A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS

Contactgegevens A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLAPSTRAAT 21; 9831; SINT-MARTENS-LATEM, België

Telefoon (phone): 92829036 (+32-92829036) 92829036 (+32-92829036)

Fax (fax): +32 (84) 572-73-43 +32 (84) 572-73-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS
Products information A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS

BTW identificatienummer (tax): BE08137542724
Ondernemingsnummer: 9169982910
Hoofdstad (capital): 319,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 643,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS
(Get full report from official database of BE for A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS
Addition kinds of activities for A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS

345201. Pins | Pins
609900. Functies in verband met depositobanken | Functions related to deposit banking
10999906. Thoriumertsmijnbouw | Thorium ore mining
14990107. Ruby mijnbouw | Ruby mining
24990805. Verfstokken, hout | Paint sticks, wood
35469904. Hamers, draagbaar: elektrisch of pneumatisch, chipping, enz. | Hammers, portable: electric or pneumatic, chipping, etc.
51990300. Huisdieren en huisdieren benodigdheden | Pets and pet supplies
63519904. Hypotheekgarantieverzekering | Mortgage guarantee insurance
87419905. Restaurant management | Restaurant management

Werken bij A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente customer service medewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE JOHNSON & JOHNSON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klantgericht en gebruik je graag jouw talen? Perfect! Parfait! Dan pas je zeker binnen de internationale setting van het bedrijf. De afdeling customer service van Johnson & Johnson Medical is momenteel in volle verandering: er werden nieuwe computersystemen geïmplementeerd, de taakverdeling binnen het team wordt herbekeken, er verdwijnen bepaalde taken (zoals order entry) en er komen andere verantwoordelijkheden in de plaats. Er werken momenteel zo'n 15-tal gemotiveerde werknemers die healthcare professionals te woord staan: zowel bedrijven als particulieren. Samen met jouw collega's ben je als Polyvalente Customer Service Representative verantwoordelijk voor volgend takenpakket: inbound telefonie algemene opvolging en dienstverlening na verkoop correct verwerken en opvolgen van retourzendingen verantwoordelijk voor een correcte facturatie: manuele facturen opmaken, facturatieproblemen analyseren en opvolgen,debit/credit nota's opmaken opvolgen mailbox opvolgen van back orders allerlei: prijsbevestigingen opmaken, shipments opvolgen, facturatie, klachtenbehandeling,... back-up zijn voor order entry taken samen met het management meewerken aan de lopende veranderingsprojecten Deze vacature biedt een job gedurende minimum 12 maanden en er is kans op een vast contract na 6-12 maanden succesvolle interimperiode.

  • orderpicker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor Volvo Logistics zoeken wij dringend orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt via headset. Hierbij hef je oog voor kwaliteit en snelheid.

  • Schadebeheerder (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een ongeval is snel gebeurd. Op zo een moment is het cruciaal dat er aan de bestuurders op een efficiënte en klantvriendelijke manier verder geholpen kunnen worden Je zal ingezet worden om de schadedossiers van A tot Z af te handelen voor de voertuigen die tot ons wagenpark behoren. Wat wordt er nu van jou verwacht? - Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten om er op die manier voor te zorgen dat de klant een perfecte dienstverlening zal krijgen. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor zowel de interne als externe klanten en leveranciers, waarbij je iedereen op de hoogte houdt van de voortgang van het dossier. - Je hebt continu oog voor de klanttevredenheid en neemt indien nodig de juiste acties - Je beheerst de afspraken uit de Service Level Agreements op jouw vakgebied en komt deze na - Je draagt bij om de Key Performance Indicators van je afdeling te bereiken

  • Chef / gerant (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Voor onze uitbating te Sint Pieters Woluwe zijn we op zoek naar een gedreven horecaprofessional wie een grote passie voor kwaliteitscatering uitstraalt. * Als chef-gerant van deze uitbating ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenmedewerkers en schrikt het jou niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. * Je bent verantwoordelijk voor en neemt deel aan de productie van maaltijden alsook het opstellen van de menu's * Je bent verantwoordelijk voor het coachen van een team van 6 personen: je legt de taken van uw team vast rekening houdend met de motivatie en teamspirit * Je staat in voor de praktische organisatie, uitvoering en controle van de werkzaamheden . * Je zorgt voor efficient werkvoortgang en lost problemen op. * Je waarborgt de naleving van richtlijnen i.v.m. productie (keukenactiviteiten), kwaliteit & hygiëne (HACCP) * Je doet de bestellingen via intranet. * Je controleert en je beheert de foodcost. * Je controleert de leveringen (overeenstemming, kwaliteit, hoeveelheid, respect van de leveringsprocedures) * Je zorgt daarenboven voor een optimaal food cost beheer van jouw keuken waarbij je er steeds in slaagt om kwaliteitsvolle & gezonde maaltijden voor te stellen.

  • Customer service en back office medewerkers NL/FR in Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Exhouse Call&Customer Support BXL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service agent zal je op een project bij één van onze grote klanten aan de slag gaan: een informatielijn voor verkeersboetes. Je zal burgers aan de lijn krijgen die vragen hebben over een verkeersboete, die extra informatie willen, die niet akkoord gaan met hun boete en willen weten wat ze moeten doen... Je geeft hen alle nodige informatie en legt hen de procedures uit. Je staat burgers te woord in het Nederlands en het Frans. Daarnaast bestaat een deel van je takenpakket uit backoffice taken, voornamelijk het ingeven van betwistingen in het systeem.

  • METSER (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metser: Kan je volledig zelfstandig werken Beschik je over de nodige passie voor je werk Ben je een echte teamplayer Heb je inzicht in het werk Kan je planlezen Heb je een technische achtergrond Werk je volgens de veiligheidsvoorschriften Kan je profielen uitzetten Kan je façade en ruwbouw metsen Kan je zowel in de mortel als met lijm metsen Heb je ervaring met klein handgereedschap

  • Huishoudhulp Tielt, Aarsele, Kanegem, Dentergem, Markegem,Ruiselede,Pittem (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een huishoudhulp voor regio Tielt en omliggende gemeentes U staat in voor de huishoudelijke taken in de privé woning van de klant. De belangrijkste taken zijn schoonmaken en strijken. Dit kan eventueel aangevuld worden met maaltijden (voor-)bereiden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Kortemark (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Commercieel studententalent gezocht! (Zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren? Is sociaal contact je ding? Aarzel dan niet en lees verder! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • monteur beurs 16/11 en 23/11 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt volledige bar- en grootkeuken uitrusting voor café, restaurant, funeraria, scholen en gemeenschapinstelling. Ze zoeken een handige student (m/v) om de beursstand mee te gaan helpen opbouwen voor een beurs te Gent. Je dient beschikbar te zijn op vrijdag 16/11 en vrijdag 23/11. Op 16/11 ga je de stand moeten mee helpen opbouwen en op 23/11 ga je mee de stand helpen afbreken. Je vertrekt rond 4u ('s morgens vanuit Hasselt samen met enkele vaste medewerkers) en bent in de namiddag terug (afhankelijk van het verkeer).

  • CARROSSIER-PLAATSLAGER (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: CARROSSERIE LECLUYSE

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een carrossier-plaatslager met ervaring. Je taak bestaat uit voorbereiding, plaatslagen en richten.

  • Hoofdarts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van het directiecomité geeft u mee vorm aan de missie en de visie van het ziekenhuis. U neemt de organisatie en coördinatie van de medische activiteiten voor uw rekening met oog voor kwaliteit en samenwerking. U neemt initiatieven om de ziekenhuisartsen te betrekken bij een geïntegreerde werking via effectieve medische stafwerking. U werkt mee aan de uitbouw van het ziekenhuisnetwerk Oost-Vlaams-Brabant, en de verdere uitbouw van de transmurale zorg naar de eerstelijnszone. U werkt samen met alle belanghebbenden een regionaal zorgstrategisch plan uit. U ontwikkelt een duidelijke visie op de gezondheidszorg en denkt mee op strategisch niveau. Als lid van het directiecomité bent u nauw betrokken bij de voorbereidingen en realisatie van het nieuwbouwziekenhuis. U rapporteert aan de algemeen directeur.

Zoek naar antwoorden van A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS in sociale netwerken
Look for responds of A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS. Laat een reactie achter voor A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS. A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS. Leave a respond for A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS. A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS op de google maps. Adres en contacten A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS
Location of A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS on the google maps. Address and contacts of A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS

Andere gerelateerde bedrijven als come A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS: STEEL BENDING COMPANY NV | Roy-Sie TL | WOONERF DE MEERE | Den Exter L | ROLAND DUPUIS

Other related companies as A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS: STEEL BENDING COMPANY NV | Roy-Sie TL | WOONERF DE MEERE | Den Exter L | ROLAND DUPUIS

A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08137542724. Het bedrijf A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS bevindt zich op het adres: KLAPSTRAAT 21; 9831; SINT-MARTENS-LATEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 319,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 643,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS, openstaande posities, locatie van A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS op de kaart.

A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS, company assigned to the tax number BE08137542724. The company A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS is located at the address: KLAPSTRAAT 21; 9831; SINT-MARTENS-LATEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 319,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 643,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportclubs. Products created in A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS were not found.
The main activity of A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS is not available. You also can look at reviews of A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS, open positions, location of A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.T.B. DE MOUNTAIN-FREAKS, employees, financial statistics.