DEINZE YACHT CLUB

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • DEINZE YACHT CLUB
Private companiesReal Estate • DEINZE YACHT CLUB

Contactgegevens DEINZE YACHT CLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEINZE YACHT CLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEINZE YACHT CLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DESIR? DELCROIXSTRAAT 5; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 93860916 (+32-93860916) 93860916 (+32-93860916)

Fax (fax): +32 (19) 897-74-21 +32 (19) 897-74-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEINZE YACHT CLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEINZE YACHT CLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEINZE YACHT CLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEINZE YACHT CLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEINZE YACHT CLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEINZE YACHT CLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEINZE YACHT CLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEINZE YACHT CLUB
Products information DEINZE YACHT CLUB

BTW identificatienummer (tax): BE02104400634
Ondernemingsnummer: 9994506835
Hoofdstad (capital): 529,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 814,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in DEINZE YACHT CLUB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEINZE YACHT CLUB
(Get full report from official database of BE for DEINZE YACHT CLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEINZE YACHT CLUB
Addition kinds of activities for DEINZE YACHT CLUB

507202. Handgereedschap | Hand tools
701101. motels | Motels
30890106. Kruiken, kunststoffen | Jars, plastics
32920106. Tape, asbest | Tape, asbestos
34430000. Gemaakt plaatwerk (boilerwinkel) | Fabricated plate work (boiler shop)
41190102. Hoorse verhuur, met chauffeur | Hearse rental, with driver
76991808. Spiegel reparatie winkel | Mirror repair shop
91110404. Uitvoerende kantoren, lokale overheid | Executive offices, local government

Werken bij DEINZE YACHT CLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEINZE YACHT CLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEINZE YACHT CLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEINZE YACHT CLUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende boekhouding Brucargo (6 maand) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je krijgt onder meer volgende taken: - Boeking van banken - Afronding van het kasstroomoverzicht - Beheer kleine contanten en kleine kassa - Aankoopfacturen (kosten van verkopen) scannen en boeken - Boeking van andere inkoopfacturen - Voorbereiding betalingen (incl. Urgenties) - Boeken van verkoopfacturen - Follow-up van eventuele herinneringsleveranciers - Voorbereiding incasso / debiteurenbeheer - Voorbereiding boeking van de kosten - Voorbereidingsrapporten zoals: o Inventory o Vaste activa - Voorbereiding BTW-aangifte - Voorbereiding salarisadministratie - Voorbereiding afsluiting van de maand -…

  • Operator (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen Je waakt erover dat de productie vlot en continue verloopt volgens de kwaliteitsvereisten Je volgt de richtlijnen van de leidinggevende en voert de taken naar behoren uit Je staat in voor een correcte en tijdige registratie van het productieproces (op papier of via de computer) Je voert basisonderhoud uit aan de machines en kan technische storingen detecteren en verhelpen. Je hebt een goed inzicht in de job en draagt actief bij tot de optimalisatie en verbetering van het productieproces Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Ben jij de sterke kracht die wij zoeken? (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij iemand die graag fysiek de handen uit de mouwen steekt? Heel de dag zakken van 25 kg spreekt jou aan vanwege de gratis fitness? Je hebt geen stofallergie? Dan ben jij de ideale kandidaat voor onze klant te Heist-op-den-Berg.

  • Plaatser binnendeuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Genk, een familiebedrijf in volle bloei, zijn wij op zoek naar een plaatser van houten binnendeuren. Dagelijks vertrek je vanuit het bedrijf in Genk naar de verschillende werven. Je plaatst houten binnendeuren die in het eigen atelier op maat gemaakt zijn. De meeste klanten zijn particulieren. In deze functie zal je over het algemeen alleen of per 2 werken.

  • Boekhouder (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Berchem, regio Antwerpen, kijken wij uit naar een ervaren boekhouder. Als boekhouder heb je volgend takenpakket:   Je draagt de verantwoordelijkheid over een aantal cliëntendossiers binnen het eigen vakgebied en beheert deze op een autonome manier van A tot Z. Waar je bepaalde deeltaken in grotere dossiers voor eigen rekening neemt, weet je naargelang jouw ervaring de meer eenvoudige taken efficiënt te delegeren en nauwgezet op te volgen. Tevens bereid je de jaarrekening van jouw cliënten voor en werk je deze, inclusief alle fiscale implicaties, af. Afhankelijk van het type dossier sta je zelf in voor de bespreking van de jaarrekening of vergezel je hierbij de relatiebeheerder. Door mee te denken, te anticiperen en een ruime interesse te tonen voor de cliënt achter de dossiers, weet je een vertrouwensrelatie op te bouwen met je cliënteel. Daarnaast weet je naargelang jouw ervaring nieuwe medewerkers in het team succesvol te coachen en te integreren.

  • Polyvalent technisch productiemedewerker (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze toffe - heel gevarieerde job - wordt je ingezet als 'vlieger'. Je wordt ingezet op verschillende locaties in productie: - Inspectie - kwaliteitscontrole - Heftruckwerk - Needlepunch - Thermofixeer - Ondersteunende taken in de technische dienst. Kortom een supertoffe job voor iemand die variatie in zijn job wil. Je werkt hoofdzakelijk in daguren, maar kan ook ingeschakeld worden in ploeg (sporadisch) of nachtwerk.

  • Sint en Piet (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Melle zijn wij op zoek naar een Sint en Piet voor op 11 november. Je kan u helemaal inleven in de wereld van kinderen: lachen, dansen, zingen, springen. Ervaring als Sint en/of Piet is een must. Indien je al over de kledij beschikt is dit zeker een pluspunt.

