ROYAL CHARL. SPORTING CL.

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • ROYAL CHARL. SPORTING CL.
Private companiesCoal Mining • ROYAL CHARL. SPORTING CL.

Contactgegevens ROYAL CHARL. SPORTING CL.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROYAL CHARL. SPORTING CL.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROYAL CHARL. SPORTING CL.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE TOURETTE 140; 6000; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71328526 (+32-71328526) 71328526 (+32-71328526)

Fax (fax): +32 (63) 664-68-43 +32 (63) 664-68-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROYAL CHARL. SPORTING CL.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROYAL CHARL. SPORTING CL."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROYAL CHARL. SPORTING CL."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROYAL CHARL. SPORTING CL., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROYAL CHARL. SPORTING CL.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROYAL CHARL. SPORTING CL., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROYAL CHARL. SPORTING CL.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROYAL CHARL. SPORTING CL.
Products information ROYAL CHARL. SPORTING CL.

BTW identificatienummer (tax): BE02599609375
Ondernemingsnummer: 7768402099
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 694,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in ROYAL CHARL. SPORTING CL. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROYAL CHARL. SPORTING CL.
(Get full report from official database of BE for ROYAL CHARL. SPORTING CL.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROYAL CHARL. SPORTING CL.
Addition kinds of activities for ROYAL CHARL. SPORTING CL.

501501. Automotive onderdelen en benodigdheden, gebruikt | Automotive parts and supplies, used
12410100. Steenkoolmijn exploratie en test saai | Coal mining exploration and test boring
17999941. Beschermende voeringinstallatie, ondergronds (riolering, enz.) | Protective lining installation, underground (sewage, etc.)
35699912. Jacks, hydraulisch | Jacks, hydraulic
37280300. Vliegtuigen landing assemblies en remmen | Aircraft landing assemblies and brakes
59619902. Automotive benodigdheden en uitrusting, postorder | Automotive supplies and equipment, mail order

Werken bij ROYAL CHARL. SPORTING CL.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROYAL CHARL. SPORTING CL.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROYAL CHARL. SPORTING CL.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROYAL CHARL. SPORTING CL.. Looking for open vacancies in other companies

  • convoyeur/bijrijder Krefel m/v opstart 18/10/2018 (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat samen met een collega van Krefel in voor het leveren van de gekochte toestellen bij de mensen thuis en de eventuele aansluiting hiervan met hulp van de vaste medewerker van Krefel. - laden en lossen

  • Operator (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen Je waakt erover dat de productie vlot en continue verloopt volgens de kwaliteitsvereisten Je volgt de richtlijnen van de leidinggevende en voert de taken naar behoren uit Je staat in voor een correcte en tijdige registratie van het productieproces (op papier of via de computer) Je voert basisonderhoud uit aan de machines en kan technische storingen detecteren en verhelpen. Je hebt een goed inzicht in de job en draagt actief bij tot de optimalisatie en verbetering van het productieproces Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Verkoper Bouw (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel in bouwmaterialen zijn we op zoek naar een enthousiaste verkoper. Als aanspreekpunt van de klanten informeer je hen over bouwmaterialen (ruwbouwproducten, gevelproducten, dakproducten en tuinproducten). Op basis van een behoefteanalyse adviseer je hen. Klanten zijn zowel particulieren als aannemers.

  • Logistiek bediende (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Logistiek Bediende sta je in voor de operationele opvolging van de werking van een aantal magazijnen en adviseer je de Magazijn verantwoordelijke met het oog op een vlotte en correcte dienstverlening naar de betrokken diensten. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van problemen om zo snel mogelijk tot oplossingen te komen, waarbij organisatie, veiligheid, orde en netheid belangrijk zijn. Je volgt de logistieke transacties op met het oog op het correct opslaan en beheren van de voorraad. Je ziet toe op het correct en veilig uitvoeren van werkzaamheden uitgevoerd in samenspraak met de betrokken partijen indien nodig. Je verwerkt orders, doet de stockopvolging en staat mee in voor de planning van de leveringen.Je werkt vanuit het magazijn in Boortmeerbeek.

  • ORDERPICKERS vroege/late ploeg (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Je doet de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit. Je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Je werkt in een vijfdagenstelsel van maandag tot zaterdag om onze klanten optimaal te bedienen. Je start afwisselend ’s ochtends om 6 uur en ’s namiddags om 13u15. In het eerste geval zit je werkdag er dus al om 14u. op, in het tweede geval eindigt die om 21u15.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meer – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oosterzele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    .Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt

  • Credit Collector (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Essent Belgium

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • commerci(e)le afgevaardigd(en) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    -*******ref 748826 Un consultant actif dans le secteur financier, Willemot, recherche un ou plusieurs délégué commercial (aux) indépendant . Fonction Au sein d'une équipe de professionnels dans le Secteur Financier. Vous êtes responsable du maintien et du développement de votre portefeuille clients. Vous êtes responsable de la réalisation de vos objectifs personnels.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: BAKKERIJ LUKA

    Type: Flexijob

    Je bedient de klanten in de bakkerij.

Zoek naar antwoorden van ROYAL CHARL. SPORTING CL. in sociale netwerken
Look for responds of ROYAL CHARL. SPORTING CL. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROYAL CHARL. SPORTING CL.. Laat een reactie achter voor ROYAL CHARL. SPORTING CL.. ROYAL CHARL. SPORTING CL. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROYAL CHARL. SPORTING CL.. Leave a respond for ROYAL CHARL. SPORTING CL.. ROYAL CHARL. SPORTING CL. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROYAL CHARL. SPORTING CL. op de google maps. Adres en contacten ROYAL CHARL. SPORTING CL.
Location of ROYAL CHARL. SPORTING CL. on the google maps. Address and contacts of ROYAL CHARL. SPORTING CL.

Andere gerelateerde bedrijven als come ROYAL CHARL. SPORTING CL. ROYAL CHARL. SPORTING CL.: ´T PAND | THةآTRE ROYALE DE TOONE | Accucentrale BVBA | OP VRIJE VOETEN | Dullier Ets SPRL

Other related companies as ROYAL CHARL. SPORTING CL.: ´T PAND | THةآTRE ROYALE DE TOONE | Accucentrale BVBA | OP VRIJE VOETEN | Dullier Ets SPRL

ROYAL CHARL. SPORTING CL. is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROYAL CHARL. SPORTING CL., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02599609375. Het bedrijf ROYAL CHARL. SPORTING CL. bevindt zich op het adres: RUE TOURETTE 140; 6000; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 694,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in ROYAL CHARL. SPORTING CL. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROYAL CHARL. SPORTING CL. is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROYAL CHARL. SPORTING CL. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROYAL CHARL. SPORTING CL., openstaande posities, locatie van ROYAL CHARL. SPORTING CL. op de kaart.

ROYAL CHARL. SPORTING CL. is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROYAL CHARL. SPORTING CL., company assigned to the tax number BE02599609375. The company ROYAL CHARL. SPORTING CL. is located at the address: RUE TOURETTE 140; 6000; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 694,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportclubs. Products created in ROYAL CHARL. SPORTING CL. were not found.
The main activity of ROYAL CHARL. SPORTING CL. is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROYAL CHARL. SPORTING CL. is not available. You also can look at reviews of ROYAL CHARL. SPORTING CL., open positions, location of ROYAL CHARL. SPORTING CL. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROYAL CHARL. SPORTING CL., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROYAL CHARL. SPORTING CL., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROYAL CHARL. SPORTING CL., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROYAL CHARL. SPORTING CL., employees, financial statistics.