LES ARCHERS JAMBOIS

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • LES ARCHERS JAMBOIS
Private companiesTransportation Equipment • LES ARCHERS JAMBOIS

Contactgegevens LES ARCHERS JAMBOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES ARCHERS JAMBOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES ARCHERS JAMBOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GRANDE 50; 5100; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81401636 (+32-81401636) 81401636 (+32-81401636)

Fax (fax): +32 (83) 428-73-44 +32 (83) 428-73-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES ARCHERS JAMBOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES ARCHERS JAMBOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES ARCHERS JAMBOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES ARCHERS JAMBOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES ARCHERS JAMBOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES ARCHERS JAMBOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES ARCHERS JAMBOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES ARCHERS JAMBOIS
Products information LES ARCHERS JAMBOIS

BTW identificatienummer (tax): BE03471649169
Ondernemingsnummer: 6758483886
Hoofdstad (capital): 882,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 567,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in LES ARCHERS JAMBOIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES ARCHERS JAMBOIS
(Get full report from official database of BE for LES ARCHERS JAMBOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES ARCHERS JAMBOIS
Addition kinds of activities for LES ARCHERS JAMBOIS

725199. Schoenreparatie en shoeshine parlors, nec | Shoe repair and shoeshine parlors, nec
07249901. Katoen pickeriediensten | Cotton pickery services
34890105. Geweren, onbetrouwbaar | Rifles, recoiless
50460307. Soda fountain fixtures, behalve gekoeld | Soda fountain fixtures, except refrigerated
76991601. Gas reparatie service | Gas appliance repair service
86319902. Medewerkersvereniging | Employees' association

Werken bij LES ARCHERS JAMBOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES ARCHERS JAMBOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES ARCHERS JAMBOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES ARCHERS JAMBOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoals iedere morgen stap je goedgemutst met het goede been uit bed. Je weet immers dat het weer een drukke dag wordt, maar dat jij deze zonder problemen tot een goed einde zal brengen. Maar eerst een goede kop koffie en rustig wakker worden. Na een stevig ontbijt ben je er helemaal klaar voor. Je springt in je bedrijfswagen en vertrekt naar je eerste klant van die dag. Je weet immers naar waar je moet, want de planning kreeg je al door via je laptop van de dispatcher. Niemand is onmisbaar zeggen ze soms, behalve jij dan, want als onderhoudstechnieker ben jij het die de boel gesmeerd doet lopen. Jij en jouw machines, dat is gewoon de perfecte combinatie. Tijdens jouw opleiding sloeg de vonk al over. Je wist meteen: “dit is voor het leven”. De liefde werd alleen maar groter tijdens jouw eerste ervaring. Geen enkele machine heeft immers nog geheimen voor jou. Rode lampen, oververhitting, piepende veringen, lekkende olie … jij weet steeds de juiste oplossing te vinden. Geen enkele dag is voor jou dezelfde. Naast het preventief en curatief onderhoud help je hier en daar ook mee met de montage van nieuwe machines. Hiervoor kun je al jouw skills gebruiken: lassen, elektriciteit, mechanica, pneumatica, hydraulica, … Kortom een job waarbij je je dag in dag uit kan blijven ontwikkelen en waar je elke dag nog nieuwe dingen bijleert. De droom van iedere technieker toch?

  • Chauffeur CE kipper (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oudenburg zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de kipper te rijden. Je werkt van maandag tot vrijdag en je bent elke avond thuis. Per dag werk je max 12uur.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Berlaar-Itegem - uitstekend betaald (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verkoopster - Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Chocolatier DUMON

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de verkoop van alle soorten chocolade en pralines en andere soorten chocolade in onze zaak te Brugge . Wij hebben ook eveneens talrijke buitenlandse klanten waarvoor bestellingen moeten klaargemaakt worden en bvb. pralines moeten ingepakt worden.

  • Koeltechnieker met interessant salarispakket (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker ben je verantwoordelijk voor het beheer en het preventieve/correctieve onderhoud van koeltechnische installaties (airco, warmtepompen, etc.) bij één van onze klanten. Dit kan op een vaste werf zijn of verschillende werven - naar eigen keuze Een greep uit uw takenpakket: - Interventies en deelname aan wachtdienst - Administratieve workflow (logboeken, registratie uren, klantenbonnen opmaken, etc.) - Opmerken van verbeteringsmogelijkheden van technische installaties - U bent tevens het aanspreekpunt bij de klant omtrent koeltechnische vragen.

  • VERZEKERINGSSPECIALIST REGIO WILLEBROEK (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    je bent in het bezit van een bachelorsdiploma of een master diploma in een economische richting bijvoorbeeld: financie- en verzekeringswezen of een master TEW. een eerste ervaring in de banksector en met verzekeringen is een vereiste; zowel met BOAR als met leven. je hebt een open persoonlijkheid en verleent graag advies op maat je neemt Initiatief beschikt over een commerciële ingesteldheid en communiceert vlot; autonoom en resultaat gericht u werkt graag in teamverband.

  • Group controller (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: TELEVIC

    Type: Vaste Job

    Gepassioneerd door budgetten en forecasts? Een expert in rapportering? En interesse om voor een internationale firma te werken die exponentieel groeit? The Big Picture Televic NV is een privately owned firma in volle groei. Ter versterking van onze 4 Business Units en om onze internationale groei te faciliteren kijken wij uit naar een Group Controller. Als Controller maak je maandelijks de vertaalslag van boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering. Je biedt hiermee het Televic management team de nodige informatie om onze groeistrategieën continu te optimaliseren. Samen met 7 accounting collega’s vorm je het Televic Finance team Belgium. Rapportering gebeurt rechtstreeks aan de CFO. Jouw Taken Je neemt de lead in de voorbereiding, coördinatie en opmaak van de jaarlijkse budgetbesprekingen. Je staat in voor de maandelijkse, kwartaal en jaarlijkse financiële rapportering en presenteert deze op maandbasis aan het management. Je voert variantieanalyses uit op klantenprojecten, productieorders en R&D onderzoeksprojecten. Je bent SAP key-user voor de CO-module (in samenwerking met de SAP analist). Je helpt mee aan de continue verbetering van de financiële processen en systemen. Je werkt nauw samen met de accounting collega’s, zowel nationaal als internationaal.

  • IT PROGRAMMEUR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: CAFCA

    Type: Vaste Job

    CAFCA is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in software voor bouw- en installatiebedrijven. Doorheen de jaren is CAFCA uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor installatiebedrijven in België en Nederland. Om onze groei en team te ondersteunen zijn we op zoek naar een programmeur.

  • Technical Supervisor - Gent - Voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Technical Supervisor ben je verantwoordelijk voor een team van techniekers (Handymen) bij onze klant te Gent. Je behandelt alle inkomende aanvragen technisch onderhoud via de helpdesk (Maximo); Je superviseert het handymen team en de onderaannemers om een oplossing aan te bieden binnen de vereiste termijn Je beheert en volgt de voorraadinventaris op Je houdt een database bij met de beschikbare stock en zijn locatie evenals technische documentatie van het gebouw/site/installaties Je staat in voor de begeleiding en ondersteuning van de onderaannemers in en rond het gebouw (voor technische interventies) en staat hen bij met alle nodige informatie Je coördineert en volgt alle technische onderaannemers, installaties, werkplanningen, op Je staat in voor de opmaak van aankoopaanvragen en aanbestedingen Je coördineert de verhuizen met de Facility Manager en integreert interne/externe vehuizen in de planning van de handymen Je staat in voor de opmaak van maandelijkse reportings

  • Front End Drupal Developer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NOVATION

    Type: Vaste Job

    Als Drupal Developer zal je instaan voor het ontwikkelen van website met Drupal modules die voorhanden zijn. In deze job dien je projectmatig aan de slag te gaan in nauwe samenwerking met andere ontwikkelaars. Kerntaken: Basis drupal opzetten en installeren door optimaal gebruik te maken van de rijke set aan Drupal modules die voorhanden zijn Helpt deze Drupal modules uit te breiden Schrijft eigen modules op maat van onze klanten Trouble shooting Schatting maken van werkuren per opdracht Beschrijven wat in de website zal moeten staan Technische documentatie bijhouden en aanvullen

  • Vrachtwagenchauffeur CE (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: J. Nelis

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het regionaal leveren van diverse materialen aan onze klanten via kiptransport en/of ander transport met trekker oplegger, lasser, containerwagen, ... Je bent fier op je vrachtwagen, houdt deze in goede staat en je kan eventueel klein onderhoud aan je voertuig uitvoeren. Je werkt conform de veiligheidsregels. Bekijk ook eens onze website: http://www.jnelis.be/

  • Accountmanager gezonde voeding (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Gezonde voeding, dat is wat deze wereldspeler vermarkt. Zij zoeken zowel een junior als een senior profiel met enkele tot vele jaren ervaring in de retail om de rangen te versterken. Klanten zijn grossiers en retailers in de Benelux, maar daar kunnen (op korte termijn) ook andere landen bij komen. Je rapporteert wekelijks op de hoofdzetel (0-Vl), voor de rest ga je autonoom aan de slag. Universitair niveau is een plus. Meertaligheid een must.

Zoek naar antwoorden van LES ARCHERS JAMBOIS in sociale netwerken
Look for responds of LES ARCHERS JAMBOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES ARCHERS JAMBOIS. Laat een reactie achter voor LES ARCHERS JAMBOIS. LES ARCHERS JAMBOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES ARCHERS JAMBOIS. Leave a respond for LES ARCHERS JAMBOIS. LES ARCHERS JAMBOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES ARCHERS JAMBOIS op de google maps. Adres en contacten LES ARCHERS JAMBOIS
Location of LES ARCHERS JAMBOIS on the google maps. Address and contacts of LES ARCHERS JAMBOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come LES ARCHERS JAMBOIS LES ARCHERS JAMBOIS: FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA | GALLIC | BANKETBAKKERIJ MARIMAN NV | COIFFURE ANNIE | BANCONTACT-MISTER CASH

Other related companies as LES ARCHERS JAMBOIS: FLBVBA VERTHRIEST & ZONEN BVBA | GALLIC | BANKETBAKKERIJ MARIMAN NV | COIFFURE ANNIE | BANCONTACT-MISTER CASH

LES ARCHERS JAMBOIS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES ARCHERS JAMBOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03471649169. Het bedrijf LES ARCHERS JAMBOIS bevindt zich op het adres: RUE GRANDE 50; 5100; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 882,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 567,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in LES ARCHERS JAMBOIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES ARCHERS JAMBOIS is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES ARCHERS JAMBOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES ARCHERS JAMBOIS, openstaande posities, locatie van LES ARCHERS JAMBOIS op de kaart.

LES ARCHERS JAMBOIS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES ARCHERS JAMBOIS, company assigned to the tax number BE03471649169. The company LES ARCHERS JAMBOIS is located at the address: RUE GRANDE 50; 5100; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 882,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 567,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in LES ARCHERS JAMBOIS were not found.
The main activity of LES ARCHERS JAMBOIS is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LES ARCHERS JAMBOIS is not available. You also can look at reviews of LES ARCHERS JAMBOIS, open positions, location of LES ARCHERS JAMBOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES ARCHERS JAMBOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES ARCHERS JAMBOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES ARCHERS JAMBOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES ARCHERS JAMBOIS, employees, financial statistics.