B.C. ZILVERSPAR

Contactgegevens B.C. ZILVERSPAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.C. ZILVERSPAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.C. ZILVERSPAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GERAARDSBERGSESTRAAT 123; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53786226 (+32-53786226) 53786226 (+32-53786226)

Fax (fax): +32 (69) 973-32-21 +32 (69) 973-32-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.C. ZILVERSPAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.C. ZILVERSPAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.C. ZILVERSPAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.C. ZILVERSPAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.C. ZILVERSPAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.C. ZILVERSPAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.C. ZILVERSPAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.C. ZILVERSPAR
Products information B.C. ZILVERSPAR

BTW identificatienummer (tax): BE08207855224
Ondernemingsnummer: 7271545410
Hoofdstad (capital): 748,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 750,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in B.C. ZILVERSPAR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.C. ZILVERSPAR
(Get full report from official database of BE for B.C. ZILVERSPAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.C. ZILVERSPAR
Addition kinds of activities for B.C. ZILVERSPAR

344600. Architectonisch metaalwerk | Architectural metalwork
799702. Boten en zwemclubs | Boating and swimming clubs
29110702. Brandstofadditieven | Fuel additives
30530200. Inpak materiaal | Packing materials
36340508. Massage machines, elektrisch, behalve schoonheid / kapper winkels | Massage machines, electric, except for beauty/barber shops
37280000. Vliegtuigonderdelen en -uitrusting, nec | Aircraft parts and equipment, nec
38229912. Limietcontroles, residentiële en commerciële verwarmingssoorten | Limit controls, residential and commercial heating types

Werken bij B.C. ZILVERSPAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.C. ZILVERSPAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.C. ZILVERSPAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.C. ZILVERSPAR. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOPER/ ASSISTENT ZAAKVOERDER (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouwtakenpakket zal bestaan uit 2 grote luiken: VERKOOP Als echte mensenkenner kan je overweg met een gevarieerde waaier aan klanten. Je weet techniek en strategie toe te passen op een gemoedelijke manier. Je adviseert begeleidt en sluit af. Als verkoper –assistent zaakvoerder zorg je ervoor dat jij de klant zijn vertrouwenspersoon wordt en dat hij geregeld terugkeert naar ‘jouw' filiaal. In deze functie heb je uiteraard ook oog voor de projecten in jouw streek. Andere verkopers zullen beroep doen op jou voor tips bij een veeleisende klant. Door een commerciële teamgeest te creëren weet jij steeds de verkoopcijfers te behalen. ASSISTENT ZAAKVOERDER Je ondersteunt de zaakvoerder en kan hem ook tijdelijk vervangen. In deze verantwoordelijkheid krijg je proactief zicht op wat er in Etceterra moet gebeuren en je begeleidt het behalen van het resultaat. Je kan administratief je mannetje staan evengoed aansturend als uitvoerend. Je werkt rechtstreeks samen met 5 bedienden en 3 arbeiders.

  • Schilder/behanger (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werkt oppervlakken af en versiert ze door verf, hars, vernis, … aan te brengen na manuele of mechanische voorbereiding van de ondergrond. Plaatst muurbekleding (behang, stofbehang, …). Bijkomende activiteiten kunnen zijn: vloerbekleding plaatsen (vast tapijt, linoleum, …), ramen plaatsen, …

  • chauffeur C/CE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor deze job als bekister met rijbewijs CE moet voldoen aan de volgende kwalificaties: je bent in het bezit van een rijbewijs CE je staat open om mee te helpen op de werven je ziet werk en springt bij waar nodig is je kan reeds ervaring voorleggen als bekister je bent een teamplayer

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Haasrode, 8 uur per week (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Haasrode. Het gastgezin heeft iemand nodig die werk ziet liggen en het dùrft in handen te nemen. Bijvoorbeeld, de was en strijk; oven, frigo en diepvries proper maken, kasten opruimen, terras en tuinmeubelen netjes houden,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Commercieel assistent (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Technisch medewerker met commerciële feeling Als rechterhand van de Sales Manager fungeer je als hét aanspreekpunt richting klanten en potentiële klanten. Je ontleedt prijsaanvragen, werkt technische oplossingen uit en staat in voor de calculatie- en prijsberekeningen. Vervolgens werk je de offerte uit en bespreek je deze zowel technisch als commercieel tot aan de verkoopovereenkomst. Bovendien zorg je voor de volledige coördinatie van het salestraject zowel binnen de eigen organisatie (engineering, aankoop en productie) als in communicatie met de klant Het bezoeken van (potentiële) klanten, zowel in binnen-als buitenland behoren in beperkte mate ook tot jouw takenpakket. Lopende offertes volg je nauwgezet op.

  • TECHNISCH COMMERCIEEL BEDIENDE HOUTBEWERKINGSMACHINES (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de dienst na verkoop van A tot Z in België. Je staat in voor het opnemen en verwerken van de telefonische meldingen. Je stelt gerichte vragen zodat je een eerste technische diagnose kan opmaken. Je coördineert de planning van de techniekers voor de installatie en depannage van machines. Je onderhoudt nauwe contacten met de techniekers op de baan.

  • Boekhouder / Dossierbeheerder - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gerenommeerd accountantskantoor in Herentals op zoek naar dynamische boekhouder. Droom jij ervan om deel uit te maken van een team met een uitstekende reputatie? Wil jij werken in een supermodern kantoor dat eveneens vooruitstrevend te werk gaat? Proficiat, je hebt zonet jouw nieuwe job gevonden! Le Grand & Associates, financieel selectie- en rekruteringsbureau gespecialiseerd in Accountancy, Tax, Audit en Legal profielen, is op zoek naar een dossierbeheerder met een brede ervaring voor een topkantoor in Herentals. Dit kantoor staat bekend om zijn vriendelijke service en dit steeds op maat van de klant. Jouw functie: Je fungeert als boekhoudkundig en fiscaal expert. Je voert eindbesprekingen met de klanten waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je staat in voor de afsluitingen en de fiscale aangiften. Je begeleidt eventueel minder ervaren medewerkers.

  • Onsite IT Support medewerker (Brussel & Vl Brabant) (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: ITS GROUP BENELUX

    Type: Vaste Job

    Als Onsite IT-support engineer sta je in voor HW en SW support bij de gebruiker. Je repareert PC's/Portables en printers. Daarnaast sta je samen met je collega's in voor de installatie van nieuwe werkposten ( hardwarematig + imaging). Je installeert nieuwe software en lost SW-matige problemen op ( Windows, connectivity, mail, apllicaties, ....) ; kortom all- round troubleshooting

  • Regionale Sales representant(e) Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • Eurostaff - IT Architect (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is an established consultancy and is actively looking for an IT Architect, to support a number of ongoing business & IT projects. Their main office is is Liège. Essential Relevant architecture experience Knowledge of some architecture framework (eg TOGAF, ArchiMate) Familiarity with Service Oriented Architecture concepts Experience in an Agile environment Great communication & collaboration skills Stress resistant & flexible wrt the organization's maturity in governance effectiveness Desirable Insurance industry experience Alfresco Scriptura Guidewire ESB Accounting Thanks for your reply with CV, day rate and availability !

  • Tour Guide Brussels (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    At Viva’s Tour we are looking for free lance tour guides in Brussels in English language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Once becoming a guide, you need to register as independant. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van B.C. ZILVERSPAR in sociale netwerken
Look for responds of B.C. ZILVERSPAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.C. ZILVERSPAR. Laat een reactie achter voor B.C. ZILVERSPAR. B.C. ZILVERSPAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.C. ZILVERSPAR. Leave a respond for B.C. ZILVERSPAR. B.C. ZILVERSPAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.C. ZILVERSPAR op de google maps. Adres en contacten B.C. ZILVERSPAR
Location of B.C. ZILVERSPAR on the google maps. Address and contacts of B.C. ZILVERSPAR

Andere gerelateerde bedrijven als come B.C. ZILVERSPAR B.C. ZILVERSPAR: VAN OVERSCHELDE G. SA | FORTIS | Mobital Kantooruitrusting NV | Serru G | GARAGE SNICKERS S.P.R.L.

Other related companies as B.C. ZILVERSPAR: VAN OVERSCHELDE G. SA | FORTIS | Mobital Kantooruitrusting NV | Serru G | GARAGE SNICKERS S.P.R.L.

B.C. ZILVERSPAR is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.C. ZILVERSPAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08207855224. Het bedrijf B.C. ZILVERSPAR bevindt zich op het adres: GERAARDSBERGSESTRAAT 123; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 748,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 750,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in B.C. ZILVERSPAR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.C. ZILVERSPAR is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.C. ZILVERSPAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.C. ZILVERSPAR, openstaande posities, locatie van B.C. ZILVERSPAR op de kaart.

B.C. ZILVERSPAR is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.C. ZILVERSPAR, company assigned to the tax number BE08207855224. The company B.C. ZILVERSPAR is located at the address: GERAARDSBERGSESTRAAT 123; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 748,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 750,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs. Products created in B.C. ZILVERSPAR were not found.
The main activity of B.C. ZILVERSPAR is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of B.C. ZILVERSPAR is not available. You also can look at reviews of B.C. ZILVERSPAR, open positions, location of B.C. ZILVERSPAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.C. ZILVERSPAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.C. ZILVERSPAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.C. ZILVERSPAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.C. ZILVERSPAR, employees, financial statistics.