google maps. Address and contacts of TAEKWONDO LY THANH SON

Andere gerelateerde bedrijven als come TAEKWONDO LY THANH SON TAEKWONDO LY THANH SON: A.C.A. Rénovation SPRL | FORTIS | PARTY-FICES | De Ruysscher | Hurdebise O

Other related companies as TAEKWONDO LY THANH SON: A.C.A. Rénovation SPRL | FORTIS | PARTY-FICES | De Ruysscher | Hurdebise O

TAEKWONDO LY THANH SON is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAEKWONDO LY THANH SON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08956298828. Het bedrijf TAEKWONDO LY THANH SON bevindt zich op het adres: RUE DOUFFET 82; 4020; LIEGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 849,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in TAEKWONDO LY THANH SON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TAEKWONDO LY THANH SON is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAEKWONDO LY THANH SON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAEKWONDO LY THANH SON, openstaande posities, locatie van TAEKWONDO LY THANH SON op de kaart.

TAEKWONDO LY THANH SON is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAEKWONDO LY THANH SON, company assigned to the tax number BE08956298828. The company TAEKWONDO LY THANH SON is located at the address: RUE DOUFFET 82; 4020; LIEGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 849,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportclubs. Products created in TAEKWONDO LY THANH SON were not found.
The main activity of TAEKWONDO LY THANH SON is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TAEKWONDO LY THANH SON is not available. You also can look at reviews of TAEKWONDO LY THANH SON, open positions, location of TAEKWONDO LY THANH SON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAEKWONDO LY THANH SON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAEKWONDO LY THANH SON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAEKWONDO LY THANH SON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAEKWONDO LY THANH SON, employees, financial statistics.