RENAULT OLDTIMERCLUB

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • RENAULT OLDTIMERCLUB
Private companiesMetal Mining • RENAULT OLDTIMERCLUB

Contactgegevens RENAULT OLDTIMERCLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RENAULT OLDTIMERCLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

RENAULT OLDTIMERCLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIKANTSTRAAT 106; 2900; SCHOTEN, België

Telefoon (phone): 33241026 (+32-33241026) 33241026 (+32-33241026)

Fax (fax): +32 (87) 406-15-80 +32 (87) 406-15-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RENAULT OLDTIMERCLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RENAULT OLDTIMERCLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RENAULT OLDTIMERCLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RENAULT OLDTIMERCLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RENAULT OLDTIMERCLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RENAULT OLDTIMERCLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RENAULT OLDTIMERCLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RENAULT OLDTIMERCLUB
Products information RENAULT OLDTIMERCLUB

BTW identificatienummer (tax): BE08681915283
Ondernemingsnummer: 8604736328
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in RENAULT OLDTIMERCLUB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RENAULT OLDTIMERCLUB
(Get full report from official database of BE for RENAULT OLDTIMERCLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor RENAULT OLDTIMERCLUB
Addition kinds of activities for RENAULT OLDTIMERCLUB

39490104. Golfkarretjes, hand | Golf carts, hand
42259900. Algemene opslag en opslag, nec | General warehousing and storage, nec
50910603. fietsen | Bicycles
75349905. Vulcaniserende banden en buizen | Vulcanizing tires and tubes
80930100. Materiaalkunde klinieken (polikliniek) | Substance abuse clinics (outpatient)

Werken bij RENAULT OLDTIMERCLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RENAULT OLDTIMERCLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RENAULT OLDTIMERCLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RENAULT OLDTIMERCLUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Stekker / machinebediener verpakking (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het product Als de operator in pauze is of afwezig, zorg je ervoor dat de machine blijft draaien Je doet kleine instellingen en aanpassingen aan de machine waar nodig Je zorgt voor een nette omgeving en helpt je collega's waar nodig

  • Management Assistant (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Roeselare zoeken we een Management Assistant. In deze functie bent u: administratieve rechterhand van de zaakvoerder algemene administratie inboeken uitgaande en inkomende facturen controle facturen leveranciers BTW admnistratie opvolging betalingen klanten en leveranciers assistentie bij loon- en wedde administratie voorbereidende deeltaken voor opmaak kwartaal en jaarafsluitingen

  • CHAUFFEUR CE KRUISHOUTEM M/V (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio van Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE voor het transport van vleesproducten. Nachtwerk, 3-4 dagen per week uitslapen, BENELUX + FRANKRIJK, altijd net over de grens.

  • Nanny (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: t-interim Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt terecht in een aangenaam gezin met twee jonge kinderen en een professioneel, hard werkend koppel Je staat in voor het klaarmaken van twee kinderen voor school Je brengt ze naar school en haalt ze ook af als de school uit is In tussentijd neem je enkel belangrijke taken in het huishouden over (bedden opmaken, opruimen,....) 's avonds steek je de kinderen in bad en maakt ze klaar voor bedtijd Indien nodig kan je ook op zaterdagochtend invallen indien de ouders nog naar kantoor moeten

  • HVAC / SANITAIR TECHNIEKER (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. Monteren van leidingen en componenten. Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten... Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. Je brengt de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af.

  • Meet- En Regeltechnieker (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een meet-en regeltechnieker voor regio Sint-Denijs-Westrem Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het ganse project  Je lost elektrische meet- en regeltechnische storingen volledig zelfstandig op Daarnaast sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud op verschillende installaties Tevens implementeer je veranderingen aan installaties en processen Je verwerkt verslagen, materiaalreserveringen en werkvoorbereidingen in het SAP 

  • Student winkelmedewerker fashion (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Voor ZEB fashion zijn wij steeds op zoek naar studenten (m/v) om tijdens het schooljaar op weekdagen en weekends te werken in de winkels te Sint-Genesius-Rode,Halle en Sint-Pieters-Leeuw. Je zal instaan voor de verkoop in de winkel en kassawerk. Verder zorg je ervoor dat dat winkel en de paskamers steeds ordelijk zijn. Je zorgt ervoor dat kledij mooi gepresenteerd is.

  • Junior Boekhouder / Schoolverlater (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Inboeken van aan- en verkoopfacturen  Inboeken van het financieel  Voorbereiding van de BTW aangifte Het opmaken en de opvolging van verkoopfacturen Opmaak van dienstveleningscontracten Voorbereiden van de tussentijdse afsluiting en eindejaarsafsluiting (dit onder begeleiding) Voorbereiden van de jaarrekening, met ondersteuning van de Hoofdboekhoudster Naast de boekhoudkundige taken komen ook nog heel wat administratieve taken aan bod Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een sterk groeiend investeringsfonds, zijn we momenteel op zoek naar een hulpboekhouder die ondersteuning zal bieden aan de Hoofdboekhoudster/Group Controller. Een fulltime of 4/5 is hier mogelijk.

  • Rechterhand bedrijfsleider (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider, als rechterhand van de huidige bedrijfsleider! U werkt zowel ondersteunend commercieel als administratief uitvoerend en technisch meedenkend binnen een bedrijf dat zeer vernieuwende technologie op de markt brengt. Dit houdt onder andere in om offertes op te stellen, ter plaatse gaan bij klanten, de werf observeren, verkregen informatie verwerken in de software, rapporten opstellen voor klanten, ... Klanten bevinden zich zowel nationaal als internationaal.

  • 2 Process/ Project Ingenieur (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Olen zijn we op zoek naar 2 process / Project ingenieurs: Als process & project ingenieur ben je verantwoordelijk voor: - het opstellen van process berekeningen voor onze ionen wisselaars - het opvolgen van projecten ( meestal internationaal) - het voorbereiden / opstellen van offertes - het ontwikkelen en testen van nieuwe proces toepassingen d.m.v. onze pilootinstallaties - het opstarten en optimaliseren van ionenwisselings processen - het adviseren, ondersteunen van bestaande klanten Ben jij DE kandidaat die wij zoeken? Bel dan snel naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

  • Endocrinoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    In dit ziekenhuis krijg je de kans om een goede basiszorg op vlak van endocrinologie te kunnen voorzien. Hierbij zal je bijgestaan worden door een gemotiveerd en goed werkend team van diabetes educatoren. Tevens en is er een goede samenwerking met andere diensten in het ziekenhuis alsook met huisartsen uit de streek. Binnen dit ziekenhuis is er zeker ruimte om eigen accenten te leggen binnen de dienst endocrinologie en is potentieel om dieper in te gaan op osteoporose en/of schildklier chirurgie. Vanuit deze functie zal je de dienst endocrinologie verder kunnen vorm geven en managen.

  • Project Managers Bouw (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672079-inline.html?cid=Partner_VDAB REFERENTIE 2018-293-P-0 Wil je ook je schouders zetten onder tal van grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten?  In het kader van een langetermijnproject zijn wij op zoek naar meerdere Project Managers Bouw die de verantwoordelijkheid van voorbereiding tot nazorg op zich zullen nemen.  Je bent verantwoordelijk voor het faciliteren van bouwkundige projecten  Je staat in voor het opstarten en begeleiden van studies voor het ontwerp  Je begeleidt en controleert de uitvoering van de projecten met oog voor budget en timing Je leidt vergaderingen in aanwezigheid van de leveranciers Je organiseert aanbestedingen voor studies en uitvoering waarbij je instaat voor de opmaak van offerteaanvragen en aanbestedingsdossiers Je bent het aanspreekpunt voor studiebureau’s en aannemers Je staat in voor de communicatie en correspondentie met interne en externe partijen Je begeleidt de verschillende partijen bij het vergunningstraject voor specifieke bouwprojecten Je bent verantwoordelijk voor de financieel-administratieve projectopvolging

Zoek naar antwoorden van RENAULT OLDTIMERCLUB in sociale netwerken
Look for responds of RENAULT OLDTIMERCLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor RENAULT OLDTIMERCLUB. Laat een reactie achter voor RENAULT OLDTIMERCLUB. RENAULT OLDTIMERCLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RENAULT OLDTIMERCLUB. Leave a respond for RENAULT OLDTIMERCLUB. RENAULT OLDTIMERCLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RENAULT OLDTIMERCLUB op de google maps. Adres en contacten RENAULT OLDTIMERCLUB
Location of RENAULT OLDTIMERCLUB on the google maps. Address and contacts of RENAULT OLDTIMERCLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come RENAULT OLDTIMERCLUB RENAULT OLDTIMERCLUB: Kestens Patrick | CLAUDE DENAYER | HEVA-VANZEEBROECK H (Ets) | DOMENICO D'ANGELO | BERNADETTE JANS

Other related companies as RENAULT OLDTIMERCLUB: Kestens Patrick | CLAUDE DENAYER | HEVA-VANZEEBROECK H (Ets) | DOMENICO D'ANGELO | BERNADETTE JANS

RENAULT OLDTIMERCLUB is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RENAULT OLDTIMERCLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08681915283. Het bedrijf RENAULT OLDTIMERCLUB bevindt zich op het adres: HEIKANTSTRAAT 106; 2900; SCHOTEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in RENAULT OLDTIMERCLUB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RENAULT OLDTIMERCLUB is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RENAULT OLDTIMERCLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RENAULT OLDTIMERCLUB, openstaande posities, locatie van RENAULT OLDTIMERCLUB op de kaart.

RENAULT OLDTIMERCLUB is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is RENAULT OLDTIMERCLUB, company assigned to the tax number BE08681915283. The company RENAULT OLDTIMERCLUB is located at the address: HEIKANTSTRAAT 106; 2900; SCHOTEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in RENAULT OLDTIMERCLUB were not found.
The main activity of RENAULT OLDTIMERCLUB is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RENAULT OLDTIMERCLUB is not available. You also can look at reviews of RENAULT OLDTIMERCLUB, open positions, location of RENAULT OLDTIMERCLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RENAULT OLDTIMERCLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RENAULT OLDTIMERCLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RENAULT OLDTIMERCLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RENAULT OLDTIMERCLUB, employees, financial statistics.