A.R.D. BELGIUM NV

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • A.R.D. BELGIUM NV
Private companiesReal Estate • A.R.D. BELGIUM NV

Contactgegevens A.R.D. BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.R.D. BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.R.D. BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meiskensbeekstr 99 1851 Grimbergen Humbeek, België

Telefoon (phone): 32.24 52 20 05 32.24 52 20 05

Fax (fax): 32.24 52 23 50 32.24 52 23 50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.R.D. BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.R.D. BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.R.D. BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.R.D. BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.R.D. BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.R.D. BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.R.D. BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.R.D. BELGIUM NV
Products information A.R.D. BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE02411743164
Ondernemingsnummer: 8762664794
Hoofdstad (capital): 998,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 685,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Vehicles - accessories and equipment

Product categorie (product category): Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.R.D. BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for A.R.D. BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.R.D. BELGIUM NV
Addition kinds of activities for A.R.D. BELGIUM NV

367799. Elektronische spoelen en transformatoren, nec | Electronic coils and transformers, nec
28160102. Blanc fixe (bariumsulfaat) | Blanc fixe (barium sulfate)
34790209. Inzameling, met inbegrip van porselein, van metaalproducten | Enameling, including porcelain, of metal products
47310103. Customhouse makelaars | Customhouse brokers
50639904. Motorregelaars, voorgerechten en relais: elektrisch | Motor controls, starters and relays: electric
50850201. Lederen riem, verpakking | Leather belting, packing
50940100. Edelstenen en metalen | Precious stones and metals
83220602. Helpende handdienst (grootbroer, enz.) | Helping hand service (big brother, etc.)

Werken bij A.R.D. BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.R.D. BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.R.D. BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.R.D. BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor IT? Check ! Interesse om te werken in een logistieke en dynamische wereld? Check ! Dan ben jij misschien wel de Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v die wij zoeken voor een internationale logistieke klant te Brucargo. Interesse? Lees dan zeker verder hoe jou dag er kan uitzien. Hoe ziet jouw uitdaging eruit ? DHL Aviation is het sorteercentrum van DHL Express in België. De zendingen van onze klanten worden per truck of per vliegtuig aangeleverd en vervolgens op destinatie uitgesorteerd waarna ze opnieuw op truck of vliegtuig richting bestemming worden geladen. Als IT Field Support Officer kom je terecht in een team van 6 personen. Je staat mee in voor de ondersteuning van de interne gebruikers, dit zowel in de kantoren als in het magazijn. We praten over ongeveer 700 pc’s, 150 printers, 500 handscanners en een 400-tal telefoons. Wat zijn jouw voornaamste taken ? Je werkt met een ticketing tool en je levert 1st en 2nd line support in geval van problemen met hardware, Active Directory, netwerk patching, Windows troubleshooting, MS Office en bedrijfsspecifieke applicaties. Dit kan remote, maar vaak ga je hiervoor langs bij de gebruikers op de werkvloer. Je voert ook preventief onderhoud uit op alle hardware. Je installeert en configureert nieuwe werkposten met de bijhorende software. Je escaleert problemen naar de betrokken diensten of teams en zorgt voor een accurate opvolging. Je werkt mee aan het verbeteren van de IT omgeving en aan het optimaliseren van de IT dienstverlening. Je verzorgt de administratie met betrekking tot je interventies.

  • Administratief medewerker klantendienst (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ASAP IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: - Opname van de binnenkomende bestellingen alsook de opvolging ervan - Klanten te woord staan en helpen, dit zowel telefonisch als via mail - Allround administratieve taken Je staat hierbij in nauw contact met de productieafdeling.

  • Onderhoudstechnieker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in de regio van Oudenaarde en gespecialiseerd in het produceren van flessen, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker dag. Hierbij sta je in voor het uitvoeren van klein een grote onderhoudswerkzaamheden, zowel op preventief als curatief vlak. Matrijzenwissels, kernwissels en schuivenwissels behoren tot je takenpakket.

  • Huishoudhulp regio Roeselare - Beveren (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudelijke hulp in Hooglede, Gits - vanaf 10 tot 38u per week (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Hooglede en Gits. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Mooie loonvoorwaarden, vaste job, maaltijdcheques, extralegale voordelen, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • Commerciële Student gezocht voor Communicatiebureau (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een communicatiebureau gelegen in de regio Zele, zijn wij op zoek naar een student die telefonische prospectie en opvolging kan doen. Concreet neem je hiervoor volgend takenpakket voor je rekening: Het aanleggen van een database Het bedrijf telefonisch voorstellen bij prospecten Specifieke acties toelichten Afspraken inplannen Offertes opmaken en doorsturen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Meertalig Technisch Commercieel Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een Meertalig Technisch Commercieel Medewerker. -Assistent van de export manager / key account manager -Rechtstreeks contactpersoon voor de 2 Franstalige verkopers -Orderverwerking en facturatie van de bestellingen van de vestigingen (NL en IT) -Technische vertalingn -Volledige administratieve verwerking van order tot factuur -Telefonisch contact met de klanten -Voorbereiden van contracten, boeken van vluchten en hotels, documentair krediet,...

  • Product testing coördinator (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Als tester van beautyproducten ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw producten. Hiervoor creëer je testings, volg je trends op en ben je het aanspreekpunt over jouw producten binnen het bedrijf.

  • Customer service medewerker NL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een customer service medewerker retail. Je zal terechtkomen in het intern commercial team en werkt als klantendienstmedewerker voor de Nederlandstalige klanten. Jouw takenpakket kan bestaan uit: - Telefonisch contact met de verschillende verkooppunten en particulieren. - Klantencontact via telefoon, e-mail of chat. - Verwerken en controleren van campagnes en promoties. - Promoties implementeren naar de klanten toe. - Resultaten rapporteren van verkoopacties. - Professionele afhandeling van eventuele klachten/conflicten.

  • Bewakingsagent parkeerbeheer M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    Voor een dynamisch, jong en groeiende bewakingsonderneming zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) voor het parkeerbeheer te Leuven. Uw taken bestaan eruit om te observeren, te controleren en te rapporteren. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van de geparkeerde wagens in de betalende parkeerzones of blauwe zones van de Stad Leuven (Leuven, Kessel-Lo, Heverlee). Je stelt de materiële feiten vast en kan in gezet worden in 3 verschillende shiften.

Zoek naar antwoorden van A.R.D. BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of A.R.D. BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.R.D. BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor A.R.D. BELGIUM NV. A.R.D. BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.R.D. BELGIUM NV. Leave a respond for A.R.D. BELGIUM NV. A.R.D. BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.R.D. BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten A.R.D. BELGIUM NV
Location of A.R.D. BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of A.R.D. BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A.R.D. BELGIUM NV A.R.D. BELGIUM NV: BBL | Moortgat-Vermeir | CUVELIER | HUIS AZUR | KANTOOR VERBI

Other related companies as A.R.D. BELGIUM NV: BBL | Moortgat-Vermeir | CUVELIER | HUIS AZUR | KANTOOR VERBI

A.R.D. BELGIUM NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.R.D. BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02411743164. Het bedrijf A.R.D. BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Meiskensbeekstr 99 1851 Grimbergen Humbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 998,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 685,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Vehicles - accessories and equipment.
De hoofdactiviteit van A.R.D. BELGIUM NV is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.R.D. BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.R.D. BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van A.R.D. BELGIUM NV op de kaart.

A.R.D. BELGIUM NV is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.R.D. BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE02411743164. The company A.R.D. BELGIUM NV is located at the address: Meiskensbeekstr 99 1851 Grimbergen Humbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 998,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 685,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Vehicles - accessories and equipment.
The main activity of A.R.D. BELGIUM NV is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.R.D. BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of A.R.D. BELGIUM NV, open positions, location of A.R.D. BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.R.D. BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.R.D. BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.R.D. BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.R.D. BELGIUM NV, employees, financial statistics.