JENOS KWAI HOOGLEDE

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • JENOS KWAI HOOGLEDE
Private companiesTransportation Equipment • JENOS KWAI HOOGLEDE

Contactgegevens JENOS KWAI HOOGLEDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JENOS KWAI HOOGLEDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JENOS KWAI HOOGLEDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGGESTRAAT 84; 8830; HOOGLEDE, België

Telefoon (phone): 51205207 (+32-51205207) 51205207 (+32-51205207)

Fax (fax): +32 (11) 305-27-48 +32 (11) 305-27-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JENOS KWAI HOOGLEDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JENOS KWAI HOOGLEDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JENOS KWAI HOOGLEDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JENOS KWAI HOOGLEDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JENOS KWAI HOOGLEDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JENOS KWAI HOOGLEDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JENOS KWAI HOOGLEDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JENOS KWAI HOOGLEDE
Products information JENOS KWAI HOOGLEDE

BTW identificatienummer (tax): BE02443328857
Ondernemingsnummer: 4148132324
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 814,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in JENOS KWAI HOOGLEDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JENOS KWAI HOOGLEDE
(Get full report from official database of BE for JENOS KWAI HOOGLEDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JENOS KWAI HOOGLEDE
Addition kinds of activities for JENOS KWAI HOOGLEDE

283304. Dierlijke producten | Animal based products
20920202. Fish Sticks | Fish sticks
33999903. Recycling van ferrometalen uit klei | Reclaiming ferrous metals from clay
35850300. Verwarmingsapparatuur, compleet | Heating equipment, complete
79990601. Curlingbanen | Curling rinks

Werken bij JENOS KWAI HOOGLEDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JENOS KWAI HOOGLEDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JENOS KWAI HOOGLEDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JENOS KWAI HOOGLEDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B+C / magazijnier (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Harelbeke zijn we op zoek naar een B + C chauffeur die ook aan de slag wil als magazijnier. Je bent in het bezit van een heftruckattest en B+C rijbewijs. Soms ga je op de baan met de bestelwagen, soms ga je op de baan met de vrachtwagen. Je levert dranken bij de klanten thuis af. De ladingen zijn vooral bakken, geen vaten.

  • Monteur Liften regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je bent klantvriendelijk (snel en vriendelijk) betrouwbaar en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin. ? Je hebt bij voorkeur een opleiding A3 of A2 electromechanica of elektriciteit/electronica achter de rug en hebt reeds een 2-tal jaar werkervaring in een technische job (onderhoud bouw elektriciteit?). Ervaring in de liftsector is een mooie troef! ? Je hebt een basiskennis mechanische montage en elektriciteit. ? Je beschikt over een rijbewijs B. ? Je spreekt goed Nederlands.

  • Electricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het onderhoud en de goede werking van de elektrische installaties. Tevens voert u herstellingen uit aan de installaties, zowel binnen als buiten de gebouwen, om vervolgens de installatie opnieuw in dienst te stellen, rekening houdend met de veiligheidsvoorschriften en huidige reglementering.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeilaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Zoersel/Schilde24u/week (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jonge gastgezinnen wonende te Zoersel en Schilde zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 24u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Redders (Cv) - op afroep (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ZWEMBAD

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten (m/v) voor de functie van redder-toezichter in ons stedelijk zwembad 'de Sprink'. We zijn op zoek naar medewerkers die op afroepbasis kunnen inspringen en jobstudenten voor tijdens de vakanties.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker beddenwinkel (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een slaapspeciaalzaak die zich richt op slaapadvies en de verkoop van matrassen, bedden, boxspring, lattenbodems, hoofdkussens, dekbedden, bedlinnen en bedaccessoires en decoratie zijn we op zoek naar jobstudenten. Jouw takenpakket als verkoper bestaat uit: Ingeven van bestelbonnen in hun ERP pakket Opvolgen van de voorraad in het filiaal Ontvangen van voorschotten en saldo's Dienst na verkoop Prijzen van artikelen Opmaken van bedden Netjes houden van de showroom

  • Operator Controlekamer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: G-BLOC