  • Medewerker recyclagepark (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Zorg jij ervoor dat je studentenkamer er altijd opgeruimd en netjes bij ligt? Dan bij jij de student die wij zoeken voor onze vacature als parkwachter bij Igean! Voor deze job zoeken we iemand die als parkwachter aan de slag wil gaan in het containerpark dat wordt beheerd door Igean. Hier is geen enkele werkdag hetzelfde: je moet dus van afwisseling houden! Jij heet de bezoekers welkom in het recyclagepark en kijkt het afval na dat ze willen komen sorteren. Een vlotte babbel in het Nederlands gaat je makkelijk af: jij zorgt ervoor dat iedere bezoeker zijn afval in de juiste container deponeert. Loopt het toch eens mis, kan je op een vriendelijke manier uitleggen hoe er best gesorteerd kan worden. Een stappenteller heb jij niet meer nodig, je bent de hele dag in de weer en dit zowel in openlucht als binnen.

  • Jobstudent (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Teamleader Technische helpdesk (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent eindverantwoordelijke voor het organiseren van het helpdeskteam. Je gaat voor outperformance. Je plant, organiseert en runt alle interventie- en onderhoudsactiviteiten. Zo zorg je ervoor dat klanten hun bezoek aan een Q8-station veilig en aangenaam ervaren. Je respecteert de normen en procedures hierbij en werkt/denkt op een kostenefficiënte manier. Je organiseert de helpdesk en coacht de 5 medewerkers. Hierdoor creëer en behoud je een competent, gemotiveerd en efficiënt team. Jullie verwerken meer dan 1000 meldingen per maand en zorgen ervoor dat het aantal storingen en tijd tot reparaties tot een minimum herleid worden. Jullie gaan voor continue verbetering van jullie activiteiten. Je bent betrokken bij de planning van preventieve en correctieve onderhoudsactiviteiten, nodig om de operationele continuïteit en de conformiteit van het netwerk te waarborgen. Je bent, samen met je helpdeskteam, verantwoordelijk voor de 1e lijn helpdeskreparaties en gerelateerde acties/interventies. Als leidinggevende optimaliseer je de interne en externe communicatie tijdens de interventie- en onderhoudsactiviteiten om maximale efficiëntie te bereiken. Je hebt contacten met leveranciers en de ingenieurs die de stations beheren. Ook verzekeringsissues neem je op. Tot slot is het belangrijk te onthouden dat jouw team het eerste contactpunt is met de mensen in de stations en shops. En dit voor alle technische en operationele problemen die voorkomen.

  • Verpleegkundige De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse zorg en verpleging, medicatietoediening, wondzorg, opvolgen zorgplan en /of revalidatieplan en de psychologische ondersteuning van de patiënt. Je registreert in het elektronisch zorgdossier. Je bepaalt en volgt de behoeften van onze patiënt in overleg met de collega’s.

  • Uitzendconsulent m/v (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: KAMEO JOBS

    Type: Vaste Job

    Je gaat op zoek geschikte kandidaten voor onze vacatures. Je screent de kandidaten op basis van een uitgebreid interview Je gaat op zoek naar vacatures voor onze kandidaten want jij kent je kandidaat als geen ander Je adviseert je klant en je kandidaat gedurende het hele traject van de selectie Telefonische prospectie schrikt je niet af om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. Je hebt geen nood aan een vastomlijnde opdracht en kan de stress aan van een druk kantoor Je zorgt voor een correcte administratie

Zoek naar antwoorden van DEINZE YACHT CLUB in sociale netwerken
Look for responds of DEINZE YACHT CLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEINZE YACHT CLUB. Laat een reactie achter voor DEINZE YACHT CLUB. DEINZE YACHT CLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEINZE YACHT CLUB. Leave a respond for DEINZE YACHT CLUB. DEINZE YACHT CLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEINZE YACHT CLUB op de google maps. Adres en contacten DEINZE YACHT CLUB
Location of DEINZE YACHT CLUB on the google maps. Address and contacts of DEINZE YACHT CLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come DEINZE YACHT CLUB DEINZE YACHT CLUB: Schumacher K | HUIS VERILLINE | Van den Boer S | A.R.D. BELGIUM NV | VINCENZO MOSCATO

Other related companies as DEINZE YACHT CLUB: Schumacher K | HUIS VERILLINE | Van den Boer S | A.R.D. BELGIUM NV | VINCENZO MOSCATO

DEINZE YACHT CLUB is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEINZE YACHT CLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02104400634. Het bedrijf DEINZE YACHT CLUB bevindt zich op het adres: DESIR? DELCROIXSTRAAT 5; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 529,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 814,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in DEINZE YACHT CLUB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEINZE YACHT CLUB is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEINZE YACHT CLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEINZE YACHT CLUB, openstaande posities, locatie van DEINZE YACHT CLUB op de kaart.

DEINZE YACHT CLUB is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEINZE YACHT CLUB, company assigned to the tax number BE02104400634. The company DEINZE YACHT CLUB is located at the address: DESIR? DELCROIXSTRAAT 5; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 529,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 814,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in DEINZE YACHT CLUB were not found.
The main activity of DEINZE YACHT CLUB is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DEINZE YACHT CLUB is not available. You also can look at reviews of DEINZE YACHT CLUB, open positions, location of DEINZE YACHT CLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEINZE YACHT CLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEINZE YACHT CLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEINZE YACHT CLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEINZE YACHT CLUB, employees, financial statistics.