JETTE VOLLEY BALL

Contactgegevens JETTE VOLLEY BALL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JETTE VOLLEY BALL: address, phone, fax, email, website, opening hours

JETTE VOLLEY BALL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE OMER LEPREUX 81; 1081; KOEKELBERG, België

Telefoon (phone): 24103482 (+32-24103482) 24103482 (+32-24103482)

Fax (fax): +32 (63) 330-97-99 +32 (63) 330-97-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JETTE VOLLEY BALL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JETTE VOLLEY BALL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JETTE VOLLEY BALL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JETTE VOLLEY BALL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JETTE VOLLEY BALL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JETTE VOLLEY BALL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JETTE VOLLEY BALL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JETTE VOLLEY BALL
Products information JETTE VOLLEY BALL

BTW identificatienummer (tax): BE06637634277
Ondernemingsnummer: 1187042236
Hoofdstad (capital): 338,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 508,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in JETTE VOLLEY BALL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JETTE VOLLEY BALL
(Get full report from official database of BE for JETTE VOLLEY BALL)

Aanvulling soorten activiteiten voor JETTE VOLLEY BALL
Addition kinds of activities for JETTE VOLLEY BALL

2335. Vrouwen, junior's en misses jurken | Women's, junior's, and misses' dresses
372805. Vliegtuig training apparatuur | Aircraft training equipment
514100. Levensmiddelen, algemene lijn | Groceries, general line
653103. Vastgoed notering diensten | Real estate listing services
23899903. Wegwerp kleding en accessoires | Disposable garments and accessories
31110204. Welting leer | Welting leather
33310205. Kathoden (primair), koper | Cathodes (primary), copper
36610204. Telegraaf station apparatuur en onderdelen, draad | Telegraph station equipment and parts, wire
63990102. Federale deposito verzekeringsmaatschappij (fdic) | Federal deposit insurance corporation (fdic)

Werken bij JETTE VOLLEY BALL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JETTE VOLLEY BALL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JETTE VOLLEY BALL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JETTE VOLLEY BALL. Looking for open vacancies in other companies

 • Techniekers On-site (m/v) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote logistieke speler in de regio, zijn wij dringend op zoek naar 2 techniekers. Als On-site technieker ben je, naar de klanten toe, de spilfiguur van het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de herstellingen van onder andere TV's, koelkasten, vaatwassers, wasmachines, etc... Hiernaast zorg je ook voor een efficiënte installatie van deze toestellen. Je zorgt voor een professionele opvolging (periodiek onderhouden van koffiemachines). De herstellingen, installaties gebeuren bij de klant (vooral particulieren en/of bedrijven). Je installeert of bouwt nieuwe apparaten nauwkeurig in. Je staat de klanten eveneens te woord bij vragen en geeft hen de nodige raad bij problemen met hun toestellen. Je registreert de uitgevoerde werkzaamheden nauwkeurig op de tablet. Indien nodig, draag je zorg voor een correcte afhandeling van de verbruikte onderdelen. Kortom een afwisselende functie met genoeg sociale contacten en waarin jij voldoende uitdaging hebt.

 • ploegbaas bouw m/v (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zin om de dagelijkse leiding te nemen over een werf? Je hebt de leiding over een team (4 -6 medewerkers) en de onderaannemers op de werf en je werkt dagelijks mee op de werf je bent de schakel tussen de werfleiding en het team

 • HR Consultant Londerzeel (m/v) (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als consultant ben jij degene die kandidaten en bedrijven overtuigt met Actief Interim samen te werken. Samen met je collega's ben je het gezicht van je kantoor en wil je zoveel mogelijk uitzendkrachten aan het werk en zoveel mogelijk bedrijven in je klantenportefeuille. Door je kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in andermans skills en tomeloos enthousiasme zorg je niet enkel voor de match kandidaat-bedrijf; jij bent zélf ook de match tussen je uitzendkrachten en jouw klanten/opdrachtgevers! Je zoekt jobsites af naar dé kandidaat, je prospecteert, je negotieert, je publiceert, je interviewt. Geen enkele opportuniteit laat je onbenut. Elke kans grijp je aan om jouw kandidaat naar voor te schuiven!

 • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Jozef en Koolkerke) (KOOLKERKE)

  Regio: KOOLKERKE

  Bedrijf: alfaThuis

  Type: Dienstenchequebaan

  alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Ingelmunster (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • Studenten voor broodjeszaak (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: DE SMULHAL

  Type: Studentenjob

  Je taak bestaat uit het voorbereiden van groenten, het bereiden van broodjes, pasta, croques, etc., het bedienen van klanten die ter plaatse blijven eten. Ook het op orde houden van de werkvloer.

 • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • CNC programmeur/tekenaar (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: RUN4TALENTS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een CNC programmeur/tekenaar. U bent verantwoordelijkheid om projecten van a tot z op te volgen, te programmeren, en contact met klanten te onderhouden. Van zodra het order is ingegeven, controleert u de nodige tekeningen of gegevens om zelf een onderdeel te tekenen. Vervolgens maakt u met de specifieke postprocessoren het machinepad aan om het onderdeel te snijden of te frezen. Deze postprocessoren worden u intern aangeleerd. U neemt contact met klanten in geval van vragen en/of opmerkingen. U bereidt de werkfiche verder voor en voorziet voldoende informatie voor de operatoren. U dient ook in de productie te ondersteunen met uitleg en instructies. U volgt uw levertermijnen en de doorloop van een product doorheen de productie op. Hierbij dienen de kwaliteitsregels ten allen tijde gerespecteerd te worden. U bent ook betrokken bij de prijssetting.

 • Verpleegkundige (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ROEL DE KONINCK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zelfstandig thuisverpleegkundige

 • Bewakingsagent parkeerbeheer M/V (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: P.A.S. Security bvba

  Type: Werfreserve

  Voor een dynamisch, jong en groeiende bewakingsonderneming zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) voor het parkeerbeheer te Leuven. Uw taken bestaan eruit om te observeren, te controleren en te rapporteren. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van de geparkeerde wagens in de betalende parkeerzones of blauwe zones van de Stad Leuven (Leuven, Kessel-Lo, Heverlee). Je stelt de materiële feiten vast en kan in gezet worden in 3 verschillende shiften.

 • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Bierbeek (BIERBEEK)

  Regio: BIERBEEK

  Bedrijf: HAIRCLUB

  Type: Leercontract

  Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Bierbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van JETTE VOLLEY BALL in sociale netwerken
Look for responds of JETTE VOLLEY BALL in social networks

Lees alle opmerkingen voor JETTE VOLLEY BALL. Laat een reactie achter voor JETTE VOLLEY BALL. JETTE VOLLEY BALL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JETTE VOLLEY BALL. Leave a respond for JETTE VOLLEY BALL. JETTE VOLLEY BALL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JETTE VOLLEY BALL op de google maps. Adres en contacten JETTE VOLLEY BALL
Location of JETTE VOLLEY BALL on the google maps. Address and contacts of JETTE VOLLEY BALL

Andere gerelateerde bedrijven als come JETTE VOLLEY BALL JETTE VOLLEY BALL: Baiverlin M | RESTAURANT ST.GERMAIN | A.M.C. RAC JUNIOR | E.P.E.S.C.F. | FRANS J.E.E. VAN DEN BRANDE

Other related companies as JETTE VOLLEY BALL: Baiverlin M | RESTAURANT ST.GERMAIN | A.M.C. RAC JUNIOR | E.P.E.S.C.F. | FRANS J.E.E. VAN DEN BRANDE

JETTE VOLLEY BALL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JETTE VOLLEY BALL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06637634277. Het bedrijf JETTE VOLLEY BALL bevindt zich op het adres: RUE OMER LEPREUX 81; 1081; KOEKELBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 338,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 508,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in JETTE VOLLEY BALL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JETTE VOLLEY BALL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JETTE VOLLEY BALL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JETTE VOLLEY BALL, openstaande posities, locatie van JETTE VOLLEY BALL op de kaart.

JETTE VOLLEY BALL is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is JETTE VOLLEY BALL, company assigned to the tax number BE06637634277. The company JETTE VOLLEY BALL is located at the address: RUE OMER LEPREUX 81; 1081; KOEKELBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 338,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 508,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportclubs. Products created in JETTE VOLLEY BALL were not found.
The main activity of JETTE VOLLEY BALL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JETTE VOLLEY BALL is not available. You also can look at reviews of JETTE VOLLEY BALL, open positions, location of JETTE VOLLEY BALL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JETTE VOLLEY BALL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JETTE VOLLEY BALL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JETTE VOLLEY BALL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JETTE VOLLEY BALL, employees, financial statistics.