    Type: Vaste Job

    Je regelt, superviseert en reguleert de machines die houtafval verwerken tot blokken voor paletten. - Je controleert de uitrusting en de installaties. Je voert preventief en correctief basisonderhoud uit. Je neemt stalen. - Je voert standaard en niet-standaard bedieningen uit, maakt filters en apparatuur schoon. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van 13 computerschermen en de aansturing van de machines. - Je controleert en interpreteert de belangrijkste parameters (energieverbruik, temperatuur...) en het verloop van de verschillende productiefases. - Je noteert/identificeert afwijkingen op basis van meetresultaten. Je bepaalt bijsturingen en hun urgentie. - Je spoort storingen en hun oorzaken op - Je houdt werkingsgegevens (incidenten, energieverbruik) van de installaties bij en analyseert ze. Je geeft belangrijke info door aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheid- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkplek. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Tekenaar met doorgroeimogelijkheden (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je ontwerpt en tekent de orders uit met de 3D-pakketten. Je hebt ambitie om opgeleid te worden door het team en zo door te groeien in de organisatie op vlak van technische kennis en verantwoordelijkheid in projectafhandeling.

  • Technisch commercieel bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ERIKS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. · Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met de klant, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies binnen ERIKS, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • Octrooigemachtigde (patent attorney) (m/v) (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: DENK IP

    Type: Vaste Job

    Als octrooigemachtigde volg je een IP portefeuille op, in de breedste zin van het woord, voor verschillende klanten. Je bent verantwoordelijk voor het bekomen van geschikte bescherming voor IP van je klanten. Je voert vooronderzoeken uit. Je doorloopt, al dan niet via een externe gemachtigde, octrooiprocedures in binnen- en buitenland, incl. het schrijven van octrooiaanvragen en het uitwerken van antwoorden op beschikkingen. Je supporteert IP beslissingen. Je voert marktvrijheidsonderzoeken uit, en ondersteunt advocaten in geschillen. Je werkt nauw samen met het team octrooigemachtigden en paralegals.

  • Check-in bedienden (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Werfreserve

    Takenpakket: * Op een klantvriendelijke en professionele manier passagiers verwelkomen en inchecken. * Zorgen dat de inscheping rustig verloopt zonder de on-time-departure en alle veiligheidsprocedures uit het oog te verliezen. * Alleenreizende kinderen naar of van hun vlucht begeleiden

Zoek naar antwoorden van JENOS KWAI HOOGLEDE in sociale netwerken
Look for responds of JENOS KWAI HOOGLEDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JENOS KWAI HOOGLEDE. Laat een reactie achter voor JENOS KWAI HOOGLEDE. JENOS KWAI HOOGLEDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JENOS KWAI HOOGLEDE. Leave a respond for JENOS KWAI HOOGLEDE. JENOS KWAI HOOGLEDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JENOS KWAI HOOGLEDE op de google maps. Adres en contacten JENOS KWAI HOOGLEDE
Location of JENOS KWAI HOOGLEDE on the google maps. Address and contacts of JENOS KWAI HOOGLEDE

Andere gerelateerde bedrijven als come JENOS KWAI HOOGLEDE JENOS KWAI HOOGLEDE: ANN DE GERSEM | PARIS-COUTURE | ISABELLE GOUSSET | SOMARCO | FIRMIN VAN HEE

Other related companies as JENOS KWAI HOOGLEDE: ANN DE GERSEM | PARIS-COUTURE | ISABELLE GOUSSET | SOMARCO | FIRMIN VAN HEE

JENOS KWAI HOOGLEDE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JENOS KWAI HOOGLEDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02443328857. Het bedrijf JENOS KWAI HOOGLEDE bevindt zich op het adres: BRUGGESTRAAT 84; 8830; HOOGLEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 814,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in JENOS KWAI HOOGLEDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JENOS KWAI HOOGLEDE is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JENOS KWAI HOOGLEDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JENOS KWAI HOOGLEDE, openstaande posities, locatie van JENOS KWAI HOOGLEDE op de kaart.

JENOS KWAI HOOGLEDE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is JENOS KWAI HOOGLEDE, company assigned to the tax number BE02443328857. The company JENOS KWAI HOOGLEDE is located at the address: BRUGGESTRAAT 84; 8830; HOOGLEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 814,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs. Products created in JENOS KWAI HOOGLEDE were not found.
The main activity of JENOS KWAI HOOGLEDE is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JENOS KWAI HOOGLEDE is not available. You also can look at reviews of JENOS KWAI HOOGLEDE, open positions, location of JENOS KWAI HOOGLEDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JENOS KWAI HOOGLEDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JENOS KWAI HOOGLEDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JENOS KWAI HOOGLEDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JENOS KWAI HOOGLEDE, employees, financial statistics.