A.C.A. Rénovation SPRL

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • A.C.A. Rénovation SPRL
Private companiesNondepository Credit Institutions • A.C.A. Rénovation SPRL

Contactgegevens A.C.A. Rénovation SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.C.A. Rénovation SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.C.A. Rénovation SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Gaston Boudin 26 6210 Villers-Perwin (Les Bons Villers), België

Telefoon (phone): +32 (10) 510-31-17 +32 (10) 510-31-17

Fax (fax): +32 (87) 188-89-78 +32 (87) 188-89-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.C.A. Rénovation SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.C.A. Rénovation SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.C.A. Rénovation SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.C.A. Rénovation SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.C.A. Rénovation SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.C.A. Rénovation SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.C.A. Rénovation SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.C.A. Rénovation SPRL
Products information A.C.A. Rénovation SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05467590332
Ondernemingsnummer: 8168853759
Hoofdstad (capital): 176,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 565,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in A.C.A. Rénovation SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.C.A. Rénovation SPRL
(Get full report from official database of BE for A.C.A. Rénovation SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.C.A. Rénovation SPRL
Addition kinds of activities for A.C.A. Rénovation SPRL

32510200. Structurele klei tegel | Structural clay tile
34440100. Culverts, flumes en pijpen | Culverts, flumes, and pipes
35199901. Gasmotor herbouwen | Gas engine rebuilding
37280303. Alighting (landing gear) assemblies, vliegtuigen | Alighting (landing gear) assemblies, aircraft
38230502. Chromatografen, industrieel proces type | Chromatographs, industrial process type
39999915. vliegenmeppers | Flyswatters
52110400. Prefab gebouwen | Prefabricated buildings
73499900. Onderhoudswerkzaamheden, nec, nec | Building maintenance services, nec, nec

Werken bij A.C.A. Rénovation SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.C.A. Rénovation SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.C.A. Rénovation SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.C.A. Rénovation SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal bedrijf. Het bedrijf is gelegen in de regio van Zaventem. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en afhandeling van bestellingen. Indien nodig neem je contact op met de klanten en behandel je ook eventuele klachten; - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten; - Het adviseren van klanten over de materialen en toepassingen; - Opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega's. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Reachtruckchauffeur (m/v) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Brugge zijn wij op zoek naar een reachtruckchauffeur (2 ploegen). Je begint in het magazijn als lader en losser waar je ook moet werken met een elektrisch transpallet. Na verloop van tijd zal je meer en meer ingeschakeld worden om reachwerk te doen.

 • Autopoetser | Rijbewijs B | Regio Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een onderneming gespecialiseerd in het reinigen en opfrissen van voertuigen, dit zowel van het interieur alsook van het koetswerk. Je takenpakket bestaat in hoofdzaak uit het industriëel reinigen van voertuigen. Autolak polieren, simoniseren, auto ontgeuren (ozon), interieurreiniging, stoomreiniging, lakverzegeling, Waxoyl, … Je draagt zorg voor de aanwezige apparatuur en verzorgt regelmatig het onderhoud

 • Projectverantwoordelijke (m/v) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant actief in de bouwsector en gevestigd in Opglabbeek, zijn we op zoek naar een projectverantwoordelijke. Samen met je collega's projectverantwoordelijken sta je in voor meerdere werven van A tot Z, inclusief de coördinatie intern en extern. Je voert calculaties en nacalculaties uit, maakt bestelbonnen en voert alle gegevens in een ERP-systeem. Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, opvolgen en opleveren van de werven. Je stuurt de uitvoeringsploegen aan en neemt deel aan werfmeetings. Je voert prijsonderhandelingen met leveranciers en hebt regelmatig contact met klanten. Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Kruis 16u/week (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Sint-Kruis Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen en ev. strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is op zoek naar een huishoudster die zelfstandig kan werken, het werk ziet en zichzelf kan organiseren. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp regio Pajottenland (Herne, Gooik, Kester) (LENNIK)

  Regio: LENNIK

  Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Pajottenland (Herne, Gooik, Lennik, Pepingen, Bellingen,...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

 • Gepassioneerde jobstudent voor voedingsbedrijf! (m/v) (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gezond en bloeiend bedrijf actief in de productie en verwerking van kaas, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gedreven jobstudent om tijdens de zomermaanden mee ondersteuning te geven in het magazijn! Je gaat oa. paletten in- en uitrijden met een transpalet, goederen uitpakken en juist plaatsen in het magazijn. Daarnaast zorg je dat het magazijn er elke dag piekfijn en verzorgd uitziet!

 • Teamleader Creative & Graphics (ADINKERKE)

  Regio: ADINKERKE

  Bedrijf: PLOPSALAND

  Type: Vaste Job

  Binnen het Sales- & Marketingteam neem jij de leiding over de creatieve cel. Je volgt mee de planning op en zorgt voor de uitvoering van talrijke ontwerpen voor externe en interne publicaties, content, enz … Je werkt zelf actief mee (ontwerpen, monteren) aan de dagelijkse uitvoering. Je zoekt samen met drukkers naar de ideale dragers, nieuwe mogelijkheden en verrassende creaties. Je neemt op een vlotte manier de lead in de marketing-, content- en creatieve meetings met de rest van het marketing- & salesteam. Je rapporteert aan de Markting & Sales Director.

 • Onderhoudstechnieker 2 ploegen te Gent (vast contract) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Technics

  Type: Vaste Job

  Voor een zeer mooie firma in de Gentse haven zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker om in twee ploegen te werken. Samen met je collega's sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van alle productiemachines. Volgende taken omschrijven je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de probleemdiagnose en de vlotte herstelling bij optredende grote storingen. Je staat in voor het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken waar een diepgaande technische kennis vereist is. Je analyseert steeds terugkomende kleine storingen. Verder sta je de onderhoudsingenieur en/of onderhoudsassistent bij in de opmaak van wisselstukkenlijsten, preventieve onderhoudsplannen en de technische onderhoudsdocumentatie. Tevens geef je opleiding en technische ondersteuning aan collega's en machine-operatoren.

 • VERKOPER TELECOM (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: LINKO-SYSTEMS

  Type: Werfreserve

  We zijn op zoek naar een full time verkoopsmedewerker/klantenadviseur voor ons telenet center. Je zal enerzijds instaan voor het verkopen van hardware en accesoires, alsook de verkoop en de bijhorende service van alle telenet-abonnementen.

 • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Haaltert (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: HAIRCLUB

  Type: Leercontract

  Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

 • AFWASSER/flexijob (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: RESTAURANT SANS CRAVATE

  Type: Flexijob

  Je doet de afwas (hoofdzakelijk machinaal). Je werkt op vrijdag en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van A.C.A. Rénovation SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A.C.A. Rénovation SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.C.A. Rénovation SPRL. Laat een reactie achter voor A.C.A. Rénovation SPRL. A.C.A. Rénovation SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.C.A. Rénovation SPRL. Leave a respond for A.C.A. Rénovation SPRL. A.C.A. Rénovation SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.C.A. Rénovation SPRL op de google maps. Adres en contacten A.C.A. Rénovation SPRL
Location of A.C.A. Rénovation SPRL on the google maps. Address and contacts of A.C.A. Rénovation SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A.C.A. Rénovation SPRL A.C.A. Rénovation SPRL: ESTEE LAUDER NV | Sioen R | GEBROEDERS VAN DAEL | Leather Creation NV | LUC DHOEST

Other related companies as A.C.A. Rénovation SPRL: ESTEE LAUDER NV | Sioen R | GEBROEDERS VAN DAEL | Leather Creation NV | LUC DHOEST

A.C.A. Rénovation SPRL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.C.A. Rénovation SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05467590332. Het bedrijf A.C.A. Rénovation SPRL bevindt zich op het adres: Rue Gaston Boudin 26 6210 Villers-Perwin (Les Bons Villers). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 176,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 565,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in A.C.A. Rénovation SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.C.A. Rénovation SPRL is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.C.A. Rénovation SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.C.A. Rénovation SPRL, openstaande posities, locatie van A.C.A. Rénovation SPRL op de kaart.

A.C.A. Rénovation SPRL is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.C.A. Rénovation SPRL, company assigned to the tax number BE05467590332. The company A.C.A. Rénovation SPRL is located at the address: Rue Gaston Boudin 26 6210 Villers-Perwin (Les Bons Villers). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 176,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 565,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in A.C.A. Rénovation SPRL were not found.
The main activity of A.C.A. Rénovation SPRL is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.C.A. Rénovation SPRL is not available. You also can look at reviews of A.C.A. Rénovation SPRL, open positions, location of A.C.A. Rénovation SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.C.A. Rénovation SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.C.A. Rénovation SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.C.A. Rénovation SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.C.A. Rénovation SPRL, employees, financial statistics.