PARIS-COUTURE

Contactgegevens PARIS-COUTURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PARIS-COUTURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PARIS-COUTURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BASILIEKSTRAAT 60; 1500; HALLE, België

Telefoon (phone): 23567131 (+32-23567131) 23567131 (+32-23567131)

Fax (fax): +32 (68) 684-14-69 +32 (68) 684-14-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PARIS-COUTURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PARIS-COUTURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PARIS-COUTURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PARIS-COUTURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PARIS-COUTURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PARIS-COUTURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PARIS-COUTURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PARIS-COUTURE
Products information PARIS-COUTURE

BTW identificatienummer (tax): BE04598297119
Ondernemingsnummer: 3690551757
Hoofdstad (capital): 892,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 632,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in PARIS-COUTURE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dameskledingzaken; Kleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PARIS-COUTURE
(Get full report from official database of BE for PARIS-COUTURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PARIS-COUTURE
Addition kinds of activities for PARIS-COUTURE

738911. Muziek en omroepdiensten | Music and broadcasting services
35680300. Rijden, kettingen en tandwielen | Drives, chains, and sprockets
35690101. Filterelementen, vloeistof, hydraulische lijn | Filter elements, fluid, hydraulic line
35810100. Mechanismen en onderdelen voor automatische automaten | Mechanisms and parts for automatic vending machines
44910000. Marine vrachtverwerking | Marine cargo handling
56990402. Aangepaste tailor | Custom tailor
59991003. grafstenen | Tombstones

Werken bij PARIS-COUTURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PARIS-COUTURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PARIS-COUTURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PARIS-COUTURE. Looking for open vacancies in other companies

  • HEFTRUCKCHAUFFEUR TE ROESELARE VOOR VAST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Roeselare zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je wordt ingezet in de afdeling verzending/magazijn voor het laden van de vrachtwagens met de heftruck en/of de daarbij horende taken in het magazijn. Je werkt 2 ploegen. Aanbod: - Mooie verloning - Optie vast!

  • Technisch commercieel medewerker binnendienst (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende firma regio Kortrijk is Forum Office op zoek naar een technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Je bent het aanspreekpunt van de klanten alsook intern. Takenpakket: Je bezorgt de klant telefonisch advies op gebied van sluitsystemen, toegangscontroles en automatisatie. Je analyseert wat de klant zoekt en probeert op maat een totaaloplossing aan te bieden op basis van het productgamma. Daarnaast sta je in voor de administratieve opvolging daarvan zoals de orderverwerking en het opmaken van offertes.

  • Technisch Binnendienst Medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technisch Binnendienst Medewerker ben je het aanspreekpunt van de klanten. Takenpakket bevat: Het opmaken van offertes. Het beantwoorden van vragen met betrekking tot de geleverde producten. Het opvolgen van de bestellingen. De budgetoffertes controleren.

  • Ploegbaas (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Schuilt er in jouw een stevige ploegbaas? Dan ben je de geschikte persoon om: leiding te geven aan een ploeg van 2 à 3 arbeiders. diverse werken uit te voeren: kleine metselwerken, beton- en bekistingswerken, betonherstellingen, verwerken van blauwe hardsteen,… verantwoordelijkheid op te nemen voor de kwalitatieve en rendabele uitvoering van het werk.

  • Bediende Inbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een callcenter in het Gentse zijn wij op zoek naar een medewerker (/-ster). Je staat in voor de inbound telefoontjes en doet aan upselling en afsprakenbeheer. Je werkt van 8u30-16u ofwel 12u-20u: tijdens deze uren moet je dus steeds beschikbaar zijn. Je zal 1 weekend op de twee moeten werken (zaterdag of zondag), zo heb je een recupdag tijdens de week. Belangrijk om te weten, de eerste drie maanden zal je enkel in de late shift meewerken van 12u tot 20u. Nadien kan je uurrooster bekeken worden. De agenten die op deze afdeling werken ontvangen oproepen van klanten van Proximus die een vraag hebben over hun factuur. De agenten helpen de klant verder maar proberen op het einde van het gesprek nog een upsell te doen. Voor deze functie moet je vaardig zijn in het Nederlands: meertaligheid is een plus maar geen vereiste.

  • HUISHOUDHULP VICHTE (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bierbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp Booischot (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Tactisch aankoper Medisch (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5771 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt ZNA overkoepelend. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Aankoop Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor het aankopen van goederen en/of diensten – in samenspraak met de betrokken stakeholders - volgens het TCO principe teneinde de interne diensten te gepasten tijde te kunnen bevoorraden met kwalitatieve goederen of te voorzien van kwalitatieve diensten conform de geldende wetgeving op de overheidsopdrachten. Je realiseert zelfstandig binnen de toegewezen inkoopgroepen de geplande en “ad hoc” aankoopdossiers. Op regelmatige basis wordt er per product of per project een marktstudie uitgevoerd en wordt er gericht contact opgenomen met leveranciers. Je onderhandelt over de prijs en de voorwaarden en stelt het contract op. Je werkt conform de Wet op de Overheidsopdrachten, stelt het lastenboek mee samen en je communiceert hierover met de interne klanten. Samen met je collega’s zorg je voor de uitvoering van de aankoopdossiers binnen “Compliance”. Het realiseren en opvolgen van savings/cost avoidance/added value services per dossier behoort tot jouw taken. Je werkt business cases mee uit samen met de strategische aankopers en biedt maximale ondersteuning aan de strategische aankopers. Je beantwoordt in 2e lijn vragen van interne klanten in verband met leveringen, klachten, prijzen en onderhoudt contacten met verschillende partijen binnen ZNA (artsen, verpleegkundigen, IT, (bio)technische dienst, juristen,…). Op regelmatige basis voer je leveranciersevaluaties en business reviews en initieer je verbeteracties, daar waar nodig, conform de JCI normen en bijhorende ME. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Andy Sempels – Manager Strategische Aankoop ZNA - contacteren op 03 217 74 64. Voel jij je aangesproken?

  • Bekister (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen restauratiewerken, zoeken wij een bekister. Je sluit aan bij een bestaande ploeg regio Brussel.

  • Technisch aankoper DV00506 (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Na een begeleide opleiding in het systeem en onze producten, krijg je de volgende verantwoordelijkheden: Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers. Je interpreteert bestelvoorstellen uit het ERP-systeem en zet ze om in bestellingen. Je overlegt met leveranciers en interne klanten om de beste service te leveren tegen de best onderhandelde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op, ten einde op tijd te kunnen leveren aan de klant. Je evalueert regelmatig ons leveranciersbestand en gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je beoordeelt en selecteert nieuwe leveranciers in een internationale context. Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren. Je hebt oog voor nieuwe productietechnieken en bespreekt dit met onze R&D- en productieafdeling. Je behandelt vragen van de klant die variëren van kwaliteitsafwijkingen t.e.m. factuurproblemen. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

  • werkbegeleider/coach schilder regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOBO@WERK

    Type: Vaste Job

    Coachen en begeleiding van medewerkers in het kader van hun persoonlijke ontwikkeling en hun loopbaan Actief meewerken met de groep medewerkers bij de uitvoering van de opdracht (= schilder- en behangwerken) advies geven aan klanten over materialen, technieken, kleuren… De opdracht op een duidelijke manier uitleggen aan de medewerkers Zorgen voor een klantgerichte en kwalitatieve uitvoering Groeikansen voor de medewerkers creëren op de werkvloer Zorgen voor het toepassen, uitvoeren en aanleren van de juiste procedures en technieken, ook op vlak van veiligheid Het optimaal plannen, afstemmen en coördineren van activiteiten en bijeenkomsten Regelmatig overleg met hoofd van de afdeling

Zoek naar antwoorden van PARIS-COUTURE in sociale netwerken
Look for responds of PARIS-COUTURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PARIS-COUTURE. Laat een reactie achter voor PARIS-COUTURE. PARIS-COUTURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PARIS-COUTURE. Leave a respond for PARIS-COUTURE. PARIS-COUTURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PARIS-COUTURE op de google maps. Adres en contacten PARIS-COUTURE
Location of PARIS-COUTURE on the google maps. Address and contacts of PARIS-COUTURE

Andere gerelateerde bedrijven als come PARIS-COUTURE PARIS-COUTURE: ROBERT LONDON | SOCIALIST. MUTUALITEIT | DE KEUSTER (VEILINGZAAL) | DI?T?TICIEN LEPAPE J. | ANNE KERVYN DE MEERENDRE

Other related companies as PARIS-COUTURE: ROBERT LONDON | SOCIALIST. MUTUALITEIT | DE KEUSTER (VEILINGZAAL) | DI?T?TICIEN LEPAPE J. | ANNE KERVYN DE MEERENDRE

PARIS-COUTURE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PARIS-COUTURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04598297119. Het bedrijf PARIS-COUTURE bevindt zich op het adres: BASILIEKSTRAAT 60; 1500; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 892,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 632,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dameskledingzaken; Kleding. Producten gemaakt in PARIS-COUTURE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PARIS-COUTURE is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PARIS-COUTURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PARIS-COUTURE, openstaande posities, locatie van PARIS-COUTURE op de kaart.

PARIS-COUTURE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is PARIS-COUTURE, company assigned to the tax number BE04598297119. The company PARIS-COUTURE is located at the address: BASILIEKSTRAAT 60; 1500; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 892,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 632,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dameskledingzaken; Kleding. Products created in PARIS-COUTURE were not found.
The main activity of PARIS-COUTURE is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PARIS-COUTURE is not available. You also can look at reviews of PARIS-COUTURE, open positions, location of PARIS-COUTURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PARIS-COUTURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PARIS-COUTURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PARIS-COUTURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PARIS-COUTURE, employees, financial statistics.