Den Exter L

Contactgegevens Den Exter L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Den Exter L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Den Exter L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Driesstraat 107; 9050; Gent (Ledeberg), België

Telefoon (phone): 09 230 36 03 (+32-09 230 36 03) 09 230 36 03 (+32-09 230 36 03)

Fax (fax): 09 230 36 03 (+32-09 230 36 03) 09 230 36 03 (+32-09 230 36 03)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Den Exter L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Den Exter L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Den Exter L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Den Exter L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Den Exter L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Den Exter L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Den Exter L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Den Exter L
Products information Den Exter L

BTW identificatienummer (tax): BE07457489013
Ondernemingsnummer: 5453308105
Hoofdstad (capital): 895,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 691,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Den Exter L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Refrigerators and freezers - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Den Exter L
(Get full report from official database of BE for Den Exter L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Den Exter L
Addition kinds of activities for Den Exter L

553199. Auto- en thuisbenodigdheden, nec | Auto and home supply stores, nec
754200. wasstraten | Carwashes
24930101. Bouwbord, behalve gips, NSK | Building board, except gypsum, nsk
32720309. Meubelen, tuin: beton | Furniture, garden: concrete
50870300. Schoonmaak- en onderhoudsmiddelen en benodigdheden | Cleaning and maintenance equipment and supplies
76299903. Kringplaat reparatie | Circuit board repair

Werken bij Den Exter L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Den Exter L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Den Exter L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Den Exter L. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG Lasser (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Tig-lassen van starre en flexibele buisleidingen

  • Secretariaatsmedewerker met perfecte kennis Frans (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Poperinge zoeken wij naar een secretariaatsmedewerker. Je voert verschillende taken uit om de collega's te ondersteunen in hun functie: ontvangen en klasseren van de binnenkomende post, email, fax, aannemen van telefoons. Je staat in voor het agendabeheer van de verantwoordelijken en medewerkers. Je organiseert vergaderingen. Je staat garant voor een goede verwerking van de administratieve taken.

  • Eerstelijnstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een eerstelijnstechnieker. Als storingstechnieker sta je in voor: Het oplossen van technische pannes en problemen aan de productielijnen. Je zorgt er dus voor dat de installaties operationeel blijven en voert de nodige procesvalidaties uit; Bij productiestoringen ben je het eerste aanspreekpunt. Je geeft advies aan de operatoren en werkt nauw samen met de shiftleaders. Je zal ook actief meewerken aan het continu verbeteren van het productieproces. Enkele belangrijke punten: Door de brede waaier aan geïnstalleerde technologieën krijg je te maken met mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, elektriciteit, blaasextrusie en dergelijke. Het machineparkt vernieuwt zich regelmatig, zodat je bij blijft met de nieuwste technologieën. Bij specifieke problemen kan je terugvallen op gespecialiseerde collega's. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding om het volledige proces en de techniek onder te knie te krijgen.

  • Assistant Controller (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf actief in de automobielsector, gelegen in Gent, is op zoek naar een tijdelijke Assistant Controller. Heb je reeds ervaring met afsluittaken en controlling en ben je snel beschikbaar van december tot en met augustus? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Assistant Controller: Je bent verantwoordelijk voor het afsluitproces inclusief rapporteringen aan de groep (maand-, kwartaal- en jaarrapporteringen). Je staat in voor de SOX controles Je staat in voor het opmaken van de forecast en de budgetten Je staat in voor de consolidaties en reconciliaties Je behandelt de variantie analyses Je rapporteert aan de group controller

  • Verpakker 2-pl (zeer aantrekkelijk loon!!) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de firma Renson in Waregem zijn we op zoek naar een medewerk(st)er voor de verpakkingsafdeling. Volgende taken zullen tot je takenpakket behoren: Je voert een laatste kwaliteitscontrole uit vooraleer je de onderdelen verpakt Je wikkelt de onderdelen in beschermende folie en verpakt ze in kisten Je voorziet de verpakte goederen van het juiste etiket De onderdelen die je verpakt kunnen smalle stukken zijn, maar evengoed brede en zware onderdelen. Daarom is een fysiek goede conditie zeer belangrijk voor deze job.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bekkevoort – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student(e) Verkoop kledingwinkel (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingwinkel in Mechelen zijn we op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) die elke zaterdag kan werken. Je staat in voor het adviseren en verder helpen van de klanten, het op orde houden van de winkel en te helpen waar nodig. Met voorkeur heb je reeds ervaring in de verkoop en weet je van aanpakken.

  • Commercieel analyst voor de voedingssector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Roeselare zijn we op zoek naar een commercieel analyst: - Dit is voor het bedrijf een nieuw gecreëerde functie, gezien zij werken met private label producten - Je bouwt een grondige kennis van de markt op en doet hier analyse op - Je analyseert de klanten, producten en de trends - Je bent een belangrijke schakel tussen sales, productie, aankoop en R&D - Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie en waakt over het imago van de organisatie - Je neemt deel aan verschillende projecten en volgt de introductie van nieuwe klanten op Bedrijfsprofiel: Dit is een bedrijf actief in de voedingssector, dit in hoofdzaak voor private label producten. Het bedrijf is actief binnen een 60-tal landen en is hierin ook 1 van de sterke spelers.

  • Kelner/Dienster (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET ANKER

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een kelner (m/v) met zin voor verantwoordelijkheid. Als kelner bent u verantwoordelijk voor het serveren en opnemen van bestellingen/kennis van bieren is een pluspunt instaan voor een gastvrije en correcte service naar de gasten toe mise en place van de zaal Je hebt al enkele jaren ervaring in de horeca Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent klantgericht, vriendelijk betrouwbaar Je bent stressbestendig Je bent Nederlandstalig Een grondige kennis van bieren is zeker een groot pluspunt !

  • Commercieel Technisch Medewerker met IT skills (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technisch Medewerker met IT skills Voor onze klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een commercieel technisch medewerker met IT skills Je bent het aanspreekpunt voor de klanten, koeltechniekers, aan de afhaalbalie om hen snel van de juiste materialen te voorzien. Je bespreekt koeltechnische problemen met klanten en zoekt samen naar een gepaste oplossing Vanuit je kennis en ervaring weet je de juiste producten aan te reiken Samen met de account managager vorm je een perfect team. Je biedt ondersteuning bij het maken van berekeningen, het opmaken en opvolgen van zowel offertes als bestellingen alsook na het verkooptraject. Tenslotte draag je de verantwoordelijkheid over de opbouw en beheer van de webshop

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

  • Kamermeisje (jongen) - EXTRA (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Wij zijn altijd op zoek naar extra's voor op zaterdag, zondag en feestdagen. Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel .

Zoek naar antwoorden van Den Exter L in sociale netwerken
Look for responds of Den Exter L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Den Exter L. Laat een reactie achter voor Den Exter L. Den Exter L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Den Exter L. Leave a respond for Den Exter L. Den Exter L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Den Exter L op de google maps. Adres en contacten Den Exter L
Location of Den Exter L on the google maps. Address and contacts of Den Exter L

Andere gerelateerde bedrijven als come Den Exter L Den Exter L: CHRISTIANE BOYEN | GARAGE DE SOMVILLE | MUL-T-LOCK-CENTER/ JEAN CARDINAEL | De Ridder-Goossens | Philip Cnockaert

Other related companies as Den Exter L: CHRISTIANE BOYEN | GARAGE DE SOMVILLE | MUL-T-LOCK-CENTER/ JEAN CARDINAEL | De Ridder-Goossens | Philip Cnockaert

Den Exter L is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Den Exter L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07457489013. Het bedrijf Den Exter L bevindt zich op het adres: Driesstraat 107; 9050; Gent (Ledeberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 895,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 691,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Refrigerators and freezers - Retail. Producten gemaakt in Den Exter L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Den Exter L is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Den Exter L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Den Exter L, openstaande posities, locatie van Den Exter L op de kaart.

Den Exter L is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Den Exter L, company assigned to the tax number BE07457489013. The company Den Exter L is located at the address: Driesstraat 107; 9050; Gent (Ledeberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 895,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 691,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Refrigerators and freezers - Retail. Products created in Den Exter L were not found.
The main activity of Den Exter L is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Den Exter L is not available. You also can look at reviews of Den Exter L, open positions, location of Den Exter L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Den Exter L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Den Exter L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Den Exter L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Den Exter L, employees, financial statistics.