Dullier Ets SPRL

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Dullier Ets SPRL
Private companiesCoal Mining • Dullier Ets SPRL

Contactgegevens Dullier Ets SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dullier Ets SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dullier Ets SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Albert I 34; 6043; Charleroi (Ransart), België

Telefoon (phone): 071 35 24 10 (+32-071 35 24 10) 071 35 24 10 (+32-071 35 24 10)

Fax (fax): 071 35 66 53 (+32-071 35 66 53) 071 35 66 53 (+32-071 35 66 53)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dullier Ets SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dullier Ets SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dullier Ets SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dullier Ets SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dullier Ets SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dullier Ets SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dullier Ets SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dullier Ets SPRL
Products information Dullier Ets SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09886016845
Ondernemingsnummer: 1968994140
Hoofdstad (capital): 972,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 297,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Bathroom installation & accessories; Wall cupboards; Store fixtures

Product categorie (product category): Kitchen installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dullier Ets SPRL
(Get full report from official database of BE for Dullier Ets SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dullier Ets SPRL
Addition kinds of activities for Dullier Ets SPRL

211100. sigaretten | Cigarettes
551100. Nieuwe en gebruikte autodealers | New and used car dealers
10410000. Gouden ertsen | Gold ores
32699900. Aardappelproducten, nec, nec | Pottery products, nec, nec
34829907. Shot, lead | Shot, lead
39520118. Wax, kunstenaars ' | Wax, artists'
60369900. Spaarinstellingen, behalve federale, nec | Savings institutions, except federal, nec

Werken bij Dullier Ets SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dullier Ets SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dullier Ets SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dullier Ets SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider bijverdienste Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek naar een bijverdienste? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • Toonzaalverkoper (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als toonzaalverkoper in een meubelzaak sta je in voor de volgende taken: - klanten te woord staan en adviseren - eenvoudige administratieve taken - telefonisch onthaal

  • Machine operator (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productiebon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

  • poethulp met dienstencheques (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: DE SCHRIJVER

    Type: Dienstenchequebaan

    instaan voor huishoudelijk taken zoals afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen, .......

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Wevelgem 16 uren per week (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw uitstekende hulp, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Wevelgem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een huishoudhulp die een aantal voormiddagen per week helpt in dit gastgezin.Uw taak bestaat uit het onderhoud, poets en strijk. U werkt minstens 2 voormiddagen, de rest van de planning kan besproken worden. Dit enthousiaste gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete maar kordate hulp. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT INPAKKERS EN OPSCHEPPERS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BARAQUE

    Type: Studentenjob

    Voor Baraque Friture zijn wij continu op zoek naar pittige medewerkers die graag willen opscheppen over hun goesting om in onze keuken te gaan staan. Maar ook naar die inpakkers die keer op keer stevig onze klanten weten in te pakken met liters charme en een flinke snuif Gastvrijheid! Om al onze bestaande en nieuw op stapel staande concepten zo gestroomlijnd mogelijk te laten lopen zijn we dan ook continu op zoek naar goeie, nieuwe studenten die graag in nieuwe horeca-avonturen willen stappen.

  • Microsoft .NET Developer (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: ECQ APPLICATIONS

    Type: Vaste Job

    Onze IT-oplossing Build Software beschikt over ruime functionaliteiten op basis van Microsoft .NET, zoals voorcalculatie, projectbeheer, materiaalbeheer, nacalculatie en vorderingsstaten. Als .NET Developer ontwikkel je samen met je collega’s nieuwe functionaliteiten, zodat de software klanten nog beter ondersteunt. De focus ligt daarbij op de optimale verwerking van aanbestedingen en offertes, het veilig stellen van rendementen en een grotere klanttevredenheid. Daarnaast sta je als ontwikkelaar open voor de mogelijkheden die nieuwe technologieën zoals cloud en mobile bieden en weet je ze te vertalen naar een meerwaarde voor onze klanten.

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je controleert de kwaliteit van de parket (op kleur, fouten, vorm..) - Je zal inspringen bij de verpakkingsafdeling indien nodig en helpen dozen plooien. - In noodgevallen spring je in aan de machine om een oogje in het zeil te houden. - Je zal werken in de afwerkingsafdeling waar fineerplaten worden verwerkt en bewerkt tot parket.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BERCHEM (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STRIJDERSHUIS

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

  • Flexijob zaalmedewerker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HARTE TROEF

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

  • flexijob zaal (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Flexijob

    opdienen en afruimen

Zoek naar antwoorden van Dullier Ets SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Dullier Ets SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dullier Ets SPRL. Laat een reactie achter voor Dullier Ets SPRL. Dullier Ets SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dullier Ets SPRL. Leave a respond for Dullier Ets SPRL. Dullier Ets SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dullier Ets SPRL op de google maps. Adres en contacten Dullier Ets SPRL
Location of Dullier Ets SPRL on the google maps. Address and contacts of Dullier Ets SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Dullier Ets SPRL Dullier Ets SPRL: Provemat SPRL | VICTOR SANUA | JEAN MES | COIFFURE GERALD & CARINE | MICHIEL VERRAES

Other related companies as Dullier Ets SPRL: Provemat SPRL | VICTOR SANUA | JEAN MES | COIFFURE GERALD & CARINE | MICHIEL VERRAES

Dullier Ets SPRL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dullier Ets SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09886016845. Het bedrijf Dullier Ets SPRL bevindt zich op het adres: Rue Albert I 34; 6043; Charleroi (Ransart). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 972,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 297,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kitchen installations. Lijst met producten zijn Bathroom installation & accessories; Wall cupboards; Store fixtures.
De hoofdactiviteit van Dullier Ets SPRL is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dullier Ets SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dullier Ets SPRL, openstaande posities, locatie van Dullier Ets SPRL op de kaart.

Dullier Ets SPRL is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dullier Ets SPRL, company assigned to the tax number BE09886016845. The company Dullier Ets SPRL is located at the address: Rue Albert I 34; 6043; Charleroi (Ransart). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 972,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 297,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kitchen installations. List of products are Bathroom installation & accessories; Wall cupboards; Store fixtures.
The main activity of Dullier Ets SPRL is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Dullier Ets SPRL is not available. You also can look at reviews of Dullier Ets SPRL, open positions, location of Dullier Ets SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dullier Ets SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dullier Ets SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dullier Ets SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dullier Ets SPRL, employees, financial statistics.