A.N.P.C.V.

Contactgegevens A.N.P.C.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.N.P.C.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.N.P.C.V.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOEGAARDSESTRAAT 61; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16256617 (+32-16256617) 16256617 (+32-16256617)

Fax (fax): +32 (12) 517-46-15 +32 (12) 517-46-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.N.P.C.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.N.P.C.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.N.P.C.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.N.P.C.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.N.P.C.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.N.P.C.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.N.P.C.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.N.P.C.V.
Products information A.N.P.C.V.

BTW identificatienummer (tax): BE05142669677
Ondernemingsnummer: 3125305175
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 267,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in A.N.P.C.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.N.P.C.V.
(Get full report from official database of BE for A.N.P.C.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.N.P.C.V.
Addition kinds of activities for A.N.P.C.V.

0132. Tabak | Tobacco
346203. Auto- en verbrandingsmotoren | Automotive and internal combustion engine forgings
354800. Lasapparatuur | Welding apparatus
799303. arcades | Arcades
32110402. Glasplaat | Sheet glass
34339905. Stoomverwarmingsapparatuur | Steam heating apparatus
36459903. Bureau lampen | Desk lamps
50649911. Stofzuigers, niet inbegrepen | Vacuum cleaners, nec

Werken bij A.N.P.C.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.N.P.C.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.N.P.C.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.N.P.C.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als je om 7u start is je taak vooral het leeggoed sorteren en ordenen. Vanaf 12u30 worden aan de hand van bestelbonnen de bestellingen voor hun verschillende filialen klaargezet. Je staat in voor de ontvangst, opslag en het klaarmaken van bestellingen. Je kijkt de lading na en verzamelt de orders. Je werkt in een team van 5 personen. Je verplaatst manueel lasten.

  • Convoyeur/Bijrijder te Vorst (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen in Vorst zijn wij opzoek naar gemotiveerde en flexibele bijrijders. Opstarten tussen 06u en 11u00. Taken: Je gaat samen met de chauffeur mee op de baan Je staat in voor het laden en lossen van het materiaal Je werkt met een transpallet Je gaat mee bij de klanten

  • productiemedewerker 2 ploegen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken in een biotech-bedrijf waar je zal instaan voor productie van patronen De productie van de "patronen" bestaat uit het samenstellen van verschillende plastieken onderdelen. Dit gebeurt gedeeltelijk manueel en gedeeltelijk via machines. Deze patronen worden ook gevuld met biomedische materialen. De operator staat in voor het vlotte verloop van het productieproces. De operator werkt in een clean room omgeving.

  • Monteur (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de montage, bevestiging en plaatsing van alle elementen en materiaal van een centrale verwarmingsinstallatie Je bewerkt en legt de leidingen, monteert de verschillende toestellen en stelt de brander af Je isoleert bepaalde delen en je kan kleine herstellingswerken uitvoeren

  • Elektrotechnieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een ELEKTROTECHNIEKER (m/v) Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van ons machinepark  Je werkt voornamelijk aan CNC-gestuurde machines Je springt je collega's bij waar nodig

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM & BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • 18+ Student magazijnier bij Conway | Vaste vrijdag doorheen het schooljaar (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Studentenjob

    Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers en orderpickers om de verschillende bestellingen klaar te maken en weg te zetten. Je bent steeds beschikbaar op vrijdag doorheen het schooljaar.

  • weekendstudent boetiek m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een kinder- en baby speciaalzaak zoeken wij een ervaren student verkoopmedewerker Je werkt wekelijks op zaterdag een ganse dag en je bent beschikbaar ttijdens de Kerstvakantie Je staat in voor het prijzen en aanvullen van de artikelen Je zorgt voor het correct afrekenen van de aankopen Je bent bereid meer te leren over de aangeboden artikelen zodat je klanten ook kan bijstaan met advies.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Bediende verkoper Colruyt Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • CNC - insteller (ervaring is geen must) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in metaal regio Jabbeke zijn we opzoek naar een CNC – draaier. De CNC- draaier die we zoeken heeft de volgende taken: De CNC draaier heeft een eerste ervaring met een CNC machine (instellen is geen must) Inleggen van de stukken Bijslijpen van de stukken Controles uitvoeren van de stukken Je maakt soms een serie stukken (repetitief werk)

  • Process Engineer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever in Oost-Vlaanderen is een internationaal, groeiend bedrijf in de verpakkingsindustrie met een vijftal vestigingen in België. Voor de Engineering afdeling kijkt Ombrelo uit naar een ervaren Process Engineer voor een vaste aanwerving! Als Process Engineer maak je deel uit van de Engineering afdeling. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en de innovatie van de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit: Analyseren van bestaande productieprocessen en uitwerken van optimalisaties; A tot Z coördineren van de procesverbeteringsprojecten; Ondersteuning bieden aan de productie; Detecteren en opvolgen van nieuwe markttrends en aftoetsen naar haalbaarheid; Rapporteren van de actuele toestand van bedrijfsprocessen; Onderhouden van contact met machineverantwoordelijken, ploegassistenten, productieverantwoordelijke, ... rond belangrijke productiestoringen, nieuwe processen of best practices.

Zoek naar antwoorden van A.N.P.C.V. in sociale netwerken
Look for responds of A.N.P.C.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.N.P.C.V.. Laat een reactie achter voor A.N.P.C.V.. A.N.P.C.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.N.P.C.V.. Leave a respond for A.N.P.C.V.. A.N.P.C.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.N.P.C.V. op de google maps. Adres en contacten A.N.P.C.V.
Location of A.N.P.C.V. on the google maps. Address and contacts of A.N.P.C.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come A.N.P.C.V. A.N.P.C.V.: TRANSIT SONORISATION | MARC LAGACHE | ATH?N?E ROYAL | ALAIN VAN BELLINGEN | Fort (Het)

Other related companies as A.N.P.C.V.: TRANSIT SONORISATION | MARC LAGACHE | ATH?N?E ROYAL | ALAIN VAN BELLINGEN | Fort (Het)

A.N.P.C.V. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.N.P.C.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05142669677. Het bedrijf A.N.P.C.V. bevindt zich op het adres: HOEGAARDSESTRAAT 61; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 267,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in A.N.P.C.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.N.P.C.V. is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.N.P.C.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.N.P.C.V., openstaande posities, locatie van A.N.P.C.V. op de kaart.

A.N.P.C.V. is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.N.P.C.V., company assigned to the tax number BE05142669677. The company A.N.P.C.V. is located at the address: HOEGAARDSESTRAAT 61; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 267,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs. Products created in A.N.P.C.V. were not found.
The main activity of A.N.P.C.V. is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.N.P.C.V. is not available. You also can look at reviews of A.N.P.C.V., open positions, location of A.N.P.C.V. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.N.P.C.V., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.N.P.C.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.N.P.C.V., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.N.P.C.V., employees, financial statistics